Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Perrin és a farkasok
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Perrin Aybara a farkasokat hívja segítségül a csatában, azonban még így sem sikerül megmentenie a tuatha'an nő életét.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala 2024 videók
Manaszipoly zén bemutató
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye
Ajándéksorsolás május + áprilisi eredményhirdetés
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati védelem (546. tudati képesség)
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8143)
Lapötletek (64964)
Manaszipoly zén bemutató (11)
Excelsior (1003)
HKK Időutazás: Kreátor Műhelye (13)
HKK kérdés? (47092)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | ...
Nézet:
Na mindegy azért grat!És ki nyert?
 
kössz de nem volt olyan nagyon jó eredmény
jah hát volt egy pár ... és most kivételesen nem kragoru nyert hanem egy bűbáj passziánsz(szürkés)stb
 
ha szerencsésebb vagyok a dobókockával akkor jobb helyezést is elérhetem volna :d
mind a 2 kragoru ellen úgy volt hogy az nyerte a meccset aki többszöt kezdett
 
Grat látom tombolt a kragoru!
 
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
 
na ma volt beho hagyományos kragoruval indultam asszem kb 46 an voltunk



1. kör egy vegyes deck
3:0 ide


2. köür kragoru
az nyert aki kezdett és ő dobott kétszer nagyobatt szal így ő nyert 2 :1 re


3. kör ismét kragoru
megint az nyert aki nagyobbat dobott most én dobtam kétszer nagyobbat .... szal így nekem 2 : 1


4.kör ősi bölcssességes blokkoló
kodexet keresett midnig szal lelassított eléggé de azért 3:0 ide



5. kör manafonál
lejö9tt neki 3. körig 2 rothadó borzalomja ezekkel nem tudtam mit csinálni főleg mivel lényt sem tudtam az előst nyerte
a 2. ban jót húztam meg is nyertem és a 3.ban is azt is




6. kör morq fan gor
mivel nem rúnáztam itt gondban voltam.. előst megnyerte (igaz 1 ép-vel)
dfemivel nagyon jól sideoltam meg fo gtam és megnyertem a következő kettőt



így 5. lettem 5 győzelemmel és 1 vereséggel

mivel akitől kikaptam szar bucholza volt és ez nekem így szarul jött ha normálsian végzett volna kakor megvan a 3. 4- hely


na erről ennyit volt kb 5 kragru 2-3 fonál, mentor , kontroll,kyorg,tárgy,kalandozó bűbáj passziánsz

3 paklit kaptam meg 1 prof pontot
 
A Nyakán és Attilán kívül sztem nem nagyon...a Nash jogos volt, hiszen tényleg kidobatta volna Jan kezét, és neki pont pestiek mondták, hogy Fan Gor csak az egyik kört marasztalja.
 
náaltok midenki iylen öcsög hogfy midnen faszságért óvni akar ? csalódtam bennetek
 
2005, június 2. hete szombat, páros, házi verseny.

Nagyn izgalmas verseny volt, Omar tudott nekünk helyet szerezni, így nem volt baj... 5-10 csapatra számítottunk, végül 7-en jöttünk össze+ Jani, de ő csak néző volt. Már a legelején akadtak problémák, konkrétan abból, hogy a btyám beitltatta az UReket, aminek Nash nem nagyon örült, mondvánj úghy gondolta, azért tiltatta be őket Attila, mert ő jön, és megmondom őszintén, egyet tudok vele érteni (emlékezzünk, hogy előző versenyen én és Schrempf Dani milyen deckkel is voltunk?) na nem volt baj, de aztán kölcsönadásokból is volt vita. kedélyek előb-utóbb lecsillapodtak , s kezdődhetett a verseny...

A hét pakli betűrendben:

-" Eldüeni vándros-Kragorus" deck és egy tárgypakli... szánszándékkal nem mondtam, hogy lassan járj, mert nem használták ezt a szablapot...a pakliötlet egészen jó volt. Egyik halálra drágítja az ellent, míg a másik (az én vp-szívó tárgyaimmal) elveszi a vp-ket, és villámháresz meg őssárkány majd öl.

- Előnyös üzlet kontroll egy sima kontrollal kombinálva.

