Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ő még nem tudja...
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A képen látható kalandozó még nem tudja, de a labirintusnak a mélyén, ahol most ő jár, nem lehet csak úgy a földön elszórt kincseket találni. A csillogás csak csapda, a következő pillanatban három falból előszisszenő, azonnal ölő méreggel átitatott tű csapódik majd gyanútlan testébe.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ...
Nézet:
hopsz egy kicsit elírtam bocsánat...*******
Aztán meg egy vápírral köthetett egyességet nehogy megölje!! Rex régi jó barátja volt Feketének de hogy ilyen hazúg lett belőle ezt Rex gyomra se akarja bevenni. De mi történhetett vele ,hogy ekkorákat hazudjon???
 
Rex is mélyen gondolkodik miközben halgatja ezeket a szerencsétlen zagyva ságot. Feketéból nem vámpír lett hanem EGO bajnok magyarul EB (hehehe)!
Rex néha ránéz a bólogató Surra aki igen furcsán néz ki. Az elf nem képes ellhinni amit Fekete beszél méghogy avatár fogadjunk hogy a temetőben hulla rabolt egy nekromantának. aki nem züllödt addig hogy feltúrja a temetőt. Aztán meg egy vápírral köthetett egyességet nehogy megölje mert Rex régi jó barátja volt Feketének de hogy ilyen hazúg lett belőle ezt Rex gyomra se akarja bevenni.
-Az elf-driád csak arra ébred fel méla bús gondolkodásából mikor Fefce oda löki elé a korsó édes nedüt...
 
Fefce felkapja a fejét,valami különös energiamező interferencia miatt mintha a koponyáján belül hallotta volna a nagydarabb ork gondolatait,és ezen igen meglepődik,hisz nem várta volna ezt tőle.
Habár azt rég megtanulta hogy ne a külső és az első benyomás alapján itélj.....
De helyeslően rábolint a gondolat menetre,hisz ő is találkozott már a VP tipusú kalandozókkal,és bár nem nézi le öket az igaz,de próbál hogy ha lehet segitő kezet nyujtani ezeknek a szerencsétlen teremtéseknek,hisz ők tulajdon képpen csak megrekedtek egy bizonyos szellemi szinten(bocsi),amin megfelelő kezeléssel,és persze a paciens beleegyezésével lehet segíteni hogy hasznos tagja lehessen a társadalomnak.
Ezt végig gondolva,ugy érezvén ismét egy magvas gondolattal gyarapítva a multiverzumot,elégedett mosolyal hátradől a székén és elkiáltja magát:
-Mindenkinek fizetek egy sört,és igyunk arra hogy ujra tiszta padlás!!!!
 
Surr mindezt hallotta a másik asztaltól.
Ő mindvégig itt volt sörét kortyolgatva, mégha nem is volt oly' beszédes. A hallottakra csak fejét ingatta.
Avatárok? Isteni seregek?
Az ork csak a fejét ingatja.
Halandó nem lehet olyan agresszív, hogy felkelthesse egy isten figyelmét. Ha valamiképp mégis sikerül ez neki, akkor az isten nem seregeket küld, hanem egyszerűen elfújja a kalandozót, mint egy porszemet. Ha meg sereget küldene? Leggyengébb isteni küldötte is elég lenne egész országrészek elpusztítására.
Tovább ingatja a fejét az ork. Méghogy Fekete egész hadakkal kűzdött.
Erre egy halandó sem képes!

