Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Chara-din káoszlovagja
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Chara-din avatári rangra emelkedett hősei már bizonyították rátermettségüket az istenük visszatérésekor lezajlott háborúk során. Manapság csupán a káosz terjesztése, új hívek toborzása a hálátlan feladatuk... de csak amíg ki nem tör egy újabb háború az égiek között.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
-Egy ekkora halból, nem fogunk mindnyájan jóllakni! Várhattál volna még, amíg még egy-két darab lehullik! Kiált Reximus után a barbár, s közben fancsali képet vág. Majd ismét gondolkodóba esik. Mi lett volna, ha ezek a távolkeleti varázsdobozok a jég síkjára nyitnak kaput. Talán lehullott volna egy jegesmedve, na abból már falatozhattak volna!
 
-Szépek népe…az elfeket takarja, csak kicsit szebben mondva.. –Én biz nem raktam semmit a piába. De vajon ugyan azt hallucináljuk ? – Ti is ilyen terminátor-jézus-ninja-félisten-dobozokat láttok ?
Kérdezi érdeklődve, mert nem hisz a szemének. Mikor kaput nyitnak a Víz elemi síkjára, és ömleni kezd a víz, egyszerűen elintézi, kaput nyit közvetlen a semmi síkjára. Ezáltal a víz beömlik a semmibe.
Majd megszünteti mind két síkra vezető kaput. Elég bonyolult mágiákat használ, s közben néhány parancsszó és kézmozdulattal lerendezi.
Túl sok kezdett lenni a beömlő víz. Így csak kis pocsolya marad és egy kékes árnyalatú hal…
-Süssük meg…mondja majd felkapja a halat és Garrethez viszi aki minden bizonnyal ízletes ebédet készít,…
 
A bajusz mozdul, amint a fura fehér idegen elmosolyodik. Ő tudta, ő átlátott a csapdán, ezért nem támadott: még nem jött el az idő a ninják semlegesítésére. Combjain érzi a ninjaolvasztó-folyadékot rejtő üvegcse nyomását. Ha akarja, könnyen eléri, s ha valami, akkor ez az egyetlen, ami meggátolhatja a kalóz-ninja-lich-óelf-robot-jézus fattyak hegemóniára törését!
 
Férfi érzi a lányon a nyugtalanságot és abba hadja zenéjét.
Egy kicsit elvonja a figyelmét a lánytól.
És rá néz a ninjákra, meg a fehér szakálasra és eszébe jutt egy dal, majd gonoszan elvigyorog és elkezd játszani a lanton. Egyszer csak mindenki bagoly húhogást hall, meg mintha fent az ablakokon kopogtatnának.
 
A fémkarok csörömpölve esnek le az asztalra...csak álcázás volt! Ezzel álcázták az ugyanilyen kinézetű, cyber-jézus feliratú fémkarjaikat. De mind a 10 szempár egyszerre fordul az öregúr felé, és egyszerre lendítik kezüket...egy dimenziókapu nyílik egy pillanatra a botor halandó fölött a víz elemi síkjára, ami most nyakába zúdítja tartalmát.
 
Az öregúr, merően figyeli a ninjákat. Majd mikor már nemtudja, tovább elviselni őket tétlenül, megvillan valami a kezében.
A következő pillanatban, mindegyik jézus feliratú karjából, kiál egy-egy, fekete dobótőr és bizony az öreg kunai-i még nem fogytak ki ennyivel.
 
-Víííz! Szörnyülködik a barbár , és erős rosszullét hatalmasodik el rajta. Hála sokat megélt szervezetének, lassan legyűri a kínt, és belenéz a kezében tartott kupába. Erősen habzó, erjedt, barna nedűt vél felfedezni benne. Amit azon mód el is fogyaszt, majd hangot is ad elégedetségének. Végül cimboráihoz fordul és megszólal. -Mond csak Reximus, mit jelen az, hogy a szépek népe?
 
Vigyorogva nézi az idegeneket...valahogy nosztalgiázhatnékja lesz tőle. Vándor mondandójára odakapja a fejét, aztán gyanakodva nézi a kezében tartott kupát, amelyben színtelen, szagtalan folyadék található...víz. Elvileg.
-Hm...nem tudom, olyan íze van, amilyennek lennie kellett volna...Rex, mondd, nem tett bele valaki valamit?
Elég hülye a kérdés, ha tudna róla, nem mondaná meg, legalábbis abból kiindulva, hogy nem szólt neki, mielőtt beleivott volna...
 
