Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Eliana
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A képen egyet láthatsz a Túlélők Földjét járó nagyhatalmú kalandozók közül. Ez a vörös, hosszú hajú, zöld szemű ember Eliana, Raia nagyhatalmú főpapja, az Álomőrzők Közös Tudat tagjainak egyike.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
A Junior már a kitalálásakor biztos bukásra volt ítélve szerintem, hiszen nem voltak benne új lapok, csupán a korábbiak voltak lebutítva. Továbbá egy csöppnyi szerepjátékos koncepció sem volt a lapokhoz, ami a velük való játékot szolgálta volna.

Én csupán azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy segítsünk a Beholdernek a játék további biztos fenntartásában.

Egyébként az nagyon érdekes számomra, hogy amíg a szerepjátékozás, s pl. a Gyűrűk ura világához való vonzódás nagyon sok ismerősömre jellemző, mégsem érdekli őket a HKK, mely oly messze van már ettől a világtól.

Talán még abban lehetne ráció, hogy az újabb és újabb kiegészítők ne az erősebb meg bonyolultabb lapokra épüljenek, hanem egy elképzelhető, mondjuk a Gyűrűk urában megírt (persze inkább csak ahhoz hasonló -a jogcím miatt) háborúban részt vevő lények (a Junior kiadáshoz hasonlóan egyszerűbb leírással) tárházára.

S ezáltal biztosan lehetne nyitni a gyerekek felé is, hiszen ki ne akarná összegyűjteni előbbb az összes elfet, embert, majd az összes orkot, trollt meg mindenféle szörnyet, hogy háborúzzanak egymással, építsenek várakat, épületeket, erősíthessük őket fegyverekkel, pajzsokkal, stb... S kissé megkülönböztetve őket (mondjuk a korábban is használt TF-ŐV alapján a többi laptól) újjászülethetne a HKK a régi alapjain, persze ezek a lapok már erősebbek lennének mint anno, hogy néhány közülük beépíthető legyen a versenyen is a profik számára.

Így visszahozhatnánk a régi hangulatot (s nem a repülő teknősök által, hanem a korrekt átélhető lénytulajdonságokkal - ami a lény rajzán is látszik), azonban az erősebb lapok továbbra is szolgálhatnák a profik versenyeit. De a legfontosabb hogy új piacok nyílnának meg...
 
Látom Gabesz nagyon meg vagy győződve hogy csak a profik vannak kiszolgálva, pedig hidd el hogy nekik aztán tényleg mind1 mi a kiegészítő 90%-a mert úgyis a versenyerős 10%-kal fognak játszani.

Annyiban egyetértek erős a fejlődésléptéke de ez lassulni fog legalábbis remélem.

S volt kísérlet a játék egyszerűsítésére ahol egy lapnak 1 max. két képessége volt. Ez volt a Junior. S sajnos az az egyik legkevesebbet eladott kieg. Pedig az tényleg nem a versenyekre termett lapokkal volt tele.
 
UR a deckbe szerintem is jó ötlet lenne...

Nem hinném hogy ez be lesz vezetve csak lehurrogás lenne belőle.

S a hiba a Magic-kel szemben, hogy nem éri meg a régi kiegeket venni. Ezen kellene valamit agyalni.
 
igen nekem is tetszene egy ilyen ötlet. Kérdés mennyire lenne kelendő. De pl ez egy tök jó karácsonyi/szülinapi ajándék lehetne. 4000 ft kb reális ár lehetne 12-15 ritkával. Az egyedi lap is nagyon jó ötlet!
 
valóban ez igaz, általában jobbak a saját paklik mint a séma-paklik szerintem.

