Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szende Ughal
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Ritka eset, hogy egy ork kalandozni induljon, de Ughallal pont ez történt. Magányos utazásai során gyorsan hírnevet szerzett magának, elsősorban félelmetes erejével, azonban ahhoz, hogy ez az ismertség hosszútávon kitartson, több gógyira lett volna szükség, mint amennyi szegény Ughal fejébe beleférhetett. Itt múlt el az ork kalandozók dicsősége.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Bárd szélesre vonja mosolyát, már majd nem mond valamit, majd inkább nem szóllal meg pillanatra a lány szemébe néz, majd hirtelen téma váltásba kezd (ez elég feltünő lehet mindenki számára):
-Ön milyen zenéket kedve?- teszi fel a kérdés ekkor a szobák felől egy kurtizán szerű nő lejön és a bárd elé áll durcásan:
-Hé, te nem jösz föl hozzánk?
-Nem-mondja halkan a bárd közben nem veszi le a szemét az előte ülő lányról, viszont a nő meglepődöten néz a férfira, mintha még ilyen nyiltan még sohasem válaszolt neki, igaz is mindig körbe írta válaszait. De most nem, nő teljesen felmérgesedet és a bárdot nyakánál fogva elkezdi rázni:
-Miaz hogy nem? Nem az van amit én mondok?- ordítja, bár meg szorítja a nő két csuklóját és élesen szemébe néz:
- A nem az egy szó, minek értelme az igennel ellentétes. És nem az van amit te mondasz- feltünhet hogy ezt a nőt nem magáza- és nem ismerem magát és maga se ismer engem, szóval hadjon békén, megértete?- nő fájdalomtól torzult arrcal bolint egyet , ekkor a bárd elengedi. A nő hátrál kettőt majd bárd ra mereszti kígyó szemeit:
- Maga nem normális semmirekellő, egy nőn mutatja ki erejét. Inkább ugorjon neki annak a piszkos kis barbárnak és akkor meglátjuk milyen erős.
-már megbocsásson, maga kezdet el folytogatni
-de meg érdemelted, mert gonosz voltál barátnőmmel és most velem is-bárd rá néz, végig méri, majd vissza néz az elllőte ülőre és halkan megszóllal
- ahogy gondolja, de jobb lenne ha most távozna- a nő durcásan felhordta orrát majd elviharzot, bárd ekkor ismét megszólalt-elnézést kérek... na akkor milyen zenéklet is szeret?
 
-Áhh, semmi baj- legyint- Tényleg nem tudom...De ezen lehet változtatni,ha akarja-szól bátortalanul.
 
Bárd túl jól ismeri a lények mozdulatait, túl sok dologot látott már. Így érzékeli a lányba lejátszó dolgokat, de csak nyugtázva bolint: -elnézést kérek hogy fel elevenitetem, bocsása meg túl nagy kiváncsiságom. Nem akartam magának rosszat okozni.Ha nem akarja elmondani meg értem, hisz az se tudja ki vagyok.- "ki vagyok" résznél kicsit ssze rándult, de ezt a lány nem tudja értelmezni hogy miért- szóval elnézést kérek ha túl messzire megyek.
 
Na,erre nem számított. Ez a bárd nagyon sokat kérdezősködik, ő pedig még nem talált ki megfelelő hazugságot arra a hosszú időre ,mikor elmondásai szerint a felszínen tartózkodott. Már csak azért sem,mert szó sincs hónapokról, és nem akar butaságokat mondani.
-Elnézést ,de ez fájdalmas időszak...Inkább nem beszélnék róla.- látszik rajta,hogy ideges.
 
A barbár , azon mód neki is lát a fenséges lakomához. Szaporán tömi magába az ízletes falatokat, majd egyszer csak hírtelen megdermed. Szemei rémülten ugrálnak ide-oda, és egy utolsó hatalmas nyelés után a fejvadász felé fordul.
-Nahát! Olyan finom ez az étel, hogy teljesen elvette az eszem. Talán szívesen megkóstolnád te is! Tolja oda a megmaradt adagokat barátja orra elé. Kérdőn tekintve rá, leplezni akarván gyermeki mohósságát.
 