- Hatodik napon-Nagytakarítás kombó Orzag managömbbel és Bölcsességgel

- Horda duett

- Kombó duett. 2 különböző pakli volt, mind a 2 a maga kombóját próbálta lehozni külön-külön és vmelyk nyerni...egyik szkritterekre más Fány ragyogására épített.

- Morq Fan Gor duett

- Tárgypakli (Nash) és hozzá vmi antimágiás lényes koncepció, ami ahogy elnéztem dobatásra is épült.

4 fordulós összecsapás volt. Én Jannal voltam párban, Morq Fan Gor duetteztünk. De más vlt a tervünk, én Birtoklásra akartam építeni anti-mágiás-lényes koncepciót. Jan a kontroll mellett volt, ezenfelül ő felfgyelt arra, hogy majdnem az összes deck szablapot használ. Végül úgy döntöttem, legyen igaza Jannak. A 2 deck azonban többé kevésbbé különbözött, mivel mindeketten magunk raktuk össze, csak fórumon társalogtunk. Elenios-Fairlight közös szín volt, jan a Leah és a Raia melett döntött, egyrészt , hogy másfajta countereink legyenek, másrészt ő jobban ráment a kombóra, mint én, Gakko és Pálcát is használt Kronopók mellé visszavevés gyanánt, áés még tükördémonokat és Esszenciakapcsokat is bevetette. Én a Vészkijárat a Pokol szem és Brithung miatt a piros mellett döntöttem+ mert tudtam dilemmát használni is. Kevésbbé gyúram kombóra, ehelyett több leszedésem volt és kísértem inkább Jant. Erre utal, hogy a 4. színem a Chara-din volt, elssorban a Dúvad-Ezeréves lélek kettős miatt.

1. forduló: Erőnyerők voltunk. Nem örültünk neki, jobb lett volna játszani, de mindegy, legalbb kajálni volt időnk és a többieket megnézni.
2:1

2. kör: Nash és Omar tárgyas illetve lnyes koncepciója ellen, ők is Rúnáztak. Jannal a legelején követőszüntetésről konzultátunk, mivel egyik Teremtőt, másik Morgan tanítvány vetett be. De nem tudtunk dönteni, 2-t nem akartunk leszedni. Nassh gyorsan megoldotta a kérdést. 2. kör, Kiegyensúlyozás, kipakolt vagy 20 lapot, köztük Natharion gömböt, Krakoch csizmát, mi pedig egyebet se tehettünk, mint mosolyogtunk, később bedobtuk. Ezviszont rádöbbentett minket, hogy a tárgyrakshit kell beszüntetni.. 2. körben és is meg jan is húztunk countert, s így le tudtuk lassítani Milán deckkjét, azonban csaltunk egyet. Marcinak Káoszurnája volt lent, Jan pedig az Esszenciakapocs jelzőt magával az Esszenciakapoccsal jelölte, így úgy tűnt, hogy csak 1 lap van a gyűjtöben, holott 2 volt, akkor pedig Marci kidobatta volna a kombós lapokat Jan kezéől. Ez teljesen jogos volt, akár az óvás is elfogadható lett volna, de már nem tudtuk mit tegyünk, ezért Nash úgy döntött, hagyjuk a fenébe, tovább. Jött a másik kérdés, amibe nekünk volt igazunk...ha pároson Fan gor t, mi van, mi a körismétlésre, Nashék asz egyik játékos körének elmaradáésára voksoltak, ott úgy döntötttünk, nekünk van igazunk, és ksőbb kiderült, valóban. A 3. meccsen Jan 3. körös győzelme volt a mi győzelmünk kulcsa is. Nyertünk, de nem volt tisztességes.
2:1

3. kör: Bátyám és Nándi Előnyös üzlet-kontroll duettje ellen ,akik Bősgeztek. 1. meccset nyerték...aztán második körtől kitört a botrány...bátyám olyan dolgot akart "visszatekerni, ami a fő fázisban történt (egy Kataklizma révén) és kiakadt rám, amiért nem engedem (egész olyan bizonytalan lett volna, már nem nagyon tudtam, mi esett le és nem bízom anyira benne hogy látatlanban higyjek neki). És ebből anyzsok jöttek...minenki mindenért óvni akart. A bátyám pl. azért, mert Jan nem Írta fel Uzsoráért a +2 vp-t (aztán "kialkudtuk", hogy csak nem írja fel utólag a vp-t), meg volt büntetőszabály is, meg hogy aktiválst nem akart engedni azért, mert már felhúztam a lapot...ők nyertek, de még annyira nem volt sportszerű, mint az előző.
0:3

