Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szikrázó manahal
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezzel a rózsaszín és narancssárga pikkelyekkel megáldott, csukafejű teremtménnyel a barlangi tavak mélyén találkozhatsz. Persze lehet, hogy nem is ennyire rikító a kinézete, csupán attól világít, hogy teste színültig mágiával van telítve. Talán ezért is érzed azt a furcsa bizsergést, amikor apró és hegyes fogaktól hemzsegő, szélesre tárt szájával különböző testrészeid felé veszi az irányt." - részlet a szikrázó manahalról szóló Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
-Nyugi-mondja Fefce lassan-ha nem teszel rossz mozdulatot,mi se teszünk semmit.Nem fogunk bántani,amig nem adsz rá okot!
 
Ezzekre a szavakra egyszer csak be vágódik a taverna ajtaja, egy szürke koponyes alak jön be villám gyorsan és csap ja be az ajtót, aztán az ajtónak neki dölve liheg.
Teljesen el van ázva látszolag remeg a hidegtől és a fáradtságtól, a ruha ami rajta van teljesen testéhez simúl és
ki rajzolodik az jövevény tökéletesnek mondható teste. A ruha nagyon szakat, minha valami sajt lenne. a csukja rész ép most szakad le és meglátható a jövevény arca, aki még mindig hangosan zihál és látszolag még nem fogta fel a dolgot hogy itt van. Az arc meg pontosan annak a képnek a mása amit imént a katonák mutatak és most a falon lóg. Mindenki döbbenten nézz.
A zihálás halkul, a nő szemében fény csillan és körülnéz(meg érkezett lélekben is) a társaságon, aztán a szeme a kép mására vándorról, ekkor dühöten, belé állítja díszes törét a képbe, aztán vissza fordul a tömeg felé, és figyel ha bármi gyanust meg pillantana egy pillantás allat a taverna kivül van. Csak meredten nézz, egyelőre.
 
fefce hoz egy vödör vizet,seprűt ésmegpróbálja a mocskot kimosni vele.
Látván a többiek meglepődött arcát:
-Háát már kezdett hányingerem lenni nekem is.Nem vagyok én ilyesmihez szokva;).Amugy ezt a jóembert nem kéne arráb rakni innen?mondjuk egy ágy vagy valami?
 
-Nos folytassuk az ivást bar....Nem sikerül bvefejeznie mert összeesik az alkohol hatására.Még annyit lehel egy eröfeszitéssel.
-Te nyertél.Köszönöm még sose kaptam ki-Élvezet volt veled játszani.Fogd a 200 aranyad megérdemled.
A féfi kb 1 órát fekszik a földön mielött felébredne.A másnaposság minimális jele se mutatkozik rajta feláll felveszi a köpenyét és rednel mégegy sört.Ám miután felhajtotta el kezd öklendezni és egy hatalmasat hányik.A kb 1 négyzetmétert beborító okádék igencsak sajátságos szagot áraszt.A férfi megint elájul,mégsem heverte ki teljesen a sörözést.Szerencsére nem a hányásba dől bele.
 
-Becsszó, csak pisiltem -húzza össze magát az ork.
Letöröli a sörhabot az orcájáról, amjd elveszi a nyújtott gyökereket.
-Ám ezen ne múljék, te is ettél belőle, hát most énis a próba alá vetem magam!
Elrágicsál pár gyökeret, és még mindig kutya baja. Ha az esővizen kívül bármi is jutott zsák gyomrába, akkor az bizonyosan fölszívódott a gyökerek hatására.
A vándor bizonyára elfelejtette, hogy Surr említette, hogy a gyökér a nedvesség egy részét és a zsírt vonja ki. Így a gyökereknek hála az ork most pár korsó sörrel könnyebb lett. Bár maga sem tudja mitől... lévén az illumináltság hatására neki sem jutott eszébe ^^
 
A vihar nem akkar el állni, sőt egyre hátborzongató hangokat ad ki. a taverna ajtót is elkezdi csapkodni addig mig valaki rendesen be nem csukja nagy nehezen. egy óirási menny dörgés, többen be huzzák a nyakukat reflex szerűen. Valaki meg szólal a tömegből:- ez nem fog hammar
el állni, ugy látszik hogy...- de a mondat végét elnyerte egy ujjabb nagy dörgés
 
***-Rex is látta már Surrt igazán inni de most erős ellenfele van bár eddig Surr mindenkit lenyomott és egyépként is mivel most nagy üzlet van készülőben jobb lenne ha Surr nyerne***így elmélkedik az elf driád és mára inkább haza fut mágiával kis esőköpenyt csinál ami elvileg egy energiapajzs de erre is kiválóan lehet használni.
haza megy lefekszik és aliszik 10-ig!
 
