Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Rikácsoló kolibri
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A mendemondák szerint egy rikácsoló kolibri egyszer egy egész századnyi to'aghant futásra kényszerített. Ha a múltkutatók igazat beszélnek, mindezt azzal az idegesítően magas hanggal érhette el, amit ez az apró testű madár kibocsátani képes magából." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Nagyon jó, kíváncsi vagyok a részletes akciótervre
 
Coming soon, stay tuned!
 
Támogatom, már gondoltam rá korábban is, hogy milyen jó lenne egy lap, aminek én tervezhetném meg az illusztrációját. Egy normális ár mellett legalább egyre biztos befizetnék.
 
Jól hangzik, csak ne legyen túl drága.
 
Én támogatnám,ha nem őrült nagy összeg
 
Nagyon jö ötlet támogatom!
 
Jól hangzik az ötlet, ha megfizethető áron sikerülne ezt megvalósítani, akkor 1-2 lapot én is szponzorálnék.
 
Ez nagyon jó lenne!
Remélem mindez már az idei nagykieghez be lesz vezetve.
Tornázzuk fel együtt az új lapok arányát minimum 90%-ra
 
Nagyon birnam, kiràly ötlet!
 
Szuper ötlet, én vevő vagyok rá!
 
Szerintem ez egy kiváló ötlet, kicsit Kickstarter-jellegű, biztos lenne rá kereslet.
 
Az ötletet nem vetettük el, sőt, ma is beszélgettünk róla Balázzsal. A HKK gyártásnál a költség igen jelentős részét jelentik az illusztrációk, ezért van az, hogy egy kiegben a felújított képek aránya kb. 50%.

Lehetne szó arról, hogy játékosok szponzoráljanak lapokat, és ennek köszönhetően több lenne az új lap, szebb lenne a kieg. A szponzoráló eldönthetné, hány lapot szeretne. A lapokra felkerülne a neve, esetleg a lap nevébe is beleszólási jogot kapna. Kiválaszthatná, melyik grafikus készítse, esetleg a témával kapcsolatban is adhatna leírást. A grafikának megkapná a nagyfelbontású verzióját, és felhasználási jogot is kapna hozzá. És gyárthatnánk egy egyedi szponzor lapot (nem valami szuper-spoilert, inkább egyedi szuvenír-lap) amit meg lehetne kapni. (A jutalmak és lehetőségek függhetnek szponzorációs szinttől). Hogy hangzik szerintetek?
 
Bocsi, hogy a végnapos témához írom -habár Magosin Márk megható videója után aktuális is lehet-, de egy évvel ezelőtt itt vetettem fel a "fogadj örökbe egy hkk lapot" jellegű dolgot, azzal hogy kifizetheted egy lap illusztrációját vmilyen szintű beleszólásért cserébe.

Kb. fél éve, ha jól emlékszem a blogon is felvetődött ez a lehetőség konkrétan a Behó részéről (talán Csető Zsolt által).

Lesz ebből végül valami?
(Vagy a Varell lap ennek esetleg egyfajta koncepciója lenne?)
 
Ez a 'beleszólhatsz az illusztrációba' elég lutri, hiszen ettől még lehet, hogy teljesen más lesz a rajza. Az illusztrátornak meg szerintem a legjobb, ha a név alapján megadjuk a művészi szabadságot.

Azt meg továbbra is kicsit problémásnak tartom, hogyha megnyerek egy pályázatot, akkor a jutalmam, hogy még fizethetek. Mintha egy hkk verseny győzelme esetén a jutalom az lenne, hogy megvehetem az UR-t...egy igényes laptervben eleve munka van, szerintem ennyi áldozat elég kell, hogy legyen.
 
Nem csak hogy kiadnák amit tervezel, hanem nagyjából azt is meghatározhatnád, hogy milyen illusztráció legyen rajta, és a nevedet is ráírnák a lapra, mint ötletgazda és támogató.

