Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
"Igazából egyetlen baj van azzal a lappal:semmi nem szól amellett,hogy ne úgy kezdődjön a paklim,hogy 3 Elmerombolás..."

Ez a nagy igazság, én is szinte mindig használtam (bár néha sideba szorult kezdetben). Már a frissen bontott versenyen a paklim is 3 elmerombolással kezdődött
 
Ugyan már Fefe,itt nem erről van szó,hogy a Molluszkot nem tiltom,mert UR,az Elmerombolást meg igen,csak mert gyak.Nyilván máshogy áll mindenki ehhez a témához,más betiltani egy gyakori lapot,vagy egy igazán spoiler UR követőt.De attól függetlenül mikor bontottam az első Végzetúr kiegem és megláttam....csak néztem,hogy EZ MI?!
mert rendben van bakker,romboljon 3 manát,de ne 0-ért és ne ősmágiásan vagy legalább ne húzás fázis után...hát ilyen lapot hiba volt kiadni...legalább nem sírna a szája azoknak,akik most készítik a fejfáját
Igazából egyetlen baj van azzal a lappal:semmi nem szól amellett,hogy ne úgy kezdődjön a paklim,hogy 3 Elmerombolás...
 
illetve majdnem ugyanabban a kiegben
 
Érdekes megnyilvánulás, a Méonech fürkész tiltásával én sem értettem egyet. De más a véleményem az Elmerombolásról (meg a Yetiről), ezeknek a tiltásával teljesen egyetértek. Mondom ezt úgy, hogy utóbbi időben nekem sem volt olyan paklim, ami nem használta, és amíg nem lesz hivatalosan betiltva, használni is fogom. De a tiltása jogos.

Itt messze nem az ultrákkal van a baj. Az UR-ekre épülő paklik verhetők. Erre az én nagy kedvencem az általam és Nagy Robi által imádott Hegymélyi keltetős-Legendás pakli, amivel vertem már meg olyan deckkeket, amiknek az értéke kb. 20x-osa volt az én paklimnak. De utóbbi időben nem játszottam ezzel a deckkel. És nem a Molluszk miatt, nem is a Kántálás, nem is a Vulkáni energia, sőt, nem is a Nyerő stratégia miatt. Hanem az Elmerombolás miatt, mert ha a játék elején nem tudok megindulni, akkor vége a Dalnak, mert vagy le kell az elején hordázni, vagy szétantimágiázni az ellenfelet. És ez ellen max a Káoszhörgő véd, amivel viszont amúgy nem megyek pont semmire...sőt, még ez is csak egálra hozza, hisz az ellen is 0 vp-t vesztett, tehát mégcsak nem is valami extrém szivatásról van szó. És nem egy hasonló pakli volt, ami ellen gyakorlatilag azzal nyerte, hogy a játék eleje óta Elmerombolás-Ujjászületés könyve...elgondolkodtató.

"Amugy meg jól lehet védekezni ellene és ha nem húzza be az ellen akkor később nem megy vele semmire. "

Hát ez a két mondat, amivel nagyon nem értek egyet. Igazán jól nehéz ellene védekezni, hisz egy 0 vp-s ősmágiás lap. Magyarán, ha Erőssel vagy Gyengével fogjuk, csak ott vagyunk, hogy mi is 0 vp-t és egy lapot, és az ellen is ugyanannyit vesztett...Káoszhörgő is kb. így van. Ebből jól kijönni nehéz. És az Erősnek pont ez a rizikója, hogy a 4. körtől kb. semmire sem jó. De ez ha 4 vp-ből egyet csinálunk, vagy 5-ből 2-t, még az is marha jó, megfelelő pillanatban kijátszva. Ha meg az ellenfél már felszívta magát vp-vel? Jön az áramlás, lapot visszakpjuk. Sztem nem kell ecsetelnem, mennyivel jobb ez az erősnél.


Persze, ha a Molluszkot, Nyerő stratégiát be akarod tiltatni, partnered leszek szívesen, de nem lesz könnyű. De ez nem változtat azon a tényen, hogy az Elmerombolás jó helyen van ott, ahova tették. Mindezt, ismétlem, mondom úgy, hogy az egyik kedvenc lapom.
 
A kérdésesre a megoldás:
Vele egy kiegben jött,
a színe ugyanaz,
ősmágiás
és nulláért jön

Talán még jobb is mert vízió
Eza lap a

Szükségmegoldás
 
hát ezen én is nagyot néztem

a paklim egyharmada kb kék színű
 
Pontosan!
 
én sajnálom a tiltást, igazából csak az ősmágiát éreztem túlzásnak. nem rinyálni kell hanem felkészülni és a manna pusztítás ellen van 1000 lap..
 
Tökéletesen egyetértek!!!!

És akkor, hogy ne legyen teljes a sora az ujjongók táborának, a legrosszabb és leggyökerebb döntés volt, hogy kitiltották. Ezzel persze nem a Beho-t sérelmezem, hanem azt a sok rinyagépet, akik beszartak, ha az Elmerombolással találkoztak. Nem egy lappal megtörtént már ez a HKK történelme során, hogy indokolatlanul tiltották ki, pedig kurva egyszerű a megoldás, ki kell adni ellene egy lapot vagy bármi olyat, mely éppen a VP pusztítás ellen véd. Ennyire baszott egyszerű! A sok szutyok gyak-nemgyakba maradéktalanul belefér egy-egy ellenlap is akár...
Most majd, ahogy páran ráéreztek, fossanak a többi keményebb ritka ill. UR lapoktól, melyek versenyt nyernek... Ugyanis a legritkább esetekben fogható az Elmerombolásra mindez. Oylan paklit kell összerakni versenyekre, mely akár egyből, akár side-ból veri ezt, ennyi!
Hogy idézzem egy jó cimborám:
"Jól összerakott pakliban nem lehet szarul húzni!"
És ez így van...! Pont.

