Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kyorgok tudása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kyorgok soha nem elégedtek meg a hatalmas agykapacitásuk kínálta tanulási sebességgel: ők még többet, még gyorsabban, még hatékonyabban akartak tanulni. Ennek elérésében a birtokukban lévő különlegesebbnél különlegesebb varázslatok segítettek.
Nézz szét a galériában!
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 6., Oldschool
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 29., Excelsior

A lista folytatása...
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)
Legendák Viadala (47)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
Én személy szerint nagyon örülök, hogy a szerepjáték jelleg kicsit jobban figyelembe lesz véve a továbbiakban, de az is nagyon örvendetes, hogy ilyen sok értékes és támogató hozzászólás érkezik a témához.
Jó látni, hogy nem vagyunk kevesen, akiknek ez a játék sokat jelent, s szeretnénk hozzátenni valamit a további sikeréhez (ki ötletekkel, ki tettekkel).

Azonban a társalgási színvonal zuhanásának elkerülése érdekében kérlek titeket, hogy ne reagáljatok a provokatív hozzászóló írásaira. Ha figyelmen kívül hagyjuk, majd megunja amit csinál, remélem.
 
Egyébként nem pont a TV-reklámba látnám a jó marketing stratégiát. Mert egy full animációs képi elemeiben lenyűgöző reklámra nem hinném hogy van pénz. S a TV-ben az ütne akkora szintet, hogy az ember felkapja a fejét.
(Szerintem arra a reklámra kár volt költeni)

Szerintem olcsóbb, a cikkek írása különböző lapokban. Pl: metró. 15 éves évforduló alkalmából valami fókusz, akár közszolgálati pár perces filmecske, akár egy versenyről.
A KFT tulajdonában van rengeteg szebbnél szebb grafika akár poszterek készülhetnének belőlük.
Akiket a fantasy világa megfog azért olvas is kicsit, ebből adódóan szintén jó ötlet a könyvesboltok számára nagyobb prezentációs anyagokkal hirdetni a játékot s mellette meg is veheti az aktuális csomagot.
(Csak hát itt megint a prekoncepciós deckeket sokkal könnyebb ilyen módon eladni)
 
Igen én ingyen csinálom mert ez a hobbim s szeretném hogy fenn maradjon. Napi 3-4 órát foglalkozok a kártyával egy tál rizs nélkül. Olvasom a lapötleteket, készítem, értékelem, átbeszéljük tovább küldjük.
S mivel látszik hogy a marketingesek nincsenek a toppon a beholdernél vagy legalábbis a HKK-át mellékvágányra tették ezért adunk ötleteket hátha történik valaki.

Egyébként ez sajnos tipikus magyar hozzáállás, itt (skócia) egy csomóember önkénteskedik napi 6-8 órát dolgozik s nem kap érte egy tál rizst sem. S inkább bennünk van a hiba s nem bennük!!
 
Reklam: na azert sajnos ez messze nem ilyen egyszeru. Olyan reklam, ami sok emberhez eljut (pl. TV, sokat, jo idoben) _iszonyat_ draga, nem Beholder szintu cegnek van szabva. (ha van a kornyezetedben kicsi - 5-10 fos - ceg, akkor kb. kepet tudsz kapni a mukodeserol). Ennek dacara Miklos csinalt egy eleg draga TV kampanyt tavaly nyaron (korabban is volt mar).

Jatek atvetel: hmm... ez sem olyan gyere-cipo-hamm-bekaplak . HJT a Kaosz Galaktikat atvette valaki pl. (nem a kartyat, az eredetit), sokat nem hallottam rola azota. Plusz (nem azert hogy fenyezzem magunkat, nyilvan kovetunk el hibakat) gyujtogetos kartyat sem trivialis csinalni Mo.-on, volt meg jopar probalkozas, szerintem 10-et is ossze lehetne szedni.

Szerepjatek vonatkozasok: igyekezni fogunk jobban odafigyelni erre is (a novemberi kieg mar nyomdaban van, azt mar nem tudjuk maceralni )
 
pont ez a lényeg, hogy nem csak kábelen meg másmilyenen kellene, reklámozzanak az rtl-en meg a tv2-n, az abból befolyt összegből jöhet a kábel, meg az antennás
 
Szerintem a UP...C-n kellene sugározni nem?
 
