Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A hegyek szerzetesei
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ghalla magashegységeiben, a világtól zajától távol, visszavonultan élnek még szerzetesek, akik briliáns harcművészet-tudásukat csak a ritkán arra vetődő, arra érdemesnek talált kalandozókkal osztják meg. Így váltak lakhelyeik a kobuderák kedvenc zarándokhelyévé...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
A hölgy oda megy a csapos hoz majd Rexhez és elköszön tölük majd a többiektől is és távozik.
 
//off: mivan kihaltatok, hogyhogy 3 napja nem ír senki//
 
Keglo is az ork kezére teszi a kezét, és megszólal:
-Ha egy Draxba belekötsz az összesbe berlekötsz, ted el gyorsan azt a fegyvert.
Közben Karlo is megszólal:
-Maradjatok már, nem vagyok gyerek meg tudom védeni magam - majd az orkhoz fordul:
-Én nem akarok veled harcolni, főleg nem Rex házán, de ha mindenképp "játszani" akarsz, elintézhetjük odakint - majd köpenye alól kivillant néhány tőrt, és hátán is megigazítja nyílpuskáját.
-De ha gondolog elintézhetnénk, ezt a kis nézeteltérést, aminek okát még nem sikerült megfejtenem, valami békésebb útonis, van valami javaslatod?
 
Rexet a böfögés nem éri jól de nem zavartatja magát mert Karlo nem őt "célozta" hanem az úri hölgyet aki amúgy is ritka egy tuskó.........Rex tánc után illedelmesen megköszöni a táncot és int a zenekarnak hogy most valami rock félét zenéljenek, eddig ez aratja a legnaghyobb sikert...
ekkor lép be Karlo és mutatja meg tudományát.
az "előadás" egészen jó az elf-driád csak mosolyog rajta....
de amikor meglátja a kötekedőket sietve odamegy és szokatlan kemény hangon felszólal:
-Itt nincs bunyó és emberi élet sem fog hullani...maximum majd a buli után az utcán! és valami kék feszültség csillan föl a driád szemében....
de fefce ajánlata lehet hogy jobb....
ezek után pedog meglátogatja denissát hogy megnézze hogy van közben a gyerekek hangja cseng a fülében és Den helyett inkább kimegy az udvarra és néhány hatalmas tűzcsóvát lő fel a levegőbe ami szét durran hatalmas magasságokban és az egész várost aranylóan csillogó vörös szikrák világítjálk meg.
A gyerekek valószinüleg örülnek mosolyodik el Rex...
de mire vissza fordulna mindenki kint tátong és nézik a tüzi játékot Rex eszébe csak most jut el hogy ma van a kalandozók új éve...hoppá hogy is felejthette el.. és közben dobálja az égbe a "tüzijátékot"....
 
Fefce épp elkapja ezt a "beszélgetést",és érdeklődve közelebb megy.Valahogy közbe kellene avatkozni,mert jó az ha néha van egy kis kocsmai bunyó,de ahoz nem kellenek fegyverek.Esetleg egy-két szék,pad,korsó,ilyenek,de acél?csoválja a fejét szomorúan.
-Ne csináld már-fordul oda az orkhoz-Nem mondott ilyet,biztos valami félreértés lehet,meg különben is nem kell rögtön a fegyverekhez nyúlni,gyertek üljünk le valahová,iszunk egy két korsó sört-látván a rávillanó tekintetet-én fizetem.
Bízik benne hogy az orkból csak hirtelen felindulás dolgozik,és le lehet csillapítani a kedélyeket,mielőtt vérfürdő lenne.Igazán unalmas hely lenne ez a kocsma ha egyedüli életben maradó vendég lenne.....
 
Azaz csak kimenne, ám az ork csöppet sem bizalomgerjesztő ábrázatába botlik. Érzi, hogy a probléma a böfögéssel van kapcsolatban, ahogy az ork kezdi előzúzni a rapírját.
-Mit mondtál anyámról? -kérdi a nagy zöld szokatlanul békétlen hangon.
 
