Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Luhaine, a varázsló
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Luhaine, a varázsló a Sziklakürtőnek nevezett mágikus börtön lépcsőjénél. Több hatalmas, gonosz lényt is zártak ide az idők folyamán, pl. a Ködszellem is itt raboskodik.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
-Szivesen én úgyse szeretem az embereket megkopasztani! mondja Rex mosollyal az arcán.
-De azért ezt a kis sárkányos gyűrűt megtartanám ha lehet tetszik ez a kékes csillogás!
Gyönyörű ez a karika mondja.
Rex dob elég erős lett az érték de ennél lehetne nagyobb is.
Keglo a lehető legnagyobbat dobja.
Rex elismerően füttyent ,hogy ha kell a szerencse Keglonak van!
-Mára abba hagyom a hazárdírozást és inkább segítek Den nek és Seirunnak a kémkedésben! modja félhangosan ,hogy csak az asztalhoz közel álló Den és Seirun értse!
 
Seirun a "nagy melák" titulusnál felkapja fejét és végighallgatja a férfi véleményét a nőkről és mindent otthagyva Denisa, a barbánő mellé lép.
- Nővérem -Aszte riadtan kérlelő szemekkel néz rá.
- Bocs öcsi. Ennek meg lennie! - Egy szimpla mozdulattal felemeli a férfit, aki nagyobb termetű nála és kiviszi a tavernából. - Ismételd meg mégegyszer, idegen, mennyire is vagyunk gyengék, mi nők?- azzal becsukja maga mögött az ajtót és visszamegy Asztéhez.
- Nem bírom ezeket a mocskokat...- gondolja.
Tudja, hogy nem ártott meg ennek az idegennek a helyrerakás. Odafordul Denhez:
- Bocs, Den, hogy csak így beleszóltam. - Aszte ismét leköti nővére figyelmét a beszédével.
 
Áhh és nem vagyok valami nagy kockás-mondja Keglo miután dobott-te nyertél.
A következő menetnél mit szólnél valamivel nagyobb összeghez?
Most én dobok elösször.Miután kidobta a leggyengébb kombináxiót fesóhajt:ne is dobj tied a pénz.
Így fojtatódik ez még egy darabig, majd miután látszólag mindenét elvesztette-még aranymarkolatú tőrét is mejre nagyon büszke-arcán valamiféle hihetetlen merészség suhan át.Kitépi orrábol a vékony karikát és azt mondja:Hát legyen dupla vagy semmi, a karikám melyet egy hatalmas óriás megöléséért,mely az országot fenyegette kaptam magától Boraxtól egyedül többet ér mint az egész kocsma.
Hajlandó vagy minden értéket felrakni amit eddig elvesztettem a karikáért cserébe?
A fogadóban néma csend lesz hirtelen ez az ember Boraxtól kapott aranyorrkarikát(mindenki tudta hogy ennél a karikánál kevés értékeseb és rangosabb kitüntetés létezik melyet király átadhat)holmi limlomokért?
Nos Rex hogy döntesz?
 
- Bár még Killereket sosem láttam hogy netán keresnék de már Inkvizitorokat igen de szerintem csak túl nagy fel hajtás.- A pult felé fordul:
-CSapos még egy sört- mikor megkapja a sört vissza fordul.
 
