Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Találkoztam valami Retkes Lábújjköröm nevü karakterrel.. (nem véleményezném a nevét és a szinvonalat) , nem tudom mióta van ott ahol és esetleg új e, ha elviszi megkeresem és elkupálom' Olvastam ilyesmit lehetőségről is szóval lehet kipróbálom. Amúgy meglepődtem mert miután lett kőkésem, az egyik szörnyből amit korábban már öltem de kőkés nélkül: pottyant 3 kajesz. Ami jó hír volt mert elég sokat eszik a karakterem (ami mókás mert 174 cm magas és 107 kg így érthető) . A vadászatot még fejlesztenem kell mert a kajára szánt pontokat sajnálom hisz a mozgás és a felfedezés lenne a hasznosabb ..na majd hétfőn. Addig felviszem a két másik kalandozóm felfedezett dolgait a saját anciklopédiába. Néztem az adatbázist meg valami tudástárat itt de nem szívesen olvasok el előre dolgokat csak olyasmit ami tanácsokat ad de nem konkrétumokat. pl olvastam a KT-ról mert nem tudtam az mi de ilyen infókkal jó ha az elején tisztában vagyok.
 
Már most van 500 aranyam erre a két királygyík bőrre
 
A királygyíkok ott lesznek, de csak akkor, ha valaki más nem járt ott időközben azokon a mezőkön, és ölte meg őket.
 
Hoppá! Elkapott Téged is az a bizonyos TF-es gépszíj...

Ezt az érzést megérezve válik fanatikus Túlélővé az ember; elf;...; kobudera... :-)
 
Hát egy ismerősöm javasolta, hogy próbáljam ki aki már évekkel ezelött abbahagyta. (a pénz nagy úr) Van a játékban egy olyasmifajta koncepció és persze leginkább egy különös játékmenet (parancs alapú) amit nem tud leutánozni egy mai modern játék sem és ez nagyon megfogott benne. Mintha egy nagy táblás társasjáték lenne azokat pedig nagyon szeretem. A mai klikkelős kis web alapú játékokat már unom és persze kényszerűségből játszottam. A TF (tanulom ám a rövidítéseket pont azért jó mert foglalkozni kell vele, szöszölni stb. Ha ilyen klikk alapú lenne nem érdekelne mert nem kötne le de olvasni a történések sorait sokkal jobb mint látni egy ikont, hogy "puff győztél" "puff támadás". Persze a szövegkörnyezet nagyon satnya (bocsánat) de remélem lesz még azért sok hosszú és jobb leírás is.
 
Igen találkozhatnak. Próbálj szeksztánst szerezni/venni, és akkor nem relatív, hanem abszolút koordinátákat kapsz. Akkor majd könnyebb lesz belőni, hogy egymáshoz képest hol vannak a karaktereid.

Donna

ui: és grat! Mindig öröm egy új játékos
 
Időközben kipróbálgattam és müködik. Több karaktert is engedett. Lehet le volt írvva valahol csak nem voltam figyelmes. Lett Egy Wiktroll (troll)és Egy Monguz nevü karakterem (alakváltó)
Azt néztem, hogy valószínűleg nem ugyanoda kerültek de majd össze tudnak találkozni valahogy?
 
Most nézegettem, hogy a forduló lista alatt lehet még indítani karaktereket.de nem csak egy lehet , hanem több is? Az ingyenes fordulókat, hogy kapom? A 10 db-ból osztózom rajtuk vagy mindegyik kap 10 fordulót? Mert akkor indítok akár többet is. Jól hangzana ha kalandozócsapatom lehetne.
 
Megjött a 2. forduló! Nagyon izgi volt! Szite kedvem lenne bemásolni ide de nyilván nektek m,ár nevetséges lenne Küzdöttem két királygyíkkal de megsebesítettem őket de megölni nem tudtam! Most vissza megyek ugyanarra a mezőre akkor ott lesznek? Lett kőkésem és feltaláltam (ez mekkora dolog a játékban!) a kőhegyű lándzsát meg a dárdát! Fel is szerelkezek velük majd! Akkor tuti leverem a gyíkokat! ..ÉS szintet is léptem! TÁDÁÁ!
 
