Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Abban persze igazad van, hogy ne a leguniverzalisabb, legerosebb lapokat tegyuk osmagiassa.
 
Hat izles dolga, de en tokre nem hasznalnek egy epuletpakliba Panatant, Abszprevet meg foleg nem. Ha mar varazslat alapu countereket tennek bele, akkor se ezeket.
Ettol eltekintve a 'porges' az szerintem kb. azt jelenti, hogy kijatszok 4-5-6 lapot es jol allok, ehhez azert irdatlan mennyisegu osmagias lap kellene a pakliban, es nem counter jelleguek ugye.
Meglatjuk majd versenyeken, de azert eddig (es a tesztelesen is nagyreszt) azert inkabb az volt, hogy: "3 Erdo, akkor side-oljunk" meg "Cselvetve vagyok, akkor gyere"
 
Az épületpaklihoz már most 2 be lett mutava ha belevesszük az amúgy is drágíthatatlan síkot és mondjuk játszuk mellé hagyományos kánterekkel panatán csillapítás és abszolut preventálás. Már majd a pakli harmada drágithatatlan raia horda detto.
 
Rendben,várom
 
szerintem nem olyan brutális dolog,estére írok párat
 
Belegondolva tényleg bonyolult Olcsó lap,ami nem tud sokat,mégis használható...
 
Ezek eleg jo peldak szerintem.
 
Kb. olyan lapokra gondoltok,mint az új Vámpírbébi, v az új Sötétségszellem? Vagy még egyszerűbbek?
 
Bubu irta a nevemben nemreg. Nagyon nehez am (az elso 3-4 meg konnyebb, de utana...)
 
Komolyan faék egyszerű lapokat vártok? Mert akkor a lapötletekhez ezt beírhatod,és akkor olyanokat terveznek/tervezünk
 
Ez a fehér torony elég spoiler-gyanús. Tulajdonképpen mindenhova jó ahol jó eséllyel lesz hozzá építő és befér a fehér. Külön öröm, hogy kántereli az antimágiás lapokat is.
 
Igen, nekem mindig celom ez az egyszeru dolog, de a vegere mindig ott allunk 1 csomo bonyolult lappal

De most majd kemenyebben probalom ;)
 
Ha 1 koncepcioban van alapbol 2-fele osmagias lap, akkor abbol ha 1-et behuzol, az nem porges, csak ki tudtal rakni 1 lapot, ami nem 4-5-6 VP-be kerult.
 
Én speciel nem tartom jó iránynak azt hogy minden tipusu paklihoz olyan lapok jönnek amelyek az elsö körös pörgést erösitik és azt ezt akadályozni próbáló drágító szabálylapokat meg kiheréli a sok ősmágia.
Már nem egyszer előfordult hogy a tűzerdömnél egy horda még az elött kivégzett hogy a sikot lerakhatam volna ami szerintem elég gáz. Nem kéne annyi ösmágiás lap különösen kánterek nem.
 
Hát ez a kristálypalota is elég összetett és trükkös lett pedig. Ha nem lenne a szárny ikon,meg az S3,el sem fért volna a szövegmezőben a képesség
 
Lapotletek teren (halisten) az utobbi evekben a boseg zavaraval kuzdunk. A nagy feladat nyilvan kivalogatni, formalni, osszehangolni a megjeleno lapokat a szamtalan (sokszor ellentmondo) kovetelmenynek megfeleloen.

A 'nem tul kreativ lap/felujitas' kritikara: ha rajtam mulik, az eggyel kovetkezo kiegben egeszen 'unkreativ' lapok is meg fognak jelenni, mint olcsoert alig-valamit-tudo Raia ill. Chara-din leny (ld. Cseto Zsolt otleteit valahol a HKKBlog-on), es az igazi teljesitmeny az lenne mindenkitol ha ilyen FAEK EGYSZERU, de megis jol hasznalhato lapokat IS tervezne. Nem kene minden lapnak 7-fele, igen szerepjatekos es osszetett, trukkos kepesseggel birnia. Persze kreativ, bonyolultabb lapokra is szukseg van, de nem akkora tomegben.
 
OK, erre torekszunk (es meg jobban fogunk), hogy ha egy lapnak
- a kepe is uj
- meg nagyon mast csinal

mint a regi, akkor inkabb legyen mas neve.

Ha viszont elegge azt csinalja, csak jobban, akkor felujitott lap lesz, meg ha a kepe uj is.

Amugy lesz Eleniosban olyan counter(leny), ami szerintem ennel a lapnal univerzalisabban hasznalhato (az is Raia volt, de lebuktattuk ;) ).
 
amíg vannak, akik ingyen írnak lapöteleteket, addig miért díjaznák, magyarán fizetnének azért, ami ingyen is megy? ezt én sem tenném meg, a lapötletek évekre visszamenőleg használhatók, csak manaügyileg kell kalibrálni illetve aktualizálni a lap erejét.
 
Akár. Vagy lehetne még laptervező illetve illusztrációrajzoló versenyeket is csinálni.
 
Kezdem úgy érezni, hogy mindegy milyen lapot adnak ki, legyen az ujj vagy felújított, valaki mindig fog sírni miatta. Raia-nak 1 counter máris sírás, pedig nem tudhatjuk, hogy a köd erdőbe, vagy a triniganba, esetleg a dalba mi fog illeszkedni Ha kiderül mi lesz itt?
 
egyik-másikunk csak úgy ontja magából a lapötleteket,nyugodtan lehetne szemezgetni a fórumból, ha már új kép is készül. az új dobótőr pl. hihetetlenül felesleges volt,inkább Zelenáktól egy szép
új sárkányt láttunk volna szívesebben
 
régi lemez:

szárnyat raktatok egy épületre. ráadásul egy olyan szép lapra, mint a kristálypalota. ez igazi szégyenfolt a hkk különben rendkívüli külalakján. egyszerűen igénytelennek tartom ezt az elfuserlást megoldást.
 
