Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A tenger mélyének szörnyei
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A mendemondák szerint a tengerekben most még elérhetetlen mélységekben is létezik élet. Talán ha már teljes egészében sikerült feltérképezni a kisebb és nagyobb tengeri barlangokat, elegendő tudás birtokában leszünk ahhoz, hogy a saját szemünkkel győződhessünk meg az állítás valóságtartalmáról.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Az orkot igen kellemetlenül érintette a bumeráng penge. Tarkójától úgy tíz centire hasít tuskó fejébe. Látszólag komoly a seb, de nem úgy néz ki, mintha bármilyen fájdalmat is érezne a nagy zöld. Társa a falba csapja ellenfelét, ám így óvatlanul esélyt ad neki a távolsági támadásra. Még mielőtt Karlo célozni tudna, az ork az előbb összedöntött asztal lapját kapja maga elé. Megtámasztja azt vállával és térdével várván a lövést. Reménykedik, hogy a fegyver acél íjszarvai nem elég erősek, hogy átvigyenek egy ilyen vastag fedezéket.

//Olvastam, csak Rex reagja miatt elfelejtettem figyelembe venni. Elnézést.//
 
-lehet hogy valami gólem,és nem sokáig birja egyszeri feltöltéssel,és elbújik olyankor amikor energiát vesz magához.De amugy nem tudom,a mágia ezen oldala elég sötét nekem-mondja fefce két roppanás között-asszem nem lesz elég ez a valami ha ilyen ütemben folyik a harc-teszi hozzá szomoruan.
 
-Rexnem tulajdonít nagy figyelmet az offdémonra inkább a nagy csattanás ami arra kényszeríti hogy oda figyeljen...
Hát Garret ilyen természetű eddig 3 napnál tovább sose láttam...mondja Rex gondolkodóba esve.
 
Den viszolyogva fordul a magas hangú, fülsértő sipogás irányába. Bár nem érti meg, amit hall, a rusnya kis lényt azonnal felismeri: egy offdémon! Már ezelőtt is úgy rémlett, mintha hallaná, de nem tudta elkapni... A kis beste most is gyorsan iszkol, és a barbárnőnek esélye sincs utolérni... Jobb híján kiürült korsóját vágja utána. Jól célzott: a kupántalált offdémon egy nyikkanással eltűnik, és a korsó nagy csattanással törik szilánkokra a falon.
- Bocs, de nem bírtam kiállni - magyarázkodik a harcosnő - egyszerűen allergiás vagyok a rusnyákra! A perec egyébként Garret szerzeménye; de hogy maga sütötte, vagy a faluból rendelte, azt nem tudom. Tényleg, ő hová tűnt? - néz szét. - Már egy ideje megint csak a klónját látom! Normális, hogy valaki ilyen gyakran eltűnik? Csak nem rabolták el?!
 
1100ezt nem tudtam megállni legyőzött a KÍSÉRTÉS
 
-Szerintem valami keleti harcművészetet gyakorolnak és össze gyűtik a csíjüket aha tudom is mi a neve a harcművészetnek: TÁJ CSÍ
-Akár azt is megrendezhetnénk bár én akkor még nem voltam itt...kóboroltam a havasokban....
ezt a perecet ki csinálta sok pénzt lehetne keresni vele...
 
- Ühüm - bólogat a barbárnő tele szájjal - szerintem is jó ötlet! Esetleg megrendezhetnénk újra a Drúnagor Olimpiát, vagy mi volt a neve... csak arra emlékszem, hogy jó móka volt! Főleg az az illúzióharc a végén! Meg Samu meccse... - vigyorodik el az emléken. Kinéz az oszlop mögül. - Mintha abbahagyták volna... Vagy csak erőt gyüjtenek! Szerintetek? - fordul a két másik kibichez.
 
//azt hiszem az 1087. hsz-t nem olvastad el, azért nem reagálátl rá.//
 
Rex nagyon örül a hallotaknak végre vannak igazi barátai akik oda hívják rágcsálni régebben nem voltak......de mostmár igen.
Az elf-driád is behúzódik az oszlophoz ( jó nagy oszlop a lakásomban ) közpen sörét kortyolgatja és eszegeti a kis pereceknek mondható sós calamiket ami igen finom sörrel...
-Igazad van Fefce úgy időnként egy-egy ilyen csata feldobna a Taverna hangulatát illetve a gyógyvarázst ismerem úgyhogy komoly sérülés nem történhet...
 
Fefce nagyban ropogtat:
-Mi lenne ha ebből kihoznánk valamit?pl a drunagor tavernai gladiátor viadalok.Mit szóltok hozzá?-azzal kérdőn néz Rex-re és Den-re.
 