Nem áll szándékukban végezni az összes kalandozóval...halott ninjáért nem jár pénz. Vagy kalandozóért. Egyninja. Vagyis egykutya. A 10 alak összenéz, majd hátat fordítanak, és felhúzzák ingujjukat, majd az asztalra támasztják könyöküket. Fémkarjuk van, mindegyiken egy kifeszített Jézus virít, és rá van írva, hogy "Cyber-Jézus". A 10 isteni hatalmú...mit isteni, egyenesen ninja hatalmú idegenek fémkarjaikra bámulnak egy olyan szögben, hogy pont McNinjavadász shurrikanjét lássák rajta visszatükröződni, így egyenesen a szakállas fehér egyén arcát tudják kémlelni. Nem mintha nem menne simán a 324. érzékükkel, de ninják, és megtehetik. Erre jó a "Cyber-Jézus".
 
Érzi,hogy a bárd őt figyeli,de nem néz vissza. Inkább a pókot,a férfi kezét és az új vendégeket fürkészi felváltva. Kupájából egy hajtásra kiissza az utolsó kortyot,majd újra gondolataiba mélyed.
 
Bárd egy ideig még figyeli a lányt, majd az érkezőkre néz.
Arcán semilyen érzelem nem látszik, a kezem folyamatosan jár a hurokon. Majd mikor látja hogy a fehér ember a tükörből lesi a másikokat, egy gondolat kezd fel éledni majd egyre élesebbé válni a fejébe: -ezek bolondok-szól valami oda bent majd, elveszik. Bárd meg vissza fordul a lány felé és inkább őt figyeli tovább.
 
A lány maga elé mered,elbűvöli a bárd zenéje. Aztán ő is a férfi szemeibe néz,de nem bírja sokáig,inkább elfordul,mélyen gondolataiba mélyed. Az új szerzetek érkezését cseppet sem nézi jó szemmel.Bár ahogy ő észrevette, nem jó a viszony a fehér és az előtte érkező 10 másik között. Ezért abban reménykedik,hogy gyorsan végeznek egymással,vagy valami hasonló.
 
-Hű! Hűzi a barbár, majd elmélkedni kezd. Ami valjuk be, csekély elméleti tudását tekintve, igen rövid idelyűre sikeredik. Ha most megtámadnám őket, apró karton fecnikre tudnám kaszabolni őket. Ám ennek a szakálas hóember nem igazán őrülne, mivel láthatólag igen nagy figyelmet szentel eme cellulóz származékoknak. De sebaj, őt is semlegesíteném, amint kihúznám alóla a székét. S akkor már csak a többi bentlévővel kéne lebánnom! De az is menne, amint elárulná nekik, hogy a közeli piroslámpás negyedben árleszállításról susmutolnak, a kiéhezett vándorok. Eszmefuttatása végén elégedetten elvigyorodik, majd a cimborák felé fordul.
-Ti is érzitek már, az ital furcsa mellékhatását?
 
A férfi keze fehér csíkként robbant át az asztalon, amint Rex kezébe két, apró méretű fadugót adott. Újabb két csík villant, amint fülébe helyezte saját párját, evvel védve magát az überninják galád hatalma ellen.
- Komoly veszély leselkedik a fogadóra - dörmögte dzsungelszerű arcszőrzete alól, majd felvette az "Észrevétlen megfigyelő" pozícióját; székét a fal felé fordította, zsebéből egy apró tükröt shurikennel a falra tűzött, s ebből szemlélte mire készülnek a szörnyű erejű entitások a kocsma túlfelében..
 
A törpe, felhajtja a hozzá legközelebb álló sört, még mielőtt valaki megint megzavarná. Ezt okosan tette mivel a barbár, megnyílvánulásai igencsak zavarták volna. Ellenben, mivel nem figyelnek rá különösen, a ninják felé fordul. Botját a kezében tartja. Majd odakiált, a ninjáknak:
- Tíz istentelen, nagy pofont fogtok kapni, ha nem fogjátok vissza magatokat - hangja még mindig rekedtes - fiaim! De akkorát, hogy fejest estek az isteni nektárotokba.
Majd, köhögési roham lesz úrrá, rajta.
 
