Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Raia előtt
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Raia, a Napisten követői a jóság teljes elkötelezettjei. Messziről megérzik a gonoszt. Oltáraik a felkelő napot szimbolizálják, szívük az örök jóakarás lángjával ég.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
-Veled tarthatok?-kérdezi a drow lány csuklyája alól.Elutasításra számít, de nem is igazán érdekli.Fontosabb dolga is van,mint hogy tolvajok után kajtasson.
 
A törpeleaány is megunta a várakozást, elindult a város felé. Ha tolvajt és zsákmányt nem is, csak talál valamit. Benyúlt a zsebébe megnézze ott van-e amit odatett, majd elindult.
-Elindulok, nem bírok itt várni.- mondta és valahol reménykedett benne , hogy valaki elkíséri útján.
 
[ A tolvaj szerepében ]

Nemsokára haza ér... Vidám, jó kedve van. Talán még fütyürészik is sétálgatás közben.
Már csak pár lépés az otthona, pihen és neki indul az esti pénzkeresésnek.
 
Nem lehet annyira kezdő h iderakja, mert elmenekült előlem. Na de csináljuk mert különben semmit nem találunk!!!-mondja a tündér kissé idegesen már, mert nem haladnak. A tüdér nagyon idegesen áll ott előttük vérvörös fejjel.
-Kész vége induljunk-kezd el ordítani a tündér úgy mint egy fábaszorult féreg.Igazán megvallva még soha nem ordított ennyire de már annyit tűrt hogy már elege van belőle és kiengedi a gőzt.
-Jó beleegyezek, keressetek itt valamit-mondja a tündér és a többiek is nagyon meglepődnek ezen a válaszon.Miután a tündér kimondta ezt visszament a kocsmába és odaült a pult mellé egy székre.
-2 korsó sört szeretnék kérni-mondja.
-De csak egyedül van uram-mondja a csapos szelíden.
A tündér feludrik a székről átmászik a pulton és elkapja a csapos gallérját idegesen.a Tündérnek tűzben forognak a szemei a csapos azt hsizi h élete utolsó perceit éli és elkezd remegni.
-Először is-mondja a tündér-ideges vagyok, tehát ne kérdezősködjön. Második. Soha nem a csapos kérdez hanem a vendég. Harmadszor pedig remélem nem egyedül leszek,ezért kértem a két korsót.
Ezeknek mondván a tündé hangja egyre lágyabb és szelídebb lett majd ismét az a gyermekarcú,de határozott tündért látott a csapos aki előbb bejött az ajtón. Visszaül a székére. A csapos gyorsan de nyugottan dolgozik, már nem ideges. Mikor odaadja neki a 2 korsó sört, a csapos ezt mondja-tessék.
Köszönöm-mondja tündér megbánva a tettét és elmondja a csaposnak h miért ilyen ideges.
-Tehát akkor beis fuccsolt a tolvaj keresés??-villan meg furcsán a csapos szeme.
Nem-nem-mondja a tündér- nem fuccsolt be,csak minden csaptban vannak nézeteltérések.
A csapos látja hogy jön be valaki az ajtón.
A tündér odanéz és ezt mondja.
-Látja barátom,mondtam h nem egyedül iszok sört-mondja mosolyogva.
 
-Szerintem sem fog erre téblábolni, de ahogy érzitek...
 
Mint már gondoltuk, valószínűleg ez nem egy mestertolvaj, de nem is bolond az emberünk. Nem hiszem hogy itthagyta, mert itt akárki megtalálhatja.
Sztem menjünk be városba és keressünk furcsa szmélyiségeket és a leírásomhoz illő alakokat.
De ha úgy gondoljátok h nézzük meg először itt akkor nyugodtan-mondja a tündér.
 
[ A tolvaj Szerepében ]

A késő délutánt és az estét még a városban kell töltenie egy fontos találkozó miatt. Nem számít semmi különösebbre a mai "termést" illetően, álltalában már túl későn veszik észre, hogy eltűnt valami, így bottal üthetik a nyomát.
Most is ebben a hitben él, s rójja a város utcáit egyenesen otthona felé, hogy a zsákmányt lerakhassa s újra elinduljon megkeresni a napi betevőt. Hisz nagyobb utazásra készül, itt már túl sokan ismerik, ideje áttelepülni egy nagyobb városba...
 
Nem olyan biztos, hogy menni kellene. Először nézzünk körül a fogadó környékén, ne induljunk nagy útra.- mondta a törpeleány.
Talán elásta valahol. Ha a kocsmából lopta el valaki biztos nem tartja magánál.-kérdőn nézett a többiekre várva a választ.
 
