Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A démonkapu kinyílt
(Kalandok Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Addig senki sem sejtette, hogy más létsíkok teremtményei képesek átlépni a különböző dimenzióréseken (vagy hogy egyáltalán lézeznek átjárók), míg meg nem nyílt a démonkapu az 1. zónában. Mindenfelé perzselő lávapatakok folytak, valamint démonok bújtak elő fészkeikből, hogy válogatás nélkül osszák a halált Ghalla kalandozói között.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Ugy latom, most mar inkabb a versenyeros, uj lapos prekonc fele megy a dolog. Ebben viszont ez a csapda:
versenyeros = meg lehet vele nyerni a hagyomanyos versenyt. Vagyis akkor nem normalis HKK kieget csinalunk az uj lapokbol, hanem prekonc paklikat. Az betenne, mert akkor nincs gyujtogetes. Vagy ilyet is, olyat is? Atfedes nelkul? Es mind a ketto versenykepes? Ezt meg lehetne probalni, de eleg nehez + akkor megint ott vagyunk, hogy a (profibb) playernek meg kell vennie mindkettot, ha kepben akar lenni. Ha meg az egyik picit is gyengebb, akkor az mehet a kukaba...
Szoval nem egyszeru ez.

Sajnos, ahogy en latom (leegyszerusitve):
A (nem versenyeros) prekonc paklik a kezdoknek lennenek, akik viszont nem nagyon bujnak elo (mert akkor azert jobban vennek a Juniort is).
A (versenyeros) prekonc pakli csak egy konkurrenciaja lenne a keszulo HKK kiegnek, igy nincs sok ertelme (azonkivul, hogy a kezdok talan egy picit jobban vennek).
 
Nem ez lenne ráírva ember!!!! Hanem ez lenne benne. Úgy is csak a borító számít. Úgy kell össze rakni őket, hogy ha megveszel 3-at akkor legyen versenyerős.
 
szia erre irtam én hoy egy hkk t nem ismerő embernek ez kinaiul van (sárga kontroll, lila dobato stb) fogalma se lenne mi az.Érthető de versenyerős paklit kell kiadni.
 
Azt hittem már sosem szólsz a témához. Egyébként: f@szom se venne 3 féle erőst amikor simát is nehéz beszerezni. Aki képeket akar nézegetni mennyen galériába meg a munkácsi kiállításra. Te öreg vagy már neked azért kellenek a képek (Tudod hogy bírlak)
A prekó dekk a király és nem csak a fajra lehetne rámenni. Első kiadásnák persze azt kellen eröltetni. Aztán jöhetnének az isteni képességekre kihgyezett dekkek pl. Fekete pakli burn, fehér gyógyuló, kék bűbáj, barna nem lény, sárga kontroll, lila dobató. Később lehet ezeket kombinálni: fekete fehér, stb. Szerintem úgy kellene csinálni hogy kiadák 30 laposra a prekót és tesznek bele 10 egyéb lapot ebből 1 ritka 2 zénesz többi gyak-nemgyak. A kiadás mellé meg kiadnának eg y15 lapos boostert, amibe nlenne 1 ritka 4 uc és 10 common. Egyébként is az a nagy baj, hogy ha megveszel egy 21 lapos kieget akkor a 10. után már annyi gyakod van hogy semmit ne mtudsz vele csinálni, szerintem simán lehetne a gyakok számát redukálni a boosterekben. csá
 
Ha a prekoncept paklik ugyanazokkal a lapokkal jönnek ki, mint amelyek már korábban megjelentek, megint csak az lesz a paklik sorsa, mint a Juniornak, legyen bármilyen fantáziadús is a kieg. neve.

Ha nekem már megvannak azok a lapok más kiegészítőkből, akkor minek venném meg ismét?!
Lehet, hogy sikerülne néhány új játékost elcsábítani vele, azonban a régieket ismét nem "szólítaná meg", így alig fogyna.

Miért nem lehet mindkét területet lefedni (újak és régiek egyaránt) azáltal, hogy a prekoncept "szerepjáték-szerű" lapok zöme új lenne (s csak kisebb része lenne mondjuk a régebbiek felújítása új grafikával)? Akkor mondjuk én is venném mint a cukrot...

(Plusz a pólókat és a hozzájuk tartozó spec. HKK lapokat is megvásárolnám.)
 
