Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mákrózsafőzet
(Túlélők Földje főzet)
Küldd el képeslapként!
A mákrózsafőzet lefőzéséhez nem kell túlságosan nagy tehetség. Ha nem kábulsz el főzés közben a rotyogó nedü illatától, majd el fogsz a bódulattól, mely elfogyasztása után telepedik rád. Az érzés semmi tapasztalthoz nem fogható. Mintha szellemek kerülgetnék anyagi testedet...
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Firefreeze elindul arrafele,ahonnan érzi a cirkóniumot.
 
Fuhur nem veszi észre a medált,csak akkor mikor már Wolio mellett áll a lovával..nem tudja,nyomja-e meg a gombot,vagy ne..majd tüzetesen megvizsgálja a tárgyat,de nem ismeri az anyagát..van rajta lamai írás,de azt sem érti...végül leveszi magárol,és a nyeregtáskájába rakja..lehet,hogy jol jön még..
 
a sötételfnő alig észrevehető bólintással köszöni meg az információt,és elmegy a vízhez megitatni a lovát.miután mind a ketten ittak újra felugrik a nyeregbe,és Wolio mellé léptet. az utat figyeli.nemsokára mozgó pontokat pillant meg a távolban...kicsit mereszti a szemét,majd hét távoli mozgó alakot különböztet meg egymástol...
 
//OFF:Bocs a hiányos latin fordításért!//
 
Rossz előérzete támad,ezért Fuhur nyakába telepotál egy kicsi,de Fuhur számára ismeretlen anyagból készített medált.A medálon van egy felirat:Quod ita sensus,si edurus vestigium.A medálon lévő gomb felragyog,mintha kérné,hogy megnyomják.
 
Wolio fuhur ra néz és a háta mögé mutat:-ugy 10 méterrel inen van patak
 
én Fuhur vagyok.majd lassan körbenéz..nem..nem látom őket..szol elgondolkodva..van itt valahol egy patak vagy folyó,ahol megitathatom a lovam?szegény elfáradt egy kicsit ebben a nagy vágtában..
 
"nem manó, hanem sötételf" gondolja magában Wolio és válaszól:-üdv én vagyok az, te kivagy? többiek? látsz te itt valakit?
 
a lovas csakhamar odaér,és megállítja a csődört.
üdv neked!szól a sötételfnő.gondolom,te vagy Wolio.a többiek ideértek már?azzal leugrik a nyeregböl,és ad valamit a lovának,és kedvesen megveregeti a nyakát.
 
Wolio már egy ideje vár, unja hogy mindig mindenki késik, ekkor egy vágtató lovast vél felfedezni- Na ez ki a manó?-kérdezi fél hangosan-Lekéne szoknom a magamba beszélésről-mondja magának-ez már betegse-mondja és fél mosolyra huzodik a szája-na min1- és vissza komorodik és nézzi a lovast
 
értettem!mondja Fuhur,és könnyedén felugrik éjfekete csődöre hátra.majd valamit mond neki halkan,mire a ló eszeveszett vágtába kezd....dél körül egy távoli lovas alakja bontakozik ki a messzeségben...ő lehetWolio...és méggyorsabb futásra bírja Norrwayt..hamarosan oda is ér..de mivel más úton jött,mint a többiek,nem tudja,ott vannak-e ők is..mindenesetre.lassít,és köszönti a félelfet
 
Na akkor én ezzel a vámpírral most elbeszélgetnék egy kicsit a felkelő nap fényében(mondja Moosenraht); addig a sérültek elindulhatnak a város felé. Senki ne feledje, már alig négy napunk van hogy pénzt kerítsünk a térkapuzásra; amennyiben nem sikerül, úgy esélyünk sem lesz a kehely nyomába érni.

Útközben kb fél napi lovaglásra innen várni fog rátok Wolio, egy félelf harcos, ő majd megmutatja nektek a várost, és segít eligazodni benne; a legfontosabb, hogy négy nap múlva mindenki legyen a város déli kapujánál, este 11 kor.

Lehetőleg a legkisebb feltünést is kerülni kell a városban(tehát az a pénzszerzési forma, hogy hősi dalokat adsz elő a főtéren nem müködő megoldás); legjobb lenne ha mindenki éjjel menne át a város falán.
 
*hisz neki ezért elmondja az ellenátkot*Én tudok szerezni cirkóniumot,érzem,hogy egy közeli dombban sok van belőle és értek is a bányászathoz.Még mondana valamit de meghallja,hogy itt van a vámpír és megy segíteni,remélve,hogy hasznos tud lenni.
 