nem beszélve arról, hogy jobban élvezed ha a saját kreativ pakliddal nyersz, minthogy 'ez a 7283949123. sorozatgyártott quwargpakli, és hű de jó nekem'

de azért a kezdőknek 1-2 népszerü etnikumot össze lehetne dobni, mert szegény azt a 60-70 lapot ismeri amit bontott, ésakkor lealázzák a versenyen, pedig a 60-70 lapjából, amiben mondjuk van 6 ritka + 7-8 zénes a többi gyngy tényleg nem fogja magát belevetni a játékba, hanem abbahagyja...
és akkor azt látja, hogy van xenó/vámpir/teknős... pakli, számolja, mennyit kéne bontania/vennie laponként, hogy összejöjjön egy koncepció és azt látja, hogy az életbe nem lesz meg!

ehelyett mondjuk bemegy, és (olcsón, a Beho nem ezen akarná összenyerni magát- tegyük fel-)megveszi a xenópaklit, amivel tényleg el is érhet valamit, mondjuk hogy nem az utolsó vagy azelőtti helyet csípi el.

valóban, ez nem a pakliösszerakás öröméről szólna, de a nem kezdők megmaradnának a saját gyártmányoknál, és a kezdők megkapnák az induláshoz a segítséget, és utánna vennék a paklit(a beho ezen nyeri össze magát ), és raknák össze a saját koncepciójukat. nem hagynák abba az első versenyük után, és mindenki jól járt
 
Dehogy nem! Elveri a makk alsót mint a kutya.
 
Összességében abban szerintem megállapodhatunk, hogy a lapok fokozatos erősítése tényleg elkerülhetetlen. Természetesen ez mind financiálisan szükséges, mind pedig a játék fejlődése érdekében.
Azonban az elmúlt években tapasztalható erősítés mértéke túl gyors, s bár nem látom a jövőt, de 1-2 év múlva majd mindez nagy gondokat okozhat.
Szerintem mindezt akinek van szeme, látja.

Az én fő problémám mindemellett az, amit már előttem megfogalmaztak:
pl. hogy egy teknős repül (s nem úszik)... Ez borzasztóan képzeletromboló.
Olyan nehéz lett volna azt írni, hogy "aktívan jön játékba"?!

Továbbá egy lény lapnak már gyakran több a játék menetét befolyásoló képessége, mint egy varázslat lapnak.
Mert amíg mondjuk korábban egy jégdémonnak csak jeges lehellete volt (következményesen), s nem mindenféle paklit meg mittudomén mit buheráló képessége, addig még "beleélhető" volt a játék. Az ilyen képességeket általában véve meg kellett volna hagyni a varázslat lapoknak.

És itt van a legnagyobb probléma: a profi játékosok (akiknek a döntésére tulajdonképpen az egész játék jövője lett felépítve) már igazából nem is azt nézik hogy milyen a lény, milyen istenhez tartozik, s hogy következetes legyen a képessége, hanem csak a leírást nézik, hogy mit okoz a lap.

Már lassan engem mindez a magyar kártyára kezd emlékeztetni - a makk felsőn Tell Vilmos képe és neve van, de a játék során ez nem jelent semmit sem az ég világon...
 
Akkor mit keresel még itt..
 
Ja én is így gondoltam! Szerintem hasznos lenne. Szerintem külön jó hogy egyedi lap is lenne mert így valamilyen szinten még a veteránoknak is megéri.
 
én sosem játszottam még ezzel a játékkal
 
De te nem is most akarod elkezdni. Egy kb 10-12 éves gyereknek fingja nincs a pakli össze állításról. Ezért kell neki először a kezébe nyomni egy kész paklit. Aztán majd később rájön hogy hogy kel paklit csinálni és akkor majd ő is össze rakja. Egyébként pedig az alappakliba lehetne rakni egy kiskieget ajándékba pl vagy az ak-hoz hasonlóan egyedi lapot. Ja és ne legyen az ára 4000 ft-nál több. Nem kell bele rengeteg ritka. Csak normálisan ellehesen vele kezdeni a játékot
 
Szerintem ennek a játéknak pont a pakliépítés a legjobb része, kreatív dolog, és az mégjobb érzés, ha működik is amit kitaláltál, főleg, ha az valami egyedi ötlet. Nekem nem kellene előre összerakott pakli.
 
