Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az alakváltás mesterfokán...
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
... már olyan állatokat sem jelent problémát leutánozni, amilyenek nem is élnek a Túlélők Földjén, vagy élnek ugyan, de még soha senki nem hallott és nem is látott egyet sem.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
Enger, belelőtt egy jégcsóvát a lénybe remélve, hogy talán kitud majd, bújni a szorítása alól, ha kicsit megzavarja a lényt. Jobb ötlete, a hirtelen ráboruló lény hatására, nem volt. Mivel a lény nyílván látja, nincs értelme tovább, láthatatlannak maradnia,

// Láthatóvá válok
még 10 mana minuszba//
 
- Enger, megtörtem a varázst! Tényleg egy teremben vagyunk, ez már nem illúzió - üvöltötte az idéző, mialatt lassan felkelt a földről. Minden tagja sajgott, de a remény már visszatért belé.
Dez'ox, még mindig Enger felé magasodva fordult a fekvő Fuhur felé: szeméből újabb fénnyaláb csapott ki, ezúttal a lányon használva a mágiatörést.
 
Engernek esélye sem volt kitérni Dez'ox öklelése elől. Egyszer csak megváltozott körülötte a világ. Ismét a földön volt. A folyosó eltűnt, egy nagy, kivilágítatlan teremben volt. Egyedül a fényszellemből áradó természetfeletti kipárolgás derengte be a helyiséget. Nem volt nagyon meglepve a varázsló, már sokmindennel viccelte meg a folyosó: most épp teremmé változott. Orionnak csak a neszezését hallotta, a kőgolyó eltakarta a kilátást. Ennél fogva nem is tud rávarázsolni. Előbb ezt a nyamvadt szellemet kell leszednie magáról.
Orion terve csak részben vált be, Enger még mindig nincs tisztában azzal, hogy nem ellenségek.

Eközben az árnyéksíkon Jak kiszabadította a kezét. A fonál erejét fel tudta becsülni, négy kör összpontosított munkával át tud rajta vágni. Gyűrűjének köszönhetően ismét csak az egyik lény találta el.


//Jak kimaradt

Jak: 70/40
1. Xefondita 30/25
Enger -40/38- 100/35 - még 2 kör láthatatlanság
Orion -Orion 40/9-
Fuhur: 70/67, Bénulás: 3 kör
Dez'ox -ép- 5/4 támadás pont //
 
A varázslat sercegésére a megidézett szellem megfordul saját tengelye körül, így az idéző nem csak hogy érezhette Enger haragját, de láthatta is azt, kívülről. Még így, a földön heverve is könnyen tudta közvetíteni akaratát Dez'ox-nak: meglepő gyorsasággal fordult Enger igazi helyzete felé, majd rárontott. A kőtömeg alighanem a földre szorítja a férfit, s közben a szellem szeme fehéren felizzik, majd égető sugarat vet a félrevezetett elfre: mágiatörést.
 
Enger, engedve annak az égető szükségletének, hogy belelőjön Orionba. Mert hát, ki tud annak sokáig ellenálni? Úgyhogy, leeresztette fölnyújtotta a kezét, egyenesen lefelé a földön álló, idézőre tartotta, majd egy jégdárda, csapott ki a roppant csábító célpontra.
Ezután, sietősen elindult a legközelebbi, ajtó felé ami a jelenlévők, valószínű reakcióját figyelembe véve, hirtelen nagyon megtetszett neki.
 
A pókfonal(?) szépen enged a dobótőr nyiszálásának. A védekező harc üteméből kiesett, ám tovább nem is folytathatná, mert nincs hová hátrálnia, amíg az átjárón nem hasított magának átjárót. Így viszont az egyik ellenfele eltalálta, fagyos érintésével megcsapolva Jak életerejét. A fejvadász csapása is talált, a seb nem forrt össze. Úgy tűnik csak a lény lábai nőnek újra.

Dez'ox felnyitotta mindent látó egyetlen szemét. A közte és az idéző között lévő kötelék felizzott és lassanként Orion is meglátta környezetét. Egy nagy teremben álltak -mint Jak is áll az Árnybirodalomban- Enger vagy hat lépésre, természetesen a földön állt. Fuhur jóval odébb, majdnem a fal mellett feküdt. Talán meghalt?
A kör véget ért. A következőben Enger kezd, aki immár valóban szükségesnek érzi megsebezni Oriont, mielőtt az elpusztítja.