Prekoncept pakli : ezt ugye ugy gondoljátok hogy pl sárkányok lennének benne nagyrészt ,és hozzájuk kapcsolodo lapok(vagy goblinok , orkok, kalandozok) .
Szerintem csak akkor volna értelme ha versenyerős paklik lennének ,mert ha gyenge egy pakli (amit a gyárto is mond ráadásul) ki fogja megvenni ,? , .Egy kezdőnél szempont esetleg hogy valami fantáziadus vagy ijesztő legyen a neve a paklinak és olyan lapok is legyenek benne.Pl Sárkány háboruk vagy ilyesmik. Vagy Élőholtak hordája. Ne higgyük hogy egy HKK-t sose vagy keveset látott gyerek vagy annak szülei ismerik hogy mik a Goblinok , vagy Orkok Varkaudarok, söt még a kalandozokrol sincs fogalmuk hogy azok mik.Szerintem ez a prekoncept pakli legyen inkább picit drágább de verseny erős . A HKK játékosok nem azért nem vesznek paklit és kieget mert nincs pénzük (nagyon is van) csak olyat szeretnének a pénzükért ami megéri (mármint szerintük).És szerintem igenis lehet bele tenni erös ritka lapokat pl ultrát is.

Más dolog: jo lehetne még esetleg előjegyzésben eladni kiegeket mert az ebből befolyt pénz már tuti .Mittomén 2011 jan 2.-án megjelenik egy kiegy ezmegez lesz benne enyimegennyi az ára elöjegyzésben lehet fizetni és január 2.-án postázzátok.
 
Ezt a vonalat nem javaslom erőltetni, mert nagyon keskeny ám a mezsgye a poén, és a rémhírterjesztés között! Arról nem beszélve, hogy a rossz hír, bár a negatív reklám a legjobb reklám, kétélű fegyver, és egy rosszul belőtt álhír könnyen a Kft jó hírébe kerülhet.

A prekoncept paklikat én nem tartom akkora nagy ötletnek. Azt viszont igen, hogy ugyanaz a lap három különböző grafikával, illusztrációval jöjjön ki. Tudom, hogy az illusztrátort is meg kell fizetni, de ez olyan pluszt adna a játék gyűjtögetős részéhez, ami talán elgondolkodtató. A mai fotoshopos korszakban pedig talán nem lehetetlen a sztár lapokhoz (nem mindegyikhez) három különböző grafikát kiadni.
Persze ez is csak egy ötlet.
 
Lehet el kéne indítani figyelemfelkeltő álhíreket, pletykákat, amiket debil kamuvideókkal meg minden egyéb szarsággal lehetne tovább gerjeszteni.
A HKK akkor került főműsoridőben TV-be, mikor 2 szerepjátékos srác öngyilkos lett és persze a szerepjáték-ccg. párhuzam után, ha jól emlékszem 2 csatornán is megütötte az ingerküszöböt a téma.

Ha elkezdene terjedni a hír, h pl. 5 gimnazista feláldozta Dornodonnak az egyikük öccsét az valszeg kellőképpen érdekes lenne sokak számára.
Vagy ilyenek, h nem kapta meg az épülő Chara-din tempom a szükséges engedélyeket, az alvállalkozókat nem fizették ki, már bontják vissza az egészet.
A neten villámgyorsan terjed a kreténség, ha pedig szervezett háttérmunka áll mögötte, akkor még hatékonyabb.
 
De a prekoncept paklikat lehetne csinálni 30 laposra. A 45 lap úgyis csak versenyszabály.
És akkor akinek tetszik a játék, úgyis neki fog állni, hogy mást is vegyen, viszont pusztán a prekoncept nem lesz elég ahhoz, hogy versenyen induljon.

Lehetne mondjuk x+10 új erős lap, x az annyi vagy duplaannyi, ahány prekoncept pakli készül, mindegyikhez lenne mellékelve egy, ami illik a koncepcióba. A 10 új meg lehetne általánosan használható erős lap, random lenne, hogy melyik van a pakliban, és akkor paklinként 2 új lap lenne.
 
A megvásárolható pakli ötlete nekem is tetszik, de a lényeg, hogy a kezdők szerintem rárabolhatnának.
Goblin, mérgezős, varkaudar, ork, fókuszkristályos és még sorolhatnám, hogy hányfajta paklit lehetne előre összerakni. Ezek lehetnének pontosan 45 laposak (tehát kb mint az alappakli) és a lényeg ,hogy csak gyakori- nemgyakori és a szükséges zénes lapokat tartalmaznák . A játék legjobb része a gondolkozás, kombinálás, és az ilyen paklik erről szólnának.
Viszont a nehézsége a dolognak, hogy ezeknek kb. egyforma erősségűeknek kellene lenniük. De ez nem akadály, hiszen remek tesztelő csapatotok van.
 
Van egy elég ütős mappám, tele-tele lapokkal, össze is volt rakva rengeteg faj pakli, de ennek ELLENÉRE vennék prekoncept paklikat.

