Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy sárkány barlangjában
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Nem hazudtak a krónikák, ilyen hát a tipikus életkép egy kincseire vigyázó sárkány barlangjában" - sóhajtott a kalandozó, aki először lépett be a Folrang által belakott földalatti csarnokba. Csakhogy a sóhajtás túl hangosnak bizonyult, és ennek következményeként az utolsónak is hősünk életében...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
// jaj bocs az offért de Garret driád vagyok ;-) no sebaj!! ja és még egyszer bocsi//
 
Garret bólint a druidának.
- Rendben, de amíg elmegyek, vigyázz magadra! - azzal eltűnik a tömegben, bár az eltűnés nem a legmegfelelőbb szó erre, hisz' amerre jár, kisebb csapást vág magának. Ennek ellenére a szörnyek csak jönnek a jóég tudja honnan. Bő 10 perc alatt el is ér Denisa mellé, és a körülötte hadakozó ellenségek és barátok gyűrűjébe.
- Den, told a bájos feneked Rexhez - itt lesújt egy erdei trutymóra - és tartsátok a - itt még egy ocsmány teremtményt küzd le, bár a válla megsérül - A szentségit! - szitkozódik, aztán befejezi előbbi gondolatát - Tartsátok a frontot!
 
csodálkozva nézzi a könyvet-na hát persze azért nem minden ugyanz az-és villám gyorsan elkezd mozogni a kocsma felé ahol legutóbb látott embereket
 
*csak ,hogy a köny kitárult...ugyanis egy embernek sőt egy nőnek kéne bescsukni!)*
-Rex válaszolva Garret kérdésére:-
-Szentelt víz!!!!!
Garret nézd meg a kápolnába hátha akad egy két pap aki elő tudna álítani szentelt vizet...de nem fejezi be mert eget rengető kacagás foglya el Fefce vicces hozzá fűzései hallataán.
-szerintem jöjjetek egy kicsit közelebb mert a templom valamicskét véd ezektől a sátánfajzatoktól!!!!
Közben a feléjük menetelő hatalmas démonokra ereszt meg néhány lángcsóvát....
 
Démon amera halad mögöt te csak hullák vannak tudja mit kell tennie meg kell keresni a könyvet már párszor volt modja ilyen teremtéssekkel talákozni még az ő síkján is és tudta hogy müködtek a dolgok, gondolatai azon vannak hogy két világ annyira nem is más, csak nála nem ilyen könnyű ellenfelek vannak, meg kicsit más hogy néz ki, ekkor meg látta a levegőben lebegő könyvet egy démon nagy úr közelében, feliserte a démont le lassított, majd megált, a démon észre vette és hozzá szólt:-kodep aleri tujekolte(te meg hogy kerültél ide)-hangjábban érzödöt a hogy lenézzi a másikat-obrenta felkote hotero(na mind1, ügye láttod hogy ennek a városkána vége)-mosolyra huzodik szája-goter fokletom derope(gyilkolás halál sikoly, és tul élőkere kín vár)
-kor tehorte godsjkeo rihot(kotrodjatok innét)-szólt démonunk
-te hogetru fegokelto(csak nem ezeknek a söpredékek pártyát fogod)horte hogek tometod (miért kéne élniük)
-mego terosz(mert ők élnek)- erre a válszra démon nagy úr elkezdet nevetni- herok mego terosz(igen ők élnek)kerto mert(de már nem sokáig) fkso jerotmeisz(és ne állj utjunkba)- ekkor több ház is lángba borult
-gerto kelopte kehi teoiresz(nem állok csak teszek ellene)-és ezzel a szóval nekifutot, felugrott elkapta a könyvet és becsukta....
 
-Hoppá-kiált fel fefce-Ez nem gondoltam volna rólad Garret!
-Ezzel akarod feldobni a Taverna látogatottságát?
A DÖGLÖTT DRUNAGORI ZOMBIFUTAM!Aki elsőnek ér a kápolnába az nyer?Vagy aki közben a legtöbb dögöt darálja le?Én meg szeretek nyerni...-még valamit kiabál de elnyomja a hangját az élöholt tömeg.
Majd hirtelen minden élő leáll egy pillanatra,dacára annak hogy az élőholtak rendületlenül törnek előre.
Ugyanis ahol Fefcét gyanították ott élőholt testek repkednek fel a levegőbe!
Majd látják is miért!!
Fefce két kézre kapta a törpekalapácsot és elkezdett körbe körbe forogni,hatalmas sebességgel.
Amikor megtisztul körötte a terep,leáll,szétnéz és felkiált:
-Ugy látom én vezetek-ekkor látja meg a tömegből előlépő démoni rusnyaságot....-ajjaj.
 
