Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Orgling disznó
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Előbb ölelnék meg egy, a saját trágyájában fetrengő orgling disznót, mint téged." - érzelemdús szitkozódás egy galetki szájából
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
A Törp leányzó kérdésére, a barbárból éktelen nevetés szakadt fel. Mély baritonja, az egész fogadót betöltötte, magára vonzva a bentlévők figyelmét.
-Bocsáss meg, de pont azért érdeklődtem, mert én ki nem állhatom a mágiát! Persze nem tagadhatom, hogy vannak varázstudó barátaim és sokszor kihúztak már a bajból. De mind tudják, hogy nehezen lehet rávenni az alkalmazására. Inkább ezekkel érvényesülök -emeli magasba két hatalmas karját - és a fegyvereimben bízok. Nehéz lehettt egyedül ebben az ocsmány világban! Emlékszem amikor én elindultam, már túl voltam pár csatán, mégis meglepődtem néha azokon a dolgokon amit tapasztltam. De mostanra már tudom, hogy mit akarok. Egyébként neked vannak céljaid? Tartassz valahová?
 
// Ez jó volt! Komolyan imádtam XD //

A vén törpe, tovább fésülgette ujjával a szakállát, majd végignézett Vándoron.
- Hölgyem, ahogy az ember végignéz rajta, - fordul a lányhoz - legalábbis szerintem, pont az ellenkezője jut eszébe, a kérdésének.
Láthatóan, már agyára ment a kor az öregnek. Vagy a sör hiánya.
 
A töpeleány meglepődve tapaszalja, hogy motyogását meghallották. Mikor meghallja a mágia szót nevetni kezd. -Nemcsak, hogy nem értek a mágiához, népemből sem tudnék olyat mondani aki rendesen konyít hozzá. Nekem eddig mindig bevált a rejtőzködés és inkább cselekkel próbálkoztam. Nem nekem való a avrázslás, legyen az a nagyobb nép dolga. De nem is nagyon bízom benne, könnyen rosszra fordulhat. Azt, hogy merre jártam nehéz lenne megmondani. Őszintén már azt sem tudom, hol van a falum. Ha van még egyátalán.-Szomorúan az asztalra nézett, kis idő múlva visszakérdezett: -Te mágus vagy?
 
Bárd távolról végig nézte a dolgot, de a végén vissza ült a helyére úgy mintha el sem ment volna. Komolyan a lány szemébe néz és megszóllal:
-Értem, meg esik az ilyen.-majd mélyen elmélázva néz a többiekre- mindenkivel- motyogja halkan- és tekintete találkozik a törpe lányéval, de gyorsan tovább siet és megpihen ujra a drowon.
 
-Ami elkerülhetetlen, azt nem lehet elodázni! Számos élőlény halála szárad az én lelkemen is, ám nem szoktam csak így erőfitoktatás néven ölni. Biztosra veszem, hogy elég lett volna ha harcképtelenné teszi. Bár ezeknél a sötét bőrűeknél nem lehet tudni! Mindegy, -vonja meg a válát a barbár -mesélj inkább arról, hogy merre jártál eddig. És hogyan viszonyulsz a mágiához?
 
Az asztalnál ülő törpelány csak bámul a bárd asztala felé. -Itt is ölik egymást...sehol sem lesz nyugta az embernek...Szétnéz a kocsmában, most eszmél rá milyen sokan is vannak.
 
-Most! Jobban fog esni az étel, ha előtte teszek valami jót is.
-Ahogy önnek jó...- majd a bárdhoz fordul- Elnézést,mindjárt jövök....- Azzal kimegy az ember mögött. Kint minden formalitás nélkül megy végbe a párbaj, de aki esetleg nézné,az sem lát belőle semmit, a lány által megidézett sötétséggömb miatt. A fémek csengése szinte állandó,egy korbács csattan néhányszor. Egy fájdalmas üvöltés hallatszik, majd egy szisszenés. Végül egy test puffanása. Mikor a sötétség eloszlik, a férfi a földön fekszik, nyakán egy mély, valószínűleg végzetes sebből ömlik a vér.Fejszéje pár méterrel alrébb hever. Mellette térdel Donnia,aki halkan , de szemmel láthatóan élvezettel mond valamit a haldoklónak. Az ember keze ökölbe szorul, felnéz az égre,aztán nem mozdul többé. A drow lassan feláll, kegyetlen mosollyal megtisztítja görbe kardját, majd hüvelyébe teszi. Korbácsa is visszakerül a helyére,aztán az ajtóhoz sétál, mielőtt belépne, komoly arckifejezést erőltet magára. Bent visszaül eredeti helyére ,a bárdhoz,majd fejcsóválva megszólal:
- Sajnos meg kellett ölnöm. - sóhajt- Nem volt más választásom.
 