Den is csatlakozik fefrcéhez az oszlop fedezékében.
- Jó ötlet, tényleg kár lenne az italért... Jut eszembe, hoztam némi rágcsát is, vegyél! Ha már akció van, adjuk meg a módját a nézésének... Rex, nem csatlakozol? - integet az untkozni látszó elf-driádnak.
 
Rex áll és nézelődik közben azon gondolkodik hogy muit fog holnap csinálni....


/ nem baj /
 
Még mielőtt célozni tudna, az ork az előbb összedöntött asztal lapját kapja maga elé. Megtámasztja azt vállával és térdével várván a lövést. Reménykedik, hogy a fegyver acél íjszarvai nem elég erősek, hogy átvigyenek egy ilyen vastag fedezéket.
 
Bárd jól szorakozik a társaságon, még a lntját is fel veszi és alá festő zenét kreál a harchoz, ami elég jól is illik hozzá.

/rex baj???/
 
-Szvsz ne verjünk tömeget,az oooolyan csúúúnya dolog,inkább nézzük ezt a műbalhét,mert azért nem gondoljátok komolyan ez komoly,hiszen még nem is bántották egymást-Mondja fefce vigyorogva,de azért tiszta véletlen,egy oszlop takarásába húzódik.Látván hogy nem maradt észrevétlen a manővere-Hát csak nem akartam hogy ebben a lökdösődésben kilöttyenjen a söröm-Mondja faarcal.
 
//ne, csak ne higyétek azt, hogy nem tudom elintézni ezt az orkot//

Karlonak helyzeti előnye származik abból, hogy Rex neki lökte a falnak, hiszen így könyebben tud majd a számszeríjával lőni, most ujra kezében van, készenlétben.
 
Rex Éppen lehajolva találta a tőr és a haja végén vitte le....
De válasz képpen neki löki a falnakegy "széllökés" varázzsal kisseb fájdalmat okozva....
viszont jó essze ellökve az orktól...
Karló dühös....najó megér egy kör sört!
Szóval ha Surr nyer akkor nyerek 3 kör sört ha Karlo akkor 1-et.... viszont ha elbukik valamelyik akkor a rátett sör 3-kört fizetek mindenkinek.....


//tömegverekedjünk ?? DDD //
 
Karlo, bár nincs a helyzet, magaslatán, sőt amig fel nem támaszkodott, igen csak alul volt, azt, hogy mindenki ellene fogad, mégsem türheti szó nélkül. Egy jól irányzott mozdulattal egy tőrt indit meg feléjük, ami centikre suhan el a fogadók füle mellett, és végül a falba szúródik.
majd visszafordul ellenfeléhez, aki a hatalmas fegyverrel köüzelit felé. Kezében, egy érdekes, 2 élű penge, mind 2 vége hajlított, középen lehet, csak megfogni, Karlo elhajitja az orktol kb 3-4 méterrel arrébbra, az ork csak nevet, Karlo "bénaságán" aztán már nem annyiraa, amikor a bumerángszerü szekerzet fejbe csapja.
 
Rexnek tetszik az ork brutális mozdulatai...*vajon milyen lenne ha nem a mágiát hanem inkább a harcot gyakorlom* morfondírozik az elf-driád *hát ki tud'ja*jut végül dűlőre magával.....
Najó mivel a Drax testvérek 2-en vannak nekik is lehet esélyük....bár nem hiszem hogy sohkk....


// Wolio neked minden héten új karid van //
 
-én egy sört fizetek mindenkinek ha nem az ork nyer- szólal meg egy jó öltözetű, haja gondosan fésult fél elf, lantja székének támasztva, mindeki ebből rá jön hogy az illető egy bárd, de nem olyan érdekes mint a harc ezért vissza fordulnak.
 
A csapás meglepi az orkot, a kard mélyen szántja fel bal vállát, nyomán patakzani kezd zöld vére.
-Úgy, tehát fegyverrel kűzdünk?!
Surr félrehessegeti a pengét, egyet lép előre jobb lábbal, bal lábát meglendíti és a vasalt bakancs nyomán sikoltva röpül ki az asztalláb. Nem valószínű, hogy ilyen robosztus erőnek bármilyen fizikai védőmágia is ellent állhatott volna. Míg az eldőlő asztal romjaiból ellenfele felkászálódik, a nagy zöld előhúzza vaskos pengéjű rapírját és vicsorogva közelharci távolságba lép.
 
-Úriember nem fogad ha biztos a dolgában-vigyorog fefce.-De meghívlak titeket is egy sörre.
 
- Én hármat - csatlakozik a barbárnő.
 
