Vissza a Főoldalra


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
A találkozóra szokás szerint nagy izgalommal készültünk, sok programmal és érdekességgel vártunk benneteket.
Ezen a napon jelent meg az új HKK kiegészítő az Ősi Káosz, amiből frissen bontott versenyen vehettek részt a játékosok, persze csak miután már mindenki begyűjtötte a Zsákbamacska adagját.
A HKK játékosok még átvehették a gyönyörű lapokból álló Védnöki sorokat is.
A találkozót megtisztelte több grafikusunk is, akikkel HKK lapokat és könyveket lehetett dedikáltatni. Köszönjük a művészeknek: Bodnár Balázsnak, Boros Zoltánnak, Gellén Veronikának, Lipták Lászlónak, Mazán Enikőnek, Ruzsinszki Zsoltnak és Váradi Jánosnak, hogy a részvételükkel sok játékosnak és gyűjtőnek tették értékesebbé aláírásukkal a HKK lapokat vagy könyveket.
A versenyen ismét részt vett Híresember is, akinek majd a találkozós élményeiről a szokásos videójából értesülhettek.
A TF és VÚ játékosoknak is sok programot kínáltunk, lentebb olvashatjátok majd a részleteket.
Köszönjük mindenkinek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel. Én (Kati) pedig külön köszönöm a sok névnapi köszöntést és a finom csokikat.:)


A találkozó elmaradhatatlan része továbbra is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg csokival, cukorkával és már jelezve az ünnepeket szaloncukorral várta az édesre éhes kalandozókat. Szerencsére most a büfében volt meleg étel így biztosan mindenkinek jutott elég muníció a találkozó végéig.


Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. Nevetésben nem volt hiány. Köszönhető ez a remek feladványoknak és a még fantasztikusabb megoldásoknak. Érdemes részt venni egyszer mindenkinek benne.
Természetesen most is szépen akadtak jó megfejtések a többféle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat, pedig nincs kímélet a feladványok kitalálásakor. A versenyző előre megmondhatja, hogy pl. 15 vagy 30 másodperc alatt fogják kitalálni a feladványt a kategória ismeretében a csapat tagjai. Ha ez sikerül jár a pont, ha nem akkor majd a következő jobban alakul.
Ezek voltak most a témakörök: Retró cuccok, Sport, Ételek, Beholder Webbolt, Közmondások, Kötelező olvasmányok, Ruha, ami öltöztet vagy nem.:)
Vegyesen voltak TF/VÚ/HKK játékosok most is. Ha jól emlékszem, akkor döntetlenre még nem volt példa, de most ennek is eljött az ideje. Mind a két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött össze.
Gratulálunk mind a két csapatnak! Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.


Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban ismét puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak. A két kép hasonló volt csak az egyik tükrözve volt. Kellett egy kis csavar a feladványba.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat ismét gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2023.11.29.-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 11.29-től.
Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!Online Kvíz Party ismét Craslorg vezetésével zajlott, ahol az általa összegyűjtött kérdésekre kellett válaszolni. Csak egy okostelefon kellett hozzá. Különböző kvízkérdések voltak Beholderes, általános és Kati témában. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A legjobb játékos kapott jutalmat, aki egy TF-es volt. Gratulálunk neki!

A TF Lottósorsolás is már egy kihagyhatatlan találkozós program. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás, amin a következő számokat sorsoltuk: 12. 15. 23. A gépi sorsoláson pedig ezek a számok kerültek elő a dobozból: 1. 7. 30. Természetesen most is volt közjegyző a Tigris plüss személyében.:) Mondhatom, hogy mindent rendben talált.
1 találatos szelvény volt most is a többség, de Craslorg megmentette a 2 találatosok becsületét is.
Érdekesség képen a legtöbbet bejelölt szám a 22-es volt, ami sajnos nem került kihúzásra.
Volt tárgynyeremény sorsolás is természetesen, ahol öten plusz nyereményként egy-egy tábla finom csokoládét kaptak. A következő sorsolás a 24. héten lesz jövőre, akkor kell majd erősen koncentrálni a számokra.


Nem maradhatott ki most sem egy kis vetélkedő. Ez volt a #Katinévnap, amin bárki részt vehetett, akinek volt kedve egy kicsit mókázni. TF, VÚ és HKK játékosokat is bevonzott ez a program.
A feladatok között volt számkeresős, Kati-kvízes, memória és Igaz-Hamis játék. Akiket megtévesztettem a címmel, azoktól elnézést kérek, amikor kiderült, hogy nem én vezetem a játékot, de Craslorg tökéletesen helyt áll a játékvezetői pozícióban, amit nagyon köszönök neki.
A megmérettetést végül a B csapat nyerte, akik között volt HKK játékos is. Gratulálunk neki, de a második helyezett A csapatnak is.

Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy a Képrejtvényt, ami 2 alfeladatból állt össze. A Beholder Kvízben volt több 10 találatos is. Sajnos a képes kvíz úgy látszik nem volt könnyű, mert abból csak egy tökéletes megoldás született.
A QR kódos feladatnál kétféle megoldás született. Ott biztos volt egy kis félrehallás, ami tovább gyűrűzött.:) A nyerteseknek gratulálunk, mindenki megkapta már a játékon belüli nyereményeket.


