Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy csapat hártyás lemúr
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezek az apró, egérszerű emlősök hatalmas ugrásokra képesek, az ugrás közben hártyás bőrlebernyegeiken vitorláznak. Csapatokban vadásznak, sok lúd disznót győz alapon ejtik el a nagyobb lényeket." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Bárd szomoruan körbe néz-néma csend és hulla szag-fut át gondolat agyán. majd leül egy sarokban és elkezd egy hívogató dallamot játszani.
 
Den sóhajtva dönti le itala maradékát. - Tényleg, nem sokan járnak mostanság erre... Tudja valaki, mior lesz esedékes a légközelebbi Olimpia?

***OFF: Sorry eme rövid és színtelen reagért, de nemigen leszek gépközelben mostanság, most is csak pár percem van... Sajnos, nem tudom, mikor fog változni ez a helyzet, de amikor tudok, benézek majd ide. Hiányozni fogtok. Írjatok sokat, színeset! Minden jót! OFF+++
 
itt is sokan vannak
 
Izé akkor most kihaltunk ?
 
R.I.P.
 
*Arca szomorúságot tükröz. Sajnálja barátját. Elment de majd egyszer újra találkoznak a legendák mezeén vagy egy szép kalandban ahol eggyüt harcolnak sárkányok és óriások ellen. Kockázik majd még vele egy fogadóban csak talán egy másik városban egy másik világban // Thrillion//
Nem tud megszólalni csak amikor barátja ki lép és akkor is csak ennyit.*
-Viszlát!* keserű figyelemmel végig méri a gyűrűt. Nem gondolkodik rajta sokat és felhúzza a gyűrűt ez örök emlék. Oda sétál az öreg csaposhoz. és megszólal.:
-Azt hiszem vérbort kérek sokat...*Mondja a fanyar ital most pont a kedvéhez illik. a Háza felépült és a fel avató is meg lett tartva mégsincs túl jó kedve. De reméli majd Fefce , Den ,vagy épp Surr no vagy Garret felvidítják. Pillanatnyilag eggyik se szól csak csöndben magukba mélyedve isznak. Kis idő múlva felderül az arca abban a reményben egyszer majd még találkoznak. Mostmár vidámabb takintettel kalandot kocsmai verekedést keres közben iszik kedvenc borából amit itt lehet kapni.*
 
A kocsmáros hosszan néz a fogadó ajtajára.
"Két vendéggel kevesebb a tavernának, két hőssel több a világnak." - gondolja magában, majd kesernyésen elmosolyodik. Nekilát a kocsma felmosásához és felsöpréséhez, mert kissé poros már a hely.
 
Azonban az egyik sarokban egy távolis ismerős arcát látod a fekete köppeny alatt!
Vajon ki lehet ez az idegen aki még nem igazán tért be ide?
Aztán távolról beugrik egy név Hirvonen....., talán egy régi barát vagy elenség?
Ezek után Hirvonen felál megfogja a válad és kezet nyújtja neked, mindezek után sok szerencsét kíván!

Sajnálom hogy befejezted hkk-ás pályafutásodat kevés olyan jó elvtárs volt mint te! De talán egyszer újra megtalál téged a játék szenvedélye!
 
