Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Megmondom oszinten nekem sem nagyon tetszik az uj kinezet. Van benne egy par uj dolog ami nem rossz, de osszessegeben en is inkabb a regi formatumban kernem, ha lenne lehetosegem.

Egy-ket dolog konkretan:

1. A targylista nagyon szet van huzva. A 100%-os tablazat nem valami elonyos. Nekem csak egy 15 inch-es monitorom van es igy is zavar. Hogy nezne ki egy 19 inch-es monitoron?
Szerintem a 740 pixel szeles tablazat sokkal jobban nezett ki.

2. Szinten a targylistahoz. A targyak darabszama kulon oszlopba kerult, ami nem feltetlenul lenne problema, de mivel balra van huzva a darabszam, de eleg hely van kihagyva a 4 szamjegyu darabszamokhoz, igy ha valamibol csak 1 van, akkor nagyon sok hely marad ki a darabszam es a targy neve kozott. (Foleg, ha nincs csillagozva)
Nem lehetne a darabszamot jobbra huzassal feltuntetni es igy kozelebb kerulnenek egymashoz.

3. Bar ez nem valtozott a regi kinezethez kepest, de a labirintusok terkepet sokkal jobb lenne egy gif vagy jpeg formatumban berakni. Igy kulon ki lehetne nyomtatni, ami nagy segitseg lenne a mozgasok megtervezeseben. A mostani formatumban csak a kepernyon latszanak a labirintus falak, de a nyomtatasnal nem. (A webhyper-nel ugyszint)

4. Bolti felsorolas. Bar azt hiszem erre mar volt igeret a forumban. Csak ismetelni tudom. Ennek mar ideje, hogy szinten tablazatban legyen.

5. Szinek es betutipusok. Nem lehetne minden karakterhez kulon kivulallo css file-t felrakni a beholder.hu-ra? Aminek a lehivasa benne lenne minden fordulo htm-jeben. Alapban lehetne feher. De lehetoseg lenne a website-on alitani a szineket, amit le tudsz tesztelni rogton mikor megtekinted a fordulod. Ez automatikusan atvaltoztatna minden fordulo kinezetet, ami az uj formatumban jon.
Allithato lenne tulajdonkeppen minden: betutipus, betumeret, bold/normal, szinek (akar HEX szerint nemcsak 4-5 szin, amibol valaszthatsz)
Szerintem ez kiraly lenne es igy mindenki csendben lenne, hogy neki nem tetszik a szin vagy betu. Nem is kell webdesigner-nek lennie, hanem a szamlainformaciok alatt allithato/mentheto lenne.

Egyelore ennyi, mert kicsit keson van.

Speedy Gonzales (#1269)
 
Az a baj, hogy en (mint jatekos) szeretem a mar megszokott es jol mukodo dolgokat. Engen spec zavar, hogy a csatak annyira be vannak huzva es a regi betutipus is hianyzik... Bocsi, de egyenlore csak a negativ dolgait latom. Ha jon 1-2 fordulom talan megvaltozik majd a velemenyem.

Masik dolog, hogy en eddig a CL formatot mindig le szoktam futtatni es aggodom, hogy ezt a jovoben nem tudom majd megtenni. (nem tudom, hogy Chaar-Lee foglalkozna e meg a TF-el es irna e egy uj formatot) KWS felet en annyira nem kedvelem.

Lehet, hogy igy attekinthetobb lesz egy fordulo, de szerintem kicsit mar tul van kategorizalva a targylista.

Esetleg nem lehetne megadni majd a jovoben, hogy kerhessem a forcsimat regi formatumba?

Thom
 
Szerintem az átláthatóság akkor lenne jobb, ha a boltban kapható tárgyak is oszlopokba lennének rendezve és ABC rendben lennének felsorolva (ezutóbbi a tárgylistánál is jobb lenne), mert nekem még mindig az az alap, nem a sorszámaik...
 
Alapvetően jó az újítás, de nekem is sokkal jobban tetszett az eddigi betűtípus, meg a Raias hátterszínt is nagyon megszoktam.
 
Hali!
Bővítem én is a hozzá szólásokat.
Szerintem keményen uavarja az ember szemét ez arikító fehét háttér. Ennél még a szürke is sokkal jobb volt. Arról nem is beszélve, hogy acsta szövege egy az egyben összefolyik a szemem elött. A legutobbi vizsgálat szerint tökéletesek a szemeim. Ráadásúl a varázslat hatása(+2 szerencse) allig látható.
Viszont abeépített lehetőségek jók. Azokat minden féle képpen meg kelle tartani.
Fir
 
Helló!

Na, hadd mondjam el én is véleményem...
Ez a kinézet engem emlékeztett anno a 94-es papíros kinézetre... Jó picit old school dolgokat látni...
Azt azért nem értem, hogy pl. az egyéb bigyóknál már nem jelez ki semmit, ha ráviszem az egeret...
Ez direkt így van, vagy csak ki lett felejtve?
meg szerintem a karlapon a tulajdonságos, szintes táblázat túl széles...szerintem...
Na, lehet ezen rágódni!

