Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A föld sárkánya
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A föld mélyéről előbújó sárkányokat egyesek szerint az oknélküli vérszomj hajtja, mások szerint csupán a kincseikre áhítozó kalandozókat akarják távol tartani barlangjaiktól.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
hofg hezuli metor-(ok halál nékül)és bolint az ég menydörög el ered az eső..
 
//legyen este//

Rex oda sompolyog Deneissához és Fefcéhez.Pont elcsípte a fogadásos részt és mivel az elf-driád szeret fogadni elhatározza ,hogy beszáll.
-Den én is fogadok én a démonra! mondja mosolyogva (bár még Seirunt se látta harcolni nem ,hogy még a démont)-Az takarít a házavató után aki veszít? -na? kérdi Rex reménykedve...
 
- Xovjuav nehod. (Mágia nélkül) - bolint rá és ezzel a lendülettel le is veszi a medálját. A taverna rendszeres látogatói, akik emlékeznek a dologra, tudják mekkora erőt ad ez a medál.
- Aszte, el ne veszítsd... megint - dobja oda az öccsének. Keze lazán fogja a markolatot, nem lihegi túl az előkészületet, nem ijed meg az ellenféltől. Legfeljebb 1000 évesnek tűnik.
- Cav xi xup'v lonn iedjuvjis. (De nem öljük meg egymást) köti ki azért a biztonság kedvéért.
Két szempár világít a sötét éjszakában, távol a tavernától. Onnan is képesek figyelni a csatát, ám az egyik szempár tulajdonosa ennyivel nem elégszik meg, három ugrás, és már a taverna tetejéről figyelhet minden mozdulatot.
// Off Este van még/már? Elvesztettem az időérzékem.//
 
a két fél fel áll egy mással szemben-no metone-mondja(mágia nékül) aztán alig halhatoan el kezd mormolni valamit amit senki nem ért majd fel néz ellen feléle és tüz lobban szemében a harc tüze
 
Nagy vigyor:
-Állom!!
 
- Ha ragaszkodsz hozzá... Tíz krigli sört teszek fel arra, hogy Seirun nyeri az összecsapást! Állod?
 
-akkor gondolom velem is fogadsz-vigyorog fefce.
 
Fefce, Denisa és Samu hármasa épp időben bukkan fel az utca végén, hogy elcsípje a küzdelem elejét.
- Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény - vigyorog a barbárnő a fekete bika fültövét vakargatva.. - Egyszer harcoltam Seirunnal az arénában, és mondhatom, kemény ellenfél volt... - Fefce kérdőn néz rá, mire Den bosszúsan vállat von. - Na jó, széjjelvert! Annál inkább esélyesnek tartom, bárkivel fogadni mernék, hogy ő lesz a nyertes!
 
nome torexu?-kérdezi(miért érdekel?)-de mosteru le it kivf m Moterinkelufex ko get uter sade ingoter-de azánt monsja(nevem Nemfájnekiahalál bár nem tudom nálatok hogy hívnak deahhoz hozzá értő kéne) majd fel készül a harcra az ő törvényei tiltják hogy egy kihivást el utasítjon bármily gyenge esetleg lehetetlen, leveszi köpenyét egy börmelény meg egy hosszu selyem nadrág van rajta, látszik eszméletlenül izmos karja és most oldalán feltünik kardja ami kék fényt áraszt-gerome-(gyere)mondja a szembe lévő ellenfelének
 
Kimegy a fogadó elé, kíváncsi a küzdelemre.
Belekapaszkodik rapírja markolatába, ám nem azért mert elő akarja rántani, hanem pusztán izgalmában. Az ismeretlen igen erősnek néz ki. Most kiderül mit ér egy tiefling a harcban. Szemei kigübbedve figyelik a nőstény minden mozdulatát. Elvégre annak feltűnése óta elhatározta, hogy kiismeri ezt a fajtát!
 
- Itt biztosan nem -néz körül a barbárnő a tiszta szalmával almozott fészerben. - Vigyük vissza a tevernához, és majdcsak kitalálunk valamit...
 
A démon készen is áll a küzdelem re!
-gugi gaga voli bubi! gügyögi Rex a démonnak(mi a neved)
 
Seirun felkelti Asztét és elkezd beszélni vele. Ezután kiderül, hogy Aszte úgyahogy érti az idegen démont. (Seirunt ez enyhén megrázza. Hogy lehet az, hogy az öccse ismeri ezt a nyelvet?!) Az is kiderül, hogy Seirun félrértette a mozdulatot, ami neki annyit tesz "Kihívlak! Védd magad!".
- Nagyon melléfogtál, nővérem! Ez a démon nem "földi", neki ez mást jelent. - magyaráz a kölyök - Nem harcolhatnál ellene úgy, hogy le van gyengülve! Nem szabályszerű.
- Vissza sem vonhatom a kihívást! - vágja rá a rálaszt. - Sérti a törvényeket.
- Nem inkább a büszkeséged? - kérdi Aszte.
Még fél órán át megy a vita, és Aszte fején egy púppal kerül ki belőle.
 
démon elmosolyog és hosszas beszédbe kezd, rex pár dolgot nem ért de nagyon meg leppi hogy a démon ilyen retentő sok dolgot ismer és mind fekete mágia nemes tudományából való, de azt is meg mondja hogy most nem nagyon udja használni és igy tanítani se tud de ha tudna akkor se tanítana mert az nem az ő dolga.
 
-Oké.és mi lenne ha keresnénk neki egy párt?!-Erre Samu igen hevesen elkezd bólogatni.-Ó,de hol találunk eme nemes állathoz méltó párt?(azt hiszem uj kaland kezdődik....)
 
