Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nyneave
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Nyneave, korábban Emondmező javasasszonya, most erős aes sedai, magához öleli a saidart, az Egyetlen Hatalom női részét. Nagyhatalmú sa'ngreal ékszerekkel erősített mágiája nagyban segített Randnek az Egyetlen Hatalom férfi felének, a saidin megtisztításában.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | ...
Nézet:
Grat.
 
Mostanában is vagyunk annyian egy Behós hagyin.
 
=)))) Srác én kaptam a te elsőre bontott paklijaidat, amivel megnyertem a versenyt, köszönöm!
 
Nyolcan vagy kilencen lehettünk. Nem sok az biztos... Mondjuk lövésem sincs, hogy mostanság átlagban hányan vannak egy versenyen...
Réges-régen még emlékszem 100-120 ember szorongott a Kondor Bélában és az egy átlagos szombati hagyományos volt...
 
bazze kevesebben voltatok 8 nál ?
 
Grat. Hányan voltatok?
 
Gratulálok a topic indítónak és az ide rendszeresen írógatóknak!
Kis túlzással mondhatnám, hogy az itt olvasottak miatt vettem újra kártyát a kezembe. Ezért megpróbálom én is, mai, nagyon friss élményeimet, a már bejáratott formátumban megosztani mindenkivel.

December 3., Abyss, frissen bontott

Hamar látom, hogy a manó lesz itt a menő.
Ezért úgy döntök, hanyagolom őket, és nagy lényekre, irtásra, lapleszedésre utazok.
Tgurkhant már régen is szerettem, most még jobb, B’Waetan, Róvth, Méniach, CH lovag, Mélységi fatty a seregem alapja. Írtásból szerencsére jól el vagyok látva, sziklarepesz, CH lesújt, Spontán égés, örök kábulat, urgod csapása. Utóbbiról hamar kiderül, hogy csak helyet foglal, szinte sehol nem tudom jól használni…Ahol meg kellene ott persze kisemmizem…


1. meccs

A legélvezetesebb mind közül, talán, mert ez volt az első cirka öt év után… A srác 17-18 év körüli, szerencsére lehet tőle informálódni. Megtudom például, hogy mi is az az izom jelző…
Első játszmát nyerem, a B’Waetan, göcsörtös bunyesz, a kegyetlen nap nagyon jól jön. Ez utóbbiról kiderül, hogy nagy spoiler… Lényáradat, izgulósan de megverem. Energia ital első körben neki is nekem is, nagyon finom…Másodikban lejön szibarita váz, mit ne mondjak ritka gusztustalan lapocska…Végül örök kábítom és így kivonul a köztudatból. Valami lidérccel folyton gyógyul, meg butít s ezzel blokkol, közben meg egy ötös lény veri a fejem…Teli leszek lényirtással levakarom nagy nehezen a lényt…négy ÉP-on vagyok. Innen állok fel és zúzom le, hosszú, kimerítő csatában.
Harmadik meccsen végre bemutatkozik Tguarkhan, sőt már semmizni is jó szájízzel merek. Talán 17-9-re állunk ÉP-ben, amikor szólnak, az utolsó körök következnek. Még sebzek valamit, de már látom nem fog ez menni. Nem is.
Így lőn: 2,5 – 0,5
Jó móka volt, bár egyszer elnéztük, hogy a repülés is spec képesség ( én viszont mindig elfelejtettem, hogy CH lesújttal gyógyulok 2-őt…), de annak örültem, hogy CH káoszlovagja többször is kitakarította a kezét!
A második-harmadik meccsen a harci szekér tartott életben, jó kis lap ez is.

2. meccs

Én már boldog vagyok, a győzelemmel, minden más már csak jutalom! Hamar látom, hogy ellenfelem egy egész jól összerakott manó decket forgat. Az első körben azért a nagy lények csak lezúzzák. Most örülök csak, hogy nagy lényes-lapleszedősre gyúrtam! Itt csinálom meg azt, hogy amikor ő 12 ÉP-on van felgyúrok egy Méniach, a zöldet 12-esre ( Ében munkafelügyelő, harci szekér, aztán amikor ütnék, látom, hogy nincs csere fázisom…) Második meccs lényhalál, ha szabad ilyet mondanom. Kezemben két göcsörtös, urgod csapás, oroszlánüvöltés… Ő manózik, én nézem… Lény meg csak nem jön. Aztán nehezen, de letakarítom az őrposztot. Természet haragja rulez! Felállítok néhány monstrumot, erre armageddon…Szevasz! Még egyszer nem hagy időt kiépülni.
Harmadik meccsen fáradok, a végét Tguarkhan még majdnem megmenti, de az oroszlánüvöltés is csak arra jó, hogy 9 ÉP-re verjem. A horda ledarál.
Ezen a meccsen tanulom meg a varkaudar íjász képességét becsülni, melyet a köv meccsen már alkalmazok.
Jó meccs, s ha nincsen armageddonja…
1 – 2