Üdvözlet - szólt a vezér- hát hol is kezdjem. legelőször is azzal hogy egyedül ne ta lákoz vele, jó lehet hogy ilyen nagy meláknak ez nevetségesnek hangzik, de az a személy nagyon veszélyes. Hát egy nő miért lehet veszélyes? Nem tudom én is mosolygok rajta ha egy nőről van szó, de ha azt a nőt már az Inkvizitorok és a Killerek (csak a legveszélyesebb személyeknél dolgoznak ők az igazi elitek) is keresik akkor már nem mulatságos. Azt mondják hogy a kis lány kb. 10-15 évvel ezelőt egy emberrel kezdte, mikor elkapták azt bizonygata hogy vérfarkas volt, de mindenki látta hogy ember egyébként is vérfarkasok nem is léteznek.
Halára itélték, de meg szököt és jó pár évre eltünt és aztán ujjabb gyilkoság sorozatok jöttek és rájöttek hogy ő volt mert ugyan ugy ölte meg azokat a lényeket is mint a többit, azt mondják fejvadász lett, valaki meg azt hogy démon szálta vagy csak egyszerű tömeg gyilkos. De varázs erőt is titulálnak neki. elvileg egyszer az Inkvizitorok már majd nem elkapták, de aztán valami történt, az egyetlen túl élő azt mondta hogy egyszer csak fájdalmat érzet is el ájult, azt hogy többiekkel mi lett nem tudta. de aztán sötétség szálta meg az agyát és öngyilkos lett. Páran mondják hogy szintén látták, azt mondják az istennők vetekszenek a szépségével, de nagyon gyors és nagyon ügyes és egy átlag férfihoz képest erős, de szerintem csak fel nagyolják, nincs olyan nő aki képes lenne ilyenekre, én cak a dolgomat végeztem azért hoztam a képet és mondtam amit kellet de szerintm nem nagy kunszt egy nő. Föleg hogy azt mondják hogy nagyon törékeny alkat és aki meg olyan az nem lehet erős. Ez tudom és ez a véleményem erről. Bár még vannak mesék róla. Legtöbben galád tetei vannak, de vannak olyanok is amie hősnek mutatják, mikre képes az agy, egy mocskos kis semmiből egy hőst alkot-ekkor elkezdet nevetni, Ven nem tudod hogy ez mindig ilyen sokat beszél vagy csak az alkohol ártot meg neki.
 
Az utóbbi néhány percben annyi minden történt, hogy Den csak kapkodja a fejét. Gyorsan leltárt készít a felmerülő ügyekből: az Asztét üldöző vérfarkas, a fura csuklyás, a katona a plakáttal... "egy újabb mozgalmas nap a tavernában", összegez ő is vigyorogva. Hoppá, új vendég érkezett, veszi észre. Az érkező Keglo felé emeli a korsóját, majd visszafordul a többiekhez. Persze kumma mukkot sem ért a síkivadékok társalgásából; "már értem, miért menekült Rex a szomszéd asztalhoz", véli.
- Hogy halad a haditanács? - szakítja félbe az igen érdekes, de számára teljesen értelmetlen csevejt. - Tudjátok mit, míg ti hárman kém...khh... nézelődtök, én körbeszaglászom azt az őrt, nagyon nem tetszik ott valami - azzal meg sem várva a választ, odalép a sörét iszogató háromfős társasághoz.
- Jó napot! - köszön (a városi őrökkel a barbár sosem lehet elég udvarias...) - Mit kell tudnunk arról a nőről, miért keresitek? Azért kérdem, ha netán szembekerülnénk vele, mire számítsunk?
 
Fefce végignéz a tavernán,nagyot sóhajt-végre egy kis mozgás-gondolja magában.
Megnézi a körözési plakátot,de nem találja ismerősnek a képet.Mindegy megpróbálja megjegyezni,tánha...
Odales a kockázókhoz,beszálljon,ne szálljon,de nem igazán rajong a szerencsejátékokért,a partnereket se nagyon ismeri,és nem szeretne hamiskártyások hálójába kerülni.
Inkább arráb áll.
-Na mi az-szól aztán asztéékhoz-van már valami tervetek?Segítség kell az infogyüjtéshez?-kérdezi halkan.
 
-Igen most szívesen kockázom de nem vagyok egy szerencse játékos alkat de most az egyszer!
Átvonulnak egy másik asztalhoz Rex előkap pár darab kockát.
-Szerintem először kevés bronz talléral kezdjünk és utána fölfelé. mondja Rex kicsi alig látható mosolyal, a szerencse velem van!
és átnyújtja a dobókockákat Keglonak...
 
A nevem Keglo'Sanchez Dray szólíts Keglonak.Van e kedved egy kis kockázásban elnyerni,vagy épp elveszteni egy kis pénzt, esetleg más értéktárgyakat?
 
