Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Intelligenciapróba
(Ősök Városa esemény)
Küldd el képeslapként!
"Vajon mire gondolhatott e feladvány tervezője? Ha a vörös gombokat választom, talán megtalálom megbízómnak, a szint helytartójának elrabolt fülbevalóját... De ha a kék gombok kombinációval kísérleteznék, a kevesebb lehetőség miatt nagyobb esélyem lenne a túlélésre..." - hosszantartó töprengés egy kaland intelligenciapróbája előtt
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | ...
Nézet:
fehér volt
 
Grat.

Báder Lassan járjja kék vagy vmi más színű volt?
 
nem én vagyok a arafinált boltos
 
háát jah az negem is idegesíttett volan az első körben..
de így utólag jó,...
bajnok akaratot használtál ?
 
hát fiogy,tömören:
ferlájt manafonállal nyomtam-elég jól sikerült összerakni,bár nem volt olyan nehéz
eccinű volt abyssban,31en voltak.kb 23profi,alegjobbak ott voltam
1kör: erőnyerő voltam(és kurva ideges emiatt)
2.kör sárga manafonál-az enyémnél szarabb dekk-2-1re vertem.jol húztam
3.kör:dornodon dekk-direktsebző-3 nullra nyertem
4.kör dornodon varkaudar:2.1re nyettem
5.kör raia lassan járj-manafamiliár(matyi lett a 2.)
 
A paklilistámat majd később mellékelem.
 
Január 7, Dungeon, hagyományos

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy erre a halálosan megunt versenyre megyek el, vagy a jóval nehezebb, ám általam jobban kedvelt egyszínűre. Végül a könnyebb út mellett döntöttem.

Bár Krisz folyton mondja, hogy "nem rendezünk többet mást, csak hagyományost, mert azon megtelik az 50 hely, az egyszínűre pedig csak 40-en", a versenyen mindössze 22-en voltunk. Nagy meglepetésre nem tombolt úgy a kragoru, mint szokott, persze azért abból akadt a legtöbb. Volt még sokféle kontroll, meg egy-két manó, épület, szkritter, bűbáj, stb. Ja, mentorból volt még több, ami nem csoda, hisz lehetett UR-eket használni. Így akik megengedhetik maguknak (a profik, ugyebár),, amíg versenyeztek az Abyss-ban, addig indítottak embereket itt amatőrban, többnyire 200.000 Ft-os UR-es mentor paklival (még a bűbáj fordult elő ilyen módon).

1. forduló: Ellenfelem... egy fura lényes, hordaszerű pakli. Az elsőben borzalmasan húztam, és még el is rontottam, így kikaptam. Ekkor megijedtem, ennyire gagyi lenne a deck-em? Szerencsére nem ez volt a válasz, a másodikat és a harmadikat könnyen hoztam.
2:1

2. forduló: Kragoru, méghozzá azé a srácé, akivel minden versenyen összekerülök (a nevét viszont nem bírom megjegyezni , és eddig szinte mindig elvert. Egyszer 2:1 lett oda, egyszer nagyon éles küzdelemben egy döntetlen. A sor folytatódott, az első vereségem után erős szájddal (Erős gyengéje, Thor, a sárkányölő, Ragadozó, Bérmunka) mind2-szer megvertem.
2:1

3. forduló: Bőséges épület deck. Azt mondta, 1.-2.-3. körös. Húztunk. Azt mondja, lepakol, ha nem húzok béklyót. Húztam, de... ő kezdett. Így az első néhány körben lesebezgetett (Ongóliant diszkoszvetés), de aztán kifulladt a deck, miközben egyenként irtogattam az épületeit. Végül a korábban épületeket leütő Kvazársárkány ölte meg. A 2.-ban bár béklyót nem húztam, volt Pokol szeme és Manafonál, így az ő körében az épületeoire kaptam jó sok manát, mire aztán egy Armageddonnal letakarítottam az asztalt. Ez eldöntötte az állást a javamra. A harmadikban behúzta a Furfang templomát és jó sok manája volt, nem tudtam sokat kezdeni, de ez már úgyse számított.
2:1

4. forduló: Nagy Krisztián pörgős kontrolja. Nagyon pörgött a dekk, tényleg, és iszonyúan lekontrollált az első két fordulóban. A 3.-at nyertem, de az már nem sokat számít.
1:2