3. meccs

Rohanás meccsről meccsre. A srác szinte minden játszmát óriás denevérrel kezd, ezt én mindig sziklarepeszezem, vagy lesújtom ( persze nem gyógyulok…), aztán a nagy Rhatt fiúk nyomulnak, néha meg Rőtmanó göcsörtössel, néha Alex ugyanazzal. Mivel arányosan húzom be az irtást és a lényeket, könnyen nyerek. A srác pakliját, picit hevenyészetnek érzem, de a közösség ereje azért megizzaszt.
A harmadik játszma mókás, teli vagyok polippal, íjász hátulról lövöldöz, Alex üt és gyógyít. Ha lerak valamit, azt lelövöm, végül pedig egy szép húzással, melyben a polipok és a gromak a főszereplő - nyerek.
3 – 0
Ezen a meccsen fordul elő velem, hogy B’Waetanra 1-et dobok…

Harmadik hely a vége.
 
Kösz!
 
Kösz.
 
Gratulálok!
(Evornak is a mai negyedik helyhez).
 
December 3. - Dungeon, Frissen bontott paklik versenye

A mai nap szokatlanul kevés nevező volt, a maximális 50 helyett mindössze tizenheten voltunk, de legalább nyugis hangulatban zajlott a verseny.
Elsőnek ritkák közül Alanori Krónikát, Tharr harcos lovagját, két Halvány reménysugárt bontottam (a másik kettőre már nem emlékszem), de hogy a csalást elkerüljük, mindenkinek más lapjaival kellett játszania, így A tengerek ura, Trollfa, Tharr harcos lovagja, A gépezet és két A tanítvány lázadása jutott - utóbbi kettőt (illetve hármat) nem használtam. Összességében a gyak-nemgyakokkal együtt az első bontásom volt a jobb.

1.: a későbbi második helyezettel játszottam. Az első meccsen folyamatosan jó lapok jöttek, és simán nyertem (igaz, jó hosszú volt). A második és a harmadik parti már kevésbé volt szerencsém, az első körben sikeresen kisemmiztem a Trollfát és a Tengerek urát, és az ellenfél így is végig lépéselőnyben volt, így nem tudtam mit tenni.
1:2

2.: itt már jobban belelendültem a játékba, az első meccsen igen jól álltam, de pár jól ellőtt lapleszedés megszopatott, így kikaptam. A másodikat ismét én kezdtem jobban, viszont most jobban figyeltem, és tartalékoltam a lövéseket és a leszedéseket, így taktikusan játszva könnyen nyertem. A harmadik szintén egyszerűnek tűnt, igen hamar sikerült három lényt betolnom az őrposztba, melyek 9-et zúztak, de a következő körben sikerült kettejüket leszednie. Végül nem tudtuk befejezni, így az utolsó döntetlen lett.
1,5:1,5

3.: A mélypont. Úgy ültem neki, hogy ezt mindenképp nyernem kell, egy masszív sebzéssel sikerült is levinnem az ellebfelet 2ÉP-re a harmadik körben. Ezután viszont nem tudom mi történt, a lehető legrosszabb lapok jöttek, pedig rengeteg lehetőség lett volna a kivégzésre. De nem, az ellenfelem pedig egy Szörnyek évadjának köszönhetően sikeresen felkűzdötte magát, és végül nyerni tudott. A következő két kört is a csodálatos lapjárás jellemezte, 12-15 ÉP sebzésnél tovább valahogy soha sem sikerült továbbjuttni. Szörnyű volt.
0:3

4.: Az első kör igen kiegyenlített volt, azonban ellenfelem szépen lehordázott, és megölhetett volna, ám nem figyelt eléggé. Egy lényem volt az őrposztban, neki három, kettővel leütötte, és csak eggyel ütött nekem, így maradt egy ÉP-m. Itt sikerült új erőre kapnom, és könnyedén bezúztam pár irtás segítségével. A következő két kör nem hozott semmi érdekeset, a másodikban ő épült ki előbb, a harmadikban én.
2:1