Illetve egy talán... Surr emlékeibe réved... táltos öregapja mesélt neki egy (hálistennek) igen ritka kalandozótípusról. A VP-ről. Ez a rövidítés egy misztikum és dics ővezte lény: a VérPisti. A VérPisti ismertető jele majdhogynem isteni hatalom, hatalmas varázstárgyak, sablonos -gyakran egész mészárlásokkal teletűzdelt- előtörténet, igénytelenül összecsapott mondatok. Szintén jellemző a dögunalmas monológ, amit persze mások karaktereinek felhasználásával párbeszéddé formáz. A feltételes módot, vagy a tényleges párbeszédet nem ismeri. Azért "teteti fel" mások karaktereivel a kérdéseket, hogy azokra elmesélhesse fent említett maradéktalanul kielégítő sablonos előtörténetét. Természetesen nem rest saját magát dícsérni, hiányoltatni a másik karaktereivel. Szívét melengeti a tudat, hogy hiányzott társainak, mégha nem is a társak, hanem saját maga szólt társai szavával. A halál a VP számára nem létezik, és elképzelhetetlen számára, hogy egy egyszerű kocsmai verőlegény is ellenfél lehet a köznapi kalandozónak. Persze nem véletlenül, hiszen saját magát nem köznapinak, hanem majdhogynem isteni eredetűnek tartja. Nyílván késztetést érez arra, hogy a kocsmában levőknél -az összeset együttvéve- vagy nyolcezerszer erősebb legyen.
De nézzük el az ilyen típusú egyénnek. Megszokta már az általa képzelt hatalmát, képtelen egy egyszerű "földhözragadt" karaktert kijátszani. Pedig nem a hatalom, hanem a kijátszott hangulat volna itt a lényeg.

Surr nyaka lassan megfájdul a fejingatásban, olyan hosszúra nyúlik Fekete Testvér előtörténete. Az Ilidanos-ezerévrebörtönbezárós-szerintem :P rész erejéig kicsit pihen, majd folytatja. Persze elég hülyén néz ki egy ork, aki másfél óráig ingatja a fejét. De ez senkinek nem tűnik fel, ugyanis már mindenki édes álomba merült Tesó történetének végére. Talán valamilyen varázslat ütött ki mindenkit?

Látván a likantróp kocsmalakó távozását ismét söre kortyolgatásába fog. Olyan apróságokon már nem is kezd el gondolkozni, hogy egy vámpír csak akkor léphet be egy magánépületbe, ha egy arra illetékes személy a közelmúltban meghívta oda. Vagy hogy vajon hány faktoros naptejet használ Fekete Testvér. Ilyen -igen egyértelmű- szabályok egy VP vámpírra nem vonatkoznak...
 
Hangos csapkodás zaja üt meg a taverna nyugodt életét! először Garret lesz figyelmes hiszen Den nincs bent Rex és Fefce a padláson takarít! Garret kilép az ajtón és megrökönyödésében megcsúszik, egy fúrcsa szerzet áll előtte egy kantáron vezetett óriás denevérrel aki lassú csapkodással a föld szint felett van a furcsa alak sötét köpenyt viselaz arcát eltakarja egy gyíkbőr maszk. az alak így szól:
-Hova köthetném ki az én kis Ðracúlomat??mondja majdnem érthetetlen hangon az idegen.
-Garret kicsit idegesen de azt feleli pár óráig itt maradhat de tovább nem! És megmutatja az istálót.
aztán a köpenyes belép az ajtón a csapos kíséretében.
a csapos kicsit nyugtalan hangon de azt mondja:
-ELnézést de ha maga valami gonosz lény aki össze töri a berendezést jobb ha azzonnal eltűnik mert bajok lesznek!! VILÁGOS??!!
-a lény csak bólint és rekedt mély hangon annyit mond
-egy pohár VÉRvörös bort akarok!!!
-Garret csak egy műmosolyal és a vevőért mindent nézéssel felel.

E közben a padlást meg csinálta a két kalandozó és jól vézett munka után le mentek a fogadóba egy pohár sörért. DE mikor meglátták azt a gyanús idegent inkább az éppen sárkány VÉR borból öntött a "kedves"
kuncsaftnak!
-KI ez az idegen Garret? kérdi Rex idegesen és miért van ilyen negatív kisugárzása mintha meghalt volna már egyszer??? kérdi gyanakvóan Rex.
-Fogalmam síncs mondja a fogadós denem tílthatok ki minden sötét alakot a kocsmámból szólalmeg kicsit idegesen a mindenkori csapos!
Rex magán akcióba kezd és észre vehetetlenül körbe nézi a vendéget. egyetlen érdekességre bukkan a figura hátán ott fityeg egy számszeríj!
Reximus gondolkodóba esik és rádöbben ,hogy ezt az íjat látta már valahol.Oda somfordál Fefcéhez aki az egészet figyelemmel kísérte.
-Neked nem olyan ismerős az az íj?? és mutat egy mágikus képet az fegyverről Fefcének!
-De mintha láttam már valahol de nem tudom hol mondja Fefce érdeklődve!
-akkor mindjárt megtudjuk csak gyere velem támogatásnak mondja a elf driád kíváncsian. Fefce vele tart.