- Jól hallotta, itt szivesen láttnak, akik meg nem azzal ne tesség foglalkozni. Meséljen a hónapokról? milyen kalandok történtek magával?
 
-Azt már tudja, honnan jöttem.Célom az ,hogy új otthont leljek, és persze barátokat. Már több hónapja úton vagyok ,mindenhonnan elkergettek. Mindenhová bizakodva mentem .Volt,ahová be sem engedtek. A legtöbb helyen fegyverrel kergettek el. -Sóhajt, és egy pillanatig gondolkozik, hogyan folytathatná meséjét- Viszont azt hallottam, itt minden vándornak van helye, ezért most itt próbálkozom. De ne csak én beszéljek, meséljen valamit maga is.
 
-Mindenre amit kegyed meg oszt velem- ő nem foglalkozik a többiekkel
 
Csak hatás szünetet tartott, hátha történik még valami érdekes az überninják részéről. De mivel nem, folytatja a beszéldet.
-Elég lesz ez, higgy nekem, no és a multkori sárkány sült amit DoF hozott még megvan! Céloz a törpére aki úgyszint eltűnt.
-Nemsokára meglesz, Garret jó szakács. Megéri várni az étekre. Mondja s satnya vigyorral elsétál a konyhába.
Nemsokkal később, mikor a hal kész állapotban van tálal. Pontosabban kirakja az egészet a pultra. Rex jóllakott még bent, persze a legfinomabb falatokból... De az más kérdés
-Tessék, lássék. Nem olyan kicsi ez a hal. Bár a barbár étkezési szokásait nem ismeri...
 
-Mire kíváncsi?-kérdezi mosolyogva. Feltűnik neki, hirtelen mekkora lett a csend..
 
Látja lány arcán, hogy vár. Erre elmosolyodik, és csendben megszólal: -meséljen még magáról.
 
Helyeselve bólint egyet, majd vár, hátha a férfi elárul még valamit múltjáról. Vagy legalább a nevét..
 
-Elhiszem-és újjabb emlék képek villanak szeme elé- élesen emlékszem-mondja folytott hangon maga elé, majd megráza a fejét és újra lányra néz- de hát senkinek sem az.
 
Halványan elmosolyodik.
- Hát igen...De nem csak a bárdoknak nehéz, nekem elhiheti.- mondja keserűen.
 
Amint látja a lány reakcióját megszóllal:
- De ez már csak múlt, régi rossz emlékek. Hátra kell őket hagyni és utána nem szabad hátra nézni. Bár ez nekem nem egyszerű, hisz a bárdok még is csak a multakba vájkálnak.-mondja és elmosolyodik- milyen egy rohadt meló ez-remélei ezzel a mondatával pici mosolyt csal az előte ülő arcára.
 
A lány zavarba jön, lesüti szemeit. Aztán halkan válaszol:
- Az rettenetes lehetett... Köszönöm.- szomorúan néz maga elé, és azon gondolkozik, hogy vigasztalhatná meg egy kicsit a férfit, már csak azért is,mert így a többiek is jobban elfogadnák... De hirtelen nem jut eszébe semmi ilyesmi.
 
-Igen-mondja szomorúan- haldoklot az a csodálatos teremtmény, de segíteni nem tudtam rajta...De szeme oly varázslatos volt, mnt a magáé. Tekintetett rabulejti.
 
-Nem... Miért? Maga látott már?-kérdezi kíváncsian.
 
A barbár mostanáig türelmesen várt, de a halvacsora csak nem akar elkészülni. Ezért Reximus felé fordul.
-Modcsak szépek népének sarja, mikor lessz abból a beígért lakomából valami? Ha hamarosan nem lessz kész, kénytelenek leszünk ráfanyalodni a papírevésre. Int fejével, a dobozok irányába.
 
