Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szépséges Chloe
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Chloe szépsége csodálatosan lenyűgöző, nincs férfiszív, mely ne dobbanna meg látványától. Számára azonban átok is egyben, hisz külseje egyben magányosságra is kárhoztatja őt.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Az elf emberfeletti szemei előtt a gyér fényben is tisztán bontakozik ki négy farkas képe. Ezek kisebbnek tűnnek, mint az előzőek, ám a csapat állapotára tekintettel ezek is kihívást jelentenek. Szaglásuk elől elrejtőzni képtelenség. Az állatok lelassulnak, hogy immár nesztelenül közelítsék meg a tábort. Valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy a kalandozók már éberen várják őket.
 
Az idéző révetegen botladozik, miután álmából fölveri a fejvadász. Fejfájása van, de felébreszti Fuhurt és Engert, majd int nekik, hogy ideje lenne távozniuk. Látja, ahogy a fejvadász fedezni készül őket, így némi biztonságérzettel vág neki az éjszakai bozótosnak. Óvatos léptekkel igyekszik haladni, s abban reményked, hogy van még annyi előnyük az ellenséggel szemben, hogy le tudják rázni. Furulyáját mindenesetre leakasztja övéről, hogy ha a helyzet úgy adódik, mágiával is meg tudja védeni társait és persze önmagát.
 
//sry, emberek//

Pár gyors mozdulattal lekúszik a fáról, hogy ne csapjon zajt, és egyenként felkelt mindenkit.
-Valami jön...
Gyorsan felkapja kevés cuccait, és jelzi a többieknek, hogy bizony menekülni kéne, mert a csapat nincs túl jó bőrben. Közben azért előveszi fejvadászkardjait egy fa mögé bújva, és maga mellé teszi hátizsákját, hogy az ne zavarja egy esetleges harc közben. Ő fogja fedezni a többieket, akik valószínűleg nem készülnek el ilyen gyorsan. Kikémlel a fa mögül, hogy megnézze, hogy igyekeznek a többiek, aztán a csörtetés irányába tekint, várja, mikor robban elő az a valami a bokrok közül...
 
// És ha a mágusnak nem ment volna tönkre a mobilja írna neki (megint) smst //
 
..és most a fejvadásznak tennie kell valamit -..-
 
A fáradt csapat fölött gyorsan múlnak az órák, a nap alábukik, vörösre festve az égboltot. A nappal állatai elcsendesednek és ahogy a sötétség leereszkedik átadják helyüket az éjszaka neszeinek. Eddigre már Jak őrködik, a többiek a fa körül, szorosan alszanak. Ők nem tehetik meg, hogy a fán töltik az éjszakát. Olyan kényelmes lenne, mint teljes vértben aludni, s jóeséllyel le is pottyannának.
Hajnaltájban a fejvadász közeledő csörtetést hall, ami jön, nem egyedül van...


// Orion 40/13, 3/3 Erőpont
Jaksjahlang 70/67
Enger -40/25- 100/85 mana, köpeny: 6/6 kör
Fuhur -ép- 40/40 mana
Gyíklény - ? - //
 
Beleegyezése jeléül bólint egyet, majd gyors mozdulatokkal feltornássza magát egy ágra, tanulva az előző esetből...nem szeretne még egyszer egy sátorban aludni, amely felé egy medve rohamozik...
Elf lévén könnyedén kényelembe helyezi magát, és máris merengésbe kezd. Így már frissen vállalhatja pár óra után az őrség második felét. Felcsatolva tartja magán a fegyverövét és a dobótőrös hevederét. Hátát a fatörzsnek támasztja, lábait felpakolja az ágra, nyújtózkodik egyet, aztán már el is merül az emberek alvásának megfelelő elf merengésben.
 
Orion nagyot sóhajt. Habár aludni tért volna legszívesebben, nem törődve a csapat bajaival, valami lelkiismeret szerű izé mégis fúrta az oldalát. Kiállt hát a többiek közé, a gyík fölé állva, s amennyire erejéből tellett, szavait hozzájuk intézte.
- Reménykedjünk abban, hogy ma már újabb támadás nem ér minket, s pihenjünk. Holnap pedig a végére járunk ennek az egész erdei mizériának, mert én nem kívánok még egy fél hetet ezen szörnyek közt tölteni!
Rövid beszédét befejezvén egy fatuskóhoz tántorog, majd önmaga árnyékaként rogy annak pihentető felüleletére, várván társai válaszát.
 