Leülnek a lény mellé aki csak iszogatja a borát.
Először Rex szólal meg:
-Elnézést ön honan szerezte az íjját?
-A lény csak ennyit nyög ki EEEEMURHGGGGGHHHHÁÁÁ!
-Tessék ? kérdi Fefce idegesen!
-Ez mindigis az enyém volt mondja a köpenyes szinte érthetetlenül krehácsolva.
de se Rex se Fefce nem értik és egyszerre ezt mondják
-nem venné le a maszkját MR Idegen ,hogy jobban halahassuk????
- a lény lehúzza a fejéről a maszkot de nem jut ideje megszólalni mert a két kalandor huledezése elnyomja a hangját.
-De hisz te te te te va vavagy Fekete Testvér?? kérdezi Rex hüledezve.
-igen feleli a hang mostmár sokkal érthetőbben.
-De akkor mi történt veled miért vannak olyan éles szemfogaid mint egy vámpírnak? És mért volt rajtad maszk? És egyáltalán mér vagy olyan más mint akit születésünktől fogva ismertelek?
-ez nagyon hosszú történet...
-De nagyon érdekel minket!
és közbe Den is be kászálódik az ajtón és leül Rex mellé és figyel.

-Az úgy kezdődött hogy megharagudott egy isten agresszív viselkedésem miadt és rám uszította seregét én bártran harcoltam amég bírtam de amelyiket le öltem ahelyet 10 élő holt lépett elő végül alul maradtam. Az istenek hónapokig egy olyan síkont tartottak ahol nem volt semmi csak sötét de az sok se enni se inni nem kaptam de nem, is éreztem szükségletét még kimenni sem kellet mintha megált volna az idő olyan volt mintha éveket tötöttem volna ott a semmi ben amikor egyszercsak egy fényes lovag lépett elém és elbeszéltemért kellet meghalnom és elmondta ,hogy lehet kijutni erről a helyről az volt a megoldás hogy behódolok az istennek és megbánom tetteimet.
Fekete nagy levegőt vesz és folytatja:
az isten azt mondta ,hogy csak akkor enged el az örröké valóságból ha elfogadom ŐT én kérdés nélkül megtettem de áldás is volt mert kiszabadultam börtönöm ből de átok is ez mert félig az istenem avatárja is vagyok magyarul vámpír!!! És mellém adta még Ðracot is a segítőmet aki segít pár dologban a teléjes fél avatársághoz.....
MIndenki hüledezve halgat még az Öreg Garret is Fekete iszik a borából és elhalagat.
-Lemegyek Ðrac hoz aludni majd holnap beszélgetünk.Szól Fekete
denevérré válik és kirepül az ablakon.....
 
//REx érdekes hangon vihorászva//
-Én is szólal meg Rex alig halhatóan a röhögéstől!
-DE megyek veled Fefce ha Garret is jön mert mostanába írtózom a sötéttől amita ez a akármi hajnalrend valakije szórakozott verlünk!
-jah és kösz Den a lakást már othon is érzem magam benne!
 
//az asztalt csapkodva röhög//
-Én is szerencsétlen vagyok-mondja mikor meg tud szólalni-de te...

Utána összeszedi magát-Én felmegyek a padlásra ha jön velem valaki-mondja Garretnak-És segitek kitakarítani.
 
- Unalmas? - hördül fel a belépő Denisa. - Ezt biztos azért mondod, mert téged nem kergetett meg holmi, dinnye nagyságú rondaságokból álló pókhorda Rex padlásán, nem omlott be alattad az a rozoga pincelépcső, nem kellett kutatóexpedíciót indítanod Samu után a kerti susnyásban, eközben nem csobbantál bele nyakig valami lerobbant, kerti tónak csúfolt iszapos gödörbe...
Kissé ziláltan rogy le fefcéék asztalához. - Mi olyan átkozottul vicces?! Ja, és még az őrök is megkergettek a piacon, pedig az a rohadt bikatolvaj kétszer akkora verést is vígan megérdemelt volna, de szerencsére sikerült meglógnom a dutyiból, aztán meg... mindegy, nem érdekes - legyint fáradtan barátai hökkent arckifejezését látva.
- Tulajdonképp egész jól szórakoztam, szóval ha esetleg felötlik benned a fogadótatarozás gondolata, szívesen segítek - fordul a sörét hozó Garrethez. - De a padlásra nem megyek.
 