Nem akarok, kötekedni. De azért kérlek, mondj egy példát. Asszem ez a minimum, az után hogy kishijján elküldesz a f@szba. Szerintem ha én írtam volna ilyet neked, már tuti egy 10 soros választ kaptam volna, a létező összes trágár szóval. Megsértettem valakit? Nem hiszem. Ha mégis akkor azért elnézést kérek. (persze csak ha mond is konkrét példát, aki úgyérzi)
 
A pénz finom, ropog, cseng és jó illata van. Szeretem én is mind minden faszkalap. De nem minden áron akarom (na jó igen ). A beho szerintem szarban van a kártyaeladás és könyvek tekintetében, egyértelmi, hogy az online baszakodásban vana jó kis lé. Kinek a pap, kinek a papné. Nekem a papné.
A beho is az onlinet nyomatja és fejleszti, Végzetúr vagy mi a szar- gagyi felhasználói felület jönnek az őskövek meg a szintenkénti cuccok. Agyatlan szar DE EZ KELL, bazzeg Amerikai minta- Gondolatátol akaratától megfosztott, elhitelesített állatok vagyunk. Csak vásárloj és vásárolj és vásárolj lehetőleg multinál mert az egészségtelen és akkor a korházaknak is lesz betegük.

Az építő, karaktert, egyént fejlesztő, játékok kihalóban, csak az agressziv folyik a vér és lenyomod az ellenfeled játékok tombolnak. Na kész kis Csikágó (magyarul helyes ne fikázzd le).
Egy tál rízs? Igen valakinek még ez sem kell, mert a kommunizmus megutatja, hogy egy szem rízs sem kell és győz. Mi is győzni fogunk. Hajrá HKK-ok okosok.

Viccet félre, szerintem a saját érdekünk, hogy ez a fórum tovább menjen és a topban maradjon, hátha a Beho is belekuksizik és esetleg elgondolkodnak a pár nyavajgó kis fasz sirámain. Szerintem elfgonak és azon vannak, hogy jobb legyen.

Az UR téma, még mindig bas..za az agyamat, ha lehetne bontani paklikban akkor mi értelme van. Szerintem egy Ultra attól ultra, hogy csak nagyon nehezen lehet megszerezni, KIÉRDEMELNI (nagyobb versenyeken) és eszmei értéke is van. Ezzel, hogy minden versenyen UR-t kaphatsz, rontja a minőséget. Mindenki azt akar, csak kevesen kapnak.
Egy ULTRA legyen ultra, ez egy régi reklám volt aki talán emlékszik- "Egy kávé legyen olcsó, nem egy kávé légyen KÁVÉ".

Ez van, telefosok mindent ha hazamegyek.
 
szervezzetek gyűjtést egy TV reklámra...
 
"Akkor te nem ismered az embereket. Ugyanis akinek van pénze - legyen cég vagy egyéni vállalkozó- annak sosem elég annyi amennyi van. Mindig többet akar."

Ezt most nem értem, hogy jött ide... Semmi ezzel kapcsolatosat nem írtam. De majd Fospisztoly jön, és megmagyarázza.

Az, hogy az én véleményemre a kutya se kiváncsi... lehet. Inkább azt mondanám, hogy páran nem. Istenem... most hova szaladjak? Nem olvastam el a Kertész Imre könyveket... mert nem voltam rá kíváncsi...és még páran szintén nem voltak rá kíváncsiak... De a csávó azért megírta!
Persze, értettem én a poént.
 
Sajnos a hozzászólásaid és hozzáálásod már rég önjellemeztek téged, csakhogy a csodás szavaiddal éljek.

Ha a Bahó bedől akkorsem lesz vége a játéknak. Simán tovább vinném, karöltve értelmes emberekkel akik pénzt is tennének bele, ahogyan én tenném. Ez van ... üzenem a Behónak ha nem akarja tovább ezt hagyja abba, szóljon nekem és átveszem a HKK-t.

Na csocsesz!
 