- Jómagam is a hegyekből jövök, a szó legszorosabb értelmében, mint ahogy törpéknél azt, szokás. Én minden esetre, errefele még nem tapasztaltam semmi átkot, csak nemrég valami átkozottul rosz sört, néhány napja. Apropó sör! Kérnék is valami rendeset- kiállt a csaposhoz - ha van valami emberes!
 
Pontosan nem tudom neked elmondani.- válaszolt a lány. -Volt a falunkban egy bolond törpeasszony, ő hajtogatta mindig, hogy hamarosan el kell mennünk, jön a vész. Nem tudtuk és nem is nagyon érdekelt minket mit hord össze. Egy nap furcsa hangokat és sziluetteket láttunk. Jobbnak láttuk elmenni. Amíg a faluban voltam gondoztak a többiek. Ám amikor arra került sor, hogy eldöntsék kivel vándoroljak el, mindenki magamra hagyott. Kislány voltam még akkor, az erdő mélyén rejtőzködtem évekig. Többet nem tudok mondani. De azt igen, hogy szörnyű volt.
Még mindig kiráz a hideg ha azokra a hangokra gondolok. Nem tudom mi történhetett a faluval.
 
-Aha. -Bukik ki a barbár száján, majd meglepődve saját magán is a lányhoz fordul. -Miféle átokról beszélsz? Itt csak egyetlen átokról tudok, az meg a részegség. Egyébként Vándor vagyok, a magas hegyek népéből. Itt mindenki menekül valami, vagy valaki elől. Nyugodt lehetsz!
 
A törpelány kicsit megilletődve felnéz az idegenekre.
Az ételt szó nélkül elfogyasztja, jellemétől eltérően a másik törpével is megosztja. Majd belevág történetébe:
- Tudom meglepő, hogy lány vagyok, az is hogy egyedül érkeztem. A családomat néhány éve megölték, így egyedül maradtam. Otthon nem maradhattam, veszélyes vidékké változott a mienk, nagyon furcsa dolgok történtek arra. Azóta csak járom az erdőket, falvakat, esténként barlangokban húzom meg magam. Halott kalandozók fegyvereit vettem magamhoz. Eleinte negyon nehéz volt utam, de mára már megtanultam a kardforgatást. Azt hiszem én vagyok az első lány törpeharcos. Utam most erre hozott és örülök neki, hogy társaságra leltem, eddig mindenhonnan elzavartak. A kocsmáros mindig ilyen furcsa dolgokat művel errefelé vagy már ide is elért az átok mely vidékemet sújtja?- érdeklődve kémlelte a lány a két idegen arcát, hátha valaki választ tud adni.
 
Egy teljesen, ugyanolyan törpe sétált be mint már egyszer, megtörtént és ismét a pulthoz sétált és figyelte, a törpe leányt, miközben ősz szakállát, fésülgette ujjaival, a másik kezében pedig, vastag végű botját fogta. Kissé közelebb lépett a lányhoz.
- Remélem nem zavarok, de ha már úgyis evésről, van szó hármasban is lehetne, he? Vagy éppen mégtöbben, ahogy azt jó helyeken szokás.
 
A barbár megdöbbenve nézi a törp leányzót, és szó nélkül magához veszi az elöbb még barátainak felkínált ételt. Találkozott már törpökkel, de nőket még nem látott soha ebből a fajból. Furcsálja is, hogy egyedül jelent meg itt. Kíváncsisága felülkerekedik döbbenetén, és megindul a lány felé.
-Elnézésedet kérem, hogy rádtörök. Hallottam, hogy éhes vagy. Remélem nem utasítod vissza ezt a kis lakomát!
Azzal a lány elé teszi, a még mindíg elég élelmet tartalmazó tálat. És helyet foglal vele szemben, gyermeki kíváncsisággal az arcán.
 