OFF..azért nem irtam idáig mert ez a nyár ilyen holt szezon volt,és nem akartam hogy egyedül csak én irjak ide,de remélem most már be fog indulni(olvass vissza hogy mi volt)..OFF.

Fefce eltünödve ül egy daraig-háát nem sok minden történt,olyan nyugodt álmos kis nyár volt,olyan öö öö izé hát olyan -zavartan elhallgat--unalmas volt nna!csattan fel,mindenki csak lézengett,mintha a rosszfiuk is nyaralni menntek volna-zavartan forgatja korsót a kezében...
 
//bocs az off ért de ezt muszály...
mi van itt edig nem voltam net közelbe de írjatok ide is mert lemarad a topik itt az iskola de Den hol van?
na és Seirun??? na és Fefce??? és Arti?? de ezek felett Wreitman hol van ??? és Surr ??? Garret most te meg hol vagytok vagy abba szeretnétek fejezni a topikot???? vagy büdös a szám??? és nem mertek a közelbe jönni??? vagy meghalt mindenkinek a kedvenc kölyök kutyálya buksi ????
irjatok én írok...//
 
Mire Rex felébred egy pokróc hever a hátán és párna a feje alatt a kocsma TELJESEN rendbe van hozva Garret épen egy gnómnak önt hideg sört.
Mire Rex felál a kedvenc csapos hideg málna szörpel és nyúlpörköltel várja Rex álmatagon kérdi:
-mennyi időt aludtam???
-Úgy 3 hetet válaszol Fefce aki aki a Rex melleti asztalnál eszeget.
hősünkben megáll az ütő! 3 hetet képes voltam átaludni???
akkor azért érzem magam ilyen életvidámnak és kipihent nek!
Rex egy másodpercre elfordul Garrettől és gyújt egy tüzlabdát a kezébe,
-Húh azt hidtem már ,hogy elment az erőm de csak pihenés kellet neki!vissza fordul Garret hez de ez nem tart sokáig felál és szó nélkül kirohan a Tavernából és hazafut látja az othona szépen be van rendezve Den Sur és a többiek ki tettek magukért! gyorsan átöltözött és vissza futott a Tavernába!

Rex mire vissza ér az enni való már majdnem ki hűlt de még idelyében ide ért Rex!
-köszönöm Garret a pihenést és átnyújt egy telizacskó arany pénzt!

amiután REx megette a ételt át űlt Fefce mellé és megkérdezte mi történt addig amég ő aludt!
 
Garret épphogy ellép a bevágódó ajtó elöl, amit az előtte érkező vendég csapott be. Vár pár másodpercet, aztán belép a fogadójába.
- Üdvözlök mindenkit, aki még él, nincs elátkozva, vagy nem hever darabokban valahol! Egy kis szünetet tartottam kalandozó életmódomban, meglátogattam Scythea rejtett földjét, ahol gyönyörő nők élnek teljes összhangban, és csak nagyritkán látnak arrafelé férfit... - szeme egy pillanatra elmereng, szája mosolyra húzódik, aztán hirtelen megrázza a fejét - Na, de nem szeretnék senkit untatni utam részleteivel, inkább rendbehozom a kocsmát! - azzal bebattyog a pult mögé, ledobja táskáit, és nekiáll letörölgetni a pókhálót a pultról és a hordókról.
 
Gasilex gondolkodás nélkül bevágja a korcsma ajtaját és körbenéz miután belépett.
 