de aztán valamiért nem lett nagy keletje
 
én amennyire jóltudom régen is lehetett kapni ilyen előre összedobott deckeket
 
Nyilván ha lenne ilyen pakli pakli akkor érdemes faj paklit adni két okból is. Általában olcsóbb összerakni pl ganüid, és a kezdő játékos először fajba gondolkodik. Én is. Emlékszem kb 5 éve játszom és amikor kezdtem Vámpír dekket akartam csinálni és nagyon zavart hogy minden vámpírt külön meg kellet vennem mert nem lehetett csak néhány gyngyt bontani. És szerintem lehetne néhány lap amit csak olyan dekkekben lehet bontani pl egy különleges goblin vagy teknős amit csak ott lehet bontani. és lehetne bele tenni 2 random ritkát is így csere lap is lesz. Tuti vennék én is egyett
 
az egyben kapható deckek szerintem is jó ötletek. azokat lehetne ilyen 6.000 10.000 forintért kapni, és igazáb versenyerősek lehetnének, mondjuk egy fajon egyszínűn, ritkább esetben még hagyin is.

egy ork pakli vagy egy goblin pakli, esetleg tűzvarázslatos vagy fattyas, ami a kicsiknek megtetszik...

most egy 10-13 éves gyerek meglát egy abszolút preventálást vagy egy vulkáni energiát nem fog ráizgulni, de egy megadínóra vagy xenóra igen. pláne ha egy egész csordát kap belőlük és amikor nem játszik vele akkor is rakosgathatja nézegetheti mittudom én.

a warhammernál is meg más játékoknál is van egyben kaphatő és játszható szett. tényleg szinte jelentős szülői anyagi támogatás nélkül eséyltelen, hogfy egy kisgyerek elkezdjen játszani, és mostanáság nem az a szokványos, hogy anyunak marad havi 100.000 forintjából 5.000 kártyára...

más szemszögből nézve meg egy 14 éves gyerek elmehet diákmunkát vállalni, és ha egy hónapban minden hétvégén egy melót vállal el és kap érte 4000. forintot, akkor 16.000 ért már szinte vehet is egy displayt. vagy más játékosoktól egy egész paklit...

ez csak leleményesség kérdése, az mondjuk megint más kérdés, hogy a mai gyerekekről akik az msnt váltogatják a mónika show-val ez nem igazán mondható el.
 
Ez így igaz.


Alappakli rulez.
 
de ez meg olyan, mint a történelem során a háborúk....vagy mint maga az evolúció

ha valaki kővel dobál akkor csinálok pajzsot, ha rézzel szúrkál, akkor már nem elég a fából készült pajzs, hanem kell bronz, de akkor jön a vasból készült jól megmunkált kard amire mindenféle bádogember külsőt kölcsönző pajzs jön, ami már tökre zavarja a feleket a háborúban, de muszáj viselni különben meghal. de az sem elég mert akkor jöna mérges gáz, amire jön a gázmaszk, és akkor rájönnek, hogy akkor inkább oda se menjünk, csak lőjünk közéjük, de akkor lemásolják a taktikánkat, és pők is közénk lőnek ,akkor építsünk ki lokátorokat meg lőjünk fel műholdat és ellenőrizzünk mindent, mikzben tudjuk, hogy minket is ellenőriznek szóva la legegyszerűbb, ha egyből robotpilótával odavezérlünk egy atombombát, ami anynira brutál, hogy akkor a "játékosok panaszkodnak a hogy tílcsukki" atombomba meg mint azt éjfatty sóhaj

akkor jönnek a sunyi módszerek mint a h1n1 oltás a (ellenfeled minden lénye paszívan jön játékba és kap két méregjelzők) népszaporulat csökknetése (ősi béklyó)vagy a csatornák lassan ölő méreggel való beszenynezése stb stb.. (ez mint a látókör vagy az ítéletnap)

aztán a fegyvergyárak minta behó meg áll a rengetek katapulttal páncéllal meg tigristankkal és ne mtudja eladni, és szeretne háborúkat indítani, amiben ezeket bárki beveti, mindegy ki csak legyen háború, de már senkinek nem kell. ráadásul ugyan oylan áron adja a a kőkorszaki verekedős emberkéket, mint egy tök új különleges alakulatot(ebben is mi a stratégia?)

most akár egy viziók csomag áráért megkaphatjátok a legújabb kiegészítőt? hát mindenki tudja, hogy inkább a régi ..arokért is anynit kéne fizetni, mint az újakért.