Akkor te nem ismered az embereket. Ugyanis akinek van pénze - legyen cég vagy egyéni vállalkozó- annak sosem elég annyi amennyi van. Mindig többet akar. Valamint: nem véletlenül van ez az oldal. Azért hogy elmondhassa az ember a véleményét. Ahogy Te is. Csakhogy az én véleményemmel szemben a tiedre a kutya sem kíváncsi. Csak vicceltem. Én megértelek téged is. De azokat nem akik egymás oltására használnak egy fórumot. Remélem Fospisztoly Úr ír nekünk erről is valami építő jellegű hozzászólást.
 
ha meg játékosokat akrtok toborozni, mert úgy érzitek kevesen vagyun... Bakker nektek nincs szomszédotok, spanotok, csajotok? Testvéretek? Unokatesó is jöhet... Baráti kolléga... osztálytárs... Hol éltek ti ahol ezek nincsenek? Nem itt kell tépni a szátokat! Hanem nekik magyarázzátok, hogy milyen jó dolog a HKK.
 
Szeretem az ilyen önjellemző embereket IQ nuku bajnok hozzászólás... talán cáfolj meg vagy vmi... Csak egy olyan fantasy játékot mondjatok nekem ahol egy nyálkacsiga városokat épít fel egyedül. Amúgy nem hiszem, hogy annyira kéne sajnálni szegény beholdert... Kilóra megvenne innen a fórumról mindenkit... Ti meg a nagy okosak, még ingyen munkaerőnek is beállnátok Hallod vazze... eskü... az jutott eszembe: Annó a csóró kinaiak tonnaszám farmolták az aranyat a WOWban, azért, hogy egy cég azt pénzért árusíthassa... és mit kaptak a csóró kinaiak? Egy tál rizst Itt sokaknak még rizs se kell

Legyetek már normálisak és kapjatok már észbe!!! Itt ez az oldal. fórummal, keresővel... szerintetek ez mennyibe került? vagy a vegzetur.hu? Persze... magyarázzátok be, hogy ingyenes játék... csak sokan őskövet vesznek, mint a cukrot Ha a behó szerint a hkk-nak reklám kell... hidd el a csapból is az fog folyni, és majd azért utálod meg...
 
Igen ez sok helyen így van, emlékszem régen Szolnokon a buszpályán volt egy kis könyvárus stand ott vettem az első csomagom meg jó 10-12 éve. Szolnokon még lehet több helyen is kártyát kapni, de arra a mini standra emlékszem.
 
Hát ez sajnos Magyarország2010!
Egyébként biztos lehetne szerződést kötni nagyobb "könyvmultikkal" pl. Libri, Alexandra, hogy forgalmazzák azokban a városokban ahol igény lenne rá. A személyes vásárlásnak más a hangulata
 
Nálunk évek óta nincs Sárkánytűz. Meg kell beszélni ott egy helyi kis standos újságárússal vagy kacatossal hogy áruljon HKK-t.
 
Vagy a wow.
 
Amit én tudok tenni az az, hogy a debreceni orvosi havi 1000 példányos hallgatói újságjában (melynek korábban főszerkesztő-helyettese voltam) írok egy kedvcsinálót a játékhoz. Ez mondjuk majd a 18-24 év közöttieket célozza, azonban a HK erősen korlátozott debreceni hozzáfére miatt lehet hogy sikertelenül.

Jelezném, hogy idén tavasszal bezárt az egyedüli fantasy bolt Debrecenben, ahol HK-t lehetett venni (Sárkánytűz). A hátterében az állhatott többek között, hogy az Alexandra könyvesboltokban (2 van itt belőle, s az egyik az országban a legnagyobb boltjuk) mindenféle fantasy könyvet lehet venni. Azonban HK-t nem.
Szóval az ország második legnagyobb városában ez a helyzet... marad a netes megrendelés?!
 
Kopj már le innen te szerencsétlen ...
 
valaki két nickel van vagy mi ?
 
Képzelni Én is tudok dolgokat.
 
Az utóbbi 2 kieg bodnár rajzai nagyon vagányak.
 
Na az a korrekt nick.
 