A kocsmáros, meglátva a nem annyira bíztató ellenfeleket, gyorsan arrafelé tekint, amerről a barbárnő hangja jött hozzá, és a csatazajt túlharsogva válaszol:
- Szivi, égek a vágytól, hogy elmeséljem a történetet, de... - közben lecsap egy kis gibberlinget - most valahogy nem érek rá, ugye megérted? - aztán elereszt egy igazi mosolyt talán egy hónapja először.
- Hé, Rex - súgja az elfnek - valami ötlet?
 
Rex izzó forróságban kaszabol.Nem tudja mi ragadta meg de harc közben nem is ez a fontos...kardjával ami ezüstből készült szépen kaszabolja a förmedvényeket de amikor nem figyel telibe találja egy hatalmas bunkó, amit egy troll fog.a troll testsúlyát kihasználva ráveti magát Rexre ami súlyos kínokat ad az elf-driádnak ,de szeren a kardját fel tudja emelni mentál erejével és a troll szívét szúrja át.közben föl kel és recsegő bordékkal de a csapos hátának támaszkodva vigyáz a kissebb zombikkalés csontvázakkal. Mire a csapos és Rex a káplna mellé érnek már majdnem ott vannak a többiek. D nagy meglepetésre a szörnyek szétálnak utat hagyva.
-??? Rex kérdi.
de mé mielőtt bárki is válaszolni tudott volna néhány hatalmas Démoni lény tántorog elő a környező épületek takarásából....
 
- Csak nem képzelted, hogy egyedül iszom meg azt a rahedli sört, amit majd Rextől nyerek?! Csak egy kicsit feltartottak minket arra hátul - int Denisa vigyorogva a zűrzavar egy különösen durvának tűnő pontja felé - ekkor hatalmas, koromfekete bika jelenik meg az ork mellett, és nagy élvezettel tapos a földbe egy rozsdás kardot lengető zombit. - Legalább Samuval is történik végre valami - neveti el magát a barbárnő. - Komolyan, ki sem néztem volna belőle. - Erre a bika elbőgi magát, és szinte fejest ugrik az előttük nyüzsgő förmedvényekbe. Szerencsére nem kerül az útjába semmi „durvább” ellenfél, így hamar az élre tör.
A harcosnő hökkenten csuklik fel. – Nemá’, a végén még ő nyeri a versenyt! Húzzunk bele! – azzal kettőzött erővel igyekeznek a kápolna felé. Den gyorsasága remekül kiegészíti Surr erejét. Közben meglátja Garretéket is. – Hé, csaposok gyöngye! – ordít oda, miközben egy gyíkszerű, hosszú tőrt forgató lényt próbál kicselezni. – Honnét a viharból akasztottad le ezt a káoszcsürhét?!
 