Kedves Törzsvendégek!

Ez év november negyedikén, vasárnap, megrendezésre kerül a Nyúvadt Fekete Sárkány kalandorainak harmadik hivatalos találkozója!

Az összejövetelre a délelőtti órákban érdemes érkezni, s a kocsmárost sok széppel és jóval elhalmozni (Salvatore könyv, sörnyitó melltartó, éppúgy, mint sör és egyéb szeszes ital).
A/4-es lapot és egy, azaz egy ceruzát mindenki köteles hozni, fővesztés terhe mellett.
Egyéb felszerelésként fegyverzet, alkar és lábszárvédők (vagy teljes lemezpáncél, esetenként), boroskulacs, utazóbakancs.
Kasztból adódóan dobócsillag véletlen elhozása is javallott ^^

Visszajelzést szíveskedjenek egy gyorsröptű postagalabbal elküldetni a szervezőhöz.


Tisztelettel: Lord Raptor
 
Fuhur az összecsapás után könnyedén leugrik a fáról. Míg a többiek gyógyulnak,vagy gyógyítanak, felderíti a környéket.Mikor visszaér,pár fintorral nyugtázza a nem túl esztétikus gyík létét.Mivel úgy sincs jobb dolga,letelepszik Orion mellé,de nem szólal meg. Végignéz az Idézőn,de még mindig nem szól hozzá. Tekintete átvándorol Engerre,várva,hogy mit reagál a mellette lévő szavaira.Végülis most Enger a csapat főnöke.
 
A gyík külszíni sebei nagyrészt beforrnak az újabb gyógyításra. A gyík nagyot lélegzik, ahogy az energia átjárja testét. A vágások helyén lila foltok éktelenkednek, nem a szokásos rózsaszínes hegek. A sebláz mocskos nyomai ezek a fogoly bőre alatt.
 
Orion kissé elképedve nézi, amint Enger maradék varázserejét a már használhatatlan, félholt gyíkra pazarolja. Megköszöni a fejvadásznak a segítséget, majd leül egy fatönkre.
- Ha itt várunk, bizonyára jön majd még egy csapat értünk, velük pedig már nem tudunk megbírkózni. Ha tovább haladunk, valószínüleg szintén őrjáratba vagy más borzalomba ütközünk, s otthagyjuk a fogunkat. Mindenképpen el kell innen mennünk, s biztosabb helyen tábort vernünk. Enger, nincs valami varázslatod, amivel álcázni tudnád a táborunkat?
 
Látván Enger hozzáállását a dologhoz, ő maga veszi kézbe Orion sebeit. Gyógyítani nem tud, de be tudja kötözni, hogy elálljon a vérzés. Ennyit megtehet, utána kicsit körülnéz, hogy maradt-e hátra valaki az őrjáratból, aztán lepihen még az egyik fa ágán, míg a többiek döntenek. Pár óra merengés elég neki, hogy teljesen kipihenje magát, elfként pedig nem kellemetlen neki a fán való pihenés.
 
Enger mostanra hajlandó kibújni a könyve mögül, aminek megtisztításával elidőzte a harcot és láthatóan a jégbörtön csillogó olvadása is nagyobb érdeklődést keltett benne, mint Orion sérülései.
- Megint csak pihenni kéne, de ez így egy lépést se előre, és kétannyit hátra. - odament a csata elején még félholtan, de meglévő gyíkukhoz, hogy ellenőrizze van e benne még valami élet. Túl sokat ugyan nem talált a lustálkodó kis barátjukban, de még nem lehelte ki a páráját. Kis költői túlzással, szerénynek mondható gyógyítási... tudásnak gúnyolható mágiájával, próbálta olyan állapotba hozni, hogy estére ne kelljen berugdosniuk egy bokorba a tetemét. (Félreértések elkerülése végett, nem, nem elhamvasztotta)
"Megvárhatjuk a következő erre járó állatkákat és szép lassan elfogyaszthatjuk a vadállományt, de alighanem mi fogyunk el előbb."
- Hüllő téren sem állunk jól. Szerintetek mi legyen?
 