Az alakok kicsit idegesen pillantanak a fehér idegen és dobozuk felé, mely alatt bármikor eltűnhetnek. És akkor 10 darab fehér csík villan elő, ahogyan az alakok elveszik kezüket arcuk elöl, hogy körbetekinthessenek. Hihetetlenül éles érzékeiknek köszönhetően minden egyes bentlévőt a legapróbb részletig át tudtak vizsgálni, előről és hátulról egyaránt. Természetfeletti látásuk ugyanis azokat a napsugarakat is látja, mik a vendégek nekik háttal levő felékről tükröződnek vissza. Igen, ők ninják. Überninják. A púpjuk idegesen fészkelődik, néha kettéválik, és néha elővillan egy-egy pikkelyes végtag. Mikor megszólalnak, az az összes jelenlevő fejében hangzik, egyszerre, mint egy kollektíva.
-Csapos, 10 kupa isteni nektárt, mert megtehetjük!
Mindegyik előhúz zsebéből egy feketeacéldarabot...ezzel szándékoznak majd fizetni.
McNinjavadász felé ellenséges pillantásokat lövellnek, miközben elméjük apró részében előkészítik a pusztító drakón hatalomszavakat, melyekből végtelen sokkal tudnának dobálózni, mivel ninják.
 
Üres doboz ami bejött. Púpos, büdös alakok. És valami vakvezető palfonról berepülő lény...
Ma is részeg Rex, vagy a bárd csinált már megint valamit...
-Mi a frász... Suttogja s zöldes íriszei ide-oda cikáznak... Már megint földöntúli lények... Utoljára az a szellem... Most meg ? Nem is tudja..

-Mi járatban ? Kérdezi a hófehér úrtól, lehet nincs ellenséges szándéka csak inni jött, ha meg van akkkor ez van :P
 
A barbár felvont szemöldökkel figyeli a dobozt, majd amikor az üresen kiborul, csalódottan bigyeszti le ajkait. Majd ismét a homlokára szökken a vigyor, amikor a hóember kinézetű alak a plafonról lepotyan egy asztalhoz. A látványról le sem véve szemeit, böködi ivócimboráit, majd kiütve azok kezéből a poharat.
 
Az ablakon át hűvös fuvallat érkezik, halkan koppan az ajtónál is valami. Egy szék nyikorogva mozdul, amint az egyik sarki asztalhoz egy idegen, észrevétlenül ugrik be. A plafonról.
Rejtőzködését szolgálja teljes mértékben fehér öltözete, még a hátán lévő kard tok is fehér. Arca nagyját fehér maszk takarja, sötét szemei komoran kémlelik a kocsma vendégeit. Pofáján dús bajusz és vad szakáll virít, szája ettől nem is látszik! A levegő Fehér McNinjavadász tartalma megemelkedett....
 
Nyílik az ajtó, és belép egy hatalmas doboz. Szinte észrevétlenül suhan az egyik asztalhoz, ahol egy kicsit megemelkedik, majd felborul...üres. Viszont a mellette levő asztalnál ül tíz darab egyforma kinézetű, talpig feketébe öltözött fickó. Elég alacsonyak, egyebet nem lehet róluk elmondani, csak azt, hogy egyik-másik lába gyanúsan koppan a földön...mint a kalózoknak. Köpenyük is van, valami dudorodik a hátukon, és sírontúli bűz áramlik belőlük.
 
Jakhsjalang vadul bólogat Vándor szavaira, kicsit idétlennek tűnhet.
-Igen, igen...aztán jöttek tűzelementálok, azokra Xojertha küldött vízelementálokat, és a sárkánylovasok is besegítettek. Én mondom, óóóriásai sereg volt...mi gondoskodtunk a nagydarab förmedvényekről, többiek meg irtották a vámpírokat, ahogy csak tudták...
 
Elmosolyodik és bolint a lányak. Nem érdekli a megjegyzés, hanem halkan elkezd játszani egy dallamot. Semmi mágkus hatása nincs. Csak a színtiszta tudás. De nem nagyol vele, csak játszik, mintha ha hangszer és ő egyek lennének. Gondolataival elkalandozik, és nézi a lányt. Végig jár vonásain, mélyen szemébe néz, de most nem olvas szemit, csak halkan játszik. Dallam lágy, még is sugárzik belőle az erő. Ugyanakor szomoru, de még is nyugtató.
 
-Rendkívül kalandos lehetett! Mondja s a pulthoz slattyog és három korsó serrel tér vissza...
-Igyatok barátaim! Mondja, majd példát statuál és megdönti a korsót.
Füleit megütik a másik asztalnál elharsogott szavak... drowról rosszat vagy rosszabbat. ez alap törvény. És bőven adott már példát a faj a megitélésre. S egyén vagy kolektíva ? ez igazán lényegtelen, hisz az egyének adják a csoportot.
-Ne zenélj te bárd! mert ledugom a torkodon a lantot... Elege van ezekből a dallamokból. Utoljára elaludt mikor halgatta...
 