// Jak: 70/44
1. Xefondita 30/25
Enger -ép- 100/50 - még 3 kör láthatatlanság
Orion -ép-
Fuhur: 70/67, Bénulás: 4 kör //
 
Az elf mágus, a lehető legnagyobb távolságot tartva, Orion legújabb házikedvencétől, az idéző fölé sietett. Egyenlőre, még biztonságban, volt Orion támadásától, mivel az nem láthatta őt. Mivel visszakapta frissessége egy részét, igencsak aktívan tud, majd közbelépni ha arra van szükség.
 
Mérgelődik egy sort, elvileg a fegyverei is árnyalakot öltöttek, mikor átjött. Próbaképpen rátámad az egyik pókszerű izé törzsére, hogy ott is regenerálódik-e. A támadás után visszatér majd védekező harcba. Közben hátralép, másik kezével kihúz az övéből egy dobótőrt, és oda sem figyelve egyszerű csuklómozdulatokkal próbálja levagdosni a pókfonalakat, hogy ne legyen egykezes harcra kárhoztatva.
 
A sötét, az a rettentő sötét. Hangszerét lassan emelte föl, végighúzta a finoman megművelt fán kezét, evvel önmagát megnyugtatva, hogy még nincs minden veszve. Fújni kezdett, s muzsika tört elő, a bonyolult ritmust lábával segítette. Az ütem és dallam egyre inkább teret nyert a csapda folyosón, az ajtókról visszazúdult Engerre és Fuhurra, majd Orion mellett valósággal széttört, lyukat hasított a világ terébe, vastag fényrepedést hagyva maga után. A zenével vetekedő zajt csapott a táguló repedésen átbújó szellem, egy, szinte faltól falig érő, hatalmas sziklagolyó: ahogy az idéző játéka halkult, úgy fordította Dez'ox borzalmas, fehéren izzó tekintetét Fuhurra, s úgy látott Orion tisztán mindent újra...
 
Enger elhagyja a harcteret. Majd belép egy szakasztott olyan folyosóra, mint az előző. Az itteni Fuhur és az itteni Orion tükörképként ugyanott vannak, ahogy az előző folyosón is, és ő a plafonon. Azonban egyszerre frissebbnek érzi magát, kitisztulnak gondolatai. Semmi kétség, visszatért belé valamennyi mana. Ebben semmi meglepő nincs, mindegyik varázsló rendelkezik természetes töltődéssel.
Nyílik az ajtó, majd becsukódik mindkét oldalon. Léptek nesze és köpeny surranása, majd halk szavak. Enger hangja. Orion körül egyszerre megfordul a világ. Minden elhomályosul körülötte, ahogy az átok kifejti hatását. Már csak azt képes érzékelni, ahogy Fuhur rálő, ám elhibázza a fejét szerencsére. Csak a furulyáját találja el, ám az nem esik ki markából.
Fuhur hártalép, és egy ugyanilyen folyosóra lyukad ki. Ekkor éles fájdalmat érez a vádlijánál. A fejvadász tőre áll ki belőle. Megrázkódik, érzi, ahogy a szétáradó méreg görcsbe rántja testét. Lehanyatlik és nem képes bármit is cselekedni. Látóterében nincs Jak, csak Orion. Ennek az Orionnak ugyanúgy hiányoznak a szemei, mint ahogy előbb az Enger replikánsnak.

Az Árnybirodalomban eközben Jak elvétette a dobótőr elhajítását. Az ellenfél "teste" egy strucctojás méretű célpont volt, erre ment mellé a támadás. Azonban a védekező harc igen eredményesnek bizonyult. Az ellen nem tudott sikeres találatot bevinni. A fejvadász lemetszett pár lábat, ám azok az árnytestből azonnal visszanőttek. Láthatóan semmilyen sérülést nem okozott ez a fajta célzott támadás.


// Jak: 70/48
Enger -ép- 100/50 - még 4 kör láthatatlanság
Orion -ép- Vakság: 3 kör
Fuhur: 70/67, Bénulás: 5 kör //
 
Enger, mivel fölöttébb magas lustaság ég, benne arra, hogy most ne csináljon semmit, a legközelebbi ajtó felé, veszi az irányát, hátha ki tud jutni rajta. Bár különböző plafontornász mutatványokhoz, sem volt kedve, Orion támadására amit valószínűleg zene is fog kísérni - mivel a hangszerre, nem hat a csend varázslat - semmi esetre se volt kíváncsi.
 
Lekapja válláról íját ,utolsó bűvös vesszőjével az Idéző hangszerét célozza,hátha ezzel használhatatlanná válik a furulya.Aztán kinyitja a háta mögött lévő ajtót,és kilép,hátha ő nem ebbe a terembe jut vissza.
 
