Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kincs!
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Megvan a kincs! Vagy csak újabb illúzióval próbálnak eltéríteni attól, hogy végre valahára a szellemkastély végére érhessek?" - idézet egy cirkuszozó ember férfi szájából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | ...
Nézet:
grat, hányan indultak?
 
Szerintetek menjek manó entikummal versenyre??
 
ma volt gyulán egy páros- majd hagyományos verseny.
kötelező volt mind2-n indulni, de szabadon lehetett side-olni, vagyis nem kellett meccsek után visszaszájdolni.

én tárgydekkel indultam, itt a lista:

teremtő raks
3 Bo'adhun varázsital
3 Orzag managömbje
3 Goblin ezermester
3 Méonech fürkész
3 Antimágikus ballaszt
3 Villámhárító
2 A kalmárok itala
3 Kyorg managömb
5 Goblin
3 Földanya gyümölcsei
3 Moa ékszer
1 Oktopusz
3 Mok'habut fétis
3 Rundhal
1 Zan
1 A kincskeresés itala
3 Duplikátum
1 Animált kolosszus
1 A végzet talizmánja

csak a hagyományos részleget írom le

1. menet
erőnyerő voltam
2:0

2. menet
Fotta Pál mentorpaklija ellen. nagyon kemény dekk volt, szinte tehetetlennek éreztem magam. egyetlen egyszer, a 2. menetben gondoltam úgy, hogy akár még nyerhetek (Pali 8ból élt, volt 4 csontom, egy polipjelzős goblinom őrposztban, egy oktopuszom és egy orzag managömböm), de ezt is megoldotta egy 16ot gyógyító iltiannal, majd pedig jött a jól megszokott végtelenmentor.
0:3

3. menet
vizard001 blokkolós kontrollpaklija ellen. igazán jól jött itt az anti-mágia. elég volt egy 1-2 moa ékszer+ duplikátumok, csak tehetetlenül és anyázva nézett vizard. 2szer is leblokkolt 0-ra, de a beszájdolt gruangdag amulettek és a jó öreg orzag managömb meghozta nekem a sikert. az is közrejácott győzelmemben, hogy sorozatosan hozta az 5/5ös furmányos pegazusokat.
3:0

4. menet
sszapi kragoruja ellen. brutális húzásai voltak, kezdésből bufa kódex, ködsárkány, 2 ragadozó. ezt egy fürkésszel tudtam meg, ami első körben jött le. persze ez nem is történhetett volna meg, mert sszapinak lassan járj volt a szablapja, dehát ős e figyelte, akkor én miért figyeljem? a követőjének a drágítási képességeit sem számolta, sokszor ezek miatt nyertem, meg persze a zan hasznos másolóképessége miatt, amellyel ragadozót másoltam.
2:1

végül 2. lettem. ha az utolsó menetet 3-0ra nyertem volna, immortál a 3. helyre tudott volna fölkúszni, de sajnos csak 4. lett, emiatt komoly bűntudatom is volt, de a 3. meccsben a ködsárkány, a ragadozó, és a kyorg szolgasárkány komoly terrorhatásnak voltam kitéve.
 
még jó , hogy hozzá tetted az uccsó mondatot
 
Tudom, hogy az, hisz én nyitottam meg :P Egyébként tegnap egy kicsit tényleg túl sok volt a jóból nekem, és ezt is be kellett vennem. Mármint nem a végit.
 
figyelj már ez az egyik olyan topick ami értelmes ha lehetne ne ronsd el ilyennekkel köszi
 
Egy het voltam a kaszanémetfelsővörösszamócai 12színű versenyen. 12 féle szintetikus bort kellet meginni, egy huzamban. A versweny végülis én nyertem meg, mert semmit sem ittam, még a többiek a detoxban egytől egyig kinyúvadtak. Díjam egy üves vizes bor, és 3 doboz papírgyufa volt.
 
Ha a Beho küldd csomagokat még kaptunk is volna vmit((((, illetve küldött, csak kevesebbet
 
Elolvastam. Azért grat.
 
Akkor a legújabbat is olvasdd el.

ui.: A 2 Zakó közül egyiknél pedig milyen jó kis deckkem volt....csak elhagyott a szerencse
 
Tudom, olvastam.
 
2005., január 8. Kaposvár, páros 2-színű.

Megint bátyámmal készültünk. Sajnos a vonaton, ahol a deckkünket raktuk össze, észrevettük, hogy a Leah hatalmák és a Majd legközelebbek otthon maradtak, elég dühösek is voltunk, de azért tovább kell lépni!

Mindketten kontroll jellegű deckkel voltunk, úgy döntöttünk, nem rúnázunk. Ő a szokásos Régészet-Tudatturbós végtelenítő deckkjével játszott, Fairlight-Leah színekben pompázva a deckkje. Mindenképp arra mentünk rá, hogy ő minál gyorsabban öljön, de azért az én javslatomra a Villámsújtás és Villámhárítót betette a deckkjébe ezenfelül lélekgyjtő, Fairlght counterek, néhán leszedés és kb kész is a koncepciója.