A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket, a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost. Lehetett autóversenyzésben részt venni, kvízeket megoldani, és még számtalan kis játékot kipróbálni. Gratulálunk a nyerteseknek!

A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között Zolival és Miklóssal.
Volt Túlélők Földje licit, ahol szinte minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.

A Tombolán ismét tele volt a terem a kedves játékosokkal, akiket rengeteg nyereménnyel vártam.
Piros csomagolásban a meglepi nyeremények, ezüstben a HKK nyeremények pompáztak.
A TF és VÚ játékon belüli nyereményeket a játékosok választhatták ki az előre felírt, de összehajtogatott cetlik közül. Szerintem már nem is meglepő, ha azt írom, hogy a hangulat fergeteges volt, rengeteg taps és nevetés volt ismét. Ennek nagyon örülök, én is szuperül éreztem magam, amit köszönök nektek. A sok nyeremény jó helyre került. A két plüss is megtalálta gazdáját, vagyis a Tigris és Kacsa is vagy valami madárféle.:)
Természetesen ez a Tombola sem volt mentes az extra történésektől. Ez adja a sava-borsát a programnak. Most a Szívecskegate ügy, ami feldobta a hangulatot. A maximálisan lojális játékosoknak köszönhetően ebből az ügyből azonban nem probléma, hanem a program végére történelem született. A lényeg annyi, hogy az utoljára megmaradt nyeremény sorsa, ami egy Kati ajándékcsomag volt kő-papír-olló párharcban dőlt el. De ne gondoljátok, hogy ez olyan simán ment, négy menetes ütközet volt.:) Gratulálunk Garaznak, akinek sikerült a végén a papírt mutatnia a kővel szemben. A sorsolás utolsó szelvényét Dév bácsi húzta ki, köszönjük a részvételt neki is.
Mivel ünnepi Tombola volt, ezért mindenkinek készültem ajándék szerencsesütivel is.
Gratulálunk minden nyertesnek és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a programon!
Június 15-én lesz újra Tombola, remélem, hogy sokan eljöttök ismét!

A találkozón lehetett átvenni a Védnöki sorokat, amihez külön ajándékdobozokat készíttettünk. A Védnökök nagy része személyesen eljött, és átvette a gyönyörű foil lapokat.


Ezenkívül itt jelent meg a legújabb HKK kiegészítő, az Ősi Káosz is. Szokás szerint volt külön kezdő, amatőr és profi kategória is, összesen 126 versenyzővel. Minden játékos kapott ajándékba egy vadonatúj foil Motyogó kölyköt. Nyereményként kiosztottunk közel 200 pakli Ősi Káoszt, 6 foilos és 8 normál ultraritkát. Emellett a top3 HKK festményeket, képeket és HKKs bögréket is kapott ajándékba. A képeket külön köszönjük a felajánló Lipták László művésznek!


A helyszínen nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk tőletek a kiegészítőről, köszönjük szépen! A legproblémásabb lap a Haláljáró (2024) volt, sok kérdés érkezett a működésével kapcsolatban, a következő FAQ-ban feltétlenül kitérünk rá. Az 5 körös svájci rendszer után a következő eredmények születtek:

A profiknál a top4:
1. Aranyi Ákos
2. Szalai Dávid
3. Baross Ferenc
4. Kahn Evarth

Az amatőröknél:
1. Hajdu Roland
2. Dávid Tamás Ferenc
3. Káré István
4. Novák Balázs János

A kezdőknél:
1. Szádvári László
2. Almási Viktor
3. Helembai Mihány
4. Vakarcs József

A részletes eredménylistát itt tekinthetitek meg. A listából látszik, hogy sok amatőrnek és kezdőnek nem volt még HSZ tagságija, ezért nem kapott HSZ pontot. Jó ha tudjátok, hogy a HSZ tagságit ha valaki az első 2 hónapban váltja ki (vagyis november 30. csütörtökig), akkor a HSZ pontokat még visszamenőleg is megkapja (később már nem). Itt találsz részleteket, hogyan tudod a HSZ tagságidat online megújítani. És hogy mire jó a HSZ? Jövő áprilisban jön a „mini Nemzeti”, a brutális díjazású Legendák Viadala, ahova elsősorban a HSZ ranglistáról lehet kijutni, így most már érdemes a HSZ pontokat gyűjteni ebben a félévben is!

A versenyen ismét volt a népszerű beholderes zsákbamacska. Itt említeném meg, hogy december 2-án, vagyis most szombaton is kint leszünk ugyanitt, a II. Hungarian Card Expo rendezvényén, ahová kivisszük a zsákbamacska beváltó mappát is. Illetve lesz lehetőség Ősi Káosz ritka beváltásra is.


Legközelebb versenyünk januárban lesz, viszont akkor mindjárt kettő is, január 13-án jön a szokásos Hagyományos új Nemzedék, 27-én pedig a Túlélők Földje retró frissen bontott. A jövő évi versenyeinkről, a Legendák Viadala versenyről részletesebb infóval, versenynaptárral hamarosan jön a cikkünk!

Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai:
Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2024. június 15-én ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket. Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek kellemes ünnepeket majd!

Mazán Katalin és Tihor Miklós (HKK beszámoló)

Létrehozás: 2023. november 27. 13:20:30
Utolsó frissítés: 2023. december 12. 11:27:48
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.