A fogadóba Keglo Drax lép be, ruházata fényes, vadonatúj. Fehér zubbonyt visel, rajta családja címere, sötétzöld fonállal felhímezve. Bő, fehér vászonnadrág, melyen zöld csíkok futnak végig, és ehhez hasonló lábhoz álló cipő. Keglot úgy néz ki nem érdeklik a tavernában történő dolgok. Őt most csak az érdekli, hogy Rex-től akivel olyan jóban lett azalatt a pár hónap alatt amíg ebben a vársoban élt, és a tavernát látogatta elbúcsozzon, hiszen elmegy. Örökre... Szeme nem sokáig kutat, hamar meglátja barátját, odamegy kezet nyújt és ezt mondja:
-Köszönöm, hogy igaz barátom voltál, remélem még látjuk egymást az életben, vagy ha nem utána biztos találkozunk a hősök mezején. Hogy addig se felejts el, fogadd el tőlem emlékül ezt a gyűrűt.
Lehúzza ujjáról, gyönyörű, smaragdkővel ékesített gyűrűjét, és Rex kezébe nyomja. Majd mintha egy láthatalan gát szakadt volna át benne, megöleli itten egyetlen igazi jóbarátját. Eközben benéz az ajtó Karlo is, Keglo testvére, ruházata hasonló Kegloéhoz, eltekintve attól, hogy ő a sötétzöld helyett a tűzvörös színt létesíti előnyben. Ideges, türelemtlenkedő hangon szólal meg:
-Gyere már Keglo, lesz még kit ölelgetned a hosszú út során!
Keglo elengedi barátját, egy utolsó jelentőségteljes pillantást vet barátja arcára, majd megfordul, távozik. Miután kilép az ivó ajtaján látni, ahogy a két hős, vagy inkább leendő hős távolodik, majd alakjuk végleg eltűnik a naplemente fényeiben. Örökre...

//köszi mindenkinek a játékot, nagyon élveztem, de abbahagytama hkk-t, így erre sem nagyon fogok időt szánni. További jó játékot nektek

Keglo(és Karlo//
 
Garret csodálkozva kel fel a padlóról, ahova uszkve 3 hónapja esett. Bár emlékszik rá homályosan, hogy mindenkit kiszolgált, sört adott, ételt főzött, meghallgatta Denisát a buliról, de valami nem volt rendben... olyan érzés volt, mintha a lelke valahol máshol lett volna... messzi tájakon, ahol nem a kard és a mágia az úr, hanem a könyvek, tanítómesterek, vizsgák... egy ismeretlen szó is eszébe jut a kocsmárosnak: "érettségi".
- Hinnye, a fene se tudja mi van velem - dünnyögi magának. - Csak azt nem értem, mért pont a padlón aludtam 3 hónapig? - még tovább is mormog magában, de közben hátramegy a konyhába egy tál mákrózsa-pitét készíteni.
 
*Kész a ház, a Kert, az Emelet, más nincs...*
-Azt hiszem ideje átmennünk a Tavernába...hajtja ki a már Fefce reggelije által jól lakott lényeket...
-Na kifelé!!! hangzik a nem túl mély hang.Na hát ha senki nem akar kimenni...Kisseb mozdulat sor és egy ismeretlen nyelvezet....
*hatalmas szélvihar támad a lakásba és kilöki az embereket Rexet is .
Bezárja az ajtót és elindul a kissebb tömeg a Taverna felé...Mikor beérnek a Döglöttbe ott már javában folyik az élet pedig még csak hajnali 10 óra van és a törpök már részegek...
 
látj hogy befejezték a takarítást...igy abba hagya a muzsikát és lemászik a tetőről majd fütyürészve be megy a tavernába:
-Jó uram egy sört kérnék-szól Garretnek
 
"Hihetetlen, mindig is gyűlöltem a házimunkát, és most vigyorogva söprögetek" - konstatálja az elmerülten takarítgató Den, és hirtelen olyan érzése támad, mintha valaki irányítaná. Nem igazán tudná megmondani, honnét ez a sejtés, de eléggé tisztességtelennek tartja a dolgot, bárhogy van is...
Mivel a padló már ragyog, és Surrnak is segített helyrerakni pár bútort (közben felajánlva neki egy tégelynyi kencét a sebeire), úgy dönt, enged üldözési mániájának, és távozik (bár az illatokból ítélve, fefce reggelijét halálos vétek kihagyni...). - Bocs Rex, és mindenki, sirály buli volt, de most már muszáj átnéznem a tavernába! Meg kell néznem Samut! - azzal igyekszik nem túl sietősen távozni.
Belépvén a nevezetes helyre, pár csendben iszogató falubeli látványa fogadja, és a pult mögött unatkozó, törzsvendége érkeztére felderülő Garret - "vagy a klónja, fene se tudja már...".
- Szia Garret, régen láttalak! A buli? Jó volt; főleg, miután a nemkívánatos elemek távoztak - a barbárnő nem részletezi, mire gondol... - Van még abból a múltkori sárkányból, amit DoF hozott? No, abból kérek egy hatalmas adagot kenyérrel, gyümölccsel, némi borral! Olyan éhes vagyok, hogy még egy lovat is meg bírnék enni! - Rendelésével végezvén, gyorsan kiszalad a fekete bikához a fészerbe; de nem akad dolga, így megnyugodva megy vissza elfogyasztani a királyi adag reggelit.
 