Will, ilyenkor írj a Katinak, vagy a Zolinak.
Az ingyenes fordulóknál néha szokott olyan lenni, hogy egy nap nem tápláltak, velem és mással is megesett már. Azonban nézni kell, hogy van-e lemaradás, vagy sem. Ha nincs, akkor csak a köv játékhétkor táplálják be. Ekkor a fordulód parancsai közé be kell írni az EXT parancsot, ekkor visszadátumozzák a játékhetedet, és lehet sűrűn nyomatni Ha az UL kitöltőben pipálod ki az EXT felirat mellett a rublikát, akkor a meglévő extra fordulódból (asszem 18 db) használsz el egyet, és akkor 1 fordulót vissza dátumoznak, de ezt nem javaslom, majd később, mikor az EXT parancs hatására már kevés játékhetet dátumoznak vissza.
 
Jah, a zseton is le lett vonva...
 
Szia!

Nekem is furcsa, mert olyan, mintha jött volna, de nem tudok a fordulószámra rákattintani, fekete színű, nem aktív.
Ha belépek a nevemhez, ott még nem látszik az új forduló, csak a Tf/Öv számlainformációknál. Másnál ilyen gond?
 
Sziasztok, elmúlt 9 óra bőven de mégsem érkezik meg a forduló. Ezt úgy olvastam délelött is és délután is csinálják. (fordulótáplálás?) Nektem sem jön új forduló vagy csak nekem nem?
 
Ebben a játékban nincs kasztosodás. Itt mindenki tud varázsolni, harcolni, szörnyet idomítani, zenélni stb. Ki-ki máshoz ért jobban, de mindenki ért mindenhez egy kicsit.
Shadowfighter, a harcművész-jégmágus.
 
Istennek szinte 99%-g ajánlatos beáldozni,majdhogynem kötelező.Talán 2-3 "hitetlen" kari játszik,de ahhoz komoly fanatizmus,a játék tökéletes ismerete és értése igencsak ajánlatos.Szóval kellenek az istenek.
 
Upsz, nem jött hisz el sem küldtem a tervezett fordulót.. de buta vagyok. Ah, arra számítottam ma megint lesz levelem. Beű'..
 
Köszönöm a lelkesítő szavakat! Jó hangulatú ez a fórum és persze tetszik az "igazi szerepjáték" íze amit érzek a hozzászólásaitokból! Nosztalgiázni nem akarok de jó tudni vannak még a mai modern játékokon túl egy réteg aki sokkal többet nyújthat egy közösségben és egy ilyen játékban mint a mai modern játékokban. (amik nem rossz de..)
Az istenekről szóló részt elolvastam (nem mindent de a lényeget igen) és hát mivel amolyan varázslófajta féle lennék majd nem tudom egyáltalán kell e nekem isten mert olvastam a hagyományos varázslói varázslatokról és a karakteremhez az lenne hű, de a fejlődés fontos eleme a pappá válás. (ami nem baj csak szokatlan) Az istenek közül: Fairlight (azt hiszem igy kell írni) áll a legközelebb a karakterem megtervezett személyiségéhez de Sheran is nagyon vonzó. Gonosz karaktert nem szívesen alakítok mert a világleírásból az látszik elég gyötrelem érte Ghallát és erre még rátenni egy lapáttal... nem tetszene. Most pedig uzsgyi 2. fordulót nézni mert megint jött!
 
KT, azaz Közös Tudat.
Ne a neved vezesse cselekedetedet, Merlin! A döntésed előtt mindenképpen nézd át az Istenekről szóló információkat, mert eléggé meghatározó, hogy mely Halhatatlant követed majd.
Az biztos, ha Sheran-t fogod választani, a Fekete Druidák örömmel fogadnak majd!
A vörös ködben leledző dornodonita által felvázolt út csupán egyik lehetőség a sok közül; általában a féleszű őrültek teszik meg ezen irányba a lépéseket...
Azt hiszem, Te ennél többre vagy hivatott.

Yoro Okiyi szavai helytállóak; minden (majdani) képességnek megvan a maga helye és szerepe. A felderítésnek is.

Sheran vezessen utadon, Merlin; ősi nagy név hordozója!

Nardaal, a Róka
Fekete Druida
 
Lesznek alkalmak, amikor hasznát veszed a rejtőzködésnek. Majd meglátod.
 
