Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Chara-din káoszlovagja
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Chara-din avatári rangra emelkedett hősei már bizonyították rátermettségüket az istenük visszatérésekor lezajlott háborúk során. Manapság csupán a káosz terjesztése, új hívek toborzása a hálátlan feladatuk... de csak amíg ki nem tör egy újabb háború az égiek között.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64965)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
ez is igaz! meg a másik, hogy 1100ért megveszed és a lapk értéke ami benne van 700ft.

nem a falkavezérről van szó, hanem arról hogy 400-t érne egy ősi rúna????????? hagyjuk már!
 
szerintem meg tudod mi a nevetséges, itt nem az irreális árakkal van a baj, mert akinek kell az úgyis megveszi, ha meg nem kell akkor mind1...az a durva szerintem, hogy kb 1100 forint egy normál kieg a hkk-ban ez nagyker áron kb nem tudom pontosan, de legyen mondjuk olyan 700forint körül, és mondjuk nyerek egy versenyt, nyerek mondjuk 5 paklit és nem tudom eladni darabját 600 forintért, mert nem veszi meg senki...ez a durva, hogy vannak akik 1100ért megveszik, de kb 55-60%-on már nem venné meg...ez a durva...
 
azt azért ne várd,hogy adnak egy aprót egy falkavazérre,mert ritka mindkettő
 
A másik ami nagyon lehangoló, hogy a lapok ára irreális, sajnos mindenki a Dungeont veszi figyelembe. Pedig a játék része a beszerzés, a csere stb.
 
Ez a fórum nagyon jó ötletl manapság ez is ritka szerintem
vannak itt igazságok, de azért nekem tetszik ez a villámjáték.. főleg hogy az ellenfél megbírja fogni.. meg a lapok azért úgy jönnek ki hogy egymást valamennyire fogják.. az antimágiát pl ha jóltudom pont ezért találták ki hogy fogja a kontrol deckek nagyrészét... meg a lassan járj... aki nem rúnázik, vagy csatamezőzik, az megvan fogva... aki meg véletlen rúnázik, sidebol elkacsint egy pihenő, és máris érdekes a játék. szerintem jó az a játék ami mostanában megy, mert söszeszedni a paklidat és ésszel megcsinálni pontosan nagy stratégia... leglaábbis szerintem.
Az meg körülbelül mellékes hogy egyik nap pár hónappal ezelőtt barátaimmal csak 2000előtti lapokkal nyomtunk egy verseytDD nagyon laza vollllt tehát amikor lejött haveromnál a régi contváz, nálam meg csak ilyen álmodozás, meg hasonló szépségek am egyszínű volt de akor is jó volt az is, s szerintem a mostani is.
 
Itt nem ezekről van szó. Igaz a 6. alappakli már semmit nem ér, a 2000 előtti lapokról nem is beszélve. De ha már az elmúlt 3 kieg űbereli a sárkánymágiázól kezdve az eddigi összes kieget, az gáz! És az már filingje vesztett, amikor mindenki ugyanabból a z 500 lapból építkezik
 
igen, néha jobb, ha nem kezdünk el vitatkozni, hogy mi lenne jó oda -->(hamár itt tartunk akkor legyen az, mivel te drágítod az ellenfeled és fordítva, az ősmágia sem működne )
vicces lehet
 
ebbe nem akarok belemenni :P
 
1. körben thuzad megszégyenítek aztán jön az igazság pillanat és csókolom XD
 
Én meg nem értek egyet. A 2004 előtti lapokból azolat múltidézték, amik valóban gyengék voltak, s amúgy senk se nagyon hasznáta őket, a használható lapokat (Zu'lit kísérlete, Örök dilemma, Orgling haszonállat stb.) továbbra is használható. Ezzel nincs gond. Az pedig, hogy pár koncepció újra erőseb lett, nem lett gyengébb a játék...sztem kiegyensúlyozott lett az új kiegészítő.
 