-Minden rendben van-mondja halkan, majd a lány szemébe néz- maga látot már egyszarvút?
 
-Ha van valamilyen problémája,és segíthetek,csak szóljon-mélyen a férfi szemeibe néz, tekintete aggodalmat sugároz. Biztos benne, hogy a bárdnak van vamailyen problémája.
 
Látja a lány arcán a gyanakvást, de ugy csinál mintha észre sem vette volna. Megnézi magának a pókot, ami hirtelen leugrék az asztal lábról és elrohan. Majd a bárd a lányra néz.
- Persze hogy szabad kérdeznie-mosolydoik el- Hát magam sok helyen jártam már és sok mindent láttam. Ezelőt- ennél meg akad a szava-hát nagyon nem voltam sehol, csak útközben.
 
Gyanakodva figyeli a bárdot. Valami nagy titka lehet....Kérdésére az asztallábon vidáman mászkáló pók felé bök fejével. Viszont nem akar többet foglalkozni az állattal, ezért inkább témát vált:
- Azt mondta, hogy csak pár napja van itt. Ezelőtt hol járt és mit látott ,ha szabad kérdeznem?
 
Kis idő mulva vissza jön, szeme újra a régi de ő maga meggyötörtnek tünik.
-Elnézést-mondja ismért- hol is tartotunk?
 
-Semmi baj-mondja kedvesen, szemeivel követi a férfit ameddig tudja. Aztán újra maga előtt látja a bárd furcsán szikrázó tekintetét. Gondolkozik egy kicsit,majd megcsóválja fejét,és a többi vendéget kezdi el nézegetni.
 
Bárdot zavarja, hogy a lány nem öszinte hozzá. De nem muttatja és ez a szemében sem látszik. Arcán az tükrözödik, hoy lány minden szavát elhiszi és sorsát valamilyen szintem magán viseli.
-Értem-mondja halkan- ez dicséretes tulajdonság és megértem,hogy zavarta megát az az álatt.-mondja halkan, majd tekintetét a pókhálóra veti-Elnézést kérek, hogy figyelmét arra vontam-majd vissza néz a lányra, szeme furcsán szikrázik,lehunya őket és némán elkezd szidkozodni. Mikor újra kinyitja őket szeme teljesen más, de arcán ugyan az a nyugalom van mint előte mintha mi sem történt volna.-Elnézést- mondja halkan, majd fel áll- mindjárt jövök- majd elindul fel felé a szobályához.
 
Idegesen néz fel a bárdra. Kirázza a hideg, majd válaszol:
- Tudja....Lent Menzoberranzanban tisztelni kellett a pókokat. Most,hogy megtagadtam a Pókkirálynőt, nagyon zavart, hogy újra láttam egyet, viszont már régen eldöntöttem,hogy soha nem fogok ölni,csakis önvédelemből.-nem tudja,mennyit hisz el neki a bárd, ezért mélyen szemeibe néz, múltja említésére azonban újra a szomorúság álarca mögé rejti igazi érzelmeit.
 
Bárd lányt figyeli, és mordulatai kecseségét. közben abba hagyja a játékát a lantján. Megfogja italát és bele kortyol.
-Ön szereti az állatokat? vagy a pókokért rajnog nagyon?
 
A hangok hallattán az ablakra néz,majd a ninjákra. A pók viszont nem hagyja nyugodni,ezért odacsap egyet,de tenyerét nem feszíti meg,inkább még egy kicsit be is hajlítja ujjait. Aztán lassan elhúzza kezét, a benne lévő pókkal együtt. Az asztal alatt lassan szétnyitja ujjait,és az állatkát elengedi hagy másszon a hozzá közelebb lévő asztallábra.
 
Az öregúrnak igencsak feltűnt, hogy mit nyitnak a feje fölé és mielőtt bármi is a nyakába ömölhetett volna, már csak egy ki tudja honnan odakerült, farönk volt a helyén.
A vén törpe, pedig eltűnt valahova, de az überninják még alighanem érzik, hogy valahol a közelükben van.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.