A bebörtönzött farkas nyilak, a medve pengék által pusztul el a következő perc leforgása alatt. A kalandozók nekiláthatnak letartolt táboruk újjáépítésének, ha akarnak, az őrjárattal végeztek. Orion súlyos sérüléseket kapott, sebeiből bőven folyik vörös vére és néhány újabb ősz hajszállal is gazdagodott adott hajtincse.



// Orion 40/9, 3/0 Erőpont
Jaksjahlang 70/60
Enger -40/21- 100/35 mana, köpeny: 6/2 kör
Fuhur -ép- 40/0 mana//
 
Felülértékeli a helyzetet...van egy bebörtönzött farkas, akit az árnyadeptus lő. És van egy kicsit megszorongatott medve...aki így, helyhez kötve kiváló célpont! Otthagyja a farkashenteskedést, és hátulról közelíti meg a medvét, mely még, ha meg is látja, most már csak hátsó lábaival tudna valamit kezdeni, azzal is csak vakon rúgkapálni. Tökéletes. Sejti, hogy nem okozhat neki különösebb kárt, de azért elkezdi teljes erődbedobással döfködni. Biztosra akar menni, a kecses pengék ütései vagy vágásai esetleg elcsúszhatnának a vaskos bundáról.
 
A lány immár felgyorsulva ül a fán.* Na tessék. A szikláival kiszorítja a medvéből a szuszt,én meg pazaroltam a manám.* gondolja. Felvont szemöldökkel fürkészi Orion akciójának eredményét,aztán a ketrecben acsargó farkast igyekszik két varázs nélküli vesszővel megsebesíteni. Bízik benne,hogy Jakot nem találja el.Felegyenesedik,vigyázva,nehogy leessen,és körülnéz,újabb ellenséges csapatok után kutatva.
 
Orion remegve szedi össze magát. Lassan, kimérten áll föl, s a vele egyesült szellem derengése is hasonlóan emelkedik. Nem arról volt ismert, hogy egyhamar feladja, most sem tesz másként: habár minden tagja sajog, hangszerét szájához emeli. Ismerős dallamot fúj, már párszor sikerült szó szerint megszorongatnia ellenségeiket a Sziklakígyó trükkjével. Mielőtt a medve újabb rohamra indulhatna, lábai alól föltör egy hatalmas csáp, s teljesen körétekeredik. Ha ez nem lenne elég, még a szorítás mellett el is kezdi lehúzni az állatot a földre, mialatt a csáp vége pajkosan annak orrát csiklandozza, belülről.
 
A fejvadász ledöfi az egyik, óvatlanul túl közel kerülő farkast. A medve rohamozni kezd Orion felé, és egyetlen csapásával méterekre röpíti az idézőt. Nem kétséges, hogy már csak másodpercei vannak hátra életéből.


// Orion 40/9, 3/1 Erőpont
Jaksjahlang 70/60
Enger -40/21- 100/35 mana, 6/2 kör
Fuhur -ép- 40/0 mana
Rettenetes medve 60/38 vs Orion
3. Rettenetes farkas 40/31, bebörtönözve //
 
Fuhur Enger tanácsára fittyet hányva még szeretne egy nyílvesszőt a rosszabb állapotban lévő farkasba lőni,de mivel Jak odament,nem mer lőni,nehogy aztán megremegjen a keze,és véletlenül a fejvadászt találja el az állat helyett. Elhúzza száját,és marad a mágiával való gyorsítás mellett.
 
Orion hátrálni kezd, hogy minnél távolabb legyen a kiszabadult medvétől. Miután jó sok lépést már megtett, szemei kidüllednek, alakja roskadozik: az életerőkohót fölhasználva gyűjt most erőt.