Karlo végre naggyából magához tért. Odasétál Rexhez és illedelmesen bocsánatot kér, majd kimegy a házból és pár perc múlva egy röhejes cilinderben jön vissza és furccsa papagájszerü hangon rikoltozni kezd:
-Emberrek, ittvan a hatalmas mágus, Karlovicsovics Magistrimus Maximus, hatalmas mágikus erőmmel elkápráztatlak benneteket(majd szépen hozzáteszi a saját hangján: bűvészkedni fogok)
Egy pakli kártyát vesz elő, majd a szokásos trükkök után, amit mindenki halálra un valami érdekesebbe kezd, 4 tőrrel kezd el bűvészkedni, majd egy lángoló végű pálcát is közéjük, ejt, ez már nem semmi! Ám hirtelen, elejti az egyik tőrt, ami a talpába fúródik, erre elejti a pálcát és felgyullad a köpenye. Bár pillanatok alatt eloltja, mindenki megijed, Karlo nagyon szégyenkezik, hiszen ezt a trükköt annyit gyakorolta annak idején. Most bizonyitani akar, fáklyát gyújt, és tűz nyelőket megszégyenitő ügyességgel kezdi el szinte enni a tüzet.
Műsora végén meghajolm, és még néhány unalmas trükköt hajt végre, galambot varázsol a tenyeréből, rózsát húz elő a nők füléből stb. A közönség ujra kezdi unni az előadást. Most Karlo meghajol, és kimegy visszaöltözni.
 
-A sok részeg, egy kényes kis kisasszony és négy kis kölök nem éppen a legjobb program, mi? - szólal meg egy hang, mely Seirunhoz tartozik, ám őt nem látni sehol. - Depisebb vagy mint én... Csak egy tanács: Legyél vidám és dobj be egy hölgyválaszt.
Megáll a szövegelésben, de utánna folytatja:
- Családi okok miatt egy jódarabig nem fogtok megtalálni. Mindenkit üdvözlök... Kivéve azt a nagyszájú nőszemélyt. Kár, hogy Karlonak nem sikerült a "koncert". - enged meg magának egy kis nevetést, majd így végzi mondandóját - Szerintem az oroszlán a jobb. Viszlát!
 