5.: Ez a három meccs volt a legjobb. Az első meccsen kontrollszerűen játszottunk a levakarhatatlan Uwalla megszivatott, azonban így is majdnem sikerült nyernem, Ében munkafelügyelő és Varkaudar íjász terrorizáltak hátulról, csupán valami repülő lény kellett volna, és a Sziklarepeszekkel sikerült volna megölnöm. Így viszont csak 1-ig tudtam volna levinni az ÉP-jét, így végül szerencséjére ő nyert. A másodikban úgy döntöttem, lehordázom minél hamarabb, jól is ment, nem tudta elég lényemet leszedni. Tartalékoltam a Sziklarepeszeket, így végül egy lapja volt csak mindig, és lassan, de biztosan sikerült legyőznöm. A harmadik kör nagyjából ugyanígy zajlott, bár ott kicsit nyögvenyelősebb volt a győzelem.
2:1

Így végül kilencedik lettem, azaz épp lecsúsztam az első díjazott helyről - sebaj.
Kedvenc lapok:
Noth szellem (bár valahogy mindig a ritkákat sikerült kisemmizni vele
Ében munkafelügyelő (lényleszedés, néha tápolás), Spontán égés
(lekapar két lényt, elsőre csak a párbaj miatt raktam be
Álomvirág(remek gyógyulás, saját magát is áldozhatom neki)
Sziklarepesz (nagyon táp, háromért leszed két lényt), Örök kábulat (kikapcsol egy lényt)
Troglodita törzsfőnök (korrekt tömeges lényleszedés, kicsit VP igényes, de huzat lapot)

Összességében nem volt rossz, főleg annak tekintetében, hogy két hónapja csak "passzívan" HKK-zok, azaz játszani nem játszottam senkivel, ráadásul ez az eddigi legjobb eredményem - igaz, a kevés indulónak köszönhető.

drag
 
Grat. Majd én is írok a mai versenyről.
 
1005=2005

Jahj és annyi, hogy ezzel lehet (létszámtól függ), hogy profivá lettem.
 
A mai (1005 dec. 3.) versyem erdményei.

Sokfajta koncepció volt, talán a Fan gor a leggyakoribb, de kontroll, kombó, tárgy, épület, bűbáj és még sok minden volt.

Én deckkem:

Járj

3 Vándor
3 Ősöreg vyarg
3 Hendiala intrikája
3 Tleikan áruló
3 Áldozat az ősi isteneknek
3 Zu'lit kísérlete
3 Ellenvarázslat
3 Tudatfaló
3 Esszenciakapocs
2 Chosuga
2 Owooti trükk
2 Tudatrombolás
2 Ragyás burástya
2 Halászat
2 Xenomorf királynő
2 Xeó élősködő
2 Különleges élvezet
1 Éjvándor
1 Illúziócsapda

Side:
3 Ewgbert forrás
3 Tou szang
3 Szinaptikus kapcsolódás
3 A béke megőrzése
3 Zu'lit mérlege
2 Kalamajka
2 Varázslatos pillanat
2 Klónozás
3 Örvény a semmibe
1 Chosuga

1. kör: Egy tárgypakli ellen. Az ilető, aki játszott már rég elkezdte de nem rég kezdte újra. Viszont pár erős lap hiányzott a deckkből. Az első menetet így is majdnem nyerte. De jól terültem így leütöttem nyögvebnyelően. Utána ki a counterekkel. A másik 2 meccs sokkal simább volt.
3:0

2. kör: Bátyám Előnyös üzletes kontrollja ellen, aminek Rúnája volt. Tudtam, hogy eső 3 körben counterelőnye vna, utána viszont én állok jobban. Így első 3 kiörben nem terülök, de ez egy lassan járjtól megbocsátható Első meccsben azonban 4. körtől nem volt menekvés. Vándorok, vyargok és iegymás minden mennyiségben, majd Burástya. 2. körben a saját dolgomat nehezítettem meg azzal, hogy nem figyletem a gyűjtőmben lévő illúziócsapdára, így elég nagy szerencse kellett, hogy nyerjek. 3.ban ő nyert.
2:1

3. kör: Róth Tibi bűbáj deckkje ellen,. Örültem. ez ellen esléyem van, mert nem Rúnázik. Viszojt a 2. körös pihenő sokmindent elrontott, de jött az Eldüeni vándor és ŰTleikan áruló, gíy nem volt nagy baj. 2. körre csak Zu'lit és Szinaptikus kapocs maradt a deckbbe, és besideoltam Kalamajkát, Varázslatos pillnataot Tou szangot, Mérleget és még sokat kiszedtem. Kijött nagyon jól, a megfelő pillantban a pillnat is, amikor kevés volt az Ép-m. Ezt is nyertem lassú győtzelemmel ugyan. 3.at bedobta.
3:0

Ebben a másodpercben csak én voltam 100%-os.