// Eine erőpont bitte //
 
Úgy tűnik, az előbbi gonosz, alattomos mágia meghagyta nyomát a fejvadászon. Mindenféle lelkesedés nélkül szúrkálja most a ketrecen át a farkasokat. Nem, mintha olyan sok választása lenne. A rácsok megakadályozzák, higy hatékonyan hozzájuk férjen, bár kétségkívül pozitívum az a tény, hogy a farkasok nem férnek hozzá. A vérmedvének pedig majd akkor ugrik neki, ha hiányzik egy lába. Meg még egy. Meg még kettő. Meg a törzse. Na, akkor majd szépen kipiszkálgatja a szemét a vicsorgó fejből. Kinézi belőle, hogy nem lesz hajlandó meghalni.
 
Enger a lehető legsürgőssebben elhátrál a lehető legtávolabbra a harcba visszatérő fenevad elől. "Hogy miért nem tud semmi sem olyan egyszerű lenni, mint amilyennek elsőre látszik?" Közben átgondolta, hogy ha ő gyorsít fel valakit, annak mostanra szakadt volna meg a hatása.
- Fuhur, ha elmúlt a hatása varázsolj újra! - kiáltotta a fák között megbúvó lánynak - Jak, te meg szedd össze magad és csinálj valami hasznosat! Mondjuk szurkáld meg a rácsrágcsálókat!
Továbbra se látta szükségét, hogy varázsoljon. A medve és Orion közti párharcba nem volt szándékában beavatkozni. A farkasok pedig remélhetőleg még ellesznek egy darabig a ráccsal, már ha Fuhur nem lövi le fölőlük. Jak meg... tegye végre hasznossá magát!
 
Az első nyílvessző a rácsba fúródik, de a második még így is talál, az ép farkasba. Az árnyéktáncos érzi, hogy természetfeletti gyorsasága múlik, innentől csak egyet tud lőni.
A szellemsámán egyesült teremtményével, sebei lassan bezáródni látszanak. Ellenfele közben előtört a föld alól.
A farkasok tovább rágják a rácsokat, kevés sikerrel és a fejvadász is összeszedi magát. Társai csak remélhetik, hogy innentől komolyan veszi a harcot.


// Orion 40/22, 3/0 Erőpont
Jaksjahlang 70/60
Enger -40/21- 100/35 mana, 6/3 kör
Fuhur -ép- 40/20 mana
Rettenetes medve 60/38
2. Rettenetes farkas 40/10, bebörtönözve
3. Rettenetes farkas 40/31, bebörtönözve //
 
A megidézett földszellem újra fegyvert eszközöl ki az anyaföldből, majd a már tőle megszokott módon bömbölve próbálja felnyársalni az egyelőre még betemetett medvét.

Orion ez alatt játékba kezd, s addig fújja a hangszert, amíg segítője véghez nem viszi a támadását. Ezt követően kezdi csak el játszani a zárlatot, aminek következtében Titán alakja megremeg, majd eltűnik, akár egy kupac hamu, amit a szél fúj széjjel. A szellempor azonban nem tűnik el, csupán az idéző körül kezd szállingózni. Hirtelen, egy süvítő hang kíséretében a felgyúló szemcsék rátapadnak a férfi testére, majd egy zöldes villanás után eltűnnek. Orion alakja most valahogy nagyobbnak hat, ahogy egy erőteljes derengés öleli körül sziluettjét, szembogarai zölden izzanak.
- Enger készülj, lehet, hogy a medvével még meggyűlik a bajunk! - szól, tőle szokatlan módon mély és öblös hangon.
 
A fáról a lány tökéletesen rálát Jakra.*Íme a rettenthetetlen fejvadász. Na persze,az ilyen félelmet nem ismerő kalandorok sokszor sírják el magukat a hasonló csatákban.*gondolja gúnyosan vigyorogva.Persze eszébe jut az is,hogy valamilyen mágikus dolog is van benne,de egyelőre kajánul nézi a zokogó Jakot.Íja húrja újból megpendül, azonban az egyik vesszőjével most a még ép farkast jutalmazza.Utána újból Jaksjahlangra öszpontosít, nem akar lemaradni eme élvezetteljes pillanatokról,és azért magában bevallja, hogy Jakba így sem merne belekötni.
 