Üdv: Valler Krisztián
 
erre csak annyit h UR-t nem igazán praktikus betiltani v módositani mert azok akik drága pénzér hozzájutnak nem igazán szeretnék azt hallani h ,, bocsi de az amibe pénzt invesztáltál egy kalap szart nem ér mától.. tényleg semmi személyes csak a többieknek nem tetszett hogy milyen sokat tudott és igy kénytelen leszel nélkülözni ''
viszont ez ha jól megnézed csak téged ütött ki ennyire, és téged se anyagi okokból.. (remélem nem is fogunk hallani senkit a 60 forintjáért sirni h akkor minek vette meg a 3 mat, vagy kérni egy másik gyakorit helyette)van aki sajnálja van aki kurvára örül neki de h ilyen módon fel kéne baszni magad rajta... nem értem..
 
Na akkor figyeljetek:

Adott egy válságos időszak és sok csóró játékos. Van 1-2 gyak-nemgyak lap pl.: meonech fürkész, elmerombolás amik baromi használhatóak és nagyon könnyen beszerezhetőek. Kábé 20-100 MAGYAR PÉNZÉRT és mindenkinek lehet vele sikerélménye. Arról nem beszélve, hogy példának okáért olyan pakliknak is van esélye Lassan járj, Erdő, Keltető ellen amiknek nem sok lenne. Tehát nem ez lenne a megoldás, hogy kitiltom bazdmeg és vegyél drága UReket ha versenyt akarsz nyerni. Tiltsanak ki bizonyos más gusztustalan lapokat szerintem, de ne egy ilyen mindenki által megvásárolható-bontható-használható-univerzális lapot. Az erős ereje miért nem lett tiltva annó???? Molluszk???? Amugy meg jól lehet védekezni ellene és ha nem húzza be az ellen akkor később nem megy vele semmire. Ennyit akartam. Gratulálok minden újjongó ......nak, vegyenek Vulkánit, molluszkot, kántálást, reprót stb..

Ennyit akartam.
 
a tiltás mellett szólt egy fontos érv, miszerint a megjelenés óta kb. minden verseny top4 paklijában benne volt

illetve nagyon sok, (elsősorban gyengécskébb) koncepciót kb. teljesen ellehetetlenített
 
Itt is pirosbetűs ünnep

Most akarok járjat venni amúgy is
 
nekem pirosbetűs ünnep
 
jún 9 gyásznap lesz a legtöbb HKK-snak?
 
Bemisztikusozni?
A kék a legerősebb szín (még így is).
 
végre nem kell bemisztikusozni minden egyes k@/&*rva paklimba.. thx behó.
 
nevetséges
azt azért megkérdezném hogyha a "versenyjátékosok"
mennyire szeretnék hogy molluszk az ócskásuk versenyről kitiltásán is elgondolkodnának és esetleg kedvezőtlen döntést hoznának ,és jelentősebb profittól esnének el.
ez csak egy példa volt, sztem túl durva lap nincs max oan amit vkinek nem lenne jó ha használnák
 
Jó ötletnek tartom.
Egyhangúvá tette a játékkörnyezetet , vagy te is játszol vele vagy véged van , mert mindenki ezzel játszott szinte.
Örülök hogy kivonták a forgalomból.
 
ezt nagyon rossz ötletenek tartom
 
Pedig én már kezdtem megkedvelni az Elmerombit Vagy azért, mert a segítségével nyertem, vagy mert olyan deckekkel játszottam, amiket egyáltalán nem zavart és az ellenfelek behúzták
 
régi spoilerek, ha előkerülnek az eldugott cipősdobozokból
 
Amúgy éppen tegnap flesseltem rá az Owooti cselszövésre, mondom elég baráti lesz
 
végre nem lesz ősi első körös kronopók kombód.
Meg nekem a kedvenc lapom mindig is az Igazság pillanata volt, és megint az a leggonoszabb 0ás lap
 
a naso-thin az más
az téged is szivat (kivéve ha trükkös vagy és eltünteted az asztalról az előkészítőd előtt)

meg azt lehet drágítani (nem pont járjjal de más dolgokkal simán)
 
Igen, a járj visszatérésének én is örülök, ismét lesz némi mozgolódás a játékkörnyezetet illetően.
 
végre színesebb lehet a mezőny (járj,erdő,stb)
 
Na de az
 
Kár érte, nekem az egyik kedvenc lapom volt (mint szerintem sok mindenki másnak is).
Mondjuk valóban nem olyan hatalmas érvágás, a kék még így is atom, és legalább kiesett a molluszkos Nyerő strat-tirranda batyu- elmerombollak végtelenszer kombó.
Ja még végre ismét elég jó lesz a járj esetleg egy versenyhez
 
Pedig épp kezdtem ráflesselni a gigaéjfattyra.

Pár pakli és lap ereje ezzel gyengülni fog, de ettől függetlenül ennek így kellett lennie.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.