miután befejezte a reggelit előveszi hangszerét és egy "takarító" zenét kezd játszani egyszer csak mindenkinek takarítani támad kedve és nagyon gyorsan halad a munka...bárd mosolyog éneklés közben és mindenki jó kedvüen takarít...
 
Keglo ugy érzi már eleget takaritott ugyhogy megpróbál életet verni öcscsébe, de az még mndig alszik, ekkor Keglo leül egy csöndes sarokban, és kabátja egyik zugából termetes méretű házi kolbászt kap elő, és kezdi el malyszolni.
 
-Sült szalonna és tojás,mást nem találtam,de reggelire megteszi.
Megteritett asztal a szoba közepén, és rajta mmmm......de finom illatokat árasztó kaja.
 
- A rituálékról jut eszembe! - csap a barbárnő a homlokára. - Nem ismer valaki véletlenül valami háztakarító varázslatot? - Reménykedve néz körbe.
 
bárd mosolyogva fel ül a szembe lévő ház tetejére és reggelie malyszolása közben nézi a surgés forgást
 
-Takarítás?Ezt a rituálét én nem ismerem,de csinálok valami reggelit.
 
-Itt! ,dob egy két felmosót a barbárnőnek...
-Láttad a kakasos jelenetett? húzza kissé összébb magát...
-Karlo azt te csináltad te is takarítsz...mert látta a kis bútorátrendezést...nem vak és nem is sík hülye
ezzel a lendülettel egy felmosót dob neki.
 
Keglo szintén felriad Rex ébresztésére, és serényen takaritan kiezd, majd mikor meglátja a nyáltócsát ami saját szájából ered, de nincs hozzá gusztusa, hogy feltakaritsa, ezért odahúz egy kis szekrény serű bútort és ráhelyezi a tócsára, remélve senki nem látta meg kis mutatványát, és mivel Rex most kötözött be a házba még nincs teljesen tisztában a ház berendezésével.
Karlo arca is megrándul alvás közben, majd a következőt kiáltja: "Mennyetek innen, a macim megvéd engem." Majd békésen szunyókál tovább.
 
A barbárnő vizet csöpögtetve battyog be a házba. (Végül csak elnyomta a buzgóság.. éppen akkor, mikor gratulálni akart magának, milyen fainul meglógott az altató dallam hatóköréből. Hitte ő... Legközelebb akkor tért magához, mikor az elf-driád átgyalogolt rajta. "Hogy az istenek ... ebben a ... házban...!" Kárpótlásul végigröhöghette sunyiban a kakasos jelenetet.) Vigyorogva néz fel a lépcső tetején posztoló házigazdára.
- Kukori üdvözöl! Merre vannak a felmosók? Ha már úgyis úszik munden...
 
bárd szitkozodva ébred Rex ébresztőére de hát még is ő aludt legkényelmesebben. lesétál és végig néz a tömegen, majd elvigyorodik kimegy friss levegőre int a szomszéd néninek majd elindul kaját keresni.
 
Az ork nem reagált jól az iménti atrocitásra! Méghogy mosakodni!? Ezegyszer szó nélkül hagyja és neki áll összeszedni némi fa és üvegtörmeléket a tegnapi csetepaté után. Legtöbb sebe szépen varosodni látszik, a fején levő, bumeráng okozta mély seb viszont mindenképp ellátásra szorul. De nem úgy néz ki, mintha erről tudna. Hát nem lehet hátul is szeme, ugyebár.. ^^
 