Éljenek a Korsók!
 
Szerintem a betűtípus nagyon csúnya! Abszolút nem illeszkedik a játék stílusához, de még különben is gáz. Valami lágyabb (kerekebb), jobban olvashatót szeretnék!

Szerintem igénytelen a csupasz fehér is. akkor már legyen valami halvány tojáshéj, vagy pergamen színű. Így olyan érzésem van, mintha a régi (nyomtatott) fordulóimat látnám viszont.
 
Ja, színekről jut eszembe: az aktuális formátum háttérszínei nem jönnek be Firefox/Mozilla alatt a Beholder oldalon olvasott forcsik esetén.
 
Speedz: ez csak a tesztre vonatkozik vagy az új fordulóformátum alapértelmezés szerint fehér lesz? Nekem spec tetszettek az eddigi színek.

Meg az is tetszett, hogy bár _lehetett_, ehhez nem _kellett_ külön .css-ekkel tökölni.
 
Ha kisebbre veszed az ablakot, közelebb lesznek. Azért van az a táblázat 100%-osra véve, hogy az oldal nyomtatható maradjon.
 
Fehérben jó a cucc. Azt nem lehetne, hogy a darabszámhoz közelebb legyenek a tárgyak? (Ne legyen annyi kihagyás a db és a név között)

Amúgy barátkozom a kinézettel... ))))))))
 
Táblázatban lesz.
 
Nekem nagyon tetszik, egyetlen kifogásom van, hogy a bolti készlet még mindig ömlesztve van, nagy hülyeség lenne azt kérni, hogy legyen táblázatba foglalva? :-/
 
Lecseréltem a mintát abszolúte fehérre, mivel eddig mindegyik színről kiderült, hogy a játékosok nem komálják, így marad ez a semmis séma. Mindent a játékosokért!

Spunk: A profile.css -es dolog megmarad (persze újakat kell majd csinálni), de ha van olyan a könyvtárban, az felülírja majd. A betűtípus egyébként Arial, de az is átszabható profile.css-ben.
 
Ja, még valami:
A régi "istenektől függő színű háttér" az megmarad, vagy egységesen ez lesz?
Csak mert nekem nagyon tetszett, hogy a Tharr fordulókat világosbarnában nézegettem, míg a Leah-s karim fordulóit jó kis gyászos-feketében.
Az is adott egyfajta feelinget.
 
Szerintem nagyon jó, a megújulása a fordulóknak, örülök, hogy a KFT lépést tart a játékos igényekkel.
A betűméretet kicsit aprónak találom, meg nehezen olvashatónak, hát ilyen ez a sans-serif betűtipus.
Öööö, nem láttam leírva (lehet vak vagyok), de ugye ehhez is van / lesz profile.css, azaz "átszabhatom házilag" a fordulóimat?
 
Maga az elgondolás bejön, sőt van sok előnye is, de ha lehet akkor mindenképpen más színű class és elrendezésben érdekelne. pl. sorbehúzások és betütípusváltások meg tárgyaknál keret nélkül.

Igaz egy forcinak ettől még ugyanakkora informatív értéke fog maradni...
 
Nekem nagyon bejön. Sok utánnézést negsporol.Olyan mint egy mini hyper :-). Na szóval nekem tetszik.
Kenji.
 
Hát ennél lehetnél informatívabb.
 
Ami szerintem jó lesz benne (a tesztekben teccett)
- csaták kiemelve behúzással
- karakterlapon mouse hintben kiírt tárgyösszegzések
- kattintásra jövő encek
- több sortörés olyan helyeken, ahol ez az olvashatóságot rontotta
 
Nekem kifejezetten tetszik hogy tárgyakra, szörnyekre, varázslatokra kattintva már kapom is az enc.-et, meg áttekinthetőbb a tárgylista, meg az egész forduló nem olyan "nesztek, itt van ömlesztve"-jellegű.
Szóval jó kis fejlesztés ez! :-)
 
Biztos lesz ebből is színtelen változat, meg a színt a legkevesebb átírni. :-)
 
Chardonnay, gyenge az érdekérvényesítő képességed, kno-zd még kicsit, vagy tudatturbózd, ha kell adok TU-t, ennyit megér, hogy meztelen néni legyen alatta...
Azért valami más szín jobb lenne, bugyirózsaszyn vagy vmi hányásforma barnásvörös...
 
Nekem nagyon nem jön be...
 
Már kb 1 hónapja teszteljük, de én mondtam h ne sárga legyen hanem meztelennőcis ;))) Na szóval van benne pár nagyon jó újítás szerintem, KWS pedig majd biztos eldobja a haját, hogy át kell írnia a reformatot, de szerencsére itt pl a kincsszerzés ki van emelve, könnyen detektálható lesz.
 
Szerintem király lett! :-)
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.