Előkapja egyik dobótőrét, és belevágja az egyik lénybe. Az ilyen támadások az Árnybirodalomban elég érdekesek. Mérgek nem léteznek ezen a síkon. Van anyag, és valami, amit nem tud meghatározni. És természetesen életerő, ez mindennek az alapja. A dobótőr a támadás után pár pillanattal a valóságban is meg fog jelenni, miután már nincs, ami ott tartsa, visszakerül síkjára. Arra a pár pillanatra van szüksége, hogy elszakadjon Jak személyes aurájától, így a támadás találni fog. Kellemetlenebb, hogy azt már nem fogja tudni használni ezen a helyen. Szóval, ha lefegyverzik, fegyvertelenül kell majd harcolnia, mert nem fogja tudni visszaszerezni fegyvereit.
A dobótőr után már kapja is elő fejvadászkardját, hogy azzal védje magát. Először védekező harcba megy, hogy kiismerje ellenfeleit, és esetleges nyitásokat keresve ellentámadást indíthasson.
Addig is nyiszálja a lábakat, amik túl közel kerülnek hozzá.
 
Látjátok, ahogy az idéző belép az egyik ajtón, majd kijön az ellentétes oldalon egy másikon. Minden esetre mostmár biztos, hogy egy replikáns idézővel tartózkodtok egy folyosón. Mellesleg róla is hiányzik az ősz hajtincs. A frissen belépett tag a szájához emeli a furulyáját és zenélni kezd. A levegő megtelik statikus elektromossággal. A célpont Fuhur, mivel Enger láthatatlan. Cselekednetek kell valamit, különben hamuvá éget titeket.
 
Orion, bár tudja, hogy a csendvarázs hasztalan hangszerén, nem akar vérontást a csapaton belül, így inkább nyitja az ajtót, és belép rajta. Ha mást nem, evvel némileg összezavarja az ellenséges hasonmást(?), vagy jobb helyzetbe kerül.
 
Időközben becsukódott a folyosó végén lévő ajtó, amit még Jak nyitott ki.
Az Orion hasonmás beszélni kezdett, noha hangok helyett csak borzalmas zihálás és sikolyok hagyták el a száját. Enger, és Fuhur: semmi kétségetek afelől, hogy a replikáns megtámadta a szemgolyóitól megfosztott Engert //ezt kéretik kijátszani//.
Orion, megérzed, hogy az Enger utánzat Csendvarázst mondott a sípodra. A következő lépése minden bizonnyal az elpusztításod. Közben találtál kilincset a kezeddel és résnyire kinyitottad az ajtót. Azzal azonban tisztában vagy, hogy egy Tűzgolyó valószínűleg hamarabb csapódik be, mintsem átugorhass az ajtón és becsukhasd.

Jak eközben sikeresen beleragadt valamilyen pókháló-szerű anyagba. Illetve nem teljesen, csak a bal karja. Az első próbálkozások szerint néhány percnyi vagdalódzással ki tudja magát nyiszálni a fejvadász. Ám erre egyenlőre nincs ideje. Tetézve a rosszat három Xefondita jelent meg. Ez egy életerővel táplálkozó árnylény. Olyan, mint egy aránytalanul hosszú lábakkal és kis testtel megáldott pók. Egy kör múlva odaérnek Jakhoz. Még nincsenek csapástávolságban.


// Nah, eszembe jutott levonni az ép-t az árnyjárásért is. Jak: 70/48
Enger -ép- még 5 kör láthatatlanság //
 
Érzi, hogy valami folyik odakinn, csak azt nem tudja biztosan, hogy mi. Az egyik ajtó felé veszi az irányt, és próbál átjutni azon a kis fátyolszerű anyagon. Van egy olyan érzése, hogy az nem akarja majd átengedni, na de próba-cseresznye...
 
Nem mer lőni, nehogy aztán az igazi Orion sérüljön meg,inkább ajtóközelben marad,és szemmel tartja az Idéző klónját.A szemgolyó nélküli Enger azonban láthatatlanná válik,pedig arra lehet,hogy lőne. A kérést figyelmen kívűl hagyja, az ajtó kilincsét viszont egyre határozottabban fogja. A fejvadász eltűnése egyre jobban aggasztja.
 
Orion megrökönyödésében hátrálni kezd, kezével egy kilincset keres. Amikor meghallja a varázsló hangját, odaszól neki:
- Ez csapda, nem én támadtam rád! Nem fejeztem be a varázslatot!
Úgy igyekszik, hogy ha esetleg támadás érné, kinyithassa az ajtót és átugorhasson rajta. Hisz eddig csak ő nem került el a folyosóról, tán épp ez a baj?!
 