Tuti. Mert mindek vegyek olyat amibe sok szar van, az a 2, azaz kettő DARAB ritkát meg cserélem. Igy is hozzá lehet állni a dolgokhoz:-)
 
Szerintem a prekoncepciós paklik nagyon nagy előnye a hangulata. S itt nem bonthatod le új és régi lapokra. Ha valaki elkezdi egyértelmű hogy etnikummal szeretné kezdeni, mert megtetszik neki a kép majd a játék hangulata.

Ha a játékot be tudjátok lőni úgy, hogy olyan kicsi legyen a fejlődés mértéke mint az utobbi pár kiegészítőnél akkor nem lesz gond. Mert ez egyértlemű nem olyan eladási mutatót fog produkálni mint az eddigi kiegek. Ezt még akár a kijövetele után 2-3 évvel is megfogják venni mert onnantól csak pár lapot kell beszereznük s megvan egy jó és hangulatos paklijuk.

Sajnos faj koncepciók nem arról szólnak, hogy versenyerősek. S gondolajtok bele 4-5000 ft ért fognak menni s a klisséket meg sem kell csinálni, csak újra nyomni.
 
Jaja, Homaron volt, anyuka irt igazibol, hogy ez milyen ferto, aztan oltottak a kommentekben persze
 
Valami kicsávó bevitte a suliba a lapot, tanárnéni elkapta, a vizet meg fel, hogy mi ez a botrányos öltözetű lény azon a lpon. Aztán balhé meg sokminden. Régen volt, talán 10 éve már.
 
Hat ez azert eleg nagy baj, ezt viszont kicsit ellentetesnek erzem a (foleg masik topikban) meno 'mar alig van dij a versenyen, oszt meg az is csokken' problemakkal
 
Ebben a kérdésben veled értek egyet. Ha minden 10. deck Ur-t tartalmazna, az nagyon visszavetni az ultrák értékét. 50-100 darabonként 1, ez akár még mókás is lehet...
 
Rothadó testes minibotrány? Mi volt ez?
 
Es persze mindenkinek koszonom, aki irta, hogy o szokott venni HKK-t. Es azoknak is, akik versenyt szerveznek ill. gondolkodnak, hogy lehet ismertebbe/vonzobba tenni a jatekot.
 
Gondolkodtam ezen a prekoncept pakli dolgon (mar korabban is gondolkodtunk persze rajta) es igazabol tetszik, meg minden, csak:

1. Nyilvan nem olyan erosre kene csinalni, hogy eselye legyen hagyomanyos versenyt nyerni, mert az elegge lebutitana a jatekot, nagyreszt meglevo, kozepes/jo lapokbol raknank ossze. Az ido multaval plane egyre kevesbe lennenek ezek versenyen hasznalhato lapok.

2. Ebbol kovetkezoen a meglevo jatekosok megitelese a kovetkezo lenne: ilyet nem veszek, nem versenylapok (ld. alappakli, Junior, ...), amugy is megvan/becserelem, ha kell valami
Ha belerakunk 1-2 eros uj lapot, az valamit dobhat, de azt is beszerzi cserevel, aki nagyon akarja
Innentol csak az uj jatekosokra szamithatunk.

3. Aki irta, hogy ismerosei jatszananak, de nincs mivel: miert nem vesznek Juniort? Tok jol lehet 2 csomagbol jatszani (probaltam a fiammal honapokig jatszottunk), akar siman bontva, akar jok/gonoszok menten szetosztva 2 paklira. Jo kis valtozatos meccseket jatszottunk. A prekoncept pakliknal meg egysikubb is lehet a jatek.
Arra akarok kilyukadni, hogy nem latom, aki nem vett/vesz Juniort, neki fog latni prekoncept paklikat venni. A nev, az nem volt szerencses, azt latom, de ez onmagaban olyan sokat szerintem nem szamit.
 
vagy csak érjük el, h magyarországon ki legyen tiltva mindenféle termékük.
Ha a sok idiótának sikerült elérni hogy a kedvenc sorozatomat a DBZ levegyék a műsorról akkor itt már mindent lehet...
 
semmisitsük meg a blizzardot, akkor leállna a wow és a sok kis függő gyorsan új hobby-t keresne.
 
Én vennék hímzett alsógatyát is mekkora poén lenne .
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet, s nagyon nem kellene aggódni a játék jövője felől, ha az valóban csak 0,1% növekedést jelentene.

Igen s neked milyen ötleted van hogyan kellene átadni a következő generációk számára a játékot?
Mert valahol hiba van a gépezetben, mert egyre kevesebb az olyan játékos aki aranydollárokat invesztál a játékba.
 
Szerintem is jó dolog lenne pólókat nyomtatni, illetve egyéb használati cikkeket (tollakat, táskát, miegymást). S talán érdemes lenne ezek mellé külön 4-5 féle HKK lapot is készíteni, hogy csak az tudja megszerezni azokat a spec. lapokat, akik vesznek pólót vagy bögrét.

