Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Luhaine, a varázsló
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Luhaine, a varázsló a Sziklakürtőnek nevezett mágikus börtön lépcsőjénél. Több hatalmas, gonosz lényt is zártak ide az idők folyamán, pl. a Ködszellem is itt raboskodik.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
-Köszönjuk teljes szivünkból Drax testvérek!!! mondja Rex hálás mosollyal.
-Azért tudtad megidézni mivel apánk hatalmas nekromanta volt és tanítgatott minket midenféle nekromanta varázslatra!- Ezért vagy te és én is olyan soványok, ezek a varázslatok belőlünk táplálkoznak. ! -apánknak fejébe szált a tudása és megpróbálta Megidézni morgant ez lett a végzete.
 
Karlo és Keglo toppan a kocsmába.
-Furcsa hangokat hallottunk és idejöttünk megnézni mi történt.
Rexék minent elmondanak nekik.
-Szeretnénk veletek tartani ha lehet, sziesen segítenék barátom testvérén, tudván milíen rossz ha az emeber azt hiszi elveszett a családja. - szól Keglo
Én ccsak egy kalandor vagyokk de hasznoommat vehetitek, bár nem tudom megidézni a halál angyalát egy-két dologban segitségetekre lehetek. - szól Karlo
 
Aha,és hogy tudtam én a halál angyalát meg idézni azt nagyon nehéz szinte lehetetlen
 
-Az angyal azért vette el mert így könnyen a szolgájává válhattál! mondja Rex szomorúan.
 
Elan csöndesen hallagt
aztán tesvérére néz: én miért nem emlékszem a dolgokra?
 
-Emlékezz fiam! mondja kisérteties hangon Rex apja. És csontos karját ráemeli Rex fejére, az elf-driád szemében látni a gyorsan leforgó eseményeket:

Rex még fiatal és van egy nem sokkal fiatalabb nő mellette igen Rex testvére az Ilritius Elanaorix. éppen kalandoznak az erdőkben hegyeken vizeken Rex rengeteg dolgot tanított meg Elanának és sokszor mentették meg egymást a végzettől. Akkor pont a Fagorba a kis falukban voltak ott éltek szüleik is csak éppen Melkorban voltak a mágus iskolában.
Ekkor történt ,hogy hatalmas szörny horda támadta meg a falut. még a nők is harcoltak de a túlerő fölényesedni látszott amikor Elant elküldték a 5 kilóméterre levő szomszédos faluba Ignába mire a segítség megérkezett csak a hullákat találták mert az összes ember csatában hagyta fogát és csak a szörnyek lakmároztak a tetemekből. A mentő csapat minden szörnyet leölt és segített eltemetni a halotakat Elan megtalálta Rex holttestét is és mivel apjuk nekromanta volt nem csak Rexet tanította hanem Elant is ezért meg tudta idézni a halál angyalát.
Elan mindent felajánlott a testvére életé-ért de az angyal nak csak egy dolog kellet Elan öröme és teste ,hogy idönként az anygal megszálja Elant ekkor van az ,hogy gyilkol.
Elan megtette a kérteket és a sötét angyal megragadta a nyakát és beleforrot egy fekete rózsa.
Rex ezek után úgy emlékezett ,hogy egyedüli gyerek és nincs testvére.És a csatában győztesek letek de rögtön utána el is költöztek Federnbe.
És csak egy ellen szere van Elan átkának :
El kell menni a halál létsíkjára és megtalálni azt a sötét anygyalt aki ezt tette.élő áldozatot kel neki adni méghozzá egy fekete szüzet aki átveszi a helyét a sötét angyalnak ,hogy nyugodtan ujjá születhessen.

A csont alak le emeli kezét Rex fejéről és eltűnik az éterben. A nap felkel a többiek is lassan felkelnek.
Rex elmeséli a történteket és megkérdezi:
-Ki jön velem és Elannal a túrára???
 
Felébred meghalja a furcsa hangokt lentről, nagyon fáradt igy szépen lassan csoszogva el indul lefelé
 