én úgy vagyok vele, hogy nem a fejlődéssel van baj, hanem annak mértékével és minőségével...
úgy sem maradhatna fenta játék, ha olyan lapok jönnének ki, amik nem jobbak az egy évvel ezelőttieknél, mert akkor nem vennék az emberek, és becsődülne a kft, nem renezne versenyt, és akkor a régiek hú de jó használható lapok maradnának, csak éppen HOL?

amúgy mellesleg többen vennének csomagot, ha nem lehetne őket úgy megszerezni, hogy feljössz ide, és féláron megveszed 3 különböző embertől a lapokat, vagy a csomagokat, amiket versenyen nyert. ez sokakat rosszul érintene de igazából, akor valaki csinálna egy www.hkk.adás-vétel.hu oldalt aztán egy kattintásra innen ugyan ez menne... hát nem tudom.

biztos van mit, és lehet is mit tenni mind annak érdekében ,hogy a behó fennmaradjon és annak érdekében is, hogy a játék ne veszítsen tovább az eredeti jó hangulatából. de ehhez új fiatal fizetőképes játékosok kellenek, az meg rengeteg befektetéssel fog csak összejönni.

ez ellen tehetne a behó, de nem akar úgy látszik.

de tényleg ilyet hogy egy teknős nem úszik, viszont repül... az ilyen dolgok teszik tönkre a játék eredetileg képviselt értékeit. ma már szinte én is alig ismerném fel a lapjaim felét ha csak a képet látnám az istenek színe meg a többi adat nélkül. csak a képesség számít.
 
Pedig nem biztos hogy olyan hülye ötlet az UR a dekkben. De csak akkor ha tényleg csak nagyon ritkán kb a dekkek 5%-ban. Hogy ne legyen olyan sok. És ha valaki bont az tényleg kuriózum lenne, nem pedig az hogy minden 10-edikben van. Nekem tetszik hogy nagy ritkán legyen.

A kész pakli nem rossz ötlet. Én gyűrűk ura kártyáztam és a starter dekkek kész paklik voltak. Tudtuk hogy mi van benne (előre meg volt határozva). Volt benne két lap amit csak olyanban lehet kapni de kb HKK-ra lefordítva olyan zén erősségű és volt benne 2 random ritka.

A boosterekben pedig ha nagy szerencsénk volt bonthattunk egy fojlos lapot aminek a ritkasága változó tehát ritka is lehetett. De ez csak nagyon ritkán volt. Ezzel tudom megfeleltetni az UR bontást. De tényleg ha nagyon begyakorítják akkor valóban árthat is. Nagyon kell figyelni az arányra.

A másik. Volt még olyan hogy előfordulhat hogy egy boosterben csak ritka volt. - ez csak érdekesség

Apropó fojlos lap. Miért nincs? Tetszene akár díjazásként is. pl néhány erősebb ritkát hologrammosra megcsinálni és vagy bontani lehessen vagy díjazás. (az arany forrás nem volt rossz , ezüst szél). Milyen jól nézne ki egy holós Kurtz vagy szózat vagy zulit..
 
Baromi jó neked...
 
Engem megsértettél
 
" *** lehet hülyén hangzik de akkor már miért nem adnak ki Ur eket a KIeg ek ben mondjuk minden 10.kiegben lenne egy Ur és hoppá akkor lenne rendesen pakli vétel és ez meg lenne oldva.... "

ez a mondat teljesen nagy baromság....

két okból is... akkor egy ur ugyan olyan gyakorisággal fordulna elő mint mondjuk egy kurtz, ami olyan keresett és hasznos lap, hogy jobb egy csomó ur-nél.