4. kör: Nyaka M?átéék 6. napon- Eltávolító deckkje ellen i azonban Rúnáztunk, ez nagy helyzeti előnyt adott nekünk., ami viszont nem volt jó, hogy mind2 deck kb. fele counter volt, és kontroll lényekbe sem bvolt hiányuk, főleg a Griffőnix, ami szép volt náuk, de a Manapuffancs se volt gyenge. azonban hibát követtek el, miel csak varázsatcounterük volt, így az asztalon maradó lapok mozoghattak...ezt ell kihasznlni és az elején Bri'thungot is húztam...örültem, mivel tudtam, sokra mehetek vele, főleg Jan Szent sólyma miatt, ami időt ad nekünk, kjijött a Bri'thung, kaptuk a Manapuffancsokat, Jan Thauglorandonjai is kijöttek, az én Lelkeimmel együtt, amik direktsebzésre immúnisak. De moralizáltuk őket, majd jött a kegyelemdöfés. Következő meccs megint a szabálytalanségról szólt meg az óvásról leírom mi történt. Az nekik 25 ép-jük volt, nekünk 19, én ütöttem Gorral és 2 lélekkel, majd körismétléssel még ugyanennyit akartam, mire Nyaka közülte, jó, akkor ti meghaltatok...holott Jannak volt Szent solyma beleszólhatott volna a körbe és akkor nyerünk s most vita történt, hogy mi legyen... Nyaka azt mondta 1-1 (amit nem értettem, mert ők biztos meghalnak) én s Jan 2:0-t mondtunk, Máté társa meg azt, hogy 15:0.5, jöjjön a 3. meccs, végül nagy duzzogva abba beleegyeztem, hogy ezt a meccset semmisenk tekintsük, 1-0-ról marad... 3. meccsben legelőször volt ilyen, hogy én végtelenítettem, igaz ehhez jan és a saját erélyes takarítómunkám kellett. 3. meccset nem tudtuk befejezni.

Így végül az élen körbeverés történt. Mi Nashket, Nashék Attiláékat, Attiláék minket, itt sajnáltam azt az erőnyerőséget, mert így a vége

1. Előnyös üzlet
2. tárgy-lény
3. Fan Gor
4. 6. nmapon
5. Kombó duett
6. tárgy-Vándor
7. Horda

Azért annyira nem volt rossz, bár mint láthatjátok.
 
Igen nagyon pörgős lett a deckje és counterek nem is használt!
 
azért a fangorodat elvertem blokkoloval hagyományoson ;)
 
Korrigálom az elejét: Azoknál a szabálylapoknál.......
 
Ez azoknál a követőknél igaz, ami mindenkire hat...azonban a Bölcsesség ilyen téren olyan, mintha kvető lenne, mivel csak az adott játékosra hat, innentől pedig már mindkettő játékos kereshet...igaz, szabálylap ezért mindkét játkosnak használni kell.
 
Ezt nem tudom honnan vetted, de sztem nagy hülyeség.
 
Ezt ugye nem mondod komolyan?!
 
jó ütlet volt grat .. cak hát ne mártott volna midnegyikből több és különebn uyge azt tudod hogy ősi böclsességnél párosnál csak egyikőtök kereshet,...
 
Akkor 2004 december 11. ,házi vwerseny Pécsett, páros. 6-an voltunk mindössze, az alábbi koncepciók voltak:

-"Eldüni vándoros"- kalandozó duett. A pkalik külön-külön jók voltak, de egybe...
-horda duett
-Hydron-Zan detonáció kombódeck
-kontroll-mentor duett
-Régészet-Tudatturbó koncepció
-Varkaudar-Kyorg ősmágus 2-s

Én Schrempf Danival (Schreda) voltam együtt a Hydron-Zan deto deck volt a mienk. De mindekttőből csak 1-1 volt nekem...de kiterveltem egy okos stratégiát. Ősi bölcsességgel nyomtuk, én Detot, ő Ayahuasca főzetet keresett. Termeltünk egy csontot, amin kirakta a főzete, kidpbatta nekem a Hydront és egy Nuk uzsorát aztán jöttem én és lebekkeltük a 2 kört.