***OFF Ezer bocs mindenkitől, igen, még élek, de nem voltam netközelben; valszeg két hétig megint nem leszek... ***

A barbárnő kissé meglepődik két barátja versengésén; de mire magához tér, és válaszolhatna, "hódolói" gyorsan döntésre jutnak - azaz, mindkettő faképnél hagyja. Most már végképp nem ért semmit: mire fel volt akkor ez a nagy párharc?! De aztán csak legyint egyet: dehogy fogja emiatt rosszul érezni magát! "Aki bamba, vessen magára! Látnom kellett volna a képemet, biztosan kiröhögöm magam" - vigyorodik el, azzal célba veszi az egyik pogácsástálat.
Azaz venné. Fordultában nekiütközik valami élőnek. Hála Garret remek sörének, eltart két szívdobbanásig, mire rájön: derékmagasságban kell keresnie a merénylőt. Lenéz, és négy gyereket lát. Gyereket?! Ezekre a tökmag kifejezés is túlzónak hatna! "Honnét a fészkesből kerültek ezek ide?" Meg is kérdezné, de megelőzik.
- Néni! - Az egyik fiú megrángatja a ruháját. - Tessék szólni a mágus bácsinak, hogy varázsoljon még valamit! - azzal az önfeledten ismerkedő Rexre mutat. Kistányérnyi, könyörgő szemek bámulnak a meredtre rökönyödött Denisára, mindjárt négy pár. Den elnéz a jelzett irányba, majd legyint egyet. - Ááá, ne zavarjuk, mára már elfogyott az ereje... - a lekicsinylő arcok láttán gyorsan hozzáteszi: - ...de csak azért, mert napközben legyőzött egy csomó sárkányt meg gonoszt meg mindent - eközben sebesen terelgeti kifelé az ifjoncokat, és azon töpreng, kit is kellene ezért szétvernie - a fene sem akart bébisintérkedni! "Ilyen az én mázlim... de hogy a francba' vannak ezek még ébren?! Lassan éjfél!"
- Jobb lesz, ha hazahúztok, babszemek, itt úgysem történik már semmi, ami titeket érdekelne - a következő pillanatban Karlo akkorát böffent, hogy a legyek rémülten menekülnek kifelé.
- Húúúúú - ámuldoznak a kicsik, mindjárt új példaképet találva. - Tud a bácsi! Ez már böfi! - Den gyorsan kihajtja őket az udvarra.
- Ez böfi?! Van egy ork haverom, őt hallanátok! Ez csak lepkefing volt az ő tudásához képest! De most már elég legyen, tűnés haza! - A kölkök nem moccannak. "Hogy az a...!" - Mire vártok?! - Csend. - Na jó... legyen egyszer télünnep! Merre laktok? - sóhajt megadóan a barbárnő; úgy sejti, a haja galambősz már. Válaszként a gyerkőcöknek legörbül a szája, Den pedig gondolatban ocsmány káromkodásokra ragadtatja magát. Szorult helyzetéből az egyik Keglo által megkopasztott, távozó helybéli menti ki; a termetes parasztlegény elképedten veszi szemügyre a kisfiúkat.
- Dej'szen ezek a szomszédom kő'kei! Mán megen e'mászká'tatok, oszt nem tanátok haza, mi? - A barbárnő gyorsan lecsap a pasasra. - Te tudod, hol laknak? - Há hun laknának, mos' montam, hó' a szomszédban... folyton e'kóborolnak, aztán meg keröshetik űket! De úgyis mögyök haza, maj' e'gyünnek velem. - Den kis híján megöleli az ürgét, de még időben visszafogja magát. Szigorúan néz a felderülő fiúkra. - Ismeritek? - Vad bólogatás, vigyorgás a válasz. - Na, akkor libasorba fejlődj, és utána! És kunyeráljatok valahonnan egy iránytűt, mielőtt még egyszer nekiindultok! - A kis menet gyorsan eltűnik a házak között.
A barbárnő kissé nyúzottan menekül be a házba, és hosszasan támasztja a hátával az ajtót. Rohamosan izmosodik benne a felismerés: ez a ház nem hoz neki szerencsét! "Talán van valami szelleme, aki rühell engem valamiért... á, marhaság!" Gyorsan lecsap a legközelebbi gazdátlan söröskorsóra.
 
-amihez ért Reximus-mondja mosolyogva-nevem Enivera Taylor Keron herceg idősebbik lánya-rá néz az alkoholtól buzlő férfira aki közeledik felé és egy gyors mozdulatal Rex-et maga és az úr közé huzza és a böfögés Rex-et éri, undórodva néz az embere majd Rex-re mosolyog-akkor megyünk táncolni?
 
-Sajnálom...tudja néha elragadja a hév az "embert" ....sajnálkozik Rex...
-Szép hölgyem mit szeretne táncolni?? kérdi mosolyogva.
közben meghalja Kegló hívását de nem foglalkozik vele mert még hosszú az északa és még alig 2 óra telt el a banzájból
-Jaj még a nevét se tudom kegyednek sajnálkozik Rex de én bemutatkozom:
-Illritius Reximus vándor mágus és kalandozó...most szépséges hölgy ön következik!
 