Rex kicsit meghöhkkent idegesíti ez a utazás több hét ment el vele és semmi haszna nem volt mosdatlan sőt koszos egy kaszás az életére tör és még enni sem volt ideje!
Az agya lefulladt egy kissebb idegrángás és kóma után Rex feláll és megykérdi!
-ez most mi vót????
utána ledől az eggyik padra és bámul. Retentő rosszúl van fáj a feje a teste a végtagjai és még valami nem hagya nyugodni a varázsereje egyre gyengébbi !
-Az átok még rajtunk van??
-és mi volt az a kő??
-és és és...
Rex eldől és elájul... valami baja van...




(bocs srácok nehéz net hez férnii és blabla bla...)
(ijatok serényen én max 2 hónap mulva vagy ki tudja mikor tok irni)
 
Gasilex egy végigmelózott nap után iszonyatosan kiszáradva és lefáradva éppen beletúr zsíros hosszú fekete hullámos hajtincseibe. Ahogy felpillant a magasba észreveszi a DÖGLÖTT DRÚNAGOR feliratot.Hát ez az én helyem lesz úgylátom. Gondolja magában. E
 
//sorry,ez az uccsó//
...mikor összetudják szedni magukat a barlang előtt,meglátják hogy ott áll előttük a Redneki gyógyító.
-Köszönöm hogy kihoztátok nekem-mondja furcsán bajlóslatú hangon.
hiszen ez az inkvizítor!!
mire mozdulni tudnának már le is bénitja öket ,majd nevetve köddé válik.
A három kalandor pedig visszateleportálódik a Tavernába.
 
*** Igazán nem szeretném senki kedvét szegni az íráshoz, vagy valami hasonló, tehát nem támadásként mondom, de ezt a topicot kocsmaként hoztam létre, ergó a témája/helyszíne ez a kocsma és az a körüli terület. Nem baj ha születik egy-két "elmentünk ide-oda kalandozni" típusú hozzászólás, de ne legyen belőle rendszer, oks? ***
 
A völgyben egy hatalmas barlang szája nyilik amit ügyes köfaragókezek átépítettek egy templomorommá.belépve az ajtón a falakon hatalmas kőböl faragott csatajelenetek húzódnak amin emberek ,törpék,tündérek harcolnak elkeseredetten névtelen és megnevezhetetlen borzalmak ellen,amiket höseink meglátván rosszul leszenek hisz oly furcsán idegenek gyormorfelkavaróan visszatatszítóak.
Majd lassan elmaradnak ezek az alakok és kopár falak között haladnak lefele,egyre lefele a föld gyomrába,mignem egy hatalmas barlangterembe érvén meg nem látnak a terem közepén egy kis kastélyt.furcsa kékes fénnyel izzó kövekből rót falai teljesen símán emelkednek kb3 embernyi magasságig.
csak egy kapu töri meg a falak egyhangúságát.
A kapu úgy van kialakítva hogy egy hatalmas koponyának látszik,aminek az állkapcsai között kell besétállni.
Az egész hely komoran vészjósló.
Ahogy hőseink lassan besétállnak a kapun,mintha ezernyi hangya mászkálását érzékelték volna a bőrükön egy pillanatig.
A várudvar közepén egy csontból készült oltáron ott a keresett kő!!
ahogy leemelik róla mintha egy halk nyögést hallotak volna a távolból,és az egész barlang el kezd remegni!
Földrengés!!
futás!!
A következő percekröl nem sok emlék maradt,futás a végtelen folyosón,leomló kövek,rettegés,a tüdő majd szét robban a megterheléstől,állati félelem....
Majd megkönnyebülés ahogy kiérnek a napfényre,ahol lihegve fekszenek a fáradságtól félholtan a földön....
 
Garret elgondolkodva törölgeti a pultot és a poharakat.
"Hova lettek az emberek? Csak nem maradtam le valamiröl?" - majd gondolkozni kezd, hogy milyen szép párbajt is vívtak DoF-fal az arénában.
 
Garret rákacsint Denisára:
- Ó, az biztosan az egyik mágikus ajándékom lehetett...ez egy hosszú történet, de a lényeg, hogy a jutalmam egy ilyen mágikus lény volt, ami segít nekem amiben csak tud...úgy látszik, azt gondolta, hogy így tud segíteni.
 