Én is konrolloztam, de picit másképp. Sokkal több erőforrást használnam, mint ő, így gyorsabb pörgés volt a deckknek, amit arra használtam, hogy őneki adjak lapokat. Ilyen körülmények közt, minthogy én nem kombóztam, értelemszerűen Leaht nem hagytam bent én Raia-Fairlight felállásban voltam. A Villámhárító mellé a Griffőnxet választottam kontzroll-lényként+Manacsada, Erős ereje, Solisar aurája, egy kmoly védelmi deckket alakított nekem, sőt a Koncentrált energia, villámhárító, Méonech fürkész elég szép laplszedő részleggé érett. Ezenfelül kis kombózás kedvéért Rend hírnököt is betettem. És bátr a bátm azt mondta, egyikünk se használjon se követőt, se szablapot, de én egy Gyógyat rakshalliont mégis hozzácsaptam a paklimhoz. Így már készen is álltunk, hogy minél előrébb végezzünk.

1. kör: Bukovics Milán-Szabó Dávid ellen.. Hú, ez már smerős, azonban ők szemlátomást ennek nem örültek, talán mert nem ismerték koncepcióinkat. Ők Ősi bölcseséggel 6. napont az egykk, Nagytakarítást a másik keresett elő, majd 2 Orzag managömböt raktak ki elképzelésük szerint. A 6. napig ment, sőt Dávid adott nekem egy Manaszívó kullancsot, én meg hiába mondtam, hogy ez túl nagy ajándék, nem fogadhatom el, ragaszkodott hozzá. Azonnban eddig tartott nekik a jó sorozat mert sok counterem volt és a kirakott Pszifaló atka ellenére is jól álltunk, pláne, mert tele voltunk counterekkel és tudtam bátyámat tpolni. nomeg Nash egyszer-kétszer nem vette észre a Solisar aurának hátrányát, én viszont fokozottan figyeltem rá. Majd bátáym, régészkedett és mjnden jó. 2.körben baj történt. Villámhárítókkal (nekem 2, bátáymnak 1), gyorsan öltünk, de véletlen deckkembe maradt Dávid Manaszívó kullancsa (bezzeg ha nem addja nekem). Ezért óvni akartak, SchróthDani viszont nem fogadta el, mondván, ez baleset, nem szándékos csalás. 3. körben nagyon rosszulh úzam, bátyám se jobban, leröpködtek a Managömbök és ők végül nyertek.
2:1

Gyuláék ellen....milyen változatos)) Gyula lila-piros deckket rakott össze Cheotox-Kirurgus kombóra (akkor még úgy döntöttünk működik, sőt én a mai napig azt mondom, hogy ez működik, ha valaki kíváncsi a véleményemre, leírom miért). A másik fél bbájal jött Elenios-Fsirlight színekben. De azért Manafná olt az egyik deckkbe, erre azért figyetek, többek közt Uzsora is előjött a meccsek során. Pörgősen indultam, Tavacska, Hírnök, vissza tavacska ingyen jött a írnök (pont a Gyula tanított meg erre, azonban gyula pillanatok alat egy kiütées Negátorral megoldotta a szitut, majd terült a bűbáj, idegösszemlás degradálta az Ép-nket, a bátyámnak nem jöttek a Régészetek, fizu tehetség lent volt, inkább bedobtuk. 2. kör érdekes vol.t Bátyámnak és Gyulának is kezébe volt a kombó. Ki a gyorsabb. kockázat árával a bátyámat tépoltam....és bejött, bőven volt lapunk és 3. körben kijött a kombója. 3. meccsre nem volt idő.
1.5:1.5

3. kör: 2 srác ellen, egyik kalandozó, másik mérgező deckkel. Itt voltunk hálásak a Gyógyító miatt...így egyik követt eszedtk, de melyiket.....sokat gondolkodtunk, végül a vádelmet adó mérgező mellett döntöttünk. Szerncsénk volt első körben, mivel 1-1 Hárítt behúztunk, később meg még 1-1-et. Így nyertünk. Ekkor jöttbea 3 Szent sólyom nálam, bátyám nem akarta, de én ragaszkodtam a betevéséhez...és be is jött, mindhármat ki kelett jtszanom, mert 3-szor is kis híján agyonvertek minket, bátyám rosszul húzott...azonban egy idő után megint jöttek a Hárítók, így nagy nehezen, de nyertünk. 3-at bedotbák.
3:0

4. kör : Hartner-Veress Győző ellen, mind2 manafonál. Hatrtnem Fairlight-Leah Győző Fairlight-Chara-din. Gyorsan ki tudta dobatni bátáym kezét Tudatfagyivalm, majd elementális terülés jött...élőho.t mágus pffancs, mind2 mágia tobzódásást is behúzott, körönként 24 ép-t sebezve. Ezt nem lehetett tartani. 2. körben pedig már épp azt mondtam volna, hopgy jól álltunk, de ekkor ajött Győző által az egyik kedvenc lapom, ami sztem abszolút Fonál-lap csak sebnki nem veszi észre......A Legbelsőbb árulás. elvett egy Pulykét, egy Erőst és egy Manasajtot, Hartnernek 4 lapot adott, innentől különösebb gondjuk nem volt. Harmadkat bedobtuk.
0:3