Basszu ne ide írd az ilyeneket...nem láttod hogy ennek a topicnak semmi köze ehez???

sosem fog már helyre állni a "rend"?:S
 
Eladó egy kész blokkoló pakli CSAK ELADÓ ,egyben, a lapokat külön nem adom el a az árát közösen beszéljük meg a helyet és az időt is közösen beszéljük meg.
A pakli tartalma:
Szabálylap : ősi bölcsesség
1 impulzus
2 rhatt oltára
2 purifikáció
3 ezeréves torony
1 rhatt forgószele
2 balladák könyve
1 keresetlen szavak
3 rhatt pillantása
3 rhatt haragja
3 rhatt papja
3 rend ereje
1 jég bogyola
3 blokkoló tigris
3 furmányos pegazus
1 felhők asszonya
3 mínoszi talizmán
3 moa elmezár
3 a nyugalom pillanata
2 nuk uzsorája
3 sötét mágia
1 rhatt markában
És 1 fontos lap 1 mágikus óra versenyen nagyon sok hasznát vettem evvel a paklival 2odik lettem a 123ból bizonyítani is tudom.

Ezen kívül eladó 1 mérgező pakli, ezek a lapok ugyanúgy megbeszélt áron időben és helyen!

Követő mérgező rakshallion

3 méreg féreg
3 titánpók
3 acéldarázs
3 mérges szilmill
2 surranó kígyó
3 méreg sodra
1 élet és halál kupája
3 massza
2 méreglabor
2 éjpók
1 esszencia elnyelése
3 takaida hívása
3 harcias darázs
2 sáskajárás
3 dögbűzös liliom
1 szőrtelen tarantula
2 óriáspók
3 méregkutatás
2 kristálynyálka
1 mérges csípés
2 báb

a két pakli csak egyben eladó pénzért, külön nem!!!!!!!!!

vannak még elado lapjaim ezek külön is eladóak de nem nagyon csak akkor ha körübellül 2000ft vagy több a lapok :

1 korrer varror
2 ölelés
3 vérmes thargodan
1 dr thanox vérivo
1 varázslatos mirella
1 nekromanta itélet
1 orzag bilincse
1 gyorsaságproba
1 kétfejü kötroll
2 ichindear
1 sötét úr
1 fr ngekar demontstrátor
1 lápi rém
1 q uregxtos halálfalo
1 vérhörgö mamulut
1 lélekszivacs
1 halálszele
1 varázsszönyeg
1 manaszaporodás
1 holtak szelleme
1 élöholt mágus
2 tleikán árulo
1 vizesés
1 vérszomlyas karvaly
3 helytarto csápja
1 tleikán büvölö
1 influenza
1 halállista
1 ezüsthajnal
1 fényfönix
1 isteni parancs
2 pajzsfal
1 ösztön
1 császári dekrátum
1 madein
1 második esély
1 zan
1 ostrom
1 elveszett kincs
 
na gyere vissza Döglötbe...ninják elmentek(vagy is remélem)...Garret meg megjött
játszunk normálisabban pliz
 
-Á végre egy élő kocsmáros...-mondja vigyorogva és elmeséli Garretnek hogy mi történt eddig, közben figyeli a lányt és az idegent....
 
Nem elég, hogy a fogadó már zsúfolásig megtelt mindenféle lényekkel, ninjákkal, törpékkel, öregekkel, fiatalokkal, a vendégek furcsa bizsergést éreznek a tarkójukon, mintha egy szellem járna-kelne közöttük. Mikor már a töbség a fegyvere után nyúlkál rosszat sejtve, a pult felől tompa zúgás hallatszik. A bent lévők egy emberként fordulnak a söntés felé, és döbbenten konstatálják, hogy az eddig hallgatag kocsmáros furcsa rángásba kezd. Kicsivel később a taverna tulaja megnyugszik, megrázza a fejét, mint aki most ébredt valamiféle varázsálomból, majd szórakozottan ennyit kérdez:
- Hinnye, hát itt meg mi a poshadt lebernyeges evaporőr háj történt?
 
Ekkor hirtelen kicsattan a kocsma ajtaja, egy kedves arcú törpelány toppan be. Bár arca kedves, fegyverei mégsem erről árulkodnak: mithril kard, dalegdab sisak és egy sárkánygyűrű. A lány látja, hogy nem a legjobb pillanatban érkezett. Összeszedvén a bátorságát a pult felé indul:
- Hé csapos, lehet-e itt valamit harapni? Három napja úton vagyok, korog a gyomrom.
Körbenéz a kocsmában, hogy hova is üljön...
 