Én valamilyen támogatási rendszeren gondolkozom, ami mindkét félnek megérné, a cégnek és egyes játékosoknak is, akik látnak ebben fantáziát. (Ha más nem, kabalalapként használhatnák a saját tervezésű lapjaikat.)
 
Mos ezt lehet, hogy rosszul értem, de tervezek egy lapot, amibe nyilván beleölök némi időt, és ha nyerek, utána még én fizessek azért, hogy azt kiadják? Ez azért így nem az igazi szerintem...

A laptervező nevének a feltüntetése nekem mindig is célom volt, amióta a fórumos lapötletekért felelek, sajnos ez nem jött össze. 2 kiegnél volt ilyen, többinél nem. Egy pályázatnál mondjuk erre lehet több esélye lenne.
 
Rengeteg régi lap van amit fel lehetne újítani(retrótól a pár évvel ezelőttiekig), ezenfelül, miként már írták is, az új nagykiegek sok új koncepciót hoznak és/vagy újítanak fel.
Lehet hogy régi topik de a kérdés jogos, viszont én pozitívan látom a helyzetet, szerintem (és remélem hogy) nem fog "kihalni" a játék.
 
Amíg használható, ötletes és sokféle koncepciókat erősítő lapok jönnek ki (márpedig a Mágusok alkonya ilyen volt), addig nem nagyon érdekes, hogy egy lap új, vagy felújított.
 
Jó ez a több mint 6 éves topik...
 
Jó lenne, ha a következő kiegekben az új lapok valóban döntő többséget képviselnének a felújítottakkal szemben (az ideális arány szerintem 75%-25% lehetne).

Ehhez azonban az új illusztrációk készítéséhez több pénzt kellene bevonzania a cégnek.
Korábban már volt egyszer illusztrációs pályázat a sutorkragoru blog szervezésében, de láthatóan a Behó nem támogatna még egy ilyen akciót.

Más ötlet: Lehetne kiírni laptervezői pályázatokat. A legjobbakat (szükség esetén a tesztelők által kissé módosítva) mondjuk 3000-5000 Ft ellenében - melyet nem a cég, hanem a tervező fizetné, mint hozzájárulását a lapjának az illusztrációjához!!! - kiadnák, melyért cserébe a laptervező nevét a lap szélén feltüntetnék.
Ezen felül a laptervező röviden leírhatná, hogy hogyan képzeli ez az illusztrációt és javasolhatna két illusztrátort, aki közül a cég majd maga választ.

Engem érdekelne ilyen lehetőség (éves szinten 2-3 lapban gondolkoznék a magam részéről).
Ha még 10-12 játékos hasonlóan gondolná, akkor ez olyan arányt jelentene, mellyel a jelenlegi Mágusok Alkonya esetén 50%-ről 75%-re emelkedett volna az új lapok aránya.

Nektek mi a véleményetek erről?
 
Szia Balázs!
Ennek a kettőnek is örülök, nagyon köszönöm, hogy betettétek a nevemet a kiegbe!
Most egyelőre nincsenek újabb ötleteim, de amíg lesz, addig is veszek egy displayt a kiegből.
 
Szia,

sajnos tobben (egyelore) nincsenek, ezt a 2-t sikerult olyan lappa formalnom, ami 'tulelte' a tesztelest, de meg fogok probalkozni .
Koszi az otleteket (a nevedet megtalalod a szabalykonyvben )
 
Balage, bár még csak néhány lapot láttam a legújabb kiegből, nagyon örülök neki, hogy kiadtátok a HKK könyvek szereplőit a lapokon. Ahogy néztem, Damarthil jól átalakult, de pl. Shelma páter képességei és az aláírt idézet nem változott sokat az általam javasolthoz képest. Kíváncsi vagyok a többiekre is.
Úgy tűnik, régebben (évekkel ezelőtt) írtam használható ötleteket is, nem csak merő hülyeségeket, mint mostanában
 
HKK illusztrációs pólókra nekem személy szerint lenne igényem, de persze attól is függ, hogy milyen illusztrációról van szó?
 