Tüzijáték után az emberek haza vánszorognak alkoholtól ittas állapotban ;) Rex bemegy megnézni mi történik bent amikor meglátja az orkot és a Drax fívéreket ... *Rex mintha gondolatot olvasna fut át az agyán hogy bélfoltokat nem akar a falra és egy feldühödött orkot nem lehet megkérni ,hogy távozzon úgyhogy inkább a tágas szoba falait valami lila löttyel öntözi meg és kántál meg ugrál mint valami őrült!- de meg van a hatása a szoba falaira vastag ragadós trutyi telepszik ami meg védi a ház többi szobáját és falait illetve a többi szoba berendezési tárgyait ... hisz Rex ismeri a "kocsmai" verekedés első törvényét: ha rövid a karod told meg egy szék lábbal...
Mikor már megvan a művelettel oda megy Fefcéhez és mesgszólal:
-Két korsó sört teszek Surra!
 
-Garret,még egy sört légyszives!!...
 
//off: félreértetttél, nincsenek telepatikus képességeim, csak hasonlkat gondoltam mint te//

Karlo megpróbál tovább hátrálni, beleütközik egy asztalba, felugrik rá, igy talán később könnyebben tud majd lőni a nyílpuskával, amit most leereszt, és övére akaszt, majd Keglo felé kacsint aki, a tűnél "valamivel" nagyobb és keémnyebb kradját, odadobja Karlonak, ez talán már át szakitja az ork rücskös bőrét, amiről Karlo aztt gondolja, hogy inkább a kosztól és ráragadt mocsoktól ilyen vastag, nem az ork kimagasló, immunrendszerének köszönhető.
Most a karddal kezd el hadonászni, de vigyáz, nem akarja komolyan megsebezni az orkot, csak móresre tanítani.közben, a nyílpuskát, övére csatolta, és egy furcsa dobócsillag szerű tárgyat, kotor elő egyik zsebének egyik szegletéből.
 
Az ork bizonyára meglepődött volna, ha tudta volna, hogy Karlo szó szerint kiolvasta fejéből gondolatait. Nodehát ma már egy egyszerű harcos nem lehet meg telepatikus képességek nélkül :P
Az ork a váratlan akcióra csak ösztönszerűen kapja félre fejét. A tű drabális állkapcsába szúródik, ám a fiatal harcos meglepetésére az nem megy át Surr rücskös bőrén. Komolyan fel kell kötnie a gatyát. Az ork ebben a körben nem támad, csupán tartja a távolságot Kelgóval, lehetetlenné téve neki nyílpuskája használatát. Bíztató jel, hogy rapírja mégis helyén maradt. Talán ez a közbe szóló fefcének volt köszönhető.
 
Egy pillanattal ezelőtt még Karlo szívesen bocsánatot kért volna, de most már ő is eléggé felhergelte magát(meg persze az orkot), fejében hasonló gondolatok keringenek mint az ork koponyájáéban:
Méghogy szétkeni a beleimet, olyan buta, hogy azt se fogja fel, hogy mozgok.
Egy apró, szint alig észervehető mozdulatot tesz a kezével, majd valami megcsillan ökölébe szoritott markában, majd egy határozottt mozdulattal emgpróbálja az orkba döfni, a kábitó méreggel ellátott tűt, a mozdulat után, leveszi hátáról nyílpuskáját, és elhátrál, hogy pontosabban tudjon célozni, ha nem lett volna elég az orknak.
 
Az ork továbbra is közeledik, nem foglalkozva fefce figyelmeztetésével, az idősebbik testvér fenyegetőzésével vagy azzal a ténnyel, hogy Rex házát készül kitapétézni Karlo beleivel. Méghogy megvédeni magát? Bizonyára nem látott még barbárt örjöngés közben. Nyílván a fiatal vakmerő pimaszsága mégjobban felhergelné Surrt, de úgy néz ki már így is elért rosszallása legmagasabb fokára. Karlo látóterét hamarosan az ork kisebb kunyhónyi felsőteste tölti be. Valószínűleg ez az utolsó lehetősége elnézést kérni, vagy kimagyarázni a Surr anyjára ork nyelven tett megjegyzést, még ha csak véletlen is böfögte el Karlo.
 
- Azért remélem, hamarost viszontlátunk titeket, Seirun! - válaszol Den a testetlen hangnak. "Sosem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de kezd hiányozni Aszte pimaszsága... háát, mára tényleg ideje abbahagynom az ivást..." Azzal egyik kezében korsóval, másikban egy tányérnyi kajával megindul kifelé tüzijátékot nézni. Az ajtóban botlik bele Surrba és a Drax testvérekbe, no meg fefcébe.
- Surr, öreg haverom, végre te is ideértél! - rikkantja boldogan. Csak azért nem vágja hátba az orkot, mert tele van a keze - és egyébként is, mintha Surr kicsit mogorva lenne... - Csak nincs valami baj? - kérdi Den; rémülten néz körül, de szerencsére egy gyerkőc sincs a közelben... - Ja, hogy Karlo szidta az anyádat. Csak nem arra a kis büfire gondolsz, amit annak a Hogyishívják kisasszonynak szánt?
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.