A fejvadász elméjét gonosz átok támadta meg! A környezet rózsaszínné változott és mindenütt "kutyuk", "farkik" és "macik" ugrálnak. Ez kibírhatatlan! A többiek látják, ahogy a fejvadász zokogva a földre rogy. Talán még be is pisilt.
Ismét talál Fuhur mindkét nyílvesszője. Az árnyéktáncos igen jó teljesítményt hoz ebben a harcban.
Titán kődárdája azonban nem lett ennyire pontos, csupán az állat vállát sebezte fel.
A farkasok elkezdték rágni rácsaikat, egyenlőre nem sok sikerrel.


// Orion 40/19, 3/1 Erőpont
Jaksjahlang 70/60, Maciátok:1/1 kör
Enger -40/21- 100/35 mana, 6/4 kör
Fuhur -ép- 40/20 mana, Gyorsítás 1 kör
Rettenetes medve 60/46, stun 3/1 kör vs Titán
Titán 80/80, 4/2 támadáspont
2. Rettenetes farkas 40/10, bebörtönözve
3. Rettenetes farkas 40/40, bebörtönözve //
 
Enger mondatai után sötét vigyorral játszik el a gondolattal,hogy belelő a varázslóba,azon kapja magát,hogy már céloz is. A nyilat azonban az eddig lőtt farkasba próbálja lőni,ha nem biztos benne,hogy eltalálja,akkor inkább a biztosabb célpontot választja. Hamarosan a második nyílvessző is elsurrog a jégbörtön rácsai között.Aztán nézi,ahogy a Titán gyilkolja a medvét. A látvány kedvére való,bár már rég elege van az erdőből.
 
Miután a kutyuval végzett, gyorsan körbenéz, pár másodpercig csendben figyeli az erdőt. Nem fogja otthagyni a társaságot a harc hevében, pláne, mivel ott a felszerelés...
Futva indul visszafelé a táborba, és elkezdi bökdösni a bezárt farkikat. Persze elég messziről, hogy ne tudjanak utána kapni, és olyan szögben, hogy Fuhur nyilainak se legyen útban, és szemmel tarthassa a macit is. Nem szeretne túl közel kerülni hozzá...
 
"A medve betemetve, a farkasok bebörtönözve. Ha nem kerülnek elő újabb fenevadak ez egy gyors csata volt." Enger alakja lassan kivehetővé válik, közben sebeit vizsgálja, bár nem értett az orvosláshoz talán észreveszi ha kezdenek elfertőződni.
- Fuhur, még néhány ilyen lövést lesz szives és vigyázz a ketrecükre! - kiáltott a lány felé - És jó lenne ha körbepillantanál, nem látsz e valahol még néhány ilyesfajta vendéget.
Lassan az ilyedtében elejtett könyv felé sétált, mely a két bebörtönzött vad közelében hevert. "Szerencse, hogy nem zártam össze őket vele, még széttépték volna." Ahhoz pedig, hogy rávarázsolja az egyik jégrácsot megint csak közel járt.
- Jak! A jég tovább fogja bírni mint az ordasok, ha útba esik megszúrkálhatod őket, de lehetőleg derítsd fel a nyomaikat és hogy számíthatunk e további vendégekre! Egyenlőre nem vágyom, még több fognyomra! - bár nem volt teljesen biztos a fejvadász ilyen irányú képzettségében, remélhetőleg azért van némi jártassága a felderítésben és tovább lát a szomszéd bokornál
Orionhoz megint nem intézett egy szót sem, ha hátbakapja valami, majd megvédi a kis barátja, egyébként is látszólag lefoglalja egy új medvebunda beszerzése a hűvösebb éjszakákra.
Hogy a csapat tagjainak eszébe jut e, az erdei túra elején közös megegyezéssel Engert tették meg vezérnek erre a kalandra, nem nagyon érdekelte, úgy se nagyon lesz jobb ötlete senkinek. Vagy ha mégis, hát lelke rajta.
Leporolta a könyvet, kisimította a lapjait, ha szükséges talán rendbe tud hozni néhány friss sérülést vagy fűfoltot, mágiája remélhetőleg elég egy könyv megférceléséhez, ha emberekre nem is igazán alkalmas. "Na most, hol tartottam?"
 
  ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.