Elindulnak hőseink,nem tul nagy kedvvel,hisz nem ezt várták.már megint kutyagolhatnak egy csomót.
Útközben sok érdeks dolog nem történt velük.ettek,ittak,aludtak,sokat mentek ezért sokat káromkodtak(persze szigorúan betartva a korhatáros szavak használatát,hiszen akár kiskorúak is hallhatták őket),néha harcoltak...sőt ha jobban belegondolok elég sokat harcoltak.
Mintha a szörnyekre egyfajta öngyilkosági hullám tört volna ,
hullámokban támadtak hőseinkre,ahol a fegyverek csapásai alatt hulltak a porba,de nem tanultak az elődeik példájából,csak jöttek,jöttek,és jöttek.
Már unták,néha enni se volt idejük csak a harc,igy haladni is csak lassan haladtak.
mire odaértek a völgybe ami normálisan kb 7-8napi útra van,eltelt kb 3hét,és iszonyatosan elfáradtak!!
 
A társaság kissé megütődve nézi kedvenc kocsmárosát. Den jut először szóhoz:
- De hát... akkor ki csinált nekünk kaját?! - Gyorsan bevágtat a pult mőgé, szétnéz a konyhában, majd a pincében is villámellenőrzést tart, de a "másik" Garretnek nyoma sincs... "Minden-mindegy" arccal jön vissza. - Úgy tűnik, van egy hasonmásod, vagy csak egyszerűen a kísértetünk szórakozott... De lényeg, hogy végre visszatértél!
 
-Nos látom nem jutottatok döntésre.Akkor hát én szabom meg az árát.
Haljátok hát!
Kaptok egy feladatot,menjetek el a kék hegységben lévő Khazad völgybe,ott van egy barlang,a barlangban van egy kék kők,hozzátok el nekem,és meg lesztek szabadítva az átoktól!
Azzal elbocsájtja őket.
 
Garret hangosan kicsapja az ajtót, aztán felemeli két utazóládáját és bebattyog a kocsmába.
- Elnézést mindenkitől, aki az utóbbi időben hiányolt - közben szemével Denisát keresi - de nyaralni voltam részint. Remélem, most már több időt tölthetek közetetek, barátaim! - ezzel ledobja a ládákat a pult elé, azokból pedig némi szennyes ruha és megkopott páncélzat kíséretében aranykoronák, jogarok, pénzérmék, és kis szobrocskák hullanak a földre. A kérdő tekinteteket látva Garret kissé lesüti a szemét:
- Na, hát...tartalmas nyaralás volt...
 
A gyógyitó reggel maga elé hívatja a három vándort:-Nos mire döntöttetek?-kérdezi az előtte kellemetlenül feszengőket.
 
Hol tartunk??? Elutaztunk hát és most jöttünk haza.
 
Na helló sztok legalább 2 hétig nem írok mert költözködünk szóval írjatok helyettem is !!
de ne agyátok el a lelkem :-DDDD!!!!
 
-Én is kérek!
-ezth nafon hó(ezt teli szájjal4

//szerintem én fogom vele végig vinni de ki tudja...//
 
-Igazad van-gondolkodik el Fefce-ne döntsünk elhamarkodottan.
Azzal melléüll a tálcának és már teliszájjal szól nekeik-Gyevvtek evvetek ti if,naddon finnom!!-kicsit érthetelen,de hát teliszájjal....

//az az Arti nemcsatlakozik?vagy néma leventét játszik,vagy te fogsz helyette irni Rex?//
 
- Mi a jó... - Aszte felébredt. Seirun karon üti mielött továbbmondaná.
- Csak az elején. - válaszol. - Milyen bútorokról van szó?
- Hát, tudod az úgy volt - Aszte elmesélt mindent.
- És mégis mit akarsz azzal az 1000 arannyal kezdeni?? - ez volt az egyetlen dolog amit nem értett, hisz jelenleg elég jól álltak pénzügyileg.
- Titok. - súgja oda a nagyobbnak. - Ahogy nézem én itt közben megszáradtam.
Egy nagy dobbanás jelzi, hogy Melkonak nincs kedve lépcsőzni és lerövidítette az utat. Mindenkit a maga kis modszereivel üdvözöl (ismét nem ismereve a "legalább 1 lépés távoságot").
 
  ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.