"ha egy laphoz van uj grafika, akkor az zavaro-e, ha egy regi lap felujitasa?"

Engem speciel zavar így, hogy ennyi felújított lap van, arra hivatkozva, hogy lehessen spórolni az illusztrációkon. Főleg akkor zavar ha az új illusztráció még rosszabb is, mint a régi pl. erős ereje, chara-din követője.

És az is zavar, ha úgy újítanak fel egy lapot, hogy semmi köze a régihez. Nem értem akkor már miért ne lehetne új lapként kiadni főleg, ha új illusztrációt is kap így a nevén kívül semmi sem marad a régi rajta.
 
Közbe mire leírtam már megelőztél a szín problémával..
 
Ha esetleg olvassa a laptervezője, akkor megmondaná, hogy miért gondolta jónak Raia-nak adni még egy countert? Előre bocsájtom a lap maga "tetszik", vagy inkább várható volt egy ilyen reakcióból épülő counter megjelenése, szóval inkább a szükségességét ismerem el mint az ötletet. De szerintem a cégnek sokkal jobb lenne, legalábbis a játék kevésbé fejlődne gyorsan, ha alternatívákat adnának egy egy paklinak. Ebből most nem az épület pakli fogja a legtöbbet profitálni hanem megint a Raia követős kontroll/horda ahol ingyen jövő angyalkák építkeznek majd további ingyen társat generálva az ellenfél körében is..

Az én szememben ez egy igazán top lapcounter, aminek tökéletes helye lenne bármilyen lassabb pakliban, illetve kontrollban, anti mágia mellé is elég optimális, de az ősmágia miatt majdnem mindenhová minimum side lap szinten elgondolkoznék rajta. Ez egy tökéletes lehetőség lett volna egy Elenios vagy Rhatt top lapnak ami a két véleményem szerint leggyengébb színt erősítette volna, nem az egyik legerősebbet, aminek ráadásul így is rengeteg reakciója van.. Rhatt amúgy is befér az épület paklik közelébe, az Eleinos meg egy másik útra terelte volna a játékosokat, gondolkodtak volna egy a koncepcióba való top counter miatt és a szín is erősödött volna, így viszont azzal hogy a létező legkézenfekvőbb színhez került (sárga esetén is így gondolnám, a sorban a harmadik a barna, ott legalább nem kapsz érte angyalt..), így az épület pakli erősödött, de csak annyira volt megerőltető neki helyet kitalálni, hogy 3 töltelékkel kevesebbet kell majd használni.

Szerintem ez egy cél is lehetne a lapok tervezéséhez, hogy meglévő és kedvelt paklikhoz nem az eddig is végletekig optimalizált színekhez adjátok az ilyen "nyers tápokat". Aztán majd a játékosok eldöntik, hogy maradnak a régi már bevált iránynál és lemondanak egy kifejezetten a koncepciójukba illő top counter/ölés/lapleszedésről vagy kell a top lap, de akkor a pakli másik részén gyengülnek a lapjai. Persze tudom,ezt leírni könnyű, ezt aláírom, nem is célom támadni, de nem is én vetettem fel ezt először a fórumon az évek alatt és ezen a lapon most tényleg eltöprengtem, hogy miért is engedtétek a fehérhez..
 
Még egyszer megkérdem......mert nem igazán valaszolt rá valaki......
Az "S3" ban a 3-as számot lehet-e módosítani,olyan lappal ami egy lapon lévő számot módosít?
Lécci a "nem" és a" ja "válaszoknál picit bővebben......
 
korrekt válasz.

köszi
 
Azert Zolinak (mint majd irja is) sikerult 2.-nak lenni a tesztversenyen (kemeny mezonyben) egy tisztan epuletpaklival (counter-varazslatok nelkul).
A Raia hordas dolog jogos, de ezen kivul tul sok erositest nem kap (legalabbis igy lattam, amikor a tesztversenyre probaltam azt osszerakni), ennyi meg csak belefer ;)
Molluszkos paklikba is jo lesz szerintem (sajnos Arochosba kevesbe ;) ).
 
Egy nem varázslat alapú (értsd: nem dobatja el az am) lapcounter, ismét csak 0 Vp-ért!
Kb csak erre volt szüksége az anti-mágiára épülő lényes pakliknak is. Már csak a színe problémás. Biztos kellett fehérbe nyomni egy újabb countert? Barnába vagy sárgába kellett volna kihozni, esetleg kékbe, az épületbe kék színben is elfért volna. Így most az történt, hogy a Raia horda kapott még egy spoilert. Amúgy örülök neki.
 
- Tavacska: ritka ofc

- Osmagia: az az elkepzeles, hogy lehetoleg minden koncepcionak legyen 1-2 jo osmagias lapja, igy a '3 Erdo + Atkozott koveto', a 'Cselvetek sokat' ill. egyeb dragitasok ellen is tobb eselye lesz alapbol. (hasonlo megfontolasbol - a mindent szetcounterelek ellen - igen sok Anti-magia: 0 ill. 1-es lap is jon ki)

- a lektoralas mar volt, probaltunk nagyon figyelni (plusz az egesz teszteles soran a teljes tesztelobrigadnak FELADATA volt a pontatlansagok kiszurese), ha az itteni lapokon lattok valami komolyabb problemat, mindenkepp szoljatok, koszi

- az Anti-blokkolas szerintem is rettento felesleges most, nehany laprol sikerult 'leimadkoznom', nehanyon meg ott maradt.
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.