Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hol marad a robbanó birkák?
 
jövő héten lehetne egy teljes alakos token lapot is kirakni? (mondjuk egy az adott tokent termelő lappal együtt) szerintem sokan kíváncsiak lennének rá
 
Régi a grafika, de személy szerint nekem ez a rajz nagyon tetszik.

nem gyakori laphoz képest elég korrekt, bár sztem nem nagyon fog ez beférni egy hagyományos pakliba. Mondjuk a követővel jó kombináció, na de meglátjuk ^^
 
Kint az új lap!
 
Ez már korábban is volt taglalva a zénekkel kapcsolatban:

Nincsen pénz új illusztrációkra, ezért nem tudnak egy teljes kiegészítőt "poénból" új lapokkal megtölteni, mert mindegyikhez kellene egyedi illusztráció, amiből persze a "parasztja" (ezek lennénk mi kártyások), a legszebbet várnák el
 
7. hely: 3 pakliból az új "szabálykönyv + ultra daisy
 
elnézve a frissen bontott díjazását, a 7. helyezett nagyon rosszul jár majd
 
így jobb lenne? XD a neve új, a képe is majdnem :P

http://tinyurl.com/8c8ms7x
 
És OOOOHHHH IIIIIGEN!!! Már nem tudtam, mi hiányzott... nem az új kieg felrakott lapjaira gondolok, hiszen azt tudtam, hogy jönnek már... arra gondolok, hogy ISMÉT felújításokkal kell szembenézni... (tessék békén hagyni anyukámat, én sem szidtam senkiét...!) Úgy őszintén: MIKOR JÖN MÁR EGY OLYAN NAGYKIEG, AMELYBEN MINDEN LAP ÚJ??? Csak úgy a poén kedvéért...
Amúgy:
- Fantasztikusak a képek, a mentális vámpír ezen festménye nekem jobban tetszik!
- A követőkre tegyétek rá azt a bizonyos "aktuális és max." szavakat az ÉP elé és nem kell mindig magyarázgatni meg szabálykönvet mutogatni!

Holnap jöhet is a többi 150 lap... Peace!
 
És tényleg.
 
Hali!

A Mentális Vámpír színesítő szövegében 2 nagyon durva helyesírási hiba van, remélem, nem így fog kijönni, csak szólok
 
Korábban egy tesztelő fejtette ki, hogy a hkk-ban mennyivel jobbak a lopások (a lapcounterekröl nem is beszélve), mint a leszedések. Ez maximálisan igaz. Nem véletlenül csak multifunkciós leszedéseket használnak a jobb játékosok manapság (pl felismerés, mosoly, szikra, tulvilág hivás). Már a végképp eltörölni sem fér be, pedig 1 éve még minimum 1000 Ft.-os lap volt. Ha fel akarnánk hozni a sima leszedéseket a lopások vagy a counterek szintjére, akkor kb. hátrány nélküli szingu gyengeségeket kellene kiadni szerintem.
Ez a thrax nem lett olyan rossz az ősmágia miatt, ha olyan lesz a metagame, akkor még a versenyasztalokon is viszont láthatjuk esetleg. A leszedéseknek mindig meglesz a counterekkel szembeni hátránya, mivel sok lap már kijátszásakor csinál valamit. Egyedül az anti mágia miatt lehet jobb egy leszedés, mint egy counter.
 
Thrax halálcsapás 2016
0 Vp Leah azonnali ősmágia
Nem lehet rá reagálni.
Ellenfeled minden lapja a Semmibe kerül, forrásimmunitástól függetlenül.
Ezután kapsz 2 Vp-t, húzz 2 lapot és gyógyulsz 5 ép-t. (Ezek akkor is létrejönnek, ha valamilyen forrás, szabálylap, követő letiltaná őket)

 
Annyira én sem vagyok híve a "legyen minden multifunkciós" dolognak. Lehet talán pont ezért, de nekem nagyon bejön az új Thrax.
 
Így igaz,mert ehhez lettünk szoktatva... Miss Szikráció óta már azt szeretnénk,ha egy lap tudna mindent és ezt nem érzem feltétlenül jó dolognak,pont a mostani miatt:ősmágia,1-ért lő,sebez is,még sem tetszik...következtetésképpen a leszedések új generációja majd 0-ért fog lőni...
 
Nem-nem, ezzel nincs semmi baj. Ha egy bizonyos tárgytípusból egynél több is lehet egy lénynél, az simán magyarázható. Eddig is marginális hátrány volt, ami épp megérett egy eltörlésre.
Engem az sokkal jobban zavar, ha egy kifejezetten KF-es tárgyat bármilyen lény használhat (pl. rúnabárd). Ezeket el kéne már felejteni. A KF képesség legyen értékesebb, és a KF-es tárgyak legyenek még speciálisabbak, hogy érdemes legyen ilyen paklit építeni, és ilyen lényeket használni.
Perpill a KF-es tárgyak a laphátrányuk miatt kevésbé népszerűek, épp úgy, mint a lényekre rakható egyéb lapok (szintlépés, testrész, bűbáj lényre). Laphátrányon azt értem, hogy ha a lény kiszáll, kiszáll a rátett lap is. Ezt az alapvető hibát kéne orvosolni valahogy, és az "emeletes" lényekre új nap virradhatna. Szerintem.
 