- Én Surra fogadnék - jegyzi meg Denisa. Vadul bíztatja is barátját, bár az ork enélkül is uralni látszik a helyzetet. Dennek hirtelen eszébe jut valami - egy ígéret, amit a minap tett a piacon valakinek... "Szél Anya jeges haragjára, a végén még elkésem..." - gondolja. Gyorsan lehajtja maradék sörét - egy ideig ez lesz az utolsó... Mivel mindenki a versenyen izgul, senkinek sem tűnik fel, amint a barbárnő - némi aranyat hagyva a pulton - csendben elhagyja a tavernát. Nyomait hamar elmossa az eső.
 
-Nem akarlak megsérteni de mielött folytatnánk nem ennél meg újra egy-két gyökeret.A vilgért sem akarlak megsérteni vagy rosszat feltételezni rólad csak a sok alkohol hatására képes egyre-másra az ember, vagy épp a barbár-Szól teljesen őszintén a férfi és barátságos arccal pár gyökeret nyújt az óriás felé.
 
- Szerinted, öcsi, melyik nyeri? - kérdi Seirun.
- Az idegen jól bírja, de ezt Surr nyeri majd meg. Az előző versenyhez képest, amit láttam ez semmi. - jegyzi meg az ifjú.
 
Az ork kisvártatva megérkezik esőtől csapzottan.
-Hö, há' nem eleredt odakint az eső. Az az igazság, hogy eltévedtem kicsit, de még időben kiértem a mellékhelyiségbe.
Büszkén vigyorogni kezd majd leül:
-Akkor folytathatjuk?
 
-Jólvan megvárlak.Szól a férfi.És nevet egyrészt mert az alkohol már nagyban befolyásolja agyát másrészt mert a barbár óriás épp hotgy beért a toalettre és éppenhogy nem volt szüksége új aslóneműre.
-Nahh amíg viszatér naygtestű barátunk mit szólnátok ha kártyatrükkökkel szórakoztatnálak titeket?
A nézők szeme felcsillan,ritka errefelé az ijesféle vándormutatvány.A férfi egy pakli kártyát vesz elő egyesével feldobja a levegőbe az összeset és még mielött leérnének tapsol egyet mire a feldobott kártya eltűnik.Mikor az összes kártyát feldobálta megkéri a csapot hogy nézze meg nincs el a pult alatt a pakli kűrtya természetesen ott van!A tömegnek ttetszi a tréfás vándor.Most egy kést vesz elő és magába döfi,a tömeg szörnyülködik, a féfi ezután felál és elemeli testétől a színházi játékkést.Mindenki nevet.Majd még sok bohóc és pantomim mutatvánnyal szórakoztatja a népet.Majd megszólal:
-Hol lehet a hordótestű ivóbarátom?Már itt kéne lennie!Nem akarom feltételezni hogy csal de nem tudom mit csinál ennyi dieig a mosodóban.
 
Rex nincs ivó hangulatban de elvesz egy nagy korsó sert pont ő maradjon ki az ivászatból!
és És ő is lelkesen hajtja fel a korsó söröket.
a felhőzet kezd felszakadozni az előbbi nagy eső után.
 
-Megkívántam én is.Garret adj egy-két korsoval.-Azzal ő is mintegy bátorítva e nemes verseny résztvevőit ott kortyolgat melletük.
 
~A falakra!! Támadnak!~
Fut át a bentlevők agyán, amikor a hatalmas, velőt rázó ágyúdörgés-sort meghallják. Hanyadt homlok menekülnének is ki, ám ekkor az ork elnézést kér. Csak böfögött. Egyre borgőzösebben issza az italokat, de láthatóan nincs ez ellenére. Valószínűleg a túlvilágot is valahogy így képzeli el, már ha elterjed idáig korlátolt elméje. A kint eleredt eső, ám ezt egyik iszogató sem vette észre.
-Öregem, há' neked binyorára barbár vér is csörgedezik az ereidben. Ám akkó' is én nyerek! -csetlik-botlik Surr nyelve.
Újabb korsó sörök csúsznak le, ám az első lelkesedésből visszavévén, már lassú kortyokban, nem egy húzásra issza a két kalandozó az alkohol-neműt.
-Ám most elnézést kérek, de meg kell látogatnom a piszoárt. Kérem addig várakozzék, nehogy eligya előlem a finom seritalt. -szól az ork rá nem jellemző szóhasználattal. Ez már bizonyára az alkohol befolyása. Ki is megy rögvest, elvégre a töménytelen mennyiségű elfogyasztott ital már nagyon nyomja a hójagját.
 