5. kör: Nem méltó befejezés...2 kis srácc ellen, akiknek azért nem volt Birtoklásuk, mert nem tudták beszerezni...,minden bajuk volt,. Mi viszont első körben: Hány Hárítód van? 2?, nekem is, akkor uccu! 2-2 Hárító, végeredmnyre lehet tippelni. köv. körben bátyám kombóval nyert. Harmadikat bedobták.
3:0

Így végül negyedikek lettünk. Nagyon komoly körbveverések mentek, mert gyuláék Hartneráék ellen x.-eltek, Hartnerék Nashéktől kikaptak, miuggyaebár..........ezt már tudjátok és rosszul jött ki..pláne, ert a beho páros verseny ellenére csak 6 cso,agot küldött, így mi nem nyertünk semmit(((( BEHO!!!!!!!!!!

Moindegy, jó verseny volt, ahol végül a bukovics-Szabó duett nyert, mivel csak tőlünk kaptak ki.
 
M?ert nem akart és mert nem volt Gorja!
 
82-83. hsz-ben is 2 nagy bekim van leírva!
 
végül hanyadikak lettetek?
 
Hát... most nem mondom, hogy gratulálok.
 
Tesód miért nem ment Morq-qal?
 
2004.szeptember 3., Kaposvár, páros

Diabloval mentünk, de ekkor még nem voltunk pároson semmi elképzelésünk nem volt! Ő a konttroolját én a galetkimet raktam össze, csak nem anti-mágiásra, hanem Fan Gor-kombósra!

1. kör: Egy horda-duett ellen. Teljes ferontoztak, de mi meg Rúnáztunk, szal tök mindegy (sőt, nekem jobb is ett volna, ha marad a szablap). Elég gyorsan terülő duó vol,t gyik vámíprzott, aki viszont lemaradt, ráadásul nem szüntettek követőt, így időben elkezdtem "csápolni", majd Morq Fan Gor. A 2-3. kör is ugyanígy nézett ki.
3:0

2. kör: Ismét egy horda-duett, ezúttal isFronttal, de az egyik most orgling volt! első körben megleptek, amint csontot termeltek ppr olyan táryat kiraktak, amire nem számítottam, majd 2-ágú villám, és győzelem. Utána komoly side- az olcsó lapok ellen és ez bejött, első mennetben bátyám Thaudlorendonja, ajd az én Fan Gorom dominált.
2:1

3. kör: Farkas Gyula és trsa ellen. Ez embertelen szivatás volt, csak nem mi szivattunk. Első mentben ediánztk először a Furfang templomom, majd a Morqomat, gyulánál már volt klónotzás, és manafonalukat is kirakták, sőt uzsorát is, majd amikorfeltápolták vp-nket először bátyámat majd engem tudatcsaptak! 2 menetben volt az a dolog, amin a mai napig röhögök:
GYULA EGYRE CSÖKKENTETTE MAX. VP-MET! És a boltban megszólalt:
Mindenki kuss
Mindenki csöndbe marad
Nah akkor, mindenki kap eggy varázspontot attól én még jól jtszottam
Tetőzték abajt, hogy amikor a bátyám enyészet poradó lovasát rakott ki, egyik esszkapcsolta, másik Dianázta! Elég jól bírtuk, de egyikük múltudézőt húzott, thaugot és ennyi!
0:2

4. kör: Hartner-Veress győző duett Hullafáre-Egyenlő esélyek kombója ellen. Bár Rúnmáztunk, így is esélytelen volt a szitu, mert lapjai külö-külön jobbak voltak, mint a mieink! ŐPróbákltunk harcolni, de az egész esélytelen volt
0:3

5. Kör: Bukovics Milán-Szabó Dávid előnyös üzlet-kontroll deckkje ellen. Mintha az előző meccset éltük vlna át. Gykorlatilag minden lapunkat xcounterelék, lehozták kombójukat, végül nukkal nyertek! Igaz, bátyám engem hibáztatott, hogy én mmiért nerm raktam Thaut a decckembe, de nem ezen múllott szerintem. Ezután még 1-szer megismétlődött ez, harmadikat bedobtuk!
0:3

Így elég gyengék lettünk
 
Ami az "Forestedet" illeti:
Kivágtam volna belőle a fákat, aztán felégettem volna
Aztán jöhet a Green-peace-maker
 
Sok közöd nem lett volna a játékhoz az Ancient Wisdomod-dal
Mindenkit leverek
 
háát így elolvasva a beszámolót
 
Honnan tudod
Ott se voltál bazmeg
 
háát jah elég nagy má kellett
 
Hát ha igaz amit mondasz akkor grat!
Habár azt hozzáfűzöm hogy nagyon nagy mákod volt!
 
 
de ez így van...
 
jaj de buta vagy
 
erőnyerő
 
természetes hiszen ott akkor neked kieseik egy csomó bucholz pont
 
háát ha őpk ne msi de vannak rossz szándékú emberek
 
  ... | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.