Azért én azt javaslom, hogy gondold meg jól, hogy melyik istent akarod szolgálni. Persze beáldozhatsz Sherannak, mint az a féleszű Nardaal, de abban nincs semmi izgalom. Egy manó fejét belenyomni a méh kaptárba, vagy elvenni az árnymanó nyerek játékait, borsot törni a többi kalandozó orra alá, betámadni valakit, csak mert ellentétes a jelleme, féleszűnek nevezni valakit, csak mert folyamatosan fikázza az istenedet Na, az már izgalmas! Ha esetleg lemondasz minden földi jóról, és mégis semleges maradsz, akkor is inkább a Hadistent válaszd!

Vasvella, Dornodon inkvizítora
 
Még egy Merlin

Asszem az egyik korábbi alteregódból lett Madhal di Mehr, vagy mi
 
Azt hiszem a klánotok (KT?) pont jó lenne hisz a karakterem neve: Merlin és ha te druida vagy akkor majdnem "rokonok" is lehetünk
Az adatbázist nézegetem meg persze megjött délután az első forduló is. (ami fura mert azt hittem 1 héten egyet lehet lépni vagy hogy van ez) Kiderült, hogy valamit elszámoltam mert megmaradt 25 pontom! De szerencsére átviszem a következőbe, ami nem is baj mert pont csomó érdekes dologhoz kell. Találtam késnek való kavicsot, meg találkoztam valami frankó nagy gyíkkal JAH és máris kaptam küldetést valami toronyhoz! Ha holnap is enged lépni akkor tuti lépek Már látom: ez a játék függöséget okoz!
 
Üdv Néked, Túlélő!

Nos, mintha magamat hallanám! Én is így indultam anno. Vezettem az infókat; kivágtam a térképeket... De ez nem hatékony! Javaslom, hogy használd a web felületet. Töltsd le az aktuális térképet; nézegesd a hyper-t; emellett keress itteni barátokat; válassz mielőbb jellemet és Istent; tegyél meg mielőbb mindent azért, hogy be tudj áldozni. Szerezd be minél előbb az első DEM-edet és mivel már 25-26 forduló után KT-tag is lehetsz, ezért ezirányban is kezdj el nézelődni... Nem egy KT várja az új tagokat. (Pl. ha Sheran-nak áldozol be, a Fekete Druidák KT (#9155) is szívesen fogad... )

Sok sikert, Túlélő!

Nardaal, a Róka (#4279)
Fekete Druida
 
Köszönöm a linkeket. Hát ez rengeteg infó. Felfedezés örömét elveheti ezért csinján bánok vele de sok hasznos dolog lehet ezeken az oldalakon. A rejtőzködést nem értem. Ha így is úgy is elbújok az erősebb ellenfelek elől akkor mi értelme a rejtőzésnek? Vagy ahogy néztem ha a bátorságom úgy van beállítva úgy is elmenekül a karakterem. Nem sok értelmét látom.
 
Akkor üdv köztünk

Nézz szét itt: hyper.pbm.hu
és itt is: ghalla.pbm.hu

És kérdezz bátran

Donna
 
Sziasztok! Megjött az első fordulóm! Vagyis 0. Jópofa kis szöszölős játéknak tűnik mint amilyennek a szabálykönyv alapján is tűnt. Remélem hamarosan találkozok más játékosokkal. Egyenlőre mindenről adatbázist akarok vezetni, meg a térképet is magam készítem. Bár úgy hallottam ezekről van már kész anyag. A 10. fordulóig még sok minden történik, majd leírom kezdő élményeim. Szokatlan picit egy parancsvezérlés de pont ezért tetszik mert ilyen régifajta.
 
Hiaba fut az UL feldolgozo, nem jon a fordulo nekem sem es az ocsemnek sem. Megneznetek,mi a gaz?
 
Neten fizetős játéknál 9, 12, 15 órakor van UL letöltés és kb erre rá fél órára fordulókiküldés hétköznap.
 
sziaztok meg azt se értem igazán ha pl;neten játszol és a számla informákcok allat azt irják hogy a fordulo feldolgozo 9-16közöt aktiv hogy akor miért irják 10-kor is azt hogy a feldolgozo nem fut.
 
kedves goat én találos kérdést kaptam nem is fözik nem is sütik az asztalra sosem teszik mégis mindenhol eszik.a gyogyszer nem jo.pedig ez hyperes megfejtés.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.