5. forduló: Faust kragoruja. Akár nyer, akár kikap, ő nyeri a versenyt. Ha megverem, 2. vagy 3. vagyok, ha vesztek, 5 (ezt akkor még nem tudtam). Az elsőt nyerte, a másodikat én. Megpróbálkoztam a döntetlen kialkudásával. Nem volt kedve játszani. Én viszont jól húztam, így inkább folytattuk. 2. köröm: Apró kívánság. Szúnyogirtja. Keze: Kyorgsüss, Árnysüss, Zunliht, Áldozat. Maradtunk az X-nél. Azért játszottunk egy 4.-et is, azt én nyertem mondjuk, így talűn valamennyire okébb az X. Így is 5. lettem mondjuk.
1,5:1,5

Tehát meglepő módon Faust (dózsa Marcell) nyert, még meglepőbb módon így egy kragoru lett az első. Én így tehát 5. lettem, de nem bánkódtam, mert a 2 Régmúltban igen jókat bontottam (Bűbájmásolás, Mandulanektár, Szubreális vámpír, Elemi védelem).
 
nem pont erre gondoltam különben ezt eddig is tudtam de valami játék beszámoló jöhetne
 
énnyertem
 
valami részletesebb vwersenybeszámoló nem lehetne ?
 
bveszámolok: 2.báder.3.baross4.györki
 
háát talán madj egyszer
 
Gyere csak
 
na majd ha én elmeygek
 
Mikor tettem rosszul és igen 1-2szer próbálkozott, de utóbbi időben ilyen nincs...bár a deckkjeinket egymáshoz igazítjuk, hoghy amelyik akli engem megver az őt szinte biztos nem...nem is emlékszem mikor volt olyan, hogy egy deck mindkettőnket megverte.
 
grat ... ez a lefizetés Attilánál szokás ? bár családban marad.. . mondjuk msot rosszul tetetted.. hagyni keleltt volna
 
Tehát aztán volt 2004 október 25-én is egy házi kétszínű versenyünk. Én változatos színösszeáálíításra számítottam, de többé-kevésbbé csalódnom kellett:

12-en voltunk, és 8 ember használt Fairlightot. Ez egy nagyon erős szín, ez is mutatja, nomeg, hogy az első 5 pakliban volt ez a szín. A Raia volt a másik, ami nagyon épszerű volt, nem kevesebb, mint 5 ilyen pakli volt, és volt 3 Fairlight-Raia duett, egy Drakolder, egy kalandozó és egy Régészet-kontroll. A másik 2 Raia pakli egy-egy Sherannal duett repülő horda volt. Fairlightot ezenflül még többek közt goblinos, varkaudar és még sokféle deck töltött be. Ezenfelül a Tharrt 3, a Dornodont, a Sherant és az Eleniost 2-2 fő, míg a Char-dint és Leaht 1-2 ember, választotta, egyébként ez egy deck volt, konkrétan egy éjfatty.

Az én deckkem talán az összes közül a legérdekesebb volt. Egy másolós-enyhén Manafonalazó, kicsit llopós, NAGYON MÁSOLÓS pakli, amivel a céleom az ellen kizsigerelése volt, természetesen a 2 legjobb szivató színbő, Eleniosból és Fairlightból. Már nem tudtnám elmondani, hogy mi a deckkliste, de próbálok rögtönözni egyet.

Gyógyító rakshallion:

2 Esszenciakapocs
3 Vízionár
2 Klónozás
2 Tükördémon
1 Diána kivánsága
3 Pszionikus entitás
3 Chosuga
2 Szerelem tornya
3 Furfang temploma
3 Gyenge ereje
3 Tavacska
3 Bűvös tavacsdka
2 Maya dala
1 Majd legközelebb
2 Tudatcsapás
3 Szillmil osztagparancsnok
3 Méonech fürkész
2 Fizetett tehetség
Azért látható, hogy egyediség ide vagy oda eléggé poénra vettem a versenyt.