4. kör: Veress Győző Manafonalja ellen, ami Rúnázott. 1. körben lejött egy vándor, 3.ban még egy volt egy csomó counterem, és lesedtem a Tiltott könyveit ily módon könnyen nyertem egy Burstya segítségével. Ezután Tudatfaló és Owwooti helyett ment be Sznaptikus kapocs és Kalamajka. Ő egy csomót sideolt. Én nagyot hibáztam. Amikor egy Tömegátka és egy Mogokokja volt, akkor énXenó királynővel a Törvényt szedtem le, holott nem vette észre a kezemben lévő Chosugát. Ezek után amikor már minden úgy dönt, rendben van, jött tőlem egy Áldozat az ősi isteneknek. Őneki 2 lapja és 2 ép-je maradt, de volt egyx mogokja az átka és tárcsát húzott. Utolsó lapomon múloptt ki nyer. Ez egy Különleges élvezet volt Utána Varázslatos,os pillanatot is sideoltam. 3. meccsre nem volt időnk a kezünkben lévő lapokból arra következtetek, én örülhettem jobban az x-nek.
1:1

Itt nekem volt 3.5 győzelmem, néhány embernek 3, győzőnek 2.5, így tudtam, hgy a néhány 3-gyzelmes közül fogok vkivel jtásznai
. Vszínű a Farkas Jani ellen

5. kör: Farkas Jani Teljes frontos Fan gorja ellen. Első húzásom több mint nagyszerű, Eldüeni vándor elejénm, majd a 3. körben 1 Tleikan áruló+esszkapocs. Ezuátn még több vándort húztam be és minden jó bvvolt. Sideoltam be Béke megőrzését, még egy Chost lés mé vmit Megint kijött a Vándor, meg késöbb vyarg, majd Xenó élősköödő és csomó tudtarombolás. akkor váltam bizonytalanná, amikor másolta az élősködőm, de 1 Vp híján nem tudta használni Így ez a meccs is az enyém volt.
2.5:0.5

Így nyertem)))))))))

Az UR egy Smaragd gólem volt. Lehetett volna jobb is, de ez is nayszerű. Kaptma mellé 1 csomagoot is melyben Sheran békelovagja és még vmi gyengébb lap volt. Nash mondjuk azonnal meg akarta venni tőlem 3500-ért az UR-t de még nem akartam neki eladni.

Nem baj, most nagyon örülük, hogy 1 4hónap és 1 nap után újabb versenygőzelmet értem el!
 
2. november 12. pécs, hagyományos. Sokfajta deck volt, többség kontroll ill. Fonál de volt Kragoru, Fan Gor, épület stb.

Én tárgyakkal cvoltam, de a vészkijááratból ,amire építettem egyet tudtam begyűjteni.

1. kör: Egy Frontos Fan gor. Máris anyáztam, hogy nem használtam Rúnát így sorsom megpecsételősött. 3. körben gyorsan jött pihenő, de rá is Pszi-bilincs

0:3

2. kör: Manafonál-villám ellen. 1. meccsett egy jó áldozattal és okos játékkal nyerte. 2.bvan én játszottam ügyesen, villámhárítóim és szimbolumaim erősek voltak, és párbaj is kellett meg Pokol szeme is,de megvolt. 3. menetben szarul húztam.
1:2

3. kör: Kalandozó. Végre egy legyőzhető ellen. Ráadásul most húztam mindig jól, amikor a deckkem ezt félgőzzel is leverte volna. Ez a formám
3:0

4. menet: Daniel mcload Goood studffja ellen. Minden volt benne, ami jó. 1. menetben jól szüntetett követőt. 2.ban nem. Kifükésztem a Gyógyítását kezéből. majd amulett+párbaj. 3. meccset nagyon elszúrtam.
1:2

5. kör: Veress Gyyőző manafonálja ellen. 1. meccsen nagyon megijedt, amikor elkezdtem a Zöld manaitalokkal játszani, de valami "csoda folytán" nyert. Utána úgy gondoltam, itt már esélytelen vagyok, de a Győzőnek még szívességet tehetek. Pihenőt sideoltam, hoott semjilye nem volt éas mindeent megtettem, higy még jbban gengítsem a deckket. Az eredmény meglett, mert a Győzőt tényéerg díjazták.
0:3

Utóbbi idők rosasz eredményei....értitek miért vagyok most már jó helyre éhes?
 
Akkor most 2 nagy baki:

Júlus 8. Tatabánya, hagyományos. Úgy döntötte, komo.ytalan deckkel megyek, hisz 1. versenye a városnak, nem számítottam nagy erőkre.

Pesti profikra meg végképp nem

Amúgy éb egy Felkészüléses Most vagy soha-ŐPótolhatatlan veszteség kombóval mentem, amire megtanítottak, deegydi módn kiviteleztem.