1. én nem vennék meg egy kieget azért, hogy 10% eséllyel kibontsak egy ur-t. amiből anyni lenne, mint most a ritkákból, hiszen ezt most sem teszem. vagy itt msot az lett volna a lényeg, hogy UR-ikon van a lap szélén?

2. akkor ezeknek a lapoknka az értéke nem lenne 5-6 ezer forint. hiszen anyni embernek van , és olyna könnyű lenne beszerezni, hogy senki nem adna érte anynit.

3. a második pontban olvashato ok miatt kevesebben mennének versenyre, hiszen minek küzdjenek egy 1000-max 2000 forintos lapért, ami ur- de mindenkinek van belőle.

ez amit átgondololatlanul leírtál, még ártana is a beholder mérlegének.
 
Egyetértek a gondolattal, hogy hosszútávon nem feltétlenül okos dolog a lapokat túl gyorsan "erősíteni", viszont számomra ez sosem okozott gondot.
Ha hosszabb játékra, taktikázásra vágyom 2vs2-t vagy 3vs3 mat játszom (4-6 an ülünk össze hétvégénként fixen és pörög reggelig) , és így hogy pörgős az 1vs1 játék , 5 perc alatt vége, tudunk házon belül 1vs1 bajnokságot csinálni, esetleg úgy hogy a végső győztesnek jár egy 21 lapos kieg, szóval egyelőre jópofa ez így, nem kell aggódni szerintem, csak gondolják meg a készítők alaposan az elkövetkező lapokat... ha tovább csökkennek a kijátszási költségek, tényleg gáz lesz
 
hali
én magic ezek is győrbe sőt Wow kártyázok és Hkk versenyekre is járok
és a HKK gyorsulásával azon a ponton értenék egyet ami 2004be kezdődött szerintem abszolút személyes tapasztalat (2003ba kezdtem ) ,hogy a lapok olcsóbbak voltak 20%-al többet ütöttek stb.
Aztán minden kiegben megfigyeltem ,hogy ezek egyre jobban ilyen ütembe módosultak és lám lám kb . 140%ot javultak a lapok összességében !!

A szabályokkal kapcsolatba :minden játék vele valója hogy ezek gyülekeznek kivétel nélkül!
Wow ba a legegyszerűbb talán a MAgic és a Hkk szabályok egy szinten állnak.

Egyébként a Magicba olcsóbb a kieg de! egy ritka van benne +esetleges "foilos" ritka ...de ezt most hagyuk..itt az a fő pont annak ellenére ,hogy drágább a játék ! Több a verseny dijazás !(tudom nem kéne össsze hasonlítani a behó termeléssel egy világi játékot) de akkor is ! ott 60lapos a pakli 20-25 "föld" aki nem tudná az a "VP"szerűség van a
paklikba ott ritka a 4.-5.körös győzelem !
Ugyan úgy meg van a hangulata !

ÉS ezt is ki akarom emelni a lapok fejlődnek nem is kicsit néha ! meg oldották hogy van a

"Type2" utóbbi két év lapjait lehet használni ez a leggyakoribb verseny forma.

"extended" elmúlt 6 év lapjai kb
"legacy" minden lap használható első kiadásóta(1993ebbbe nem vagyok biztos)

A lapok érték állóak ...(a régi kiegeket mégéri meg venni ) egy új display fixen vissza hozza az árát mivel lehet bontani igen komoly összegű lapokat benne ha ne modjak árat..***

Amúgy ezt nem azért írtam le mert HKK ellenes vagyok egyszerűen egy vélemény és azok számára írtam le a MAgices tapasztalatom aki nem tudja hogy megy.