1. kör: Róth Tibi Raia-Fairlight kalandozó deckkje ellen. Ez volt az egyetlen pakli, amitől féltem, mivel a tesztelőmeccseken mindig kikaptam elene. Ezúttal is embertelen gyorsan terült... egy ideig a követőszüntetésen is gondolkkodtam, de korábban úgy is megvert, így különöseb értelme nem lett volna, bár így utólag. 1-2. kör nagyon gyors küzdelmet hozott. 3. meccs már izgalmasabb volt, de korántsem eléggé, így csak arra vo,t jó, hogy Vh-kal kicsit ráijesszek.
0:3

2. A második Raia-Fairlight pakli, ezúttal a tritlem drakolder, egy Felkészüléssel operálva. Nagyon örültem, mert én is fel tudtam készülni, másrészt pedig mivel első körben Manafonalat már az elején behúztam, csapást is később, így mire lszbe kapott, hhalott volt. A 2. menetet is élveztem, mivel gyorsan jöttek a Pszi-entitások, a Chosugák, és az ellen mire észbe kaphatott volna, a lányei finoman szólva is le voltak ápolva..többit az entitások megoldották (a drágák). 3. menertben bravúros taktikai húzással a Dezintegrátorát másoltam és egy Tehetség és annak a passziválásával végiggyalultam a menetet, mire végül bedobta.
3:0

3. kör: Nyaka Máté varkaudarjai ellen. Sötét manifesztáció-Bőságpárossal nyomult. Már a meccsek elején Plessz Roland javasolta, hogy szüntessek követőt, amit én meg is tettem. Az eredmáény egy 5/1-es varkaudar mágus, 1-2 szép kis dög és egy kínzómester volt. Ideje felülvizsgálni a stratégiát. 2. menet, húzok. Nagyszerű, 2 Pszi entitás és 1 Tavacska, nem szüntettem követő, most aztán nem szabad...türelem, Máté hibázni fog...és hibázott is. Nem vette észre, hogy a Pálinka -1ép-t is ad, így 2 varkaudarral, amiket Pálesszel szerelt fel, támatta az entitásaimat, amin 1-1 jelző volt, így én öltem le őket. Máté nem adta fel, hanem elkezdte lényeit kidobálni, majd jött egy Kínmester és egy rundhal. Éreztem, ha ebben a krben nem nyerek, elvesztettem, de szillmilek voltak a kezembe. 14-et tudok neki ütni, 13 élete van...ha nem szól be, legyen. ROHAM. Be is indult a lénysorozat, és nem tudott semmit tenni. Elsiette a dolgot, ami az egyenlítésemet hozta. 3. menetben 1 Entitást és 2 kapcsot húztam be..lehet találgatni, ki nyert
2:1

4. kör: Ádám (Karmazsin huhogó) Raia Fairlight repülő hordája ellen. A deck igencsak félkész állapotban volt, így nem nagyon féltem tőle. 1-2 körben nagyon gyorsan terültem, ügyesen taktikáztam és nyertem. 3.ban azonban kihozott egy Karvalyt 4-es antimágiával, és kellemtlen helyzetbe hozott, 'állóháború' alakult ki, egy Tudatcsapás behúzásáig. De onnantól vége volt.
3:0

5. kör: Csakhogy a 3. Raia-Fairlight deck ellen is játszak: Bátyám koncepciója, ami akármilyen meglepő Régészet-Tudatturbó volt...megint jött a lefizetési kísérlet, de most jobban álltam és becsületesebb lettem, így elutasítottam. A 3 meccs külön-külön izgalmas volt, 2-be ő húzott jól, egybe én, így sajnos ő nyert, de ezzel én vettem el tőle az első helyet, hogy nem engedtem neki 3:0-ra
1:2

Most tessék megkapaszkodni: A VARKAUDAROK NYERTEK! Hibátlan játékos nem volt, a bátyám goblinoktóél, a Tibi és a Rolandvarkaudaroktól, a varkaudarok tőlem, én Tibitől és Attilától kaptam ki. Hát van ez így, volt kavarodás. Amúgy paklikban az első 6 hely.

1. Dornodon-Fairlight varkaudar
2. Fairlight-Raia Régészet
3. Raia Fairlight kalandozó
4. Tharr-Fairlight goblin
5. Elenios-Fairlight egyedi deck, ez volt az enyém
6. Elenios-Tharr IZOM

Azért jó kis verseny volt.
 
Akkor legelső házi versenyem története.

2004 szeptember 18-án gyűltünk össze összesen 9-en. A versenyt magát nem vettem komolyan, erre utal, hogy egy Zarknod börtönés lovas deckkel mentem mel. Vo,tm aki azért komolyan vette, mert volt még kontroll, repülő, horda, direktsebző, mérgező pakli is.

