Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Nah, ki a király?
 
MEGTALÁLTAM!!!!!!!

(AK126) A Motyogórém élőholtnak számít, akárcsak a többi motyogó.

hamar meglett
 
Megkeresem neked!
 
Jah es valaki segitene, h hol a halalban lehet eloszedni a honlapon a regi kerdezz feleleket?
CSak m ezren emlekszunk a minden motyogo elohalott faq-ra de sehol nincs fent mivel a kerdezz feleleket elfelejtik felvinni a lapokhoz....
 
Nem tudja rosszul ugyanis ezert nem huzat semmikepp a kreativ bilincs mellett tok mind1 h ellenre vagy magadra jatszod ki.
 
EZt a folyamatosan vonzo cuccot es a leny utanna folyamatosan vissza akar kerulnit... A Behon itelte be nekem a Miklos......


Javaslom kezdjuk teleszemetelni a beho emailcimeit es strikeoljunk, h nem veszunk csomagot es nem megyunk versenyezni addig ameg nem torlik az osszes faq-t es nem irnak egy komplett osszeegyeztetett szabalykonyvet....
 
oké
 
rosszul tudod. Ez hátrány.
 
a kreítív affinnál is elvileg hátrány, hogy az ellenfelem húzhat, mégsem húz szabálylap miatt a hátrány miatt, meg nem konkrét hátrány, hanem nagy valószínűséggel hátrányos heylzetet okozó képesség.

de lehet olyan helyzet is, amikora húzásre sérülne az ellen, ami már előny, ha abba épp belehal, vagy lehet, hog a játékban lévő lényei után sebződik.
szóval az ilyne dolgokat szabály szerűen nem szabad hátráynként kezelni, csak, ha ez a lapon így szerepel.

én így tudom. rosszul tudom?
 
Nem menti meg az élet, mert ez egyértelműen hátrány. A többi részével egyetértek.
 
(AK14 Semmi nem történik akkor, ha Az árnyak megtestesítőjével visszahozok egy Szörnybűvölést (új). Az árnyak megtestesítőjén az szerepel, hogy a visszahozott lap kijátszáskori képessége nem jön létre. A Szörnybűvölésnek (új) csak két képessége van (ellopja a lényt, és leszedi az életjelzőket), de mindkettő kijátszáskori képesség, így ezek nem jönnek létre.

több versenyen is ennek a faqnak ellentmondó ítélet született, és rendre ennek ellentmondó "szabályok" alapján játszanak emberek ezzel a lappal: szörnybűvölés.

olyan eset volt, hogy a szörnybűvölés képességét elvették egy sötét nagyúrral, és akkor visszakerült a bűvöléssel lopott lény. ez biztos hiba.

eza folyamatosan vonzó hatás faszkodás.

ha egy lapon az van, hogy húzz egy lapot, az kijátszáskori képesség, ami egyszer kijátszáskor megtörténik, aztán már ne mszámít semmit.

ha egy bűbájon az van, hogy egy lény átkerül hozzád, és te leszel a gazdája, akkor az is kijátszáskori dolog ami egyszer megtörténik, hogy átkerül, életjelzők ide vagy oda.
ezenkívül van egy másik képessége, ami az, hogy ha a bűvölés kikerül a játékből, akkora lény visszakerül.
tehát a visszakerülésének vagy a bűvölés gyűjtőbeküldése, vagy egy újabb lopás lehet az okozója, az hog a szörnybűvölés bután játékban amrad, az nem okoz semmit. nme is értettem soha az ezzel ellentétes magyarázatokat.

és ugyan ezen érvek miatt, egy elbűvölt majd életezett lény ha a bűvölést most már ténylegesen a gyűjtőbe küldik, akkor egyszer kerülne visza a szörnybűvölés gyűjtőbe kerülésével egyidőben és egyszer csa kakkor, ha akkor épp van egy élet rajta, akkor a bűvölés második képességétől, miszerint visszakerülne a lény megmentené az élet, ha a logikát, a lap szövegét, és az az alatti faqut olvassuk és eszerint akarunk játszani.

tovább gondolva, ha szörnybűvölök egy lényt, majd a szörnybűvölésemnek a képességét elveszem, akkor a lény már akkor sem kerül vissza, ha a buta szörnybűvölés kikerül a játékból.

attól hogy egy lopó lap bűbáj lapra, a lopó képessége még egy egyszeri kijátszáskori képesség marad. lgealábbis ez áll a szörnybűvölés(új) alatt. és ez szeritnem rendben is van.
 