Teljesen igazad van..komolyan..nincs olyan verseny ahól ne indulna vagy 5-6 kontrollos(persze nem veszélyes faj-ra gondolok) és általában azt a versenyt meg is nyerik
 
A lapok eldurvulását szerintem az Újjászületés megkoronázta, minden 2004 nél régebbi lapot sikerült ezzel sz*rrá nyílvánítani. Ami még viccesebb, hogy hiába brutál lapok, árba semmibe veszik őket, kezd teljesen felbomlani az egész, mindig van-lesz 3-4 divat pakli, amivel lehet nyerni, de a többi mehet a szemétbe. Sajnálom, hogy ennyire beindultak a lapokkal, igaz nincs ötlet, és így jobban fogyik a hkk.
 
jó, akkor én szürkézek morgan átkozott ajándéka mellett.. akar még valaki indulni? :P
 
A Lejtős verseny rendkívül jó ötlet, nekem nagyon tetszik
egyszer igazán megcsinálhatnád (persze azért kérd ki a többi ember véleményét is, nehogy túl egyszerű legyen megnyerni azt a versenyt-->célzok ezzel a kevés indulóra)
 
Nézegetve a "Lezajlott versenyek" rovatot és más HKK-sok elmondásai alapján mostanában (mondjuk ebben az évben) eléggé lecsökkent a versenyeken indult játékosok létszáma.
Nekem ez beszédes ...
Lehet, hogy van valami abban, amit a vita indítója írt ? ... hát szerintem igen,van ...
Ezért (is) indokolt lenne valami változtatás, amiről itt mi (legalábbis én) csak eredmény és különösebb ráhatás nélküli beszélgetést tudunk produkálni.
Ez van, nem kötelező HKK-val foglalkozni ...
 
Az utolsó mondatot most felejtsd el!!
Ha én azt a lapot csak az ellenfél kezében is meglátom, elborul az agyam :P
Na jó.. ennyire nem vészes a helyzet.
 
az ilyen módosításokkal az a baj, hogy a játék nem erre lett fejlesztve, a kombó pakliknak még kevesebb védelemre lenne szüksége, a körönként 3vp pedig a még olcsóbb gyorsabb paklik felé hajlítaná a játékot

egyébként lehetne olyan versenyt is csinálni, ahol egy permanens Felfelé a lejtőn hatás van
 
Abban én is egyet értek,hogy a játék eldurvult,de igazából mi játszottunk olyat más HKK-sokkal,hogy csak 2000 előtti lapokból dobtunk össze spontán egy paklit,attól függően,hogy kinek mit osztottunk véletlenszerűen.Aztán elkezdtünk játszani,de az vmi dögunalom volt:S az számított nagy számnak,ha kijátszottam egy 2/2-es lényt.Szal szerintem nem baj az hogy kicsit begyorsítottunk,viszont az a szabály nekem is tetszik,hogy 30 ÉP-ről kezdjünk és annyi legyen a maximális.Csak ezzel viszont 0 ft értékűvé tennénk pl. az Életenergia szabálylapot(asszem ez a neve).
 
a 'Szóval' is
 
na ja
 
kicsit sok a "szerintem"
 
Szerintem sok szerepe van a szerencsének a játékban, de szerintem teljesen kiegyensúlyozott jelen állás szerint a játék, szóval most nincs az, hogy van egy féle pakli és mindenki azzal játszik, mert csak az képes versenyt nyerni, szerintem most simán van 4-5 féle pakli, amelyik képes megnyerni a versenyt, szóval szerintem most a játék elég sokszínű, régen mondjuk egy 1színű versenyen, 20 emberből kb 10 ugyanazzal játszott, mert csak azzal lehetett elérni a maradék 10 vagy valami újat szeretett volna(több kevesebb sikerrel) vagy a paklifanatikusok, akik csak a játék és kedvenc lapjaik miatt játszottak, most egy egyszínű versenyen egy kis túlzással és bátorsággal ki merném jelenteni, hogy bármelyik színű paklinak lenne esélye egy versenyen...szóval szerintem ez a játék most tök jó...de ami igaz, hogy sok múlik a szerencsén, én az elmúlt 2 hétben kétszer kaptam ki(ugyanattól a sráctól) és kétszer csak második lettem, és kétszer a szerencse vitte el a meccset...szóval, 10 meccsből 8at biztos én nyerek, de ő azt a két meccset nyerte, amit kellett, szóval azért sok múlik a szerencsén...


Dhoj:számíthatsz rám is verseny ügyben, ez végre egy jó verseny leszmár tudom is mivel indulok
 
Ha nem húzol jól ott van, hogy az ellenfél is húzhat rosszul, és azért nem minden a húzás.. egy kockadobás sokszor döntőbb..
Na mind1.. egy szóval nem mondtam, hogy nem lutri az egész játék, ez is benne volt, hogy abba hagytam, de ettől függetlenül élvezetes, de itt nem elsősorban a versenyekre gondolok...
Remélem így érthető, ha nem, akkor ez van..
 
Szerintem nem olyan élvezetes a játék(nem játszom 10 éve), mint 4 éve.A tesztelők próbálják kompenzálni ezt az egészet, de szerintem is egyre több múlik a szerencsén.Mondhatjátok, hogy egy jó húzást meg lehet fogni egy jó húzással...és ha én nem húzok jól, akkor esélyem sincs?Akkor ez most szerencse vagy nem?