1. Forduló: Jónás Gergő Felkészüléses kontrollja ellen. 3 nagyon igzgalmas meccs volt, annyi szent, igazából az ő húzásától függöt, mi lesz a meccs sorsa. Sajnos kiderült, hogy a deckkem lepleszedésben nem áll a helyzet magaslatán, és a Clod onarok illetve Bársony gyilkosok ellen sokat nem tudtam tenni, pláne, mert Onarnak nagyin aranyos képessége van, és Jóni végig ezekkel a deckkekkel játszott. Első körben nem húzoott vmi jól, így levertem, de amúgy nem sok esélyem volt.
1:2

2. kör: Ölbei márton repülő hordája ellen... ittm nagyon jól húztam, legalábbis bizonyos nézőpontból. Mindhárom, körben volt egy Ragály rothadó lovasa kezemben. Azonban paklija gyors volt a Börtön ellen is. Elég izgalmas meccsek lettek, de amikor sikerüélt úgy húznom, relative könnyen nyertem. Ez pedig két alkalommal bejött.
2:1

3. kör: Jónás Péter deckkje ellen. Ő olcsó férgekre, goblnokra és Férgek védelmezőjére, Berserker italára és társaira alapozott. Zarknod börtön mellett nem nagy sikerrel. Hopgy is lehetett volna. 2 lapja volt, de tápot ritkán húzott. A 3. körben, amikor raltive sok ilyet húzott, nem vlt baja velem, de a másik 2 meccsre a fordítottja igaz.
2:1

4. kör: Schrempf Dániel repülő deckkje ellen. De ez nem horda volt, hanem Good stuff a legjobb repülő dögökkel, mint a Griffőnix az élőholt mágus, a Pszi entitás éés még sorolhatnám. Első mentben 2 Vh-t behúztam az elején)) Aztán a másik 2 körben olyan rosszul húztam, hogy istenigazából semmit nem tehettem ellene. Sajnáltam a szitut, ebben több volt.
1:2

5. kör: Bátyám kontrollja ellen...aki a meccs előtt megkkísérelt lefizetni. Gondolkodnmom kellett. Ha itt kikapok nemleszek díjatzott, és elég gyenge eredményem lesz, azonban a díjak nem xcsomagok, hanem spoiler lapok, amikre én megvetéssel nézek, amit a bátyámtól kapok, az jóval nagyobbb. Elfogadtam az ajánlatát, és elhülyéskedtem a meccseket. Pedig simán nyerhettem volna, de akkor nem bántam.
0:3

Most lehet tuisztességtelennek tartjátok, amit tettem. Az is volt. De akkor a saját érdekeim tartottam szem elött. De azóta ilyet nem csinálok. Előtte szerettem ilyen lefizetésekben részt venni, de utána hirtelen váltam becsületessé...az elmúlt másfél évben erre nem volt példa, nem is baj, szal én általában tisztességes vagyok.

Amőgy végül 7. lettem, így a bátyám nyert, Schremopf Dani a 2., Plesz Roland a 3., ő diorektsebző deckkel játszott
 
valóban kár dde te is oot voltál a verseynen nem emlékszel LEjtő re ?
jah PErgamen Jánost hiányoltam emg Metax Pétert is meg Sajt Ottózt is
 
Jó, tég3ed sem, akiket nem azok közt ez nem érvényesül.........

Jó, ne vegyél komolyan, értem, mire céloztál
 
Lejtő Ádám?
Kíváncsi vagyok, melyik volt a sok közül ;)
Kár, hogy Sörös Róbert, és Pergamen János nem volt a versenyen :P
 
El lehet
 
Kövér Attilát személyesen is ismerem nekem is nagyon szimpatikus csak éppen cserénél sose egyezünk meg a lapok áránál...))
amugy játszottam énis a bűbájával(persze csak "barti meccsbe) erős lett nagyon
 
az jó mondjuk én még csak egyszer játszottam ellene
 
Kevés nála jobb játékost ismerek.....csak pároson tudtam eddig legyőzni...egyéniben versenyen nem, amúgy is csak az ő paklijával
 
jah naon jól tud gamelni..
 
Ügyi...de Nasht nem lehet leverni.
 
Most nem, mivel 4 van, de holnaptól elkezdem.
 
jah így neygfedik lettem mögöttem Magyar Atiilával és Kőrössel
 
Most le tudnád írni?
 
  ... | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.