Rex megnézi a plakátot mintha már látta volna valahol de elcsitítja a gondolatot.
oda fordul az idegen hez és meg szólal:
-Üdvözlöm a Tavernában
-Az én nevem Ilritius Reximus de szólíts csak Rexnek! mondja az elf-driád barátságos arcal.
Rex odafordul a barátaihoz de csak egy mosodpercre és ezt súgja:
-Én benne vagyok minden kalanban mondja nevetve :-)
és vissza fordul az új jövevényhez...
 
hát jo én is rászántam magam erre:

Keglo'Sanchez Drax belép a taverna ajtaján.Magas férfi, orrában vékony aranykarika lóg,fekete,hosszú haja vastag szemöldöke egész arcát szinte ijesztővé teszi.De aki jobban megnézi észreveszi az arcán a szelídség és igazságosság jeleit.Valóban Keglo kivételes ember-és bár a környéken még nem tudják,hisz most látták elösször;ügyessége vetekszik a leggyorsabb tündékkel is.A pulthoz lép köszön majd inni kér.Egy darabig egy szót sem szól majd megszólít egy idegent:
-Hogy hívnak barátom?

valaki plz mondjon nekem valamit privbe erröl hogy kb ilyen ez a játék és ha nem akkor mit változtassak
 
Off:bocs elég nyomi vagyok miröl is szol ez a topic?
 
Be lép az ajtón egy katona tiszt mögöte két talpnyalóval, oda megy a kocsmároshoz és megszólal egy papírt mutatva:
-Látta ezt a személyt?
-Ööö, nem.
-Nem fordult meg mostanság egy idegen?
.Sok idegen megfordul.
-Aha, ok- megfordul és a falra felnyomja egy gyönyörünő kép mását.-Eredetileg szebb-fordul a tömeghez-de veszélyes, szóval ha látják vigyázanak, de élve kell elkapni!!-visza fordul a pult hoz- 3 sört.
Acsapos eléjük rakja, ők meg elkezdenek iszogatni.
 
- Én megyek kém... öhhöm információt szerezni. - kiált fel a kölyök.
- És engem itthagynátok?- mormolja egy ismerős hang. Seirun belép a mi imádott tavernánkba - Szerintem a szomszéd faluban még nem hallották. Halkabban kéne beszélgetnetek. Amúgy benne vagyok. - Aszte ezekután a legidiótább képet vágva kezd el beszélgetni vele valamiféle ismeretlen nyelven.
 
-Ki kémke..őőő ez csúnya.ki lenne az a bátor és hősies személy aki akár saját testi épségének veszélyeztetése árán is megtudna többet eme titokzatos személyről a taverna érdekében-Néz körbe fefece-kiben van meg az elszántság és rátermetség oly nagyszerű tehetségei hogy képessé válik eme feladatra?-szétnéz,látván a rámeredő szemekből sütő értetlen sötétséget-akarom mondani ki akar menni?-azzal gyorsan leül és elbújik egy söröskorsó mögé.
 
- Nana! Azt azért hagyjuk. Nem mintha nem érdekelne, de megérdemli a magánéletet, amíg nem csinál galibát. Ha megbolygatjuk és valami gonosz, erős szörnyeteg, akkor aztán majd nézhetünk és megint bajba kerülünk, megint a feje tetejére áll a világ (főleg a taverna) ÉS megint nekünk kell rendberakni az egészet. - Aszte a bonyolult gondolatmenete után kis hatásszünetet tart. - OK! Kémkedjünk egy kicsit.
 
-Eeee..ööö..izé-kezdi okosan fefce a mondanivalóját-háát látom-megvakarja a fejét-mi lenne ha utánna mennénk?!
 