Keglo mosolyogva fogadja el az italt, mjad Rexhez szól.
-Amikor elösször találkoztunk, kockán majdnem elnyerted mindenemet, az orrakarikám mentett meg. Nincs kedved játszani.
És már ott is a kezében az 5 ónixkocka. Közben Karlo ujra magához tért, és most éppen megpróbál felállni. Miután sikerül neki, még mindig az alkohol hatása alatt állva, arra gondol milyen vicces volna odamenni ahhoz az úrihölgyhöz és a fülébeböfögni. A gondolatot tett követi, és pár másodperc mulva Karlo már elégedetten mosolyog a nő arcába.
 
gyilkosan a driádra néz-ha nézzésel ölni tudna..- fordult meg többek fejében. de aztán elfogadta a táncot és drádhoz lép
 
-Jaj de komplett sötét vagyok jut eszébe a bor után Rexnek
Oda fordul a nőhöz és megszólal:
-Hogy tudnék ki engesztelni egy ilyen finom hölgyet?-Sajnálom az előzményeket de ha megbékíthetem egy táncal?
 
majdnem elfogadja a táncot de amikor látja hogy a két férfi verseng inkább vissza kozik bár addigra a driád már mással foglakozik
 
-najó rikkant Kegló után Rex -ez így nem volt fair...mosolyog. -te inkáb izmos vagy mint én...testi erővel szemben labdába se rúghatnék...
-inkább igyunk abból a jó borból amit Garret hozott!
 
Keglo nem gondolt Rex varázserejére... neki igy nincs sok esélye, majomkodhat tovább de ezzel nem megy sokra. Lehajtott fejjel elballag.
 
Rex bom-bont teleportál a boltból. Közben csettint egy kettőt és egy kobold szerelmes dalokat kezd énekelni.
-Akkor jösz táncolni Den ? kérdi az elf-driád száles vaigyorral amit meg-meg villant Keglo felé is...
 
Keglo még mindig a válaszra vár, közben idióta pózokat csinál, "hatalmas" erejét fitogtatja és alahonnan egy szál hervadt virágot is előkotor.
-Tudom, hogy csábomnak nem tudsz ellen állni- mosolyog Denissára, és kivllantja fogait.
 
Rex a várakozás perceiben elgondolkodik azon hogy régen nem engedhetett meg ilyet (nemesi) mivoltából ez régen is az alsóbb
rétegek szórakozása volt de Rex rájött arra ,hogy ez nagyon jó közben a sarokban ülő nő felé nézelődik.
-Najó de igazából Denissa dönt ( -De táncolj inkább velem! mosolyog az elf-driád a barbárnőre.
közben amég vár addig a nemes hölgyet felkéri egy keringőre közben int a zenészeknek hogy most lassabb muzsikát adjanak elő!



//ha lenne nem kértem volna fel de nem rontottál el semmit//
 
Keglo már alaposan benne van az ivásban, Karlo 1 pohár bor után már' hulla részeg, a földön fexik, testvére bevonszolja egy sarokba. Aztán tanácstalanul álldogál.
-És most mit csinálunk?
Egyszer-kétszer megtáncoltat egy-két helybéli lányt, utána ujra gondolataiba merül. Egyszer csak felderül az arca. És előveszi híres ónixkockáit. És az asztalra dobja. A hangra hirtelen Karlo is felébred és odalép hozzá. 5 perc mulva a környéki srácoknak nincs pénzük, Keglo és Karlo erszénye viszont duzzad. Karlo ujjab pohár bort kovkáztat meg, majad ujjra kidől.
Keglo észreveszi, hogy Rex felkéri Denissát, a nő pedig habozik. Egy pillanatig átshan az agyán, hogy hagyja Rexet és Denissát táncolni, de felülkerekedik benne az ősi versenyszellem és odalép ő is:
-Denissa inkább velem táncolj!
Majd egy kis mosolyt enged meg Rex felé, ezzel jelezve:
A verseny elkezdődött!



//szintén off: mivel csak nem rég óta írok a tavernáb, és valamit elrontottam(pl Denissának van barátja stb) akkor ezt az üzenetet haggyátok figyelmen kivül, és privibe cvalaki irja meg mit rontottam el! kössz//
 
Hölgy leült egy távolabbi sarokba és mosolyogva nézzi hogy mulatozik az alsobb rétegekbe valók. Mjad gondolataiba merül...
 