// Halihó népek. Offot ide kéretik.:


"Döglött Drúnagor" tavernához intézett kérdések nevezetű fórumba.

+ Legyet szívesek és olvassátok el szösszenetemet amit ugyan abba (fenti) topikba végeztem.;)
Köszönöm.
 
// ha figyelmesen végig olvasod akkor láthatnád hogy mi már elindultunk kifelé a fogadóból...kérlek igazodj hozánk//
 
*Miközben újra megtölti pipáját, s belekortyol italába, akaratlanul is feltűnik neki, hogy egy ember és egy törp hölgy felfigyeltek rá, s kissé vévigmérték tenktetükkel. Elmosolyodik, majd begyújtja a pipát. A székében ülve a két szemlélődő felé fordul, s barátságosan biccent feléjük. Majd int a pincérnek, hogy hozzon két kupa bort. Pár perc múltán meg is érkezik a pincér, s leteszi Dzsamar elé a két plusz kupa italt. Az öreg ismét a két nézelődő feé tekint, s felfelé álló nyitott tenyerével az asztalánál lévő egyik üres székre mutat. Reméli, hoy megértik a célzást, hogy meg lettek hívva egy italra. Megtehetné, hogy egy nagyobb karlandítéssel jelez, vagy esetleg odaszól, de az nem az ő stílusa. Arcára barátságos mosoly ül ki, s lassan kiereszti tüdejében pihenő dohányfüstöt.*
 
És elindulnak szépen lassan a kocsmából.Mikor kiértek a tündér feltesz egy kérdést.
Na szóval merre is menjünk???
 
jó szólsz. menjünk.
 
A tündér is elindul a bárd után.
-Tehát megyünk tolvaj keresőbe.Hát akkor mire várunk???-kérdi gyorsan és lassanként a többiek is elindulnak kifele az ajtón.
 
Elmosolyodik a felvetéseke:
- Én meg csak sajnos, csak egy egyszerű bár vagyok - "ezt senki nem veszibe" gondolja magába- ki a zenéléshez és picit a kard forgatáshoz ért. De akkor maradjunk együt és induljunk - ezzel feláll és lassan elkezd kifelé indulni közbe a többieket nézi várakozóan.

//ilanori filling//
 
a célzást magára veszi és kedélyesen válaszol is.
-a kardforgatás embere vagyok s esetleg néhány trükk, máshoz nem értek..
Jegyzi meg elégedetten önmagával. a mágia nem az ő szakosztálya, inkább néhány dobótőr, két vívókard, egy kis méreg.. egy szöges bakancs és két alkarvédő.
körülbelül ennyi egy tökéletes fegyverzet amivel még győzni is lehet harcban ha értünk a fegyverekhez.
Undorodik a kántálástól és a másik síkoktól..
 
Én egy kissé értek a mágiához,de még csak tanonc vagyok.
Odafordul a férfihoz aki érdeklődve nézi őket.Te értesz a mágiához egy kicsit is? Látom kalandvágyó ember vagy,ha akarsz jöhetsz.
Na???-kérdi sürgetően mivel már tényleg nagyon régóta itt vannak, ideje indulnuk.
 
Érdeklődve figyeli a társalgást. Neki mindegy kivel megy hová... Kivéve talán a biztos halált, oda nem menne szívesen senkivel sem.
Lorcan, mert ugyebár így hívják inkább most rögtön elindulna.. De ez a magánvéleménye, és inkább csendben marad hisz nem ismeri a helyi törzs ivóközösséget..
 
Személyszerint én nem értek a mágiához.- mondja kissé remegő hangon a lány. Ki az aki ismeri a varázslás csínyát-bínyát?-kérdezi fellengzősen.
Ideje lenne cselekedni is végre.Ettünk-ittunk a tolvaj meg már hegyekkel odébb lehet. -sürgette a társaságot a lányzó.
 
-Támogatom az ötlete! Harsan a barbár, majd folytatja. -S ha van két mágiatudó köztetek, akkor mindkét csapatba jó lenne egy-egy.
 
Hát nem is tudom...Több szem többet lát...szerintem egyben kéne maradnunk, maximum két csoportra oszolva.
 