-Macskák vagy sem, de induljunk előre!
*Jelentőségteljesen előreint fegyverével, a következő pillanatban pedig elhalad mellette vigyorogva a két síkivadék.*
-Héé.. mágiával nem ér ám előzni!
*Ordítja, de a csatazaj elnyeli szavait. Most majd megmutatja, hogy a puszta erővel pótolható a furmányos mágia! Két kézre szorítja pengéjét, majd majd döngő léptekkel előre indul. Minden lépésnél lecsap, mintha favágó baltával tenné. Az ellenséges csontvázak védekezőül feltartott rozsdás fegyvere vagy koszhadt pajzsa semmit sem ér, a zombik is csak egyetlen kegyetlen vágással terülnek el rettentő ereje alatt. Így megy ez egészen addig mígnem a harc hevében nem hozza össze Surrt a balszerencse egy Hamatulával és egy Éjboszorkával.
Az előbbi lény egy ördög, nagyjából hét láb magas, teste mindenütt éles kinövésekkel és tüskékkel borított. Farka gusztustalan, sárga kelésekkel telve csapdos. Az Éjboszorka külsőre először egy démoni szemmel nézve is iszonyatosan ronda ember-nőnek tűnhet. A bőre kékeslila, mintha egyetlen hatalmas zúzódás borítaná el az egészet, számtalan var, hólyag és fekély tarkítja. Haja ritkás, hollófekete, fogai hasonlóan ritkásak, penészes színűek és töredezettek. Mindezen ocsmány fejet vörösen derengő szeme uralja, mely olyannak hat, mintha csak egy-egy széndarabot izzítottak volna fel enyészett odvukban.
Az Éjboszorka gondolkodás nélkül pusztító lángförgeteget bocsát ki tenyeréből. A barbárnak kitérni nincs ideje, épp csak arcát tudja eltakarni. A perzselő lángok a barbárhoz érve megfodrozódnak, majd azt körbefogva, ám meg nem égetve fogják körbe és foszlanak szét. A barbár mágia ellenállásnak ez alkalommal az életét köszönheti az ork. A Hamatula hatlamas lendulettel ugrik neki Surrnak és a földre rántja őt. A zöld óriás felüvölt fájdalmában, ahogy a rávetődött ördög testsúlyával belemélyeszti tüskéit húsába. Megpördül az ork, közben könyökével képen találja az ellenfelét. Az megtántorodik, Surrnak már ennyi is elég ahhoz, hogy kettejük közé feszítse oszlop lábait és lerúgja magáról az ellent. A barbár látta a szeme sarkából, hogy a boszorkány ismét valami csúnya varázslatot mormol, ám egyenlőre az ismét felé rohamozó Hamatulával kellett foglalkoznia. Nem esett az előző hibába, jobbra-balra szökdécselve közeledett az ellenfélhez, ezzel akadályozva őt a birkózás újboli megkezdésében. Végül az ork súlytott gyorsabban. Majd mégegyszer. És mégegyszer. Az ördög lekaszabolt teste a mocsokba hullott. Ahová való. A boszorkány eddigre végzett a mágiával. Azaz csak végzett volna. Testét két penge járta át. Hátborzongató kacagással rogyott a földre, majd szemeiből kihalt a derengés. A két pengét kihúzták testéből. Fölülük a barbárnő félszeg mosolyát lehetett látni.*
-Üdv Denisha, jókor jöttél! *kiáltja Surr* Most gyerünk csak gyorsan tovább, mert megelőznek minket a síkivadékok!
 
A fogadós megkönnyebbülten nyugtázza, hogy ha Denisa nem is, de páran már elindultak a kápolna felé. A taktika szerint a sereg hátába férkőzve két oldalról kellene megszüntetni a káosz forrását: egy picike imakönyvet...a baj csak az, hogy a könyv bezárásához egy erős női kézre van szükség...legalábbis így tartja a fáma, és mivel részint Garret a támadás egyik kiváltója, még egyet már nem szeretne hibázni, ezért kiáltott Denisa után. Egyelőre azonban eltereli ezeket a gondolatokat, először el kéne jutni a könyvig. Csatabárdjával folyamatosan kétméteres ösvényt csap magának és Rexnek, s bár elég lassan haladnak, megnyugtatja a tudat, hogy a csapat másik fele sem lépegethet gyorsabban.
 
-Fogalmam sincs....ismeri be Rex.
de a beismerés után néhány jól irányzott jég csóvával egy jó ideig le lett bénítva az díszes worglovas társaság. a sátrak teteéről óriás gibbonok úgrálnak de a kocsmáros kisegíti Rexet a jó pillanatban...
 
légyszi itt ilyen kérdéseket ne tegyél fel
 
Szegasztok, nagyon kezdő vok.
Miért jobb a rézkalapács, mint a rozsdás kard?
Néztem a karakterisztikáját, deeee...
Ha véletlenszám generátor találja ki, hogy mi az akció, akkor?
MINDEGY, beleestem a dilemmámba.
Igaziból ez nem is fontos, de nem is pusztán virtu haverokat keresek.
Hmmm... de azért furdal az előbbi kérdésem is.
Mi az a mindenféle, ami gátol, erősít. Ki veszi meg a boltban leadott cuccaim?
THX mindenkinek.
 
fefce ugy dönt itt a kard nem sokat ér,inkáb fog egy hatalmas törpe harci kalapácsot és azzal hadonászva próbál a kápolnához eljutni.....
 