Mivel a mágus, már kissé unta a tétlenségét, jobban szemügyre vette, az ősz hajszálak nélküli Oriont. - bár inkább, e-jellemzők birtokosára célzott volna - Mivel kissé megzavarta a helyzet, egyenlőre csak az ál-szellemsámánt, kapcsolja le. Csettintett egyet, de ujjai közül nem jött ki a jól ismert hangocska. És egy darabig az idéző hangszere is ugyanilyen néma marad.
Most felmerült, a kérdés, hogy Fuhur igazi-e, de ezt könnyű kideríteni.
- Fuhur, lődd le a hasommást! - kiáltott rá a semmiből, elég szemtelen kérés, az eléggé szemtelen varázslótól, de Enger számára nyílvánvaló volt, hogy Orion a hasommás.
Miután elkiáltotta magát, lehetőségeihez mérten, próbál minnél távolabb kerülni, előző helyéről.
 
-Mi történt veled? -hangzik a drow kérdése, ekkor tűnik fel Engernek is, hogy a szellemsámán valamiképp máshogy néz ki, mint előtte. Láthatatlanná válik és elkezdi kitapogatni a falat, de kiutat nem talál. Ám szerencséje, hogy arrébb ment, pár másodperc múlva előző tartózkodási helyére bevágódik Orion villáma. Nyilvánvalóvá válik, hogy ez az idéző ellenség. Ismét kezdi vörös köd elborítani Enger elméjét: most jött el az idő, hogy leszámoljon Orionnal büntetlenül -legalábbis a hasonmásával.
Fuhur észleli, hogy Enger láthatatlanná válik -már ha Engernek lehet nevezni azt, akinek hiányoznak a szemgolyói- és Orion rálövi varázslatát. Úgy tűnik igaz volt a gyanúja, ez a szellemsámán nem a társa.
Orion az Enger-replikációra irányítja a varázslatot. Az láthatatlanná válik. Ekkor furcsa dolog történik. Egy elemi villám csonkja villan fel teste előtt és pászmaként vágódik Enger vélt helye felé. Szerencsére(?) csak a falat perzseli meg. Az idéző gyorsan felméri erőtartalékait és legnagyobb meglepetésére tapasztalhatja, hogy nem ő lőtte el a villámot, nem fogyatkozott meg ereje. De akkor mi történt? Minden esetre a furulyaszó elhalt a meglepetéstől. Vagyis a külső szemlélőnek biztosan úgy tűnik, hogy meg akarta ölni Engert. És nem is járnának messze a valóságtól, hiszen kivájt szemű lény előbb támadt rá Jakra -mondjuk ezt Fuhur nem láthatta. Nem túl valószínű, hogy ez a kreatúra kesztyűsebb kézzel bánna Orionnal, vagy Fuhurral. A szellemsámán tudja, hogy tennie kell valamit, mert a Láthatatlanságba burkolódzott klón előtt kiszolgáltatott.


// Előbb elfelejtettem Sal betört orrát: 70/62
Enger -ép- még 6 kör láthatatlanság

Kezdeményezés: 1)Enger(?) 2)Orion(?)
Ha Fuhur be akar szállni valaki oldalán automatikusan ő az első, ha menekülni akar, vagy egyéb fakultatív dolgot csinál akkor azt a többiektől függetlenül teheti. Két naponta "körváltás" (amint hazatér Cody országjáró locsolásáról) //
 
//tanulmányi kiránduláson leszek péntekig, hétvégén pedig valószínűleg egyéb elfoglaltságok kötnek le. írok amint tudok, addig ne rosszalkodjatok :P //
 
Engernek kezdett nagyon elege, lenni ebből az őrületből. Valamennyi magányra, volt szüksége, hogy gondolkozni tudjon. Tehát, láthatatlanná vált egy kis időre majd körbetapogatta a falat, hogy hol találhat egy esetleges kiutat ebből a teremből.
 
Orion egész testével a plafonon álló varázsló felé fordul, s a széllöketek is követik: a férfi haját az erős áramlat felfelé fújja. Enger is érezheti, az enyhén megváltozott zene alapján, hogy ha bármivel próbálkozik, Ő lesz az idéző célpontja.
 
Orion tincshiányára kérdően felvonja szemöldökét, aztán mikor meglátja, mit csinál az Idéző, szeme elkerekedik.
- Orion.... Mit csinálsz?-teszi fel az értelmetlen kérdést,jól látja, hogy a férfi varázsolni készül.-És miért?Mi történt veled?- Lassan a hozzá legközelebb lévő ajtóig hátrál,és kezét a kilincsre teszi,ha esetleg a szellemsámán villámot akarna küldeni felé, még időben átmehessen egy másik folyosóra.Átfut az agyán,hogy lehet,ez nem is a valódi idéző,de akkor hogy cserélődhetett ki?
 