A tündér , látja hogy megint érdeklődnek a tolvaj iránt. Feláll és kedélyesen elmeséli hogy elloptak tőle úgy 1000-1500 aranyat. Bár nem sok-mondja-de azért mégiscsak jólenne megtudni hogy kilopott meg és megtanítani egy életre hogy lopni nem szép dolog
Ha van kedve szívesen jöhet,mivel több szem többet lát. Miután befejezte a történetet odamegy a többiekhez és elmondja hogy szerinte merre kéne menni.
-Az irányt nem tudom megmondani-mondja de sztem menjünk külön-külön 2-es csoportokban, na így jó lesz???-kérdi siettetve a választ.
 
- Szabad tudni miféle tolvaj ? Kérdezi őszinte érdeklődéssel a hangjában. Ha jó pénzt fizetnek neki, szívesen segít...
Még sörét is hátrább hagyja... S ha nem is fizetnek neki, talán egy kalandot megér.
 
Az új vendég érkezésére felkapja fejét, idegesen nézi mindaddig,míg meg nem bizonyosodik arról, hogy még nem találkozott vele.
- Induljunk.... de merre?Vagy csoportokra bomlunk,és majd egy megbeszélt időpontban találkozunk?
 
Végig nézi az érkezőt, nem nő ezért nem csap le rá, majd vissza fordul a társasághoz:
- Hát ha mindenki befejezte az étkezést akkor induljunk és kapjuk el annak a mocskos tolvajnak a grabancát.
 
Fiatalnak tűnő ember lép be a tavernába s siet a pulthoz. Nem várakozik, kitikkadt a napon, szomjúsag mardossa torkát, kötelezve, hogy betérjen valahová...
Miután rendelt egy korsó sert, már nyugodtabban vet néhány pillantást az ivó közönségre. Pont olyan mint minden kocsmában.
Ő maga elég sokat látott már fiatal kora ellenére. Bár kinézetileg egy egyszerű suhanc. Barnás utazóköpenyt visel alatta egy másodrangú anyagból készített ütött kopott sötétszinű ing. Vászonnadrága is hasonló szinű és minőségű...
Első pillantásra látszik, hogy nem egy nemes ficsúr. Arca formájában és vonásaiban sincs semmi néma ünnepély. Hosszű hullámzó enyhén piszkos vörös haja csak alátamasztja, hogy egy vándor/kalandorral van dolgunk, jópénzért majdnem bármit megtesz. Ez első pillantásra látszik rajta.
Kezei nyugodtan lógnak maga mellet, elég közel két tőrkardjához. Bármilyen kocsmai verekedésben benne van, néhány heg a testén nyugtázza ezt, de álltalában nem keresi a bajt.
Amint megkapta a várva várt frissítőt nem foglalkozik tovább a vendégekkel, hangulatos tavernának tűnik, úgydönt marad egy kicsit.
 
A barbár észrevehetően ingatja a fejét. Majd megszólal:
-A támadásnak nem lenne semmi értelme! Továbra is azon a véleményen vagyok, hogy azt kell figyelni, ki viselkedik gyanúsan a közelben. Elfordítja tekintetét, ha belenézel a szemébe. Félrehúzódik ha közeledni lát, stb. Illetve van e valaki, aki feltünöen sokat költekezik. A leírásod alapján, nem egy vérprofival van dolgunk! Azt valószínű meg sem lephetted volna! Több az esélye annak, hogy a tolvajunk magányosan dolgozik. Kezdhetnénk a vendégekkel, majd az alkalmazottakkal. És így tágítva a kört.
Mondandója végén, betol egy falat ételt, és nagyot kortyolva leöblíti azt.
 
A lányzó kitér a válasz elől.
-A tolvajcéh nekem is őrültségnek tűnik. Nem lenne az biztonságos. De valaki aki látott valamit megoszthatná velünk. Én csak annyit tudok tegnap este rablás történt. Kicsit bővebb információval szolgálhatnátok...
-A törpelány belekortyol italába, várva a választ.
 
*Na szóval-kezdi lassan a kicsi beszámolót a tolvajrólKicsi és fürgékeny,nem lehet magasabb mint én,fekete köpeny és rettentő sáros volt a bakancsa-mondja-de akkor viszont azt nem értem h mér nem hagyott nyomott a folyosón-teszi fel a kérdést a többieknek,hátha ők rájönnek valami agyafúrt dologra.
A csapos nem látott semmit,elmondása szerint.Ennyi amire emlékszem, de mivel nem vagyok feldékeny típus,ezért csak ennyit is láttam.
 
-Nekem pedig valami azt súgja,többet tudsz, mint amennyit elmondtál-morogja maga elé,majd hangosabban is megszólal- Lehet,hogy bemegy,de honnan tudjuk,hogy melyik az?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.