- Na, azért! - vigyorodik el a barbárnő Rex ígéretén. - Már alig várom! Hogy meddig tart, mig farkas vagyok? Még csak az hiányozna, hogy újra az legyek! Csak voltam, de véglegesen visszaváltoztattak... - Közben az orkhoz hasonlóan ő is a kis tiefling történetén töpreng. "Mit akarhatott tőle az a vérfarkas?" De láthatólag nemcsak neki nincs ötlete, az egész társaság csendben ül, és a - most már csak langyos - sütit majszolja.
Gondolataikba merülve alig foglalkoznak a belépő csuklyással. Az új vendég nem időzik soká az ivóban; sörét felhajtván az emeletre indul. A kiürült sütistányért visszavivő Den azonban furcsa dolgot vesz észre. Hökkent képpel ül vissza az aztalhoz. - Ti is úgy láttátok, hogy az az idegen felhajtotta a sörét? Csak azért kérdezem, mert úgy néz ki a korsója, mintha hozzá sem nyúlt volna... Ugye, nem egy újabb kísértet szórakozik?! - azzal aggodalmas pillantást vet a sárkánytrófeák irányába.
 
...
 
OFF ***Mindenkinek, akit érint! Nagyon nagy kérés lenne, hogy egész, kerek mondatokban fogalmazzatok, az írásjelek + a helyes ragozás használatával, és a gondolatjeles "jegyzetformátum" mellőzésével? Ehhez nem kell írói véna!!! Senkit nem akarok csesztetni, de nézzétek meg, milyen volt a Taverna eleinte, és hogy milyen most! Ami engem illet, nem véletlen, hogy egyre kevesebbet írok bele. Köszi a figyelmet, és bocs az offolásért! A reagokat pedig, ha lesznek, privátban várom.***OFF
 
szemével végig kőveti a belépő személyt, aztán fel áll és a pult hoz megy:
-van szobája?
-van
-kérnék egyet
-ok, itt a kulcs-- az idegen el veszi és a szobák felé megy
a sör amit ivott teli van...
 
Biccent a belépő Asztének. Végighallgatja a vérfarkassal való találkozás történetét. Kíváncsi volna mi volt olyan fontos, hogy a likantróp követte, de nem támadta meg. És hogy miért torpant meg a folyónál? Szintén rejtély. Egyből a vámpírokról szóló pergamen sorai jutnak az eszébe, és hogy vámpírok iszonyodnak a folyóvíztől. Dehiszen az egy vérfarkas volt... érdekes gondolatmenet, de nem sok értelme van. Talán ki kéne deríteni, hogy mit akart az Asztét követő vérfarkas.
 
Belép egy csukjás alak, oda megy a pulthoz, kér 1 sört és leüll az egyik szabad asztalhoz ami a sarokban van. iszogat......
 
-hát a te esetedben kivételt kell tegyek Den te valószínű ,hogy veszélyes vagy....és a felnevett a elf-driád
-hát meghiszem azt hoggy eleged van belőle de meddig tart???(amég farkas vagy)
-JAJJJ TÉNYLEG ki ment a fejemből....
de megtartjuk az bisztos!!!

Rex odafordul a Asztéhoz. Fekete Testvér a neve érdekes elősztorival denevér hátassal és nagy fogakkal. Már előtted ment el.
De vissza jön (mert megüzente privátban)
 
- Kinézett magának és követett mindenhová. Egyszerűen nem tudtam lerázni egészen addig a folyóig...- kis gondolkodási idő után elhatározza magát kérdéseire. - Honnan jött a vámpír? Ki volt az? És miért jött ide? És hová ment? Az ilyenekkel nem lehet viccelni. Bár mindegyik vámpi elintézhető max. 4-5 óra alatt.
 
- Francokat! - néz nagyot a visszatérő Denisa. - Egy farkas mindig veszélyes, a likantrópok meg különösen azok! Én már csak tudom... - fintorog. - Nem is beszélve arról a kellemetlen tulajdonságukról, hogy ha állat-alakjukban megsebeznek, simán elkaphatod tőlük az egészet. Bár, ha nagy mákod van, megúszhatod... - Odaballag a pulthoz, kér egy korsó sört Garrettól, és - ha már ott van - lenyúlja a társaságnak azt a tányér friss mákrózsapitét is, amit a fogadós az imént rakott ki, "aki kapja, marja"-jeligére.
- Ami engem illet, elegem van a farkaslétből egész hátralévő életemre. Ne tudjátok meg, mi macera tud lenni egy szarvasfogás, ha nem áll mögötted a falka ereje! Aztán ha elkaptad, jön valami nálad nagyobb, és úgy elkerget még a környékről is, hogy... - legyint, és kiemel egy szeletet az istenien illatozó sütihalomból. - Mmmm... na ez az élet - harap bele élvezettel; aztán hideg sörrel kúrálgatja szegény odakozmált nyelvét. Barátai jót derülnek rajta.
- Jut eszembe, Rex! - néz végig a barbárnő a diszkréten röhögő elf-driádon. - Nem akarok pofátlanabb lenni a szokásosnál, meg köszi az istállót is, de jól emlékszem, hogy lógsz nekünk egy házavató bulival?
 