1. Kör: Rezi mór Teljes frontos Fan Gorja ellen. Felsóhajtottam. Jól választottam szablapot. Ráadásul 1. 3 körös counterei voltak, így a 4. körben elég volt indulnum. Első meccsen 5. körben a Most vagy soha kezemben volt, a Veszteség nem. de volt 2 Kockázat árám így tudtam kivitelezni. 2. körben jól húztam, nyertem. 3. kör lényegtelen volt.
2:1

2. Kör: Egy Thargodan-tárgy deck ellen. Enyén Anti-mágiázott, én meg 4 csountert húztam elején. Esélytelen voltam. Utána okosan sideoltam, kombóm meg is lepte, megkaptam tőle az elismerést. 3. kört elszúrtam. Vártam, pedig ő körében el kellett volna sütnöm a Most vagy sohhát, az ép-je 17 alatt volt, ő meg elkezdett Kölyöktekizni. Egyértelmű.
1:2

3. kör: Kragoru ellen. 1. menet sima volt, de a szablapom segített. 2. meetben pont amikor nyertem volna, akkor húzott be a Békylót. Így ő nyert. 3. menetben 2 lap volt a kezében. Ha 2 counter, ő nyert, ha nem, én. Naná, hiogy 2 Zu'litja volt:
1:2

4. kör: A frrrrrancbaaaaaaaaaa. Hát nem egy Börtön. de bizony! Esélytelden volt, hogy bármit teszek, mert a deckkbe 21 erősforrás volt. Utána 18-at sideoltam, és kiraktam 1 Rend hírnök-Szomorú kötelesség lockot, de Bri1thunggal ellopta a hírnököm. Innentől eldőlt. 3. menetet 1 élettel ugyan, de nyertem.
1:2

Verség oka: Nem tudom....nem a deckkel volt a baj. Szerintem inkább balszerencs. Érdekes meglapetés deck volt, néha okoztam is vele döbbenetet, de pechem volt A győztes egy Fonál volt, a 4. tudom, hogy lassan járj, mást nem tudom.
 
én meg nem mondom meg semmilyen paklimat .
 
Akkor április 3, Pécs, Sokszínűség jutalma. Végletekig kiélezett verseny volt, de a változatosság nem volt akkora, mint gondoltam. A kontrollok dominltak, de a követő szblap más és más volt. Azzal, hiogy a familiárist betiltottuk, sok lett a Rakshallion főmgus, sok volt még a Rúna ,de volt olyan deck is, amelyik nem használt semmit. Ezenfelül szblap volt még Bölcsesség, Fókusz meglelés, Birtoklás, Teljes front, követő még Timera és Halhjatatlanöok nyagymestere volt. Az én deckkem így nézett ki:

A hatalom szava
Erős eje
Ezeréves lélek
Legendás sárkány
Előnyös üzlet
Dúvad
Tudatcsapás
Orgling haszonállat
Koncentrált energia
Légy méltó magadhoz
A kockázat ára
UMK
A Mester
Chara-din óhaja
Minőségi csere
Manafonál
A rend hírnöke
Villámhárító
Fehér tigris
Manaszonda
Üzlet egy mindenttudóval
Manasajt (kösz Baka a zsákbamacskát)
Zu'lit kísérlete
Fizetett tehetség
Manapuffancs
Torz kriptod
Solisar aurája
Szent sólyom
Chosuga
Utolsó lehetőség
Mokku
Száguldó idő
Thauglorendon
Napkirály ajándéka (új)
Maigner Lopotomos (új)
Szkritter esélyleső
Bűvös tevacska
Fairlight trükkje (új)
Diána kívánsága
Múltidéző (új)
A Hatalom illúziója
Manacsapda
Zarknod (új)
A gynege ereje
Griffőnix (új)
Méonech fürkész

1. meccs: Erőnyerő voltam Schróth Dani "tanítványa" ellen játszottam volna, de nem jött el, így a 'mester' meccsét néztem meg, aki pillanatok alatt iskolázta le az ellenfelét. Ezután Omar quwargjai ellen jtstzottam, és nyertem, majd ettem vmit.
2:1

2. kör: Jónás Gergő kontrollja ellen.- Hasonló volt, mint az enyém, de ő chara-din helyett leaht használt, és Rakshallion főmágust, nomeg picit gyengébb lapokat. Első meccben maafonalat és Tudatcapást húztam, így a játék képlete volt, hogy ki a Fonál, mellé egy Legendás sanyi, hgy legyen Ép utánpótlás és hajrá előpre a Csapássakl. Ez be is jött, majd miután leírtottam a lényit bedobta. 2. meccskeményebb volt, de sok countert húztam és nyertem. 3.ban ő rosszukl húzott, én egy ideig vártem, majd inkább kiraktam Puffancsom és galultam vele, ő viszont elbájkitalozta De már csak 7 élete volt nekem meg egy pulykám.
3:0