Így azok, akiknek csak a póló tetszik meg, ezáltal megismerik a kártyát is (hátha az is megtetszik nekik, s elindítja őket a játék és gyűjtés útján).
Továbbá az eddigi HKK-sok is megveszik a holmikat a speciális lap megszerzése érdekében is (meg önmagáért is).

Két legyet egy csapásra...
(Egyébként mindannyian láttunk már Chio vagy Lays csipszért - a bennük lévő ajándék kártyáért, vagy korongért - könyörgő gyerekeket... Ez egy bevált recept.)

Illetve visszatérve az eredeti vezérfonalhoz: a szerepjáték érzés szerintem a gyerekeknek is fontos (így belebújhatnak egy harcos varázsló bőrébe egy képzeletbeli világban),
illetve a lapok erősítésének néhány éves blokkja meghosszabbítja a HKK jövőjét.

Ha bejönnének ezek a marketingfogások, sikerülne szélesíteni a bázist, utána a kereset fellendülését inkább újabb és újabb szép és változatos lények kiadása szolgálná, s nem a képességek további bonyolítása a profi versenyek számára.

Persze az is fontos tényező, hogy főleg fiúk játszák, s a Syejcc vagy a Piroslámpás ház még most is a legismertebb és legközkedveltebb lapok. Talán még 1-2 újabb ilyen (s NEM pornográf, félreértés ne esség) jellegű lap kiadása is hatna a lapok keresetére a fiatalok körében.
 
Szelídebb leszek, a kirohanásért bocsi, de komolyan ezen elpattant az agyam, hogy itt vagyunk nektek a BEHÓnak, akik hűségesen csinálják, vesszük a csomagokat (ráadásul Nagykanizsán én csinálom már a versenyeket, kb 1éve igy veszek eleget hidd el!), és erre kijöttök ilyen piti szöveggel, hogy még mi örüljünk ennek, mert az infláció miatt mégtöbbért kellene adnotok, de nem adjátok. Bocsi de ez engem valahogy nagyon rosszul ért!

Remélem összekapjátok magatokat. Rengeteg segítséget kaptatok, és nemhinném, hogy a grafikákért is nagyon nagy pénzt fizetnétek ... legalábbis nem ezt hallotam.

Csak annyit hogy ha megvezetni akarsz itt embereket, ne velem kezd ... nem fog sikerülni.

Üdv!
 
Feri, azért ennél lehetne egy kicsit optimistább is a Nemzet bajnoka!
 
Nem értek egyet veled, már bocs. Ha én meglátok egy csávót, vagy csajszit akármilyen rendezvényen egy nekem tetsző grafikával a pólóján vagy a hátizsákján vagy ha nőnemű lényről van szó, akkor az alsóneműjén és mellé van hímezve az, hogy powered by HKK, akkor az igenis marketingérték, mert engem érdekel, hogy mi is az. És valószínűleg azt a néhány 10-20 vagy akár 100 embert is aki erre fogékony és észreveszi.
A meglévő játékosbázis az a meglévő játékosbázis, akik most is játszanak. Ezt bővíteni kell a Beholdernek, minél olcsóbban. Ez van, ezt viszont szerintem Te is tudod.
 
vannak ötletek, amik a már meglévő játékosbázis bennmaradási esélyét növelné 0.1%-al; senki sem a hkks hímzett alsógatya miatt fog maradni

egyszerűen az emberek megunnak egy hobbit, abbahagyják, mert... ezért-azért; leginkább az utódláson kéne erőlködni, de abba meg bele kell gurítani az aranydollárokat (még az ún. ingyenes hirdetésbe is, hisz valójában ami ingyensnek tűnik az is gyakran igen drága és/vagy egyáltalán nem hatékony) anno a rothadó test-es mini botránynak lehetett valami kis marketing ereje és ingyen volt
 
azért nem annyira reális starter dekkekel összehasonlítani a hkk-t, hisz azok kb. nullszaldósra vannak kitalálva, ill. a külföldi játékok az óriási példányszám miatt ennyire olcsók

amúgy a magus pl. 2szer annyiba kerül mint a hkk
 
nem, pontosan tudtam mit tud a lap, tény hogy a vége felé nyerte el a végső formát; viszont nem igazán játszottunk vele és a tesztkörnyezet gyakran meglehetősen pörgős és egy 4-ért 4/4es lény lassúnak tűnt
 
igen egyetértértek a Behónak semmivel sem kerül többe egy 5 forintos gyak-nem gyak vagy egy 6-7 ftos UR vagy különleges ritka lap nyomtatása.

Kedves Beholder Kft!
Látjátok vannak itt ötletek dögivel, kérünk megvalósítani pár dolgot!!!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.