Nagy ivászat közben a szinte mindenkiben meg fordult a gondolat hogy mivan ha nem a barbár győz? És mindenki egyre feszültebb, ekkor egy óriás dörenés hallatszik és kopogások, szószerint el kezdet ömleni kint az eső, ujjabb dörenés és koppogás és igy folytatja egyre csak, sőt még erősödik is, de az ívók csak isznak....
 
-Hát akkor rajta!Sok sikert neked és mégtöbbet nekem.Vigyorodik el a férfi.
-Csapos sört!Sokat!
-Az első sört mindketten egyhajtásra ledöntik, pont úgy mint a másidkat harmadikat és negyediket és ez így megy még jó darabig.Majd a sokadik sörnél,má senki nem számolja ki mennyit ivott mivel folyamatsona egyszerre isznak bár egyre lassabban.A boltos vigyorog a barbár már röhög az alkohol hatásától de mindketten hősiesen isznak egyszer csak a boltos elájul,vagyis csak mindenki azt hiszi elájul, a barbár már diadalmas mosollyal nyúl a pénz felé amikor újra felkel a férfi és iszik tovább.
Már több hordó italt megittak félő hogy nem marad több sör az egész kocsmában.De a két férfi csak iszik iszik.Nem tudni ki fog nyerni körülbelül ugyanolyan állapotban vannak,ráadásul olyan mintha egyiküknek se kottyant volna meg néhány 10 liter alkohol.
 
Bár fefce hamarabb ajánlkozott, de Rex gyorsabban adta meg a tétet, úgyhogy az ork bólint neki.
-Rendben, megmutatom hogy merre van a mező. Ám jobb lesz ha többen megyünk -néz végig a kocsma többi kalandozóján- mert igen veszélyes arrafelé járni.
Visszafordul a kereskedőhöz:
-No, itt az én 200 aranyam is. Ezek szerint kezdhetjük a versenyt!
Az ork óvatosan lehelyezi hab testét egy székre. Az recsegve-ropogva tartja a mázsás izmokat.
 
-Na jó Surr megtámogatlak 250 arannyal ha megmutatod hol vannak ezek a gyökerek de több nincs mert a megtakarított pénzem elment a házra...mondja keserű vigyorral Rex.
és elő veszi a zsebéből a tarisznya aranyat. ezzel a lendülettel az ork kezébe is nyomja a zacskót.
·"-Remélem jól fog hozni ez a gyökeres dolog a konyhára nincs időm éveket várni mire újra lesz annyi pénzem! mondja magába Rex"·
-Na akkor a sörivó verseny után indulunk!
 
Fefce odalép a testesebb versenyzőhöz,és imigyen szól:
-adok szivesen 200 aranyat neked kölcsönbe hogy meglegyen a nevezési díjad..nem kell visszaadnod,csak szeretnék majd kérni valamit töled.
 
//Mellesleg fogalmatok sincs hol terem a gyökér.
"öt napi járásra egész mezőnyi van belőle."
Azt tudjátok, hogy öt napi járásra van, de hogy merre, azt nem. Ráadásul ami egy barbárnak a vadonban öt nap járás, az egy átlag harcosnak akár egy nappal is több. Ígyhát több tíz négyzetmérföldre rúg a mező lehetséges helye. Egy tapasztalt természetjáró -pl egy barbár ;-) - segítsége nélkül esélyetek sincs megtalálni. Sry. //
 
~Hát mégsem csalással akart nyerni, hanem valódi belső erejével. Ez dícséretes. De azért megnézem magamnak, hogy mikor iszik az asztal alá ez egy barbárt.~
Futnak át magabiztos gondolatok az ork fején.
-Kéccáz' pénzecske?! Háát, az nagyon sok pénz. Annyim szerinem nincsen is.
Sápad el a zöldbőrű. A farkasprémek eladásáért jó, ha negyedennyit kap egy szezonban. Esetleg, ha medvebunda is akad, akkor többet. Nadehogy kétszázat? Hamar felméri, hogy nálla nem lehet annyi. Azon egyszerű oknál fogva, hogy amennyi pénze most van, azt meg tudja számolni. Kétszázig meg nem tud elszámolni. Ígyhát nem lehet kétszáz aranya, mert azt nem tudná már megszámolni! Bizony-bizony, csavaros egy logikájuk van az orkoknak ^^
-Most mi legyen? -fordul kérdően a hozzá legközelebb állóhoz, Seirunhoz.
 
-kezet rá-és azzal kezet fognak-én meg megpróbálom majd megkörnyékezni Garrettot hogy árulhassuk,hiszen ez neki is jó,mert a fájógyomrú ember nem tud fogyasztani.Illetve szerzek embereket a kik segítenek kiásni ezeket az őő izé..jobbulásgyökereket.
 