így tökéletes ahogy most van szerintem
sött én még durvébb lapokat is eltudnék képzelni
 
Hogy még egy kicsit a véleményemről a kiegek előlapja nagyon fontos szerintem, ha nekem játékot kéne választanom az nagyban függ a díszítéstől, hogy az mennyire igényes egyik illusztrátort se szeretném fikázni mert egyikhez se vagyok még csak közel se pl, egy mélytengeri szimbiontát kirakni az elejére szerintem kicsit gáz, olyan kell ami megfogja az embert pl.:ruzsinszki vagy váradi illusztráció (amúgy imádom pl fischer quwargjait de azok nem lennének valók egy előlapra)
 
A HKK-t fel lehetne virágoztatni, de azt nem hébe hóba kapott ötletek alapján kéne megtenni hanem komoly szervezéssel, és mindenhol egyszerre, pl meghírdetni újságokba, aztán bemutatók, szerintem mindehez a játékosok is hozzájárulnának segítséggel akár ingyen is, de meg kell oldani ezekkel egyidőben azt is hogy a játékosok a régi akár kicsit is használható lapokhoz hozzájussanak, igen a régi bazidúrva spoilerek újrakiadasára gondolok, ezeket persze csak akkor ha a reklám sikeres és valóban som új játékos van szeren és erre komoly igény lenne.
 
Az etnikumokról, csak annyit, hogy Pécsett sok játékos nagyon szereti őket megoldás: egy hónapban egyszer Pécsen mindig van veszélyes faj amin kb mindenki elindul kicsi is nagy is! És ez szerintem bőven elég lenne csak csinálják máshol is elvígre van veszélyes faj formátum. És egy kis reklám a következő pécsi verseny veszélyes formátum lesz, aki szereti annak tessék jönni! A formátumot meg lehet fikázni, de tök felesleges mert élvezhető és lehet hogy ennek van legkevesebb köze a hagyományos mezőnyhöz, de a HKK része, és nem feltétlenül ezt de pl a Nemzeti 2. napja lehetne minden éveben más.
 
"ha egy topic hülyeség vagy értelmetlen, a topic lesüllyed"

Ez így igaz Jó ideje nem arról megy itt a téma mint amivel elkezdődött. A téma címe gáz... ezt már részleteztem. A megközelítés se az igazi... a lapok feljlődnek ez van... Sokan tennének ellene, de nem lehet. Amúgy miért baj ha fejlődnek a lapok? Nézd már meg milyen változatos paklik vannak egy mostani versenyen! Ezt annak köszönhetjük hogy a HKK nem maradt meg a 10vp-ér 3/3as kalandozóknál meg a 4vp-s szintlépés kártyáknál.

Azt, hogy mivel lehet népszerűvé tenni a játékot az megint más kérdés. Voltak itt előttem szólók, akik tök jó ötletekkel álltak elő. De azért szerintem a beholdernek is meg van erre a maga esze. Nyilván ha egy plakátos kampányt akarna csinálni, megtenné. Ha TV reklámot akar azt is megteszi (meg is tette). stb.
Én is vészmadárkodtam már... de azért ennyire globálisan nem.

"jajjj, felgyullad majd az összes HKK papííír!!! 0 VP-ér lapcounter ami 20 manát ad!! jaaaajjjj!! Mi lesz itt!!! 0. körös kombó ami megállíthatatlan, meg 0 manás ölések.... VÉGÜNK VAN"

Nah haggyuk már...
 
Mielőtt hozzászólsz, gondolkozz el a következőkön:

Biztos, hogy tudod miről van szó ezen a fórumon? A Túlélők Földje, az Ősök Városa és a Hatalom Kártyái teljesen különböző játékok, fórumilag nincs összefüggés köztük. Csak akkor szólj, ha azt a játékot játszod, amihez a fórum tartozik!

Tényleg a fórum témájával kapcsolatban akarsz hozzászólni? Ha nem, a fórumos társadalom nevében kérlek, inkább ne tedd! Olvass vissza kicsit, hogy eldönthesd, hozzászólásod ide illik-e.

Le akarsz valakit hurrogni, mert megnyitotta ezt a topicot? Ne tedd, ha egy topic hülyeség vagy értelmetlen, a topic lesüllyed, ahol már senkit nem fog zavarni, a moderátorok meg úgyis törölni fogják a rendszerből! Kár a felesleges veszekedésre az idődet pazarolnod!
Remélem végiggondolod az itt írtakat, és ezek szerint, illetve a Fórum szabályzatban foglaltak szerint cselekszel.
Köszönettel: Beholder Kft.
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.