Rex kell fel kissé másnaposan...(a fene egye meg azt a sok bort meg szeszes italt...) morogja miközben átesik Kárlón és beveri magát a saját padlójába(a francba)...gyorsan feltápázkodik és megy tovább...de elcsúszik a nyálfolton és vissza esik Kárlóra szerencsére könnyű termetű és súlyú , nem okoz nagyobb fájdalmat a férfinak (A padlóm szetséges ég mi ez a víz??? basszus nem víz hanem nyál pfúj én meg bele estem) ez után a kerti kúthoz veszi az irányt ,hogy felfrissítse fáradt tagjait és lemossa magát...De amikor kilép átesik az alvó Denissán...(minek alszik pont az ajtóban ??) de neki sem történik baja hisz már említve Rex alig 40 kiló...a kúthoz érve szitokban gazdagon megmossa arcát a jéghideg vízzel de a kakas neki száll a vödörnek és Rexre borítja az egész(téged is le foglak vágni üzeni a kakasnak távolról)...szép most mehet átöltözni...az ablakon ugrik be(a saját házamba az ablakon keresztül megyek be ?! szép...) *nem akarja össze vizezni Denisszát* csoszogva lépdel fel a lépcsőn...végig "vizelve" a lakást illetve most a másik Drax kap egy kis vizet az arcába...*azért közben ügyel nehogy az ork közelébe menjen...ha azt felébreszti megint gazdagabb lesz néhány kékzöld foltal.*
Fent átöltözik és kitessékeli az ágyából a bárdot meg néhány kacér lánykát a szekrényből...(mit keresnek ezek itt?!) elmúlik a kábulat és a vacogás is.
aztán le lépdel a lépcsőn...Nappalija kész káosz a kertről nem is beszélve remélte ,hogy nem következik be de a lakás és a kert démon fiókák játszó terére hasonlít...(ÁÁÁ kellet nekem házavatót tartani)
(na Most mindenki takarítani fog!!!! hááháhá) ejt meg egy kissebb kacajt az elf-driád mert nagyon gonosz gondolat jutott eszébe...)
integetni kezd és furcsábnál furcsább kézmozdulatokkal világító kék rúnákat idéz...*a szomszéd néni meg csak bámul...Milyen a maji fiatalság??? szúnyogokat heseget meg fél lábon táncol húj az én időmben bezzeg még...de erre most nem szakítunk időt...
a varázslat vége meg ez lett ,hogy mindenki arcába nagyából két vödör víz jut...
-MOSAKODNI KINT LEHET!!!!!hangzik a driád hangja...
-JA ÉS MOST MINDENKI TAKARÍTANI FOG!! mondja halálos komolysággal Rex...közben pajzsot von maga köré mert az ideges tömeg nem biztos ,hogy örült Rex "tréfájának"...
 
bárd zenéje továbra is altató de most rá tért a békére és a szeretetre,félre értésekre és a megbocsátásokra, zene minden hangja harmonikussan cseng be mászik mindenkinek a fülébe...egy idő után bárd elrakja hangszerét és csendbe elmegy aludni szobájába...és hagya szuszugni a békésen pihenő kocsmai népet...
 
Keglo mocorogni kezd, de azért még alszik, á meg van miért cisnálja, egy légy szállt arcára, álmában felemeli kezét, és hatalmasat csap fejére, szétkenve ezzel a legyet, és nem utolsó sorban, feldöntve saját magát, mikor padlt fog felriad, majd alszik toovább.
 
Den nagyot ásítva néz körbe. - Mi van, senki más nem tudott elég gyorsan kislisszolni? - teszi fel a félig-meddig költői kérdést , csak úg magának.
 
látja hogy a hölgy sietősen távozik de mindenki más már hálóban van és alszik...ő játszik tovább...
 
Den is laposakat pislog, és egyből rájön, merről fúj a szél. Szívesen megkérdezné a bárdtól, m i a jó neki az ő elaltatásukban - talán ki akarja rabolni őket álmukban? Ilyesmit ugyan nem feltételez egy igaz bárdról, de sosem tudni! De mire odaérne a zenészhez, elaludna! Jobb ötlet híján kimenekül az ajtón. Oadkint is hallatszik a zene, de már csak álmosító, nem altató.
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.