Később már mindenki aki a fogadóban volt most Rex házában és az udvaron vannak. a "Döglött Drúnagor" taverna felirata alatt ott fityeg egy kis kézzel írott papír:
ZÁRVA
ingyenes belépővel házi bulit tart Illritius Reximus csak házavató piát hozzatok mert az fogyóban van
cím: Ragnar ucca 8 szám
mindenkit szivesen fogadunk!!!!

Eközben a házban Rex köszöntővel és koccintással nyitja meg a bulit (az értékes dolgokat jó előre eldugta eggyik barátja lakásában nehogy bármi bajuk essen ))
a zenészek elfoglalták a helyüket és Rex kérésére mulatós zenébe kezdtek! közben néhány tál vörös sárkány vér páinka kerül elő és mindenki iszik egy iccével.ezek után következik a tánc
- Rex nagyon szeret táncolni és első útja felkérni a helybeli lányokat és Denissát is most kíváncsian vár mi lesz a válasz...




//off ti jöttök //
 
-Remek, party time, mosolyog Keglo.
-Kártyázni is fogunk? - kérdezi arcán haims vigyorral Karlo.
-Rég jártunk errre, egy karavánt kisértünk, fennt északon, veszélyes mostanában arrafelé. Mesléjetek, történt e valami emlitésre méltó, mióta nem voltunk itt?
 
Dennek hirtelen eszébe jutnak mindazon viszontagságok, amiken keresztülment a driád házának tatarozása közepette... ki is veri a víz rendesen.
- Garret jóvoltából van pia, kaja, a társaság is adott, a zene is, mi kell még? - Laza csuklómozdulattal a szomszéd asztalba dobja kését. - NEM lesz bikaviadal, értve vagyok?! - Az ott sutyorgó, enyhén pityókás parasztok megszeppenve bólogatnak. - Na, azért! - A barbárnő mérgesen temetkezne a sörébe, mikor nyílik az ajtó. Elvigyorodik.- Nini, a Drax testvérek! Pont jókor jöttök, buli lesz!
 
-ebben nem volt semmi magia jo uram, egyszeruen az embereim jo zeneszek, mond meg nekik mit jatszanak es azt el jatsszak neked.
 
Garret egy kurta fejiccentéssel köszön az újonnan érkezett férfiaknak, majd hátramegy a konyhába, hogy a bulihoz ennivalót készítsen.
 
A foadóba 2 férfi lép be, mindeketten viharvertnek látszanak, lerí róluk, hogy hosszú út áll mögöttük. Egyikőjük vékony, de nem sovány, kecskeszakálla van, és fekete testhezálló ruhát visel, amit köpennyel takar, haja rövid, fekete. A másik férfi magasabb, zimosabb testalkatú, haja szintén fekete, de hosszú, fejkendőt hord, ruhája is fekete, csizmája valaha fekte volt, most több centis porréteg fedi. Szinte senki nem ismeri fel a két fickót, SZINTE senki, körbenéznek, és leülnek az egyik asztalhoz, az asztalnál Rex ül. Az egik férfiről egy valamit még nem emlitettem meg, orrában vékony aranykarika függ, ami - bár egész arca poros - tiszta, és fényes, szinte ragyog. Igen a 2 férfi nem ás mint a hosszú útról visszatért Keglo' és Karlo' Sanchez Drax.
 
-Ó hölgyem maga ismer valami mágiát amit én nem?-ezt hogyan tudta előidézni vagy valami szellem szolga van a dologban?
-Node sebaj akkor többiek valami javaslat??kérdi Rex mosolyogva
-Den te jutattad eszembe szóval te is szervező vagy elyt meg egy sanda mosolyt a barbárnő felé.
 
-de hát a valódi zene a legjobb-mondja mosolyogva majd tapsol hallkan kettőt, ekkor pár köpenyes ember fel áll leveszik a csukjájukat és köpenyük alól elől kerülnek a hangszerek, hölgy Rex-re néz majd a zenészekre mutat-a legjobbak
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.