Hoppá, tényleg benéztem, mind a 10 lap felújított.
A magiszterhez pedig bárcsak ne csináltak volna új képet; Berényi kezdetben gyönyörű, hihetetlen magas színvonalú rajzokat csinált, de ezek az utóbbiak sajnos minősíthetetlenek.

Amúgy mennyire lenne igénye a játékosoknak HKK-s illusztrációs pólókra, bögrékre vagy tollakra?
Talán tavaly volt, mikor mindannyian a Behó marketingjéről beszélgettünk a HKK-s Blogon is, akkor is felvetődtek ezek a témák.

Az egyedi támogatói UR lapról, melyet közvetlenül a cégtől lehetne venni pénzért, s amiből új illusztrációkat lehetne készíttetni, mi a véleményetek?
Mert ha már nekem mondjuk nem kell több kieg, csak azért nem veszek újakat, hogy támogassam a Behót. Viszont ha lenne ilyen támogatói lehetőség egyedi lapért (amely egyben certification lenne), szívesen áldoznék.
 
Jogos, tehát 10/10 felújított lap, de ha az illusztrációkat nézzük tényleg "csak" 10/9.
 
A magiszter új képet kapott.
 
Szerintem mind a 10 felújított...
 
A felújítás engem magában még nem zavarna. A baj azzal van, amit te is leírtál, hogy a lapok nagy része már csak felújítás már jó ideje. De ez még talán elviselhető lenne. Van viszont 2 dolog, ami nagyon idegesítő a felújított lapokkal kapcsolatban:

1. Ha egy lapot úgy újítanak fel, hogy semennyire sem hasonlít az elődjére, tehát kvázi új lap a régi nevével (pl. raia követője, chara-din követője, xenó arctámadó)

2. Ha az (új) lap illusztrációja roszabb, mint a régi és sajnos erre is vannak példák (pl. magiszter)

De a legrosszabb, ha ez a 2 együtt jár. Mi értelme volt pl Chara-din követőjét úgy felújítani, hogy a képességének semmi köze az eredetihez és új képet is kapott, ami nagyságrendekkel gyengébb a réginél?
Elvileg azért van ez a felújítgatás, mert spórolni kell az illusztrációkon, de így ezen pl. mi lett megspórolva? Semmi. Ki lehetett volna adni tényleg "új" lapként új névvel.

Szóval én egyszerűen már nem látom értelmét ennek az örökös újítgatásnak. Ha már csinálják, akkor legalább jól csinálnák.
 
Sajnos a 10 lapból megint csak EGY lett új lap, a többi "újrahasznosított".

Néhányan írták, hogy nekik az sem számítana, ha kép sem lenne a lapon, csak a leírás legyen hogy mit tud. Miért ez a néhány ember a célközönség? Hiszen még a minap arról szavaztunk, hogy milyen fontos a lapok megjelenése, sőt új dizájntervek is készültek...

Nem lehetne valamilyen alternatív pénzforrást bevonni az új illusztrációk készítéséhez? HKK-s illusztrációs pólók, bögrék, tollak készítése - vásárlóigényre szabva?

Akár félévente kiadni egy egyedi HKK-támogató UR lapot (rajta valamilyen babérkoszorú, vagy érem illusztrációval), melyet csakis közvetlenül tőletek a honlapon keresztül vásárolva lehetne venni azoknak, akik azzal a pénzzel kifejezetten az új illusztrációk költségét támogatnák? Nekem félévente lenne erre legalább 3-5 eFt-om. S valószínűleg nem lennék egyedül, vagyunk néhányan gyűjtők, ezt az UR-t úgyis megvennénk, és még új illusztrációkat is kapnánk pluszba, ami viszont mindenkinek jó lenne.

OFF: Amúgy Berényi plusz pénzt kérne azért, hogy legalább az alapvető színeket használja? Mert erről a képéről (is) nekem egy pohár víz jut az eszembe, melyet húslevesként szeretnének feltálalni...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.