Rex odafordul és a belépő Asztét üdvözli:
-Szervusz Aszte!
-Dennek nincs két kulcs mert vissza adta
-azt tudom ,hogy ti raktátok rendbe! Rex megenged magának egy kissebb mosolyt!
*khm* az merre van??? kérdi a kalandozó növekvő vigyorral és némi nemü pimaszsággal !!
-a vámpírunk elment !
-Aszte egy vérfarkas nem OLYAN veszélyes! (és egy pillanatra végig mér Asztét hiszen régen látta) -vagy lehet hogy nagyon is...
 
Az ajtó kinyílik és belép... (Na ki?)Aszte.
- Ezek szerint Dennek most 2 kulcsa is van? Hiszen mi raktuk rendbe. - pimasz vigyora nem tudott már nőni, akkora volt - Amúgy a tesóm elment *khm* haza úgyhogy velem kell beérned egy darabig... nincs itt véletlenül egy vámpír? ah, marhaság. A tegnapi Vérfarkas egy őrült volt és mindenhová követett... kicsit paranoiás vagyok.
 
-Tudod Den hogy nálam van egy kissebb isstálló hiszen te meg a többiek hoztátok rendbe...
Ott elszállásolhatjuk samut.Csak nem minden nap vagyok othon ezért tessék itt egy pót kulcs a kerítéshez,hogy enni tudj adni neki, azzal a lendülettel oda is tobja a kulcsot Den kezébe.
És rendel egy óriás sárkány burger hisz nem evett már vagy 10 órája...
 
A barbárnő is ledöbben a hallottakon,és hálásan csap le a sörére.
- Kösz, fefce! - Pár korty után már kezdené normális színben látni a világot, ekkor azonban furcsa zajok hallatszanak az istálló irányából. "Samu!" - csuklik fel Den, majdnem félrenyelvén italát.
Kivágtat, forrón remélve, hogy az imént elfogyasztott fokhagymás drúnagorburger okozta lehellet elég riasztó egy vámpírnak. Nem mintha nem szállna szembe akár a kilenc pokol démonaival is, ha Samuról van szó... de az ott kint mégiscsak egy régi ismerős, Fekete Testvér, akivel csináltak közösen ezt-azt, és nem szívesen tesztelné le, valójában mennyire lennének méltó ellenfelek. (Na meg Garret is kivágná a tavernából a bunyóért... bár erre most Den nem gondol.)
Beront az istállóba, de rögtön látja: felesleges volt felborzolnia képzeletbeli hát- és faroktollait, mert a bikának - bár veszettül rángatja kötelét - szőre szála sem görbült. Viszont csöppet sem szenvedheti a közelében lebzselő denevérhátast: vérben forgó szemekkel, a földet kapálva tiltakozik Dracul társasága ellen.
- Kicsit rázós napja volt szegénynek, ellopták, eladták, aztán meg kishíján a mészárosnál kötött ki, mikor felöklelte új "gazdáját"; holott a fickó a hibás, mert minek csapkodja az ostorral?! - mentegeti Den a berzenkedő Samut. - Cafatokban vannak az idegei! Jobb lesz, ha kiviszem innen, mielőtt kárt tesz magában - azzal kivezeti az állatot.
Na de hol fog most Samu aludni? Mégsem kötheti ki csak úgy a szabad ég alá! - Hé, fiúk! Van valakinek valami ötlete, hol szállásolhatnék el egy hajléktalan bikát? - kiált be a taverne ablakán.
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.