Rex elhúzza Fefcét a legtávolabbi sarokba ahol senki nem halja és elkezd suttogni:
-Jó ötleteid vannak fefce ez nekem mér nem jutott eszembe! -mondja mosolyra kanyarodó arcal.
-tudod ,hogy itt lakom alig pár 100 méterre és van egy kis hátsó kertem akár termeszthetnénk is!-illetve az a fészerből lehetne raktár!
-és mivel Surr elmondta hol lehet megtalálni őket talán még egykét ember és segítenek elhordani nekünk itt mindig van egykét részeg gyomor fájdalmakkal!
-Akkor ha nem baj akkor én is beszállok az üzletbe. -de csak ha nem gond és szerszámokat illetve raktárat és a termőtföldet adok eggyüt meg csináljuk kérdezi Rex teljesen átszellemült arcal.
 
-ezekből a gyökerekből nagy üzletet lehetne csinálni.-kezdi el magyarázni Fefce-tudod sok ember van aki sokat eszik,sokat iszik,és akkor utána nem érzi jól magát.de ezzel a gyökérrel segíthetnénk szenvedéseiken-elvigyorodik-persze jutányos áron.
 
-Ám legyen!-rikkant vígan az árus majd magábva töm egy-két gyökeret.
-De nekem nem elég a tét amit mondtál mit szólnál ehhez a díszes pajzshoz?-modja és az apró köpenyből elővesz egy hatalmas pajzsot.A tömeg csodálkozik hisz senki nem érti hogy fért el egy ekkora pajzs egy ekkora köpenyben.Majd a férfi leveszi a köpenyét.Egy hatalmas vágás éktelenkedik a félmeztelen felsőtestén,melyről mindenki azt hitte hatalmas sörhasat foglal magába de a férfi izmos testtel rendelkezett.Most újra megszólalt:
-Sőt egy nagyobb pénzösszeget is szánnék rá-szól majd,mindenki ámulatára a hasában lévő szakadásából húz elő egy erszényt.
-Nos mudjuk 200 arany?
 
Rex oda somfordál Fefcéhez aki mereven bámulja a gyökereket.
-mi érdekeset nézel olyan erősen Fefce??? kérdi a elfdriád kíváncsian.
 
Fefce izgatottan sertepertél az asztal körül,nem a versenyre kíváncsi,hisz az előre lefutottnak látszik.Azok a gyökerek.Azok érdeklik.
 
A tömegen az ork vágja át magát, majd miután a jajveszékelések és halálhörgések alábbhagynak így szól:
-Üdv! Én Surr vagyok. Szívesen kiállok veled. A tét legyen az, hogy a vesztes fizeti a söröket -széles mosoly terpeszkedik arcára.
-Ám előtte kérlek egyél meg néhány ilyet... -kotorászik egy kicsit oldalerszényében, és pár koszhadt gyökeret vesz elő- Nem kell tőlük félni ezek csak Boszorkánygumók, öt napi járásra egész mezőnyi van belőle. A rosz gyomrot helyrerakja úgy, hogy felszív minden felesleges zsírt és folyadékot. Úgy, mint a nemrégiben megivott varázsitalokat vagy immunerősítő főzeteket is. Így aztán valóban az én szívósságom áll a tiéd ellen, nem holmi varázsfőzetek csaló hatása fog diadalmaskodni. Ha így is áll a fogadás egyél, ám tudnod kell, hogy ezzel a megivott italok maradéktalanul hatásukat vesztik -mondandója nyomatékosításaként a verseny helyszínéül szolgáló asztal közepére teszi a gyökereket. A tömeg lélegzetvisszafolytva várja, hogy vajon az árus elfogadja a kihívást. Ha nem, akkor nyílvánvalóan az italok hatásvesztése miatt nem -ennek ismeretében valószínüleg más sem fogja elfogadni a kihívást, lévén csalás van a dologban- ha azonban elfogadja nem kétséges, hogy a barbár fog nyerni. A harcedzett gyomor zsinorban hat-hét átlagos kocsmaembert is képes volna asztal alá inni, mielőtt gazdája kidőlne.
 
Hát nem is akkarjál- de ha véletlenül meg láttod kerüld el meszire és szólj, és persze ez mindenkinek szól-emeli fel a hangját- de most már nekünk mennünk kell.-oda fordul társaihoz, int egyet aztán a elindulnak a kijárta felé. Aztán meg torpan oda fordul a csapos hoz és rá mosolyog, egy zsacskó aranyat rakot az asztalra-Üdvnéktek-és kiléptek az éjszakába.
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.