3. kör: Farkas Gyula ellen, neki kombó-kontrollja volt Rakshallion-főmágus-Ősi rúna 2-sel és piross al lila helyett ha az én szemszögemből nézem. És most tessék megkapaszkodni 1 ÓRA ALATT 1 MECCSET SE SIKERÜLT LEJÁTSZANUNK. Én kezdtem aktívabban, mire ő Mostharral-Előnyös üzlettel, Lord fezminnel kezdett szórakozni, én meguntam, tudatcsaptam, 4 a max. vp-je, ő játszott tovább, én szívtam rájöttem, nem győzhetem le, inkáb ki egy Zarkndot, ő meg Kitolvajszemezte a kontroll léényeimet, kivéve a Pulkyát. Én ütöttem, ő gyógyult. Ha ő behúzza a Vízionárt nyert, ha én a pulykét, enyém a meccs. De vége lett.
1.5:1.5

4, kör: Na vajon ki ellen: Talált Schróth Dani! Ugyanolyan kontroll, de ő a lila helyett feketét használt és Bölcselkedéett vagy Erős erejét vagy Pozitív robbanást, ellenem erőst. 1 meccs azért mázli volt. Kirakott egy Fezmin gépet, én Thauggal levertem neki a maradék ép-jét, ő isteni infuziózott, nekemalig volt ép-m és volt egyÉletszívás a gyűjtőjébeen. Kicsréltük a Robbanásinkat, tovább. Jól jött a besideolt entitásom, kiraktam, és sokéig sakban tartottam vele Danit, amíg nem jöttek erősebb lények, amik egy részét countereltem, minden jól ment. 3. menetben gyorsan sok lényt lerakott, de ellpoptam a Villámhárítóját és azzal sebeztem, majd Szent sólyom ki. Ő leölte de addigra Napkirály ajándéka is ketzembe volt, meg Thaug is és lassan gyalultam én meg gyógyultam. ekkor úgy döntttem Múltidázek. Bár ne tettem volna. Mágia elnyelte és visszahozta a Holtak seregéjét. Innentől esélytelen.
1:2

5. kö: Bátyám rúnás kontrollja ellen, amibe lila helyett piros, kék helyett fekete volt. Első körben nagyon buknkó volt. Gyennge erejét lőtt a Legendás sárkányomba, amikor őrosztjába egy Főnix és 1 Zarknod volt enyémbe Dúvad és Sárkány. Megkérdezte, higy nem lőheti-e beleinkább a Dúvadbam, mert SEMMIT SEM VÁLTOZTAT. Mondtam jó, mire ő: És a 2 lényem leleheli a Dúvadot. Ezt a meccset nyerte. 2. körben az áldott 1000-éves lélek jött és agyonverte. 3. meccsben jött a bosszú. Megölhetett volna, de egy Villámháborút, amibőlk Kisebb zan jött ki, elfeletette passziválni, megkérdezte, csinálhatja-e vissza, én meg közöltem, hogy NEM, majd köv. körben kijött a sólymom és gyógyultam. ezt a meccset már nem tudtuk befejezni.

1.5:1.5

Ez normális körülmények közt genge, de Pécsett 2 x pont annyit ér, mint 1 győzelem és 1 zakó így 5. lettem, így nyertem is csomagot. Az első 6 hely konttroll lett, a 7. nem, az egy halatatlanok nagymesterés lényes deck lett.

Holnap a 2 nagy zakómat írom le.
 
Tőle kérdezdd, én nem adok ki bizalmas infokat.
 
érdekelne ez a tárgy pakli valahogy gyak ne mgyakn ne mnaon tudom elképzelni ilyen erősnek tudom hogy jók de nem tudtam hogy ennyire szóval mire épült az a deck ?
ezt tőled is kérdezem nash!
 
Nem volt, mit. Még csak izgalmas meccsek sem voltak.
 
káár bubu hogy a tárgyaimat 3 sorba letudtad irni .
 
buholc ilyen van a sakkban is onnan tudom hogy kb. 3 évet sakkoztam folyamatosan versenyekre járva pontosan már nem melékszek mit jelent de nagyjából azt hiszem hogy az ellenfeleim akikkel jáccotam milyen eredményt értek el
 
Júl. 30., Abyss, hagyományos:

A mai hagyományos versenyre eleve úgy indultam, h nehéz lesz bírni: Iszonyatos hőség van, és sokan egy viszonylag kis helyen (Abyss). Nos, nem tévetem, valóban k*rva meleg volt, és sokan volunk. Egyébként jó verseny volt, elég sokgéle deck-kel indultak. A legnépszerűbbek természetesen a Kragoru és a kontroll voltak, de láthattunk Specializácót, tekit, kalandozót, bűbájt, galetkit és jópár más paklit is. Szerintem jó verseny volt. Ez volt az én deck-em:

Edharati, a bűbájmester
Ősi rúna

(Kabalák: Sheran papnője, Fényes griff)

3 A bűbájosság rúnája
3 Ősi bűvölet
3 Varázsmező
3 Vészkijárat
3 Kyorg központ
3 A pokol szeme
3 Bűvös tavacska
2 A mogokok törvénye
2 Pszionikus bilincs
2 Elenios csodája
1 Élő bűbáj
1 A szkarabeuszok átka
3 Apró kívánság
2 Lady Olívia éneke
2 timera kacagása
2 Timera trükkje
3 Cselvetés
3 A gyenge ereje
3 Majd legközelebb
(47 lap)

Side:

3 Méonech fürkész
3 Az erős gyengéje
3 Kürtszó
3 Megelőző csapás
3 Mentális robbanás
3 Ragadozó
3 Fekete lyuk
2 Zu'lit kísérlete
2 Varázslatlopás

És akkor jöjjön a (szokásos) személyes beszámoló.:

1: Mentor deck. Az elsőt ő nyerte, a másodikban side-oltam Fekete lyukat. Ezzel megnyerhettem volna, ha a tizennegyediket semmizek, és nem Lélekgyűjtőt... Nagyon hülyének éreztem magam, de végülis mindegy, lehet, hogy ha emiatt más ellenfel(ek)et kapok, az(ok) elver(nek). A 3.-at megnyertem, de az a bubholz (vagy mi a fene) miatt úgyse számít... 1:2

2: A beheótok nagymestere deck. Nagyot lepődtem, hogy ezt a övetőt látom, azt hittem, senki se olyan bátor, hogy elindul vele. Amúgy Akmallal nem kombózik rosszul a követő. Az elsőt símán megnyertem (azért mégiscsak behemótdeck, bár a Bufa kódexének az elején nem örültem), a másodikban, amikor elkezdett rosszul állni (illetve én jól), akkor feladta az egészet. a bubholz miatt nem igazán örültem ennek az ellenfélnek... 3:0

3: Teknős deck. Az elsőt nyerte, szétantimágiázott, és lehordázott. Na, itt megijedtem kicsit, aztán beside-oltam a counterek helyére 3 Kürtszót és 3 Megelőző csapást, amik az én javamra döntötték el a meccset. Meg azért elég jól húztam... Mondjuk volt egy szoros pillanat... 2:1.

4: Kragoru - Lassan járj: A kragoru voltaz a deck, amitől a legkobban féltem mind közül. A Lassan járj-os verziótól talán kevésbé, mivel van rúna, és neki kevesebb és drágább counterei vannak. Az lső meccsen leáldozta az ÉP-jét, meg büntetődött egy csomót, így könnyen megöltem, a másodikat (azért beside-oltam 2 Ragadozót, és 3 az erős gyngéjét - jól jöttek) úgy, ahogy kell (kombóval), a 3. már nem érdekelt, mert úgyse számít, így hát kevésbé figyeltem oda, és nem is húúztam túl jól, így azt ő nyerte... 2:1

5: Zarknod kovácsa. Amikor mérlegeltük, kikkel kerülhetek ösze az utsó körben, 3 kragoru is szóba jöhetett volna. Nagy mázli lett végül a kováccsal, ami mondjuk nem gyenge deck, de egy bűbáj ellen gyengébb, mint egy krag. Az elsőt megnyerte... Na itt kicsit megijedtem, sebaj, elővesszük a side-ot. 3 Méonech fürkész és 3 Az erős gyengéje. Amik jól beváltak, a szoros (mondjuik rohadt jól húztam, neki meg csak nem akart feljönni a Tiszta játék) 2. meccset végül megnyertem. Ezután mérlegeltük, h 1_ezzünk-e meg döntetlenben (ekkor 7. és 8. éettünk volna). Végül is nem gíy lett, a 3.-at megnyertem, nem állt az utamban Tiszta játék, és nagyon jól húztam.

Így végül 5. lettem (buholz-zal - valaki írja már le nekem, hogy írják). Kaptam 1 Rhatt fénykorát (sárkányfióka, Quwarg célpont), egy Múltidézőt (Falkavezér, Kataklizma), és (köszi Dhoj) egy Feledés tornyát (Bahn szolgája, a bosszú lángja, Az őrület fanatistái, Szajonn mágiája).