Jozsi, ha egy "bűbáj lapra" lappal lopok, akkor csak addig marad nálam a lopott lap, amíg a bűbáj rajta van a lopott lapon. Nincs külön erre kitérő rész a szabálykönyvben...

Viszont a (pl) régi tűnékeny csábítás faq-i utalnak erre.

Ezt tudja a bűbáj lapra...
 
Nem konkrétan ezt a lapot gondoltam ,ha rá van irva akkor tudom én is hogy attol kerül vissza ,de ha a lapon nincs ráirva akkor miért? Van rá faq? mert én még nem láttam (attol még lehet)
 
Nem minden esetben értelmetlen.

Vegyük azt hogy ezt a mondatodat észre se vettem :
"Azt mondom hogy a lopott lapra vonatkozik hogyha a kör végén játékban van visszakerül. Logikus mert ha gyűjtőben van nem kerül vissza."

Ha a tűnékeny csábítás bűbáj (mert ugye az)
akkor a lopott lapnak nem kéne visszakerülnie!!!!
Azért van ráírva, hogy visszakerül, mert a tűnékeny "ezt is" tudja!
Ha ze nem lenne ráírva akkor a lap nem kerülne vissza!!!

Ha a tűnékeny, bűbáj lapra lenne, akkor ezt a mondatot rá se kellett volna írni, hiszen a tűnékeny (mert vízió) a kör végén lekerül a lapról, tehát a lopott lap magától vissza megy az előző gazdájához. ( a régi tűnékeny az bűbáj lapra volt, és ezért nem is kellett ráírni, hogy vissza megy a lopott lap, ha még játékban van - mert visszament magától)

De mivel az új tűnékeny nem bűbáj lapra, hanem bűbáj... ezért ha az ominózus mondat nem lenne rajta, akkor maradna nálam a lopott lap...

Ennyi. Remélem mostmár érted.
 
Szerintem is értelmetlen de nem értelmezted jól amit mondani akartam.
Azt mondom hogy a lopott lapra vonatkozik hogyha a kör végén játékban van visszakerül. Logikus mert ha gyűjtőben van nem kerül vissza. Így ebben az esetben értelmetlen.
A másik ha a tűnékenyre vonatkozik hogyha a játékban van visszakerül az előző gazdájához. A tűnékeny eleve nem cserélt gazdát így ez is értelmetlen sőt még értelmetlenebb
Ha meg a fele a tűnékenyre fele a lopott lapra vonatkozik akkor ha a tűnékeny a kör végén még a játékban van akkor a lopott lap visszakerül az előző gazdájához. Ez is értelmetlen mivel a kör végén úgy is leesik és amint leesik mivel bűbáj lap ezért visszakerül. Csak akkor van értelme ha bűbáj a lap.

Teljesen egyetértek hogy minden esetben értelmetlen.
Csak fáradt voltam amikor írtam és nem gondoltam végig teljesen
 
Az új tűnékenyen épp ezért értelmetlen ez a mondat:

"Ha ez a lap vagy jelző a kör végén még játékban van, visszakerül az előző gazdájához."

Mert ez így nem bűbáj lapra... hanem csak simán bűbáj.

Tehát a szövegből az is kivehető, hogyha a tűnékenyt leszedték a lopás után, akkor a lopott lap csak a kör végén megy vissza, nem pedig akkor amikor leszedték a tűnékenyt.

Márpedig ha a tűnékeny bűbáj lapra lenne, akkor a leszedése pillanatában vissza kell hogy menjen a lap az előző gazdájához.

Remélem érthető voltam... (mert ezt most jólmegaztmondtamaztán)
 
Jozsi98: Láttál már régi tűnékeny csábítást? Szerintem igen. Arra nincs ráírva, hogy amikor a csábítás, a kör végén kikerül a játékból, akkor a lopott lap visszakerül az eredeti gazdájához.
De tudjuk jól, hogy visszament kör végén a lopott lap. Azért mert a bűbáj ami a lapon volt, leesett róla.
Ettől bűbáj lapra... amíg rajta van addig kifejti a hatását - tehát ha tűnékennyel ellopok valamit, majd az ellenfelem leszedi a tűnékenyt, akkor a lopott lap abban a pillanatban visszakerül az eredeti gazdájához.
 