- Macskák vagyunk! - üvölti a testvérpár és pillanatok alatt leelőzik az orkot.
- Ha már úgyis löttek a párbajnak, akkor használhatok mágiát. - sólal meg Seirun. Kardjának szürke pengéjén hirtelen fekete és vörös mintázat látszik és ezüst betűk hirdetik: "Cáno Mëoiruk".
- Hé, Surr! Szerinted mi folyik itt? - kiált hátra két csontváz lecsapása közt. - Mert szerintem már megint nagy baj van!
 
*Böszme csatakiáltás rázza meg a kocsmát körülölelő füstfelhőt, ahogyan kitör fegyverét lóbálva az ork. Egy rapírhoz képest ez a penge sokkal vaskosabb és valamivel hosszabb is. Talán törpe munka. Minden esetre az ork erejével párosítva halálos. Betör az ellenség tömegébe Seirunék mellett, majd röhögve kiált vissza a válla fölött: *
-Mozogjatok kutyák! Garret azt mondta hogy el kell jutnunk a kápolnáig!
 
Garret szenvedései ellenére megereszt egy félmosolyt, amikor látja, hogyan irtja Rex a jónépet. Lassan elérik a piacteret, és még több szörny omlik a nyakukba. A kocsmáros meglepően jól vagdalja az ocsmányságokat a körülményekhez képest, közben körülnéz, majd a kápolna felé tekint, és odaüvölt Rex-nek:
- Hol a fészkes francban van Denisa?
 
A démon óriási elszántsággal ől egyre csak bejjeb az elllenség sűrűjébe valami megkarcolja a válált felüvölt egy pillanatra mindenki le fagy a tulvilági üvöltés halhatára ami több km-re elhallatszik, még a káoszok is meg torpannak egy pilanatra démon sebe befor és röktön öl tovább
 
*najó ha nem hát nem* és ezzel a lendülettel ki is vetődik Garret mellé *nem vagyok nyúl szivű csak előrelátó gondolja magéban és közben néhány láng csóvát ereszt meg a csontvázak felé* És közben kardjával egyre több ocsmány lényt tesz a földel egyenlővé. *ÉN GYÁVA ÉN * hergeli magát és öli tovább a rusnyaságokat.*ÉN* és kibillent lelki nyugalmából egyre nagyobb dühvel apríta a szörnyeket Garret mögött...
 
Seirun egy pillanatig döbbenten áll. Nem igazán érti ezt. Odáig minden világos, hogy párbajra készült és felmérte az ellenfél erejét. De hogyan és miért jöttek ezek ide? Mit akarhatnak?
- Mi a... - csak ennyit tud kinyögni, amikor a tetőről egy hatalmas macska ugrikt le és ugyanazzal a lendülettel hat (éppen) Seirunra támadót tesz a földdel egyenlővé.
- Melko? - szólal meg Aszte.
// Bocs, hogy nem írtam, de sok a tanulnivaló.//
 
A kocsmáros, látva a démon harci kedvét, újult erővel löki el magát az asztaltól, szinte nem látszik az arcán, hogy érezné a három nyílvesszőt...végignéz a fogadóban tolongó vendégeken, láthatóan keres valakit...miután nem találta meg a keresett személyt, egy lesújtó pillantással jutalmazza meg a nyúlszívű Rex-et, aztán hangosan ennyit közöl a néppel:
- Denisa, akárhol is vagy, vezess egy csapatot a kápolnához...el kell jutnunk a sereg déli részéhez. A piactérre megyek... - azzal mogorván kisántikál az ajtón, meg sem várva, hogy követi-e valaki, vagy sem. Korábbi vidám, derűs hangulata még foszlányokban sem észlelhető rajta.
 
a harcolok harcát is félbe szakítja a káosz horda be törése, démon a közeldedők felé fordul és leereszti kardját-kondetámosz denitusz-kiáltja, többen már kezdik azt hinni hogy a démonnak van köze a hordához és hogy hozájuk tartozik, amikor a démon halál nyugalomba az elenség elé áll, akik meg időközben meg álnak és meg lepődve figyelik a harcost, az az egyik kisebb fajta valami udormány elé áll, egy villámnál is gyorsabb mozdulatal le csapja a fejét majd a tömegbe ront a csata elkezdődik ezen a téren is...
 