Nagyon megszerettem ezt a bűbáj deck-et, főleg, h látom, versenyen is használható (korábban is imádtam vele játszani), valszeg még láthattok engemilyen deck-el.

Az eredménylistát (első 4 hely) sajna nem tudom, azt majd valaki más megmondja helyettem, de gratulálok mindenkinek.
 
Május 21, Wekerle, Isteni szövetség

Ezzel a paklival indultam ma Beholderes Isteni szövetségen:

A kalandozók védőszentje
Kabala: Sheran papnője (később Raia papnője és Elenios papnője is


3 Párbajhős
3 Ahriman
3 Zöldfülű kalandozók
3 Borax király
2 Rundhal, a gyűjtögető
2 Malkori íjászmester
2 Tisztiszolga
1 Jerikó
3 Hívó kürt
2 Tudatkutatás
2 Közs Tudat
3 Királyi palást
3 szintlépés
3 Démonölő
1 Alanor
1 Pozitív robbanás
3 Az erős ereje
3 Majd legközelebb
3 Cselvetés

Side:

3 Jutalom
3 Mentális robbanás
2 Jerikó
1 Rundhal, a gyűjtögető
1 Raia szent lovagja
2 Pozitív robbanás
3 Méonech fürkész
3 Fekete lyuk
3 Pihenő
2 Zu'lit kísérlete
2 Koncentrált energia

Szerintem jó verseny volt, ha azokat, akik elmentek, nem számoljuk, 44-en voltunk. Több féle pakli is volt, lényesből (kalandozó, teknős, galetki, thargodan, vámpír) ezúttal kevesebb. Volt nagyon sok különböző kontroll ("Hagyományos", Manafamiliárisos dobató, Manafonalas). A mindig népszerű drágító, lefojtó paklikból megint volt: Bűvös erdő, Lassan járj. Találkozhattunk Morq Fan Gorral is.

Személyes beszámoló:

1. forduló.
Ellenfelem: Manafonalas pakli (Fairlight - Dornodon).
Ahogy kell, lehordáztam. 3:0 ide.

2. forduló:
Ellenfelem: Bűvös erdős óriás.
Nem tudtam eldönteni, mit kezdjek azzal a túltáp Melák, az óriással, végül úgy döntöttem, leszedtem. Talán kár volt, a pakli tele volt direktsebzéssel (párbaj, Gruandag amulettje, Vadítás). Amúgy a 2. fordulóban iszonyat rosszul húztam. 3:0 oda

3. forduló:
Ellenfelem: Temető deck.
Az első két meccen leütöttem, a 3.-on leszedte a követőmet, és iszonyatosan elszúrtam. símán ynerhettem volna, de elb*sztam. Ezért csak 2:1 ide.

4. foruló:
Ellenfelem: Manafaliliárisos kontroll (Leah - Chara-din)
Ki nem állhatom ezt a szemét követőt. Talán nyerhettem is volna, ha épp akkor létrejön a Pozitív robbanás... Amúgy így 2:1 oda.

5. forduló:
Ellenfelem: Galetki deck.
Megnyugodtam, hogy végre egy könnyű ellenfél. a 3. meccsen érdekesen kijtt az első körben helytartó és Csáp entitás, aztán később Chosuga. Valahogy azt a meccset megnyerte, leszedte a lényeimet, és nem húztam countert (csak Az erős erejét a negyedik körben 2:1 ide.

6. forduló:
Ellenfelem: Kontroll (Fairlight - Leah)
Ezúttal Gyógyító rakshalliont használt. Az elsőt megnyertem, a másodikban miután nyerésre álltam, a srác feladta, így 3:0 ide.

Így végül 11. lettem, kaptam 1 Káoszkatlant.

Amennyit tudok még:

1. (már megint) Schwartz József (Dagadt teknős), teknős paklival
2. Talán Leah-Chara-din kontroll.
...
8. Frandon Lassan járj-jal.

Jó verseny volt.

És még jobb lesz a Rhatt fénykorás frissen bontott.
 
Utsó csókkal nem működik, ezért akarom tudni. Lásd Hullaféreg FAQ.
 
Az lett volna szép. Azért mert vidéki vagyok és mert fiatal még lehet, hogy értek a szabályokhoz. lehet.....
 
bazze én a hyeldben felhívtam volna Bakát és a többit hoghy hogy lehetnek enynire nyomik....
 
EgyÉlőholt lény kell. Az egfyenlő esély lévén aktívan jönn a féregm, áldozzuk, kap az élőholt 1/1, 2 flrgünk van megibt aktíven.....

Amúgy uccsó elöttiben és nem kicsi.
 
Na igen, egy kis csalás az uccsóban. A Hullaféreg - Egyenlő esélyek kombó működik?
 
  ... | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.