1. meccs: Plesz Roland-Ölbei Márton kettős ellen. Egy baj volt: Rúnáztak, egy jó dolog is volt: Rosszul húztak az első meccsben. Daninak igaza lett, hogy próbáljunk kontroll-lényeket, ugyanis azok verték agyon őket. Aztán 2. meccs, ahol nyerésre álltak. Ekkr eszembe jutott, higy roland mindig cinkelte 1-2 lapját, megkérdztem, higy ezek nem cinkek-e és de. Végül megegyeztünk kis vita után, hogy akkor 2:1 legyen nekünk
2:1

2. meccs: A horsa duett ellen. nem volt veszélyes, 3 könnyű győzelem.
3:0

3. kör: Bátyámék ellen, akik régészettel nyomták. Itt volt a baj..első meccsen jólc húztak, nyertek, a máésik két meccset azonban nagyoon elszúrtam....aki egyszer dkidobtam a kezemből a Zan detot, amikor épp nyertünk volna. Egyszer pedig nem vettem észre a Béklyót, kiraktam a behúzott hydront és nem tudtam feláldozni.
0:3

Utolsó kör: Nyakáék ellen. A varkaudar- Kyorg deck. Ugyanaz történt,ami a 2. körben.
3:0

Végül 2-ak lettünk

1. Ráégészet
2. mi
3. mentro
4. Eldüeni
5. Varkaudar
6. horda
 
Faust a haverom. Az az én kragorum volt.
 
Na akkor a paklilista:
Gyógyító rakshallion
(Sheran papnője, Fényes griff, tépett Kragoru familiárisa

3 Manafonál
3 Ősi béklyó
3 Villámhárító
3 Méonech fürkész
3 A tiltott könyv
3 Áldozat az ősi isteneknek
3 Chara-din óhaja
3 Apró kívánság
2 A mogokok törvénye
2 Vészkijárat
2 A pokol szeme
2 Rundhal, a gyűjtögető
2 Kvazársárkány
1 Armageddon
1 Csáp-istenség
1 Ősi praktika
1 Asztális hullám
3 A gyenge ereje
3 Zu'lit kísérlete
3 A hataom szava
2 Nuk uzsorája

Side:
3 Pihenő
3 Fekete lyuk
3 Tolvajszem
3 Ragadozó
3 Az erős gyengéje
2 Thor, a sárkányölő
3 Bérmunka
2 Fizetett tehetség
1 Túlélők földje
2 Tömegátok
 
Mi volt tegnap Abyssban? Kik futottak be?
 
Ezek valóban jónak tűnnek, de én ezekkel most Raia-Elenios kalandozó-Lassan járjat építek. Persze a 2. hely az szép befutó, de én maradok a saját színemnél.
 
Augur, Raia szent lovag, raia kereszteslovag, gömbvillám
 
ezt nemírom le
mn4manás lények,ennyit segítek
 
És milyen lapokból állt? Azt még tudod? :P
 
hidd el raia volt,gice is ottvolt...
 
Ezek szerint meglehet, mert az eredmény nagyion jó, de én továbbra is elenios-hívő vagyok
 
Elhiszem hogy meglehet ja és kihagytad a sorból a Tleikan behemótot de Eleniosal sokal erősebb a deck!
 
hidd le meglehet simán
napkirálys ajándéka
raia sz. lovagja
esélyleső
nemes númak is talán
királynő
manacsapda stb
 
kék volt az hidd el!
Egy értelmes járjnak kb.a 60-70%-ka Elenios!
 
MIIIIIIIIII????????!!!!!!!!!!

Fehér? Ezt el se akarom hinni.

Hogy lehet fehérre Lassan járjat építeni? Vannak hozzá lapok, de akkor is...hacsak nem vmi UIR-re épített, akkor ez örök rejtély számomra.
 
  ... | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.