De o arra kivancsi, h ha nincs rairva akkor miert kerul vissza....
M eddig arrol volt szo, h a bubaj lapra lapoknal mint pl szornybovoles nem lehet megcsinalni azt mint az egyeb lop hatasoknal h az ellopott lapra raksz eletjelzot es amikor leketrul a bubajod megmenekul a visszakerulestol a lap es nalad marad.
Hanem azok folyamatosan vonzo hatasok tehat mikor lekerulnek a laprol mindenkeppen visszakerul a lap az eredeti gazdajukhoz.....

Ezt lehet kombozni sokaig pl elszornybuvolok egy lenyt amit az ellen visszaszornybuvol majd en leszedem a szornybuvoleset akkor megint atjon hozzam a leny m az en szornybuvolesem folyamatossan vonza.....Meg akkor is ha kozben ranyomott 100eletjelzot.
 
Rá van írva, azért kerül vissza. olvasd el a végét is a lapnak
 
Miért kerül vissza magától? Ezt már akartam máskor is kérdezni, hogy ha egy lopó bűbáj lapra vagy lényre lap kikerül a játékbol és nincs ráirva,akkor is visszamegy a lopott lap a tulajdonosához? Ez hol van leirva?
 
Én is csak azért tudom, mert ha gép előtt vagyok és nem dolgozok/játszok, akkor itt lógok egész nap.
 
Buta robokuty! Ha bűbáj lapra lenne az altípusa, akkor ezt nem írták volna rá. Hiszen ha bűbáj lapra lenne, akkor a kör végén magától visszakerülne az ellenfélhez a lopott lap, mikor a vizió kikerül a játékból.
 
"Ha ez a lap vagy jelző a kör végén még játékban van, visszakerül az előző gazdájához."

Nem a vízióra vonatkozik hanem a lopott lapra.
 
Ennel a dolognal es csak azert nem anyazok, m kb senki nem fogja hasznalni ezt a hulyeseget sem. Hacsak nem direktbol....
 
Ok. Teljesen igazad van.
Ismet egy hulyeseg amivel fel masodpercet kellett volna foglalkozniuk, h ne f...ul legyen leirva.

Mondjuk nem oszt nem szoroz, h ezek paroson h mukodnek...
 
bocs
én csak azt láttam ami egyértelműen ott volt a lapnál a keresőben és hivatkozhatok arra hogy a lap alatt ez áll nem?
mert nekem nincs türelmem hónapokat (esetleg éveket) visszanézni a hírekben hogy kiderítsem azt amit itt elfejtettek beletenni/javítani a lapok alatti részbe.
 
de, pont ez a hülyeség. minden legálisan használt színből használt lapból(valamelyikből) plusz egyet használhatsz vele.

ha egy misztikkel rakok be modnjuk 3 lila lapot, akkor a szín és a lapok használata már legálissá válik, ami 3 lapra korlátozódik, de a bölcs ezt növeli eggyel, még akkor is, ha konkrétan ne mtér ki arra, hogy a kiadása után x évve lmejelenő misztikus által berakott 3 lap is növelhető eggyel.
 
Tökéletesen egyetértek veled és a Dáviddal...dehát ez van, ezt kell szeretni...
 
A Tűnékeny csábítást nagyon kár volt erratázni. Túl azon, h nem azt csinálja egy újabb lap, mint ami rá van írva, az utolsó sorából is egyértelműen látszik, h nem is "bűbaj lapra" típusú lapnak készült.

"Ha ez a lap vagy jelző a kör végén még játékban van, visszakerül az előző gazdájához."

Ez a sor teljesen szükségtelen és értelmetlen, ha mint vízió amúgy is leesne a lopott lapról.

Az meg csak hab a tortán, h "bűbáj lapra" lapot önálló jelzőre is lehet tenni.

Az utóbbi évek legértelmetlenebb "javítása".
 
Najó leírom kb az volt az indoklás lényege hogy célpont lap gazdát cserél -->ez egyertelmu
Célpont lap a gyujtobe kerül --> ez is.
KÉT célpont lap a gyujtobe kerül --> ez szinten
Ez alapján jött az ötlet hogy a két célpont lap gazdát cserél is kétszer szólít fel gazdacserere.

Ezt lefujoltak de amikor kijött a tomegbajolas arra is ez volt írva és az is egyértelmű volt... Az hogy feltétel hogy nem lehet azonos a gazda mar nem változtat ...

Hát ennyi. Megírtam a behonak és nekem adtak igazat. Ha nem tetszik rakd össze parosra
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.