Rex iszik még egy sört. utána elkezd társalogni az újfajta nekronos varázslatokról a démonnal és megkérdi hogy ő milyeneket ismer illetve milyen támadó varázslatokat is és hogy megtanítana egyktőt-e neki a démon.
 
- Gyere, biztosan örülni fog neked! - vigyorodik el a barbárnő. Pár perc alatt oda is érnek Rex házához.
A hatalmas fekete bika egykedvűen ácsorog a fészerben. Kicsit felderül ugyan fefce és Den láttán, ám mikor elindulnának, bikához méltatlan sóhajt hallat. A két barát homlokráncolva néz össze: mindene megvan Samunak, mi lehet a baj? Végül kisütik, hogy csakis az egyedüllét és az unalom lehet, amitől ilyen búskomor az aréna bajnoka.
- Talán, ha visszavinnénk... kezdi Den, és a bika, mintha értené a hallottakat, heves bólogatásba kezd. - Végülis az a denevérfajzat már rég' elment, más lényekkel meg sosem volt baja... te mit gondolsz, fefce?
 
a lény érthetelen ul kapkodja a fejét:-mulekunime perintze hogertom-azt ecsetli hogy valaki párbajozni valaki meg köszönteni akkarja ez furcsa számára, de rá nyom e földön tuli mosolyt az orkra de az ini valóban nem isz bele hanem az egyik asztalra teszi:-moferok lemetor-jöhet a párbaj mondja.
 
Rex elmagyarázza "mi is az a sör!" és az orkokról is elyt pár szót. Utána meg azt magyarázza el hogy mi az hogy koccintani.És végül megkérdezi hogy akar-e kardpárbajozni a síkivadékkal.
 
Az ork változatlanul nem érti a nyelvet, ő azt hiszi hogy az idegen férfi köszöntőt montott. Hát és ha köszöntő, akkor neki is koccintania kell rá. Gyorsan a keze ügyébe is kap egy teli korsót és koccit. Némi sörhab kicsusszan mindkettejük kriglijéből beterítve az idegen egész mellényét. Az ork együttérzően röhögve megveregeti a vállát, majd legurítja saját sörét.
 
miután a lény a kezébe kapta a sört rá néz az orkra kérdően, aztán rexhez fordul: hgfodfrer motenis?-megszagolja az italt majd idegesen az orkranéz-nem te usrekosz-Rex meg érti hogy azt kérdezte hogy "ez mi?" és szaglás után orktól meg azt hogy "ez méreg"
 
Az ork szintén semmit nem értett a társalgásból, ám méltatlankodását egy korsó sörbe folytotta. Ő csupán a közöst és az orkok sajátos nyelvét, az orgát beszéli. Valamennyi még dereng neki az ősnyelvből, amit a mágusok használnak. Ám ez nem az volt. Valami érdekes, más nyelv. Majd csak magyarázatot ad valaki, ha akar. Addig meg ha az idegen békén hagyja, maga sem fogja a bajt keresni. Meglepődik, mikor az az érkezése után elaltatja a fiatalabb tieflinget. Bár nem számottevő a síkivadékok mágiaellenállása, de az akcióból kiderült, hogy nem egy zöldfülű, pályakezdő mágus az idegen.
Ám mégis... bizonyára szót érthet vele..
Megragadva egy telicsapolt korsót odamegy hozzá, és kicsit lejjebb hajol, hogy feje egyvonalban legyen az idegen fejével. Majd egy precíz mozdulattal annak a képébe nyomja a kriglit... nopersze csak képletesen. Hozzá magyarázatként csak ennyit fűz:
-Söööör!
Reméli hogy új, dimenzióközi univerzális nyelvet talált!
 
Seirun kikerüli a tőrt, ami ezután a falban köt ki.
- Cef nuwi. - jegyzi meg és miután végighallgatja a beszélgetést és mérlegel egy kicsit, a jövevény szemébe néz, de máshoz beszél. - Rex, fordítsd le, kérlek az idegennek, mert úgy látom, hogy értitek egymást : Kardharc. Az épületen kivűl. Megfelel? - majd elmereng - A nevét is megkérdeznéd tőle?
 
és Rex azt is megtudta hogy ebben a világban sosem volt még a lény, és itt nem nagyon tudja használni mágikus erejét, és most nem tudja mi legyen
 
Rex csak hablatyol a démonnal.Már legalább 3 órája próbálják egymást megérteni de nem igazán sikerül hiszen a démon más diarektust beszél mint ő...de végülis sikerült kiszedni belőle hogy a éppen egy csatában volt amikor semmiből ide teleprtálódott! és haza akar menni...
 
Fefcéről mintha elmult volna a bűbáj.Megrázza fejét,szétnéz .
Majd felpattan és Denisa után szalad.
-Várj meg,hova mész?-mikor megtudja hogy Samulátogatóba-,elvigyorodik-Megyek veled én is ha nem bánod.Már rég láttam.
 
Den semmit nem ért az elhangzottakból. Síkhülyének érzi magát, és ez ingerli a benne élő farkast. Inkább kimegy, hogy Samu után nézzen - reméli, mire visszatér, sikerül az újonnan érkezettnek megtanulnia valami értelmes nyelvet. - Vagy lehet, hogy én buggyantam meg..? - Megszeppenve ballag Rex fészere felé.
 
-Mutit sötet vilag tere kapuja oder(németül:vagy) meg kanyecol enezn vilag??
 
-Inkogniti tere kapu he?
 
inguto mouti???
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.