Persze van az éremnek egy másik oldala is: ha bontok 2-3 követőt/szabálylapot, nagyobb sanszom van rá, hogy valamelyiket használni is tudom. Ehhez azonban nem túl speciális követők kellenek, nem pont az egyszínű paklikhoz/fajhoz/konkrét paklihoz valók.
 
A bontotton azert mas lapoknal is szamit a szerencse, es kicsi az eselye, hogy valaki pl. egy isten kovetojehez sok olyan szinu lapot bontson.
A 'tobbi kuka' dologra van elkepzelesunk, de az mar csak majd a kovetkezo nagykiegben valosulhat meg. Jellemzoen nemgyakoriak amugy az uj szabalylapok/kovetok epp emiatt.
 
Hát igen, hiába az ősmágia, valszeg a Túlvilág hívása marad a favorit az univerzalitása miatt.
 
Megkaptam Ne szívd mellre, csak rossz napom van. Egyébként igazad van, a többfunkciós lapoké a top kategória, saját kategóriájában ez viszont 8-9 pontos lap nálam.
 
Na most valahova elküldtem az üzenetem amit nem akartam Sorry.

Na a lényeg nem fanyalgásnak szántam, csupán úgy látom, hogy manapság az, hogy egy lap csak 1 dolgot tud(pl lapot lő) még abban az esetben is kevés ha mindezt olcsón csinálja(jó ha lapkánter akkor megbocsájtjuk neki ).Ez a lap pedig amennyiben nem lesz nagyon "drágítós" a metagame nem hiszem hogy befér alapból pl egy túlvilág hívás helyett,de sideba nagyon korrekt kis lap.
 
Abszolút, nem értem a fanyalgást, elég kevés az igazán jó ősmágiás lap. Szerintem top 30 ritka között tartjuk majd számon.

(bár igazán nagyot a Panatán fog ütni, remélem)
 
Jó lett a thrax.

Nem lesz csúcsspoiler, de az ősmágia miatt viszont fogjuk látni. Ilyen lapok kellenek, amik hiányt pótolnak, de nem túl erősek.
 
plz mondjatok fixen 0 idézési költségű, ősmágiás leszedést, azt használnám thrax helyett!
na jó, nem vagyok telhetetlen: legyen csak simán 0.
vagy olyan lapot, ami 2 vp-ért két lapot tud leszedni
 
egyszerű de nagyszerű lap lett a thrax, régen is így volt, csak ez sokkal jobb lett
 
még vmi ami nekem feltűnt, mind a vérfarkast, mind a halálcsapást Ruzsinszki Zsolt illusztrálta. Szenzációsak a képek!

Blogosoknak figyelmébe illetve talán Behosoknak, hogy esetleg lehetne-e olvasni az illusztrátorokkal készült interjút és/vagy beszélni velük a Beholder találkozón kisebb előadás formájában?
 
Ősmágiás volta miatt sideokba befog férni,de máshova sztem nemigen.1-ért valóban lapot lőni nem egy olyan dolog ami miatt hanyatt dobom magam.A 2ép sebződés pedig nem sok semmi.De sideokba simán eltudom képzelni.
 
A Thrax halálcsapás egész komolynak néz ki. A 2 ép sebzés sztem egész mókás rajta, bár tény, hogy mondjuk egy laphúzás jobb lett volna a feltétel teljesülése esetén.

remélem lesz még több jó kis kemény kontroll lap.

A színe miatt amúgy sztem elég jó, bár egy Felismeréssel sztem így sem veszi fel a versenyt.
 
Részben igazat adok, mert egy-egy jó szabálylap, vagy követő könnyen versenyt nyerhet, de ezt érdemes megnézni a másik oldalról is.

Mi van akkor, ha valaki bont 3-5 narancs lapot? Mert ha sok gyakori, átlagos lap lesz elújítva, akkor valószínű lesz ilyen is. Neki kiesik akkor x lap. Nem csak, hogy veszít egy jó lapot a használható lapok közül, de nem is pótolja azt semmi. Persze egy 35 lapot össze tud majd rakni, de akkor is x lapja kuka, ami helyett lehetett volna neki egy bontotton erős gyakori, vagy átlagos.
 
Ja, tenyleg, ott van az. Mondjuk az nem uj szabaly, csak egy reginek az eltorlese. (Bocs János, meg tudjuk azért magyarázni szerepjátékosan is )
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.