Rex a shokk hatása miadt elégé kóma szerű állapotban van.
Az összes lény kitakarodik a tavernából mivel mindjárt éjfél, szinte mindenki mély álomba esett.
Még a "fekete rózsának keresztelt lányt is elnyomta az álom .Kint az idő meglehetősen hideg hisz mindjárt itt a tél, sejtelmes köd csavarodik be a Tavernába, a levegő jég hidegé válik. Rex nyugtalanul dobálja magát az asztalon, és álmában beszél de csak foszlányokban. A köd tovább libben és már az egész taverna sötétben van. A fűtés kialszik. De ez nem zavarja az alvókat mindenki alussza édes vagy keserves álmot ki ,hogy. Mindenkinek látszik a lehellete. A Hold se világít az egész város sőt az egész környék elcsendesedik. Semmi nem zavarja meg a tökéletes csöndet...
Éjfélt üt az óra. Egy sötét köpenyes csontváz lebeg be a Tavernába, mögötte kicsi csont manók álomport szórva. A csontváz oda ólálkodik Rex-hez. Aki ebben a kisérteties percben kel fel az asztalról.Észre se veszi a csontvázat csak annyit mond magába:
-Júj de hideg van!
a lény oda siklik (hisz nincs lába) Rex elé.És valami furcsa alakot ölt ! Igen mintha emberé vagy valami hasonlóvá alakulna pár másodperc és a lény azonnal emberi alakot ölt egy elf-re emlékeztet. A köd lelohad annyira ,hogy jól lehessen látni egymást, eközben minden kis manók találtak valakit akit folyamatosan dobálnak oldaltáskájából álomporral. Csak az úgy nevezett "fekete rózsánál" nincs egy lény se. Addigra Rex szeméből az álom és meglátja az immár férfi alakot öltött csontvázat. Csak ennyit tud mondani:
-Apa??? kérdi ilyedten hisz az apja immár 10 éve halott...
-Az vagyok! -mondja a lény sötét hangon...
......(eközben fekete Rózsa felébred és figyel a többiek meg alszanak mélyen)
(szeretném folytatni addig ne írjatok)Esetleg Wolio)
 
- Talán várd meg, míg Rex felébred - int az asztalon fekvő elf-driád felé a mellékhelységből visszatérő barbárnő.
 
Nő a szólalóra néz:-már voltam mentál mágusnál, többnél is, nem tudtak segíteni, valami nem engedte nekik, pedig azok közt voltak nagyon nagy tudásuak is-elfre néz-ő tud valamit várjuk meg mig fel ébred
 
Most Keglo is odamegy mivel látja barátja, Rex elájult. Karlo követi és megszólal.
-Nekem van egy ötletem, úton idefele, egy-két faluval arébb egy erős mentálmágussal találkoztam aki a múltat látja, nem a jövőt, viszont olyan részletességgel, minden apró részletre oda tud figyelni. Szerintem látogassuk meg hátha a te multadat is meg tudja fejteni.
 
Ez az enyém és mindig is az enyém volt, de hogy honnan nem tudom.-közben folyamatosan az elf szemét fürkészi, és mikor az össze esik, furcsálkodva néz aztán el vesszi a medált és el olvasa a hát uját.-Ki az a Ilritius Reximus?-kérdi, de amit látja hogy az elf nem fog válaszolni röktön a tömegre nézz-Szerintem neheverjen itt a taverna közepén-oda is lép két ember és Rexet lefektetik az asztalra-Még mindig megakartok ölni?-Nézz a tömegre.
 
-Te...te...te...hooonannan ssszerezteddd aaaazt a meedáááált???? kérdi Rex ijedten és dadogva.
Az elf-driád odamegy leszedi a nő nyakából a medált elolvassa a feliratot: Ilritius Reximustól születésnapodra...ekkor Rex elájul a rengeteg emlék ké vissza tért de az elf-driád shokkot kapott a rengeteg emléktől meg van honan volt ilyen ismerős az a nő.... Ő Rex testvére....
 
Nő Rexre néz:-Sajnálom, de nem. És te tudod a válaszokat?-többen kérdően nézznek-Te ismersz, tudom hogy ismersz, ki vagyok?-Rex meg pillantja a nő nyakában lévő medált, ismerős neki, régi emlékek kezdenek az agyába áramlani, tul sok. Rex érzi hogy megszédül és emlékezik.
 
Rex már nagyon unja órák sőt napok óta gondolkodik mégse tudja honan a...fenéből ismeri ezt a nőt már kezdi nyugalmát veszteni mert még mindig megvan az sejtelmes ködös érzés... mintha...oda lép a nőhöz és megkérdi:
- Nem tudod hol születtél? mennyi idős vagy??
 
A Nő végig nézi a történésekez "mégse halt meg a családja" , vissza fordul a tömeghez: Mit akkartok tenni?
 
A fogadóba egy férfi lép be. Rövid fekete haja, vékony kecskeszakálla van. Köpenyt visel, nyakában talizmán lóg. Körbenéz, meglátja Keglot rögtön odarohan.
-Keglo mi van veled? Keglo! - többen is el kezdik nyugtatgatni, hogy Keglo nem halt meg csak elájult. Keglo ébredezni kezd.
- Mi ez Karlo? Meghaltam? A pokolban vagyunk?
- Nem Keglo. Élünk, mindketten élünk és újra itt vagyunk, már apánk sem él végre szabadok vagyunk. Keglo hát nem érted?
- Karlo hát te élsz, élsz? Karlo annyi év után újra?
- Semmit se változtál testvér.
- Te se vén lókötő.
Most mindketten elvonulnak egy csöndes sarokba, megbeszélni az elmult évek történéseit.
 