*** lehet hülyén hangzik de akkor már miért nem adnak ki Ur eket a KIeg ek ben mondjuk minden 10.kiegben lenne egy Ur és hoppá akkor lenne rendesen pakli vétel és ez meg lenne oldva....

Egybéként sose késő úgy hozzá állni a HKK menetéhez, hogy " ez az első napja egy új korszaknak " legalábbis szerintem addig amíg van a HKK -nak jövője csak most épp egy mélypontot élünk meg és inkább ösztönözzük a másikat mint sem elüldözzük.
Ez volt az én véleményem...(remélem senkit sem sértettem meg a szavaimmal
tisztelettel : Kósa Zoli
 
Van rendes mérnöki fizetésem, igy egyálltalán nem kesergek:-)))
 
Szerintem is jó ötlet lenne. De sajna mi ebbe nem tudunk éremben beleszólni....
 
Figyel én tényleg nem értem mi akkor a bajod????

Most akkor milyen lapokra lenne egy hobby játékosnak szüksége?

Ugyan-úgy jönnek ki jó és kevésbbé jó gyakori és nem gyakori lapok. Mi kell még???

Egy hobby játékos nem fog 10 000eket belölni a játékba havonta. Kb pár száz lap amivel jól el lehet szórakozni s ez most is meg van. Hobby játékosként nem akarsz 1000 baromi erős ritka lapot. Vagy ha akarsz akkor nem hobby játékos vagy. Mert baráti játéknál nem kell tudom mert mi még plusszba ki is vesszük a ritkákat ha stóc deckkel játszunk többen.
S baromi jó a játék hangulta. S teljesen mind1 2000 elötti lapokból vagy a mostani stócból játszunk.

S igenis kellenek olyan lapok is amelyikek a versenyzőknek dobnak a piacra! De nem csak erről szól egy kiegészítő!!!

Nem értelek! kérlek fejtsd ki kicsit bővebben mivel lehetne a megfelelő szinten tartani szerinted a játékot! Mert az baromi könnyű írni hogy nem a régi már a játék.
Adjon ki a behó egy olyan kieget amibe 2000-es színvonalú lapokkal van tele? Ez lenne a jó irány???
 
Magicben ráadásul, ha jól tudom, vannak is ilyen paklik és mégsem halt meg a játék.

Szabály szerint úgyis min. 30 laposnak kell lennie egy paklinak, a 45 lap csak versenyszabály, lehetnének 30 laposak ezek a kezdőpaklik. És akkor aki komolyabban akar játszani (értsd: versenyre menni), annak kell még beleölnie pénzt. Viszont egy ilyentől sokkal többen kedvet kapnának, mint egy Végzetúr alappaklitól.
 
"S akik csak poénból játszanak meg hobby gyanánt annak nem tök mind1 milyen lapok jönnek ki."

S pont itt van az egész lényege, abban amit leírtál. Hát ezért fordultak és fordulnak el rengetegen a játéktól.

Tulajdonképpen ez a mondat jelképezi az elmúlt 3-4 év változásainak magvát. Az a néhány 50-60 profi játékos megmondja, hogy milyen lap kell nekik, s a többiek, akik tulajdonképpen a gazdasági háttért képezik a vásárlóerejükkel, azok meg le vannak ejtve.

Mert egy játék igenis azoknak szól, akik poénból játszanak és hobbyszinten. Ettől játék a játék, s valahol mindez a nevében is benne van.

Ha a Beholder tényleg csak annak az 50-60 profi játékosnak az igényeit veszi figyelembe, akik szerint annak, aki nem profi, tök mindegy milyen új lap jelenik meg, akkor tényleg halálra van ítélve ez az egész...
 
Szerintem is tök jó ötlet lenne. Baromi nehéz belekezdeni főleg egy kezdőnek a játékba. De tudod érdekek s ellenérdekek: aki egyfolytában apróhirdetések oldalaival bombáz annak ez eléggé betenne. Én mondjuk leszarom gondolom te is . de ő majd fog rendesen anyázni a behóra.
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.