Látja a bárd fájdalmát, ő is elmereng. Eközben az ember megunta a várakozást.
-Jól van, akkor ne szóljatok hozzám. -azzal leül egy teljesen üres asztalhoz és italt rendel. Hirtelen újra Donniához fordul:
-Te mocsok! Lehet, hogy hazudozásaiddal meggyőzted az többieket, de engem nem! Párbaj életre halálra az épület előtt? Akkor majd mindenki látni fogja,hogy igazam van!
- Rendben,felőlem párbajozzunk, idegen.- nyugodtan válaszolt, de legbelül kicsit félt.-Mikor?
 
Bárd a lány szemeit figyelve meg érti a dolgokat, de nem szól semmit. Nem kedveli magát jobban örülne ha tudatlanul állna itt a hazuságok sürűibe. De elhiszi hogy a lány nm mond el dolgokat, egy valószinű nem hisz neki, kettő neki is vannak olyan sötét dolgai amit nem szivesen oszt meg mással föleg egy zajos kocsmában. Fel is rémlet szemeit előt egy pillanatra, az ok ami miat soha többé nem mehet haza. Össze szorúl a szíve és elfordítja fejét.
 
-Nem hiszem,hogy megyek,legalább is nem mostanában-szól rövid gondolkozás után.Végül is csak egy embert kell megölnie,és sérült karjának rendbe kell jönnie...-De ha újból útnak indulnék,előtte feltétlenül megkereslek-ő is átáll tegezésre, közben újabb gondolat furakodik be az agyába: ha minden ígéretét betartotta volna,most vajon hol lenne? Erre elvigyorodik,és mélyen a bárd szemeibe fúrja tekintetét.
 
- Értem -mondja halkan, és titkokal teli szemével a lány arcát fürkészi szomorúan- de köszönés nélkül ne menjél el.-és kacsint a leányzora egyet- de annak jobban örülnék ha nem menne sehova, mert itt az a fazon nem bánthatja.
 
A lány meglepődik, a férfi mint ha olvasott volna a gondolataiban.
- Köszönöm kedvességét, de ami fontos ,meg tudom szerezni magam is...-kedvesen rámosolyog a bárdra,majd szorongva az embert figyeli,aki még mindig a másik asztalnál áll,várva,hogy valaki megadja neki az engedélyt a leülésre.
 
Férfi végig néz a jelenetett, majd mikor az ember elő rántja fegyverét ő is sajátjához nyúl.
-Uram ezt nem kéne-szól halkan, bár tudja hogy a férfinak van igaza és a lány sötét titkokat rejt még is melete áll ki. És mikor a lány hozzá szól csak annyit mond csended komorságába, hogy:
-Persze, értem...-majd halkaban megszóllal- minek a beszerzésében segíthetek?
 