Futár oda meg gazdájához és msok támogatásával az egyik asztalra fektetik.
 
Keglo a földre rogyik.
-Ne Karlo könyörgöm ne.(nem is sejti hogy karlo él csak per pill egy mentálmugs keritette a hatalmába és a kelyhet keresi), apám meghalt? É? Az a vén gazember? Egy koró sörért eladott volna rabszolgának.
Most letérdel és imádkozni kezd.
Feláll, nem szólal meg. Int acsaposnak iszik, és iszik, majd miután már elég sokat ivott még iszik, kb egy fél hordoval bedönt majd végre eléri a várt hatást. Ájultan esik össze.
 
Nem vagyok örült sem mániákus-néz Keglora majd Seirunra néz és tök nyugodtan megszólal, lágyszik rajta hogy öszinte:- Mondom hogy nem tudom mi a nevem az is kitörlődőt, de nyugodtan keresd meg az inkvízitorokat, valószinű ők sem tudják.-Rá nézz az elfre látja hogy mereng,"ki ő?"gondolkozik"tán családtag? de ki a családom vagy tán más?" elnézz az elfről és a futára nézz "szegény borzasztó hírt kellet közölni, bár ép a nem a legjobb pilantatban" a tömeget fürkészi.
 
Futár nézzi urát aztán hozzá szól: U-U-uram a családja hallot-néz urára-megölték őket.
 
Armand Keglo mellé ül, és megszólítja.
-kérsz egy italt,-én fizetem.
majd elő húzott egy sejtelmes tartalmú kualacsot és belekortyolt tartalmába...
 
- Már megint ez a Fekete Rózsa maszlag. Nem azt kérdeztem, hogyan szólítanak, hanem azt, mi a neved! - mordul rá durván Seirun. - Azt hiszem magasabb körökben kellene érdeklődnöm... Mondjuk mit szólnál az Inkvizítorokhoz? Beszélhetek velük, vannak kapcsolataim. - az utolsó részt már csak suttogja és rimánkodik az összes istenhez, hogy ezeket ne kelljen előásnia. Ugyanis néha szó szerint ezt kell tennie. Hát várja a reakciót.
 
-Mérget csempésztél az italomba.
Keglo elég dühö úgy érzi a bolondját járatják vele.
-De mégse rántok fegyvert egynőre, legyen az őrült vagy mániákus gyilkos. - teszi vissza kardját hüvejébe.
 
Rex is követi Den példáját, legurít három pohárka sárkányfűpálinkát remélve mágikus hatását az italnak.
*-Honnan de honnan ismeri ezt a nőt?-Fekete Rózsa- Rex elbóbiskol: álmában mintha látna egy kislányt futtni valami elől de nem látni mi elől,ekkor Rex felriad arra ,hogy valaki meglöki.Tovább foloytatja az agyalást de most az álmáról kevésbé látta a lány arcát de mégis mintha emlékeztetné a nőre és mi kergette???gondolatait magába folytya...ekkor eszébe jut valami:
-Biztos nem tudod az igazi nevedet??mondja az elf-driád reménykedve...
 
-Mi trötént?
Keglo nagyon ideges láttszik rjata, hogy már sejti a választ. De ennek ellenére halgat.
 
Dennek már a nyelvén van valami csípős válasz az önkívületben való gyilkolással kapcsolatban, ám váratlanul elfeledett emlék villan agyába farkaslétéből. Ennek hatására kissé elsápad, majd gyorsan leküld egy nagyobb kupicányi sárkányfűpálinkát. Elhatározza: amíg nem lát tisztán, nem avatkozik bele az idegen nő bajába. Megvan neki a sajátja...
 
A vámpír belép a tavernába (és ezt látja égszakadás ,földindulás akkor nem változott semmi), majd leül az alvó sarkába és megszólal
-én nem értem miért üldözitek Woliot nem tehet rólla , hogy ez az átok raj ta van és ezért néha önkívületében megöl valakit. Én vámpír vagyok (és nem inkvizítor) én már csak tudom mi az önkívületben megölni valakit.-mondan dóját befejezvén halkan játszani kezdett a lantján.
 
Erre a szóra belép a tavernába egy utár szerű ember, megtörpan amikor meg látja a felindulást, aztán meg látja urát Keglot és meghajol ellőte:-Uram, öö, bocsánat a zavarás ért de szörnyű híreket hoztam.
 
-Ha megjelötelek-fordul Keglohoz- akkor nem jó ötlett hogy a közelemben vagy, bár még nincs itt az időm amikor ön kivületből ölök. -Kardra nézz- Ha ilyen jó minőségü kardodvan akkor hogy tudtalak meg jelőlni?-néz vissza a szemében- miért ölnél meg? hisz nem öltem meg senkid.
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.