Ez a verseny kellett nekem, hogy kicsit megmozgassa az agyam ez a játék.Ha nem is érek el semmit, akkor is biztos vagyok benne, hogy ezek izgi meccsek lesznek, remélem tényleg visszaadja a feelinget.
 
itt garantáltan meg lesz a régi játék feelingje :

Időpont: 2008. szept. 13. 11 óra, nevezés 10-től.
Helyszín: Arcadia Fantasy Klub, Budapest, Kertész u. 7.
Szabályok: Sokszínűség jutalma és Egyszínű verseny szabályai egyaránt érvényesek
Nevezési díj: 1300 Ft (ebből 500 Ft lefogyaszthatóa büfében).
Díjak: Legalább 20 induló esetén 10.000ft, a legjobb amatőr ultra ritka lapot nyer + Újjászületés paklik
Érdeklôdni lehet: Baross Ferenc - dhojaktra@freemail.hu, 70-225-3468
 
a játék szerintem most is élvezetes és fordulatos, s ugyanúgy lehetnek változatos, hosszú meccsek
de tény , hogy nem olyan mint 10 éve

sebzés ép képlet már nagyon rég elavult, sokkal többet számítanak már a képességek; a játék evolúciója a szutyok lényeken a legjobban szembetűnő, hisz ezeknek jó nagy a mérete, hogy legalább az kedvet hozzon a velük való játékhoz

a játék szerintem most is bőven elviselné a 2vp-ért 8/8-as lényeket, ha mást nem tudna, akkor még így se használná kutya se
 
ha azt mondod, h a fürkész vagy a lejtő, vagy a morgan kisujj lehetett volna ritka, akkor azt mondom igazad va; de ez.... ez valóban a egy gyakori lap, bár abból egész jó

ez a döbbenetes 8 lapos kombó összejön 2 szikrával is, amivel szintén nyerhetsz, csak 4vp-vel olcsóbban :P
 
Mindenkinek igazat adok: most is jó a játék, sőt, nagyobb szerepe van a stratégiának, mint valaha. Ugyanakkor a topic elindítójának is igazat adok, de az a baj ezzel, hogy csak mi gondolunk ilyen nosztalgiával a régi idők játékára (Mi, akik kb. 13 éve játszunk hkk-t), aki akár csak 2000 után kezdett el játszani, már semmit sem tudhat arról, milyen volt lebegő gombával meg lila brekkel játszani, másfél órás fordulókat. És persze annak aki akkor nem ismerte a hkk-t, nem is hiányzik az a fajta hangulat.
 
szerintem az egyetlen baj a lapok ritkaságával van:

pl: tűzcsapás(új)

célpont lény vagy játékos sebződik 4 ép-t 2-vp-ért

ha kint van 3 tűzmanó sámánod+3 tűzmágiád akkor 13-at sebződik 2VP-ÉRT!!!!! 4-ért már26 -épt sebződik

AZÉRT EZ A TŰZCSAPÁS GYAKORI HELYETT LEGALÁBB NEMGYAKORI LEHTNE és nem csak ezzel a lappal vagyok így....
 
Sztem most sincs baj a játékkal. Hiába gyors egy deck jó házással, az ellenfél is meg tudja fogni egy jó húzással.
És az sem igaz, hogy nem fordulatos egy meccs.
Tegnapi meccsem egy példa is lehetne rá, mikor is ellenfelem 4 védőangyal jelzővel, 2 raia bűbájjal meg 1 fantalassal terrorizált nem kicsit + 1 lejtővel
De nagyobb gond nélkül 1 kis gondolkodással megfordítottam 1 kör alatt a meccset. Volt 10 kismasszám tartalékban 4. körben asszem.., abból áldoztam 7-et szk-ért, mert az olyan poénos. Bájgúnárt leraktam, loptam vele a lejtőt, aztán utolsó mondások könyvével kerestem hajítógépet, amire raktam 7 jelzőt, mert több szk-m volt, nem csak a kismasszás, így az lejött, aztán szétlőttem vele az ellen összes lényét, majd még 2 krám is lejött, 1-1 elmúlás a 2 raia bűbájra, és üres lett az asztala, én meg nyertem innen, mert 2 jelző maradt még a hajítón, és hiába jött volna tőle még 1 őrangyal - megoldom.
Nincs itt fordulat? Hát hogyne lenne.. előző körben még buktára álltam.
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.