-Értem.-szól kedvesen.Arcáról a bárd semmit nem tud leolvasni.Ekkor kitárul az ajtó,és egy magas, kopasz ember férfi lép be.Sötétbarna köpenye kopott, vastag fekete bőröv fogja össze derekánál. Egykor jobb napokat látott csizmáit vastagon belepte az út pora.Köpenye alól minden egyes lépésénél kivillan egy hatalmas, éles fejsze.Végigjáratja tekintetét a vendégeken.Mikor megpillantja a drow-t, szemei elkerekednek,sebhelyes arca még jobban eltorzul,ahogy kiül rá a gyűlölet és az undor keveréke. Ajkaival szavakat formál, de egy hang sem jön ki torkán. Hirtelen elüvölti magát:
-Te alávaló! Hogy van képed ide betenni a lábad?Ide is azzal a mesével jöttél, hogy nincs hová menned? He?Itt is ölni akarsz meg lopni, és amit még koszos fajtád szokott? Na de most nem menekülsz!-kiáltja, szemében gyilkos tűz lobban, fegyverét két kézre fogja és vészjóslóan közelebb lép Donniához.A lány meglepődik ugyan, de gyorsan úrrá lesz érzelmein.
- Én nem ismerem magát. Szerintem ez valami tévedés lehet-szól nyugodtan, kezét görbe kardja markolatán nyugtatja,izmai megfeszülnek.
- Nem ismersz? Akkor gondolj arra a békés, jóindulatú családra. Az öreg koldusra. A kereskedőre. És az idegen kislányra. -sziszegi ,miközben
egyre közelebb és közelebb araszol a lányhoz.
- Sosem láttam magát.Sajnálom,ami a barátaival vagy rokonaival történt, de nem én vagyok az,akit keres. -idegesen nézi az ajtót,mely most olyan távolinak tűnik. Nem akar támadni, tudja, hogy akkor nem hinnék el,hogy renegát. Viszont abban
is biztos,hogy a férfi sem fog rárontani maximum az épület előtt.
-Jól van.Persze gondolom az is véletlen,hogy teljesen úgy néz ki, mint aki a mi falunkba jött.-morogja bosszúsan az ember. Aztán eszébe jut valami.-Az a sötételf, akit én keresek megsebesült a velem való harcban.Mutassa a jobb karját!
-Mondtam,hogy nem én vagyok az.Nem szoktam hazudni.Most pedig, Uram, ne sértegessen és hagyjon békén.
-De ha kiderül...És úgy is kiderül..-itt elharapja a mondatot,mérgesen szitkozódik,elrakja fegyverét. A barbárék asztalához sétál,és még mindig dühösen megkérdezi:
-Leülhetek?
Donnia még mindig idegesen a bárdra emeli tekintetét.
-Ezek az emberek...-megcsóválja fejét- Sosem láttam, most meg bejön, és rögtön engem okol mindenért,amit egy fajtársam tett.-szól csendesen a férfihez,és gondolkozik, hogy körülbelül mennyi idő kell, míg feltölti készleteit,és újból útnak indulhat.Mert itt nem maradhat sokáig. Azért az embert még el fogja tenni láb alól,ebben biztos.
 
-maga már csak tudja, mi?- kérdezi félig nevetve, majd komolyra fordítva a szót a lány szemébe néz- Én szeretem a nőket, sőt mi több imádom őket. De ez csak a tiszteséges nőkre vonatkozik, és egy kurtizán nálam nem ebben a kategoriában van.- szavai elhangzása után fejében megszólal a gondolat "és a tolvaj lányka? az tiszteséges nő volt? az aki az embereket, a vogyonától fossza meg?".Bárd halványan elmosolyodik saját gonolatain közben az előte lév lány arcát fürkészi.
 
A gyilkos pillantás hatására majdnem elneveti magát,gondolta, hogy a férfi nem fog örülni a barátnő szónak.-Nem kell magyarázkodnia.... Köszönöm-elmosolyodik , bár egy vad kurtizánnál nem nehéz kellemesebb társaságnak lenni....
 
Bárd gyilkos pillantást vet a lányra mikor azt mondja hogy menjen a "barátnőjéhez", majd nyugodt hangon megszóllal:
-Ezt a nőt nem is ismerem, a másik akivel jöt azzal egyszer találkoztam még úgy két-három évvel ezelőt, egy közeli városban és akkor elkövettem egy bakit. És most úgy látszik, hogy egyik ismerőse szólt neki hogy visza értem a környékre. De semmi nem köt a nőhöz, szóval inkább kelemesebb társaságba vagyok - biztató mosollyal a nőre néz, közben gondolatai közt örlödik az a gondolat hogy a lány neki, miért nem mond igazat.
 
Szinte biztos benne,hogy a bárd nem hisz neki. Nem tudja, mit ronthatott el, hiszen annyiszor hazudott már, eddig mindig sikerrel.Már válaszra nyitná száját,mikor lejön a kurtizán.Rögtön feltűnik neki, hogy nem magázódnak, ebből arra következtet,hogy a bárd ismeri a nőt ,valószínűleg nem mondott neki mindig nemet.Mikor rángatni kezdi a nő, érdeklődve figyeli a fejleményeket,de legnagyobb sajnálatára a férfi hamar visszaverte a kurtizán támadásait mind szóban, mind tettekben.A piszkos kis barbár szavakra gonoszan elmosolyodik, kíváncsian várja Vándor válaszát. Érdekli, hogy miért volt a bárd gonosz a barátnőjével, viszont inkább nem kérdez rá. Kicsit furcsállja, hogy a nő rá nem mondott egy rossz szót sem,mivel ő beszélget a bárddal. A kérdéssel kapcsolatban rögtön az jut eszébe, hogy a környező falvak és városok zenéjétről kéne valamit tudnia...
- Minden zenét szívesen meghallagtok....Nem akarok zavarkodni, nyugodtan menjen a... barátnőjéhez.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.