Enger csak pillanatokig képes fekve maradni, nem sokra rá idegesen kezd újra fel alá járkálni. Minden elsöprő dühöt érez az idéző iránt. Egészen addig, amíg a fejvadász úgy dönt, hogy nem kezdi mászókának használni.
Fuhurnak furcsa megérzése támad. Hátrafordul, Orion felé. Először az tűnik fel neki, hogy hiányzik az ősz tincs elölről a hajából, majd az, hogy valamilyen elektromossággal kapcsolatos mágiát készül létre hozni -egyenesen a háta felé fordulva.
A támadás minden figyelmeztetés nélkül érkezik. Meglepően, egy kalapács erejével húz be Jaksjahlangnak Enger. Az elf lebucskázik, majd eltűnik az árnyékbirodalomban.
Orion látta egyedül az eseményeket: a fejvadász próbálta lerángatni a varázslót, majd az pofánvágta. Jak az árnyvilágba ugrott, nyílván nyomós oka volt rá. Még pár vércsepp padlót ért, valószínűleg felrepedhetett valamije az ütés nyomán. Enger(?) üres szemgödreiből vér kezd csöpögni -saját gravitációjának ellentmondóan- le az igazi talajra, rá Jak vércseppeire.
Jak reflexből tompítja az esést, noha az árnyéksíkon kicsit másképp működik a gravitáció. Nem sérül meg. Noha a fekete-fehér mindenségben nem látszik, de tudja hogy bőre megszürkült egy kicsit. Az árnymágia életerejéből táplálkozva mentette meg a komolyabb sérüléstől. Fekete vér folyik az orrából. Ahogy megvizsgálja érzi, hogy megroncsolódott a porc. Ez bizony eltört. Felmérve környezetét meglepődve tapasztalja, hogy nem egy folyosón, hanem egy nagy teremben van. Ez azért meglepő, mert az árnybirodalom, az elsődleges világ pontos mása -csak épp itt más élőlények élnek. A terem két végében pókháló-szerű hártya választja el a kijáratokat a teremtől. Utolsó emléke, hogy Fuhur bizonyosan nem látta, hogy az árnybirodalomba lépett. Ám nem lehet biztos abban, hogy a visszalépést sem látja meg. Valami más módot kell a visszatérésre találnia, itt a termen belül nem jöhet vissza biztonságosan. És mindezt minél gyorsabban kell tennie, hiszen odakint látszik egy árnyékpaca a földön.
De nem, nem látszik. A külső megfigyelők a folyosón nyomát sem látják Salnak.
 
Vigyorogva nézi az ideges varázslót, és a rajta himbálózó fejvadászt.Kíváncsi, Engernek mikor telik be a pohár,és mit fog tenni,mivel Orion nem hagyta abba a zenélést.Feltűnik neki, hogy Jak közben Oriont stírolja, talán valamit közölni akar vele?Erre szájáról leolvad a mosoly. Mindenesetre egy pillanatra sem veszi le szemét a fejvadászról.
 
Mivel jobb ötlete nincsen, jót szórakozik azzal, hogy himbálódzik a varázsló fején. Persze Fuhur irányába...utálja, ha valaki valamivel próbálkozik. A cipője is mintha feketébb lenne a megszokottnál...valójában, ha elengedi Engert, már az Árnybirodalomban lehet, mielőtt földet érne, így viszonylag gyorsan tud reagálni. Enger fején lógva várja, hogy Orion ránézzen, és akkor Fuhur felé biccent, remélve, hogy amaz is észreveszi.
 
Orion játéka némiképp megváltozik, amint egy varázslat dallamára áll át. Enyhe fuvallat támad, jelezvén, hogy az idéző levegővel kapcsolatos mágiára koncentrál... ám látványos hatás helyett marad a, zárt folyosóban furcsa szellő, hisz a záró hangokat nem játsza el. Fűzi-fűzögeti a muzsikát, ameddig kedve tartja, ám ha akarja, valakinek rázós élményben lesz része.
 
Enger, már marhára unta, hogy nem tud semmit sem csinálni.
- Na jó ez így nem állapot! Orion, te meg állj le, a nyekergéssel mielőtt rádgyújtok!
Jobb ötlet híján, lefeküdt a mennyezetre, karjait a feje mögött összefonva és figyelte, mit csinálnak, a többiek. Közben kicsit becsukta, a szemét és próbálta végiggondolni, hogy kerülhetnének ki innen, ami még hideg fejjel se lenne, könnyű.
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.