A pókot szeretet és tiszteletteljesen nézi egy pillanatig,de gyorsan visszanéz a bárdra,aki a leeresztett pillák alól nem láthatta a lány pillantását,maximum sejthette. Viszont a férfi kitérő válaszai nyugtalanítják. A másokra is számíthat mondatra idegesen feszkelődik egy kicsit,az az érzése,mint ha nyitot könyv lenne az előtte ülőnek,és a férfi csak gúnyolódna. Egyre nagyobb gyanakvással nézegeti.Egy pillanatra átfut rajta az a gondolat,hogy talán meg van bűvölve a lant,de túlságosan érdekli őt a férfi múltja,így hát abban reménykedve,hogy valamit elárul magáról,igenlően bólint.
-Ha megteszi....
 
-Hát...ilyenek ezek a lények. Valaki elitél másokat a hova tartozás miat, valaki nem. Én például nem itélem el magát, pedig már sokat halotam fajáról. Én senkit nem itélek el, miért tenném. Nincs rá okom. -mondja teljes öszinteséggel, az más kérdés hogy ha sokat iszik akkor mindenkit lenéz, de hát az is a pia miat van- És ha bármiben kell segítség csak szóljon, rám számíthat és gondolom azért másokra is.-bárd nem néz a többiekre folyamatosan lányt figyeli vagy a pokhálot a sarokban.- hogy hová tartok? Magam sem tudom, tán előre, de lehet hogy hátra. De öszintén arra amere visz a lábam.- szeme most megakadt a keresztes pokon aki ép most kapot el egy legyet és kezdi bebábozni.-kegyetlen az élet-motyogja halkan mintha hirtelen máshol lenne, majd megráza picit fejét és ujra lánra néz-elnézét-mondja majd fel veszi ölébe a lantját-játszak valami?
 
-Ohh-ő is elmosolyodik-Háát....őszintén szólva halvány fogalmam sincs. Nemrég jöttem a felszínre,alig tudok róla valamit....Annyit viszont már látok,hogy nehéz lesz beilleszkedni,itt szinte mindenki elítél a népem aljassága miatt,pedig nem is ismernek-itt jelentősségteljes pillantást vet Rexre,majd újra a bárd szemeibe néz.A múltja nem lehetett túl szép,ha ennyire mély a szomorúság a tekintetében,vagy a férfi is hazudik.Elgondolkozva nyúl italáért újból kortyol párat,majd kérdez:
-És önnek pontosan mi az úticélja?-azt ugyan már tudja,hogy messziről jön,és messzire tart,de a sötételf kíváncsiságát ez nem meglepő módon nem elégíti ki.
 
A törpe, aki még mindig hiányol egy-két korsó sört, a barbár felé fordul. Valószínűleg, rossz lehet a hallása is, kora okán, mivel igencsak hangosan, tette fel kérdését.
- És, te fiam! Nem láttad a kutyámat?! Valahol a városban, hagytam el!
 
Bárd nyugodtan ül, mozdulatai sem tükröznek mást mint az arca. Belekortyol italába, majd válaszol.
-Hát nem rég óta, mind össze pár napja. De addig is sok minden történt itt. Magának milyen tervei vannak a jövövel kapcsolatba? Bocsánat ha tolakodásnak tekinti kérdésem, de hát én bárd mivolt tomból érdeklődö szemilyiség vagyok.-mondja és meg ereszt egy szélesebb vigyort, az feltünhet hoy nem szeret magáról beszélni.
 
Látja az arcokon,hogy nem mindenki hisz neki.A bárd dícséretére halványan elmosolyodik,látszólag jól esik neki az elismerés.Hazudni mindig is tökéletesen tudott,nemhiába van még életben.Viszont valami nem stimmel ezzel a bárddal....nagyon nem...ezen gondolkozik,és figyelmét a férfi legapróbb mozdulatai sem kerülik el.
-Mi óta van itt?-kérdezi kedvesen.
 
Bárd már nagyon sok emberrel/lénnyel találkozot már. Így jó ember/lény ismerő lett. Látja a lányon hogy nem mond igazat, de teljesen olyan arcot vág mintha elhitte volna és eképen is szólal.
-az dicséretes hogy megvetti a rosszat, a gonoszat és az árulást, akkor maga lelke a tisztaságé, a szépé és a jóé. Örömmömre szolgál, hogy talákozhatam magával.- Én mesziről jöttem és messzire tartok. Ok rengeteg van ugyan akkor egy sincsen.- a férfi szemében mélyen legbelűl megcsillan a fájdalom, amitől a lány hátán végig fut hideg. A varázshasználok is hasonlót éreznek, de ők enyhében és ők nem tudják mi miat. A bárd arcán a szokásos jó kedv tükrözödik és halvány büszkeség, hogy ilyen értékes lénnyel beszélgethet.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.