-Ideje elmenekülnünk és egy másik városban újjá építeni a tavernát! mondja Rex ilyedtn szemmel.-Van néhány teleport italom és a "szárnyak varázslatot is ismerem!-Az én ötletem: MENEKÜLJÜNK! ordibálja Rex önüralmát vesztve.
-Vagy netán harcolhatunk is de nekem nem züllik a fogam ehez...meghalni a barátaimmal nem az én szórakozásom...én elmenekülök azzal aki velem jön...
 
fefce egy hihetelen gyors mozdulattal előránt vmit az övéböl,és a rohamozó tömeg elé vágja.hatalmas kékes szürke felhö emelkedik fel,majd a felhő a föld felett elkezd terjedni és teljesen körbeveszi a tavernát,és mindenkit aki itt van egy felhőgyürüvel.
-Ne lépjetek át rajta,az élőholtak nem tudnak átjutni rajta kb10 percig,addig találjunk ki valamit-kiáltja remegő hangon,mert ilyen vérgőzös káoszhordát még nem látott...
 
Aztán mindannyian megérzik, akik a fogadóban vannak, hogy valami nagyon-nagyon nincs rendben...A síkivadék lapos pillantásokat vet az orkra, aki pedig gyanúsan pislog a fogadó ajtajára - ugyanúgy, mint a többi "lakos". Nyugtalanul fészkelődnek mindnyájan, az eddig oly hangulatos, vidám duruzsolásból halálos csend válik. Páran a kardjuk, tőrjük, buzogányuk felé nyúlnak - kinek mi jut a kezébe. Kis idő elteltével nagyon halk moraj hallatszik a fogadón kívülről, ami fokozatosan erősödik. Mintha ezer és ezer pata dobogása lenne...a morajba néhol már emberi és kevésbé emberi kiáltások vegyülnek bele, edények csörömpölése, deszkák roppanása. A robaj már-már kezd elviselhetetlen lenni, amikor kivágódik az ajtó, és a több sebből vérző kocsmáros ront be rajta. Megkapaszkodik a legelső asztalban, teste görnyedt, mint aki folyamatos kínokat él át. Kissé oldalra fordul, így mindenki számára világos lesz, mi lelte a fogadóst: hátából három, míves nyílvessző áll ki. Állát dacosan felszegi a szenvedés ellenére is, és kicsit ügyetlenül bár, de megforgatja kezében fegyverét, majd zihálva, szinte utolsó erejével kiált a megdöbbent vendégeknek:
- Küldjük őket vissza a pokolba! - majd féltérdre rogy.
A benti nép összenéz, valaki szólni próbál, de az elviselhetetlen zajtól nem értik, mit mond a másik. Aztán az egyik vendég kinéz az ajtón, majd sorban utána mások is kilesnek, csak hogy földbe gyökerezzen a lábuk. A város főterén, és szanaszét a mellékutcákban irdatlan tömeg harcol. Néhol fel lehet ismerni a városi helyőrség kék palástjait, de elenyésző számban az ellenfélhez képest, amik között minden megtalálható: félig rodhadt zombi csákánnyal, csontváz fekete ló hátán, élőholt mágusok, különféle erdei szörnyek és kevésbé csúnya teremtmények - például kisebb koboldok, megvadult törpék.
 
amintláttja hogy ellenfele megmozdul rögtön egy ismertelne test tartást vesz fel és a szemével a másik szemébe mélyed, majd meg mozdul, az ellen felével egy irányba mozdul meg de alig észrevehetően közeledik felé de szemét nem veszi le róla.
 
Seirun teljes nyugalomban várja, hogy ellenfele mikor mikor mozdul. Nem a szemébe néz, hanem át rajta. Kardjának markolatán van a keze, készen arra, hogy előrántsa. De ez az idegen csak azér' mozdulna még egy centit sem!
- Nézzük mit reagálsz, ha egy kicsit oldalazok. - gondolja és balra lép. Most már farkasszemet néznek.
 
Rex fájlalja a gerincét de megszólal:
- Jól van állom a fogadást!-áúúú!nyöszörgi az elf-driád hisz elég gyenge testi erővel rendelkezik...(annál nagyobb téren ismeri a mágiát)
 
-Erre nekem is kell fogadni!
Verte váratlanul hátba Rexet Surr, aki észrevétlenül közben mögé surrant.
-Amúgyis kíváncsi vagyok a síkiva.. khm.. Seirun harci képességeire. Egy fogadást meg úgyis megér a dolog!
Ezzel elkezdte fogyasztani magával hozott sörét.
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.