-Akkor elmesélem miért csináltam amit csináltam...
-Éppen id érkeztem ehez az erdőhöz amikor egy erős mágus és vámpír szolgái azt mondták ,hogy csatlósai vagytok annak a varázslónak aki elrabolta a kelyhet és ,hogy segítsek neki megölni titeket mivel erősebb volt mint én és nem tudtam elolvasni a gondolatait ezért inkább megcsináltam amit kért.-mondja Magnus sajnálkozó arcal. -Aztán elolvastam Karlo gondolatait és a többiekét (akinek sikerült) aztán rájöttem ,hogy barátok vagytok és inkább megtámadtam az eggyik vámpírt de nem sikerült aztán csak a teleport fényt láttam és a felém rohanó csapatot.
-Hát ennyi ezért támadtam.
-Pénzt szerezni tudok csak rengeteg cirkóniumot kell szerezni ami elég ritka de értéktelen ásvány abból tudok aranyat csinálni hisz tanultam alkímiát is...
 
-Jól van! rázza meg a fejét Rex.és elmond egykét gyógyitó varázslatot a csapatra (nagyából a felét meggyógyította a sérüléseknek.)
-Én nem szoktam lopni nem is tudom ,hogy kell észrevétlenül csinálni de teleport varázslattal az emberek zsebéből el tudom tüntetni a dolgokat ha nagyon muszály hisz nemesi vérem teljes erőből tiltakozik ezek a módszerek ellen. Utána elfut az erdőbe. Negyed óráig lohol amikor meglátja a szálló lényt (mert denevér alakban repül) Rex egy arany láncot idéz a kezébe és neki elhajítja a menekülő lény után (rabságba elytés varázslat) és sikeerül is elejteni vissza rohan a többiekhez és oda veti a már vámpír alakban levő lényt.
 
Üdv nektek!
Köszönöm,hogy csatlakozhattam.Bevallom,sokáig voltam tolvaj....de most jól jöhet ez a tudományom.ha a faluba érünk
akkor szívesen gyűjtök pénzt ily módon...
 
Fefce sajnálkozva néz körül:
-Hát énnekem a kereskedő medál nem kell,nem vagyok kalmárlélek,lopni nem fogok mert nem fogok lealacsonyodni odáig!!Esetleg ha találunk ott valami megfelelő helyet akkor szórakoztatom majd a közönséget egy kis pénzért.Ugyanis elég jól tudok énekelni,és sok hősi illetve szórakoztató történetet tudok(Afféle bárd,magyarán mondva)-Ezt elmondván megy segíteni annak aki megsebesült.A vámpirkergetést egyenlöre hagyja annak akinek még vann elég energiája.
 
Na ha mindenkinek sikerült némileg összeszednie magát, akkor ideje volna elkapni a menekölő vámpírt, hogy kiszedjünk belőle némi információt!(Vigyázat a vámpír amig még mozog addig veszélyes).

Új csapattagunk Magnus maximus gnóm varázsló, a Melkori varázslóiskolából, akit most meg is kérünk arra, hogy a csapat sérült tagjait gyógyítsa, és persze ez mindenkire igaz, akinél van bárminemű gyógynövény, és konyít valamicskét a gyógyításhoz. Most csatlakozik hozzánk még Fuhur, a fekete hajú sötételfnő, külleme törékeny, de nem gyenge, már ránézésre kivehető, hogy a távolsági fegyvereket részesíti előnyben, és mint a csapat minden sötételfjét, Moosenraht őt is külön figyelemmel kiséri.


Moosenraht közli, hogy a tekercsen közben teljesen eltünt a jel, aminek a segítségével követhetnénk a kelyhet. Ám volna egy javaslata, 4 napi lovaglásra a Pyarroni államszövetségben van térkapu, ha ezen keresztül mennék Abu Baldek-be, akkor van esély arra, hogy újra visszakerüljön a tekercs hatósugarába a kehely, mivel a legutolsó jelek északra muattak, így nagy valószinüséggel sikerülhet újra beérni a kehely tolvaját.

Ami ehhez szükséges: mindenkinek minnél hamarabb fel kellene épülnie, hogy folytathassuk az utunkat, és valahogy pénzt kellene szerezni, mert a térkapu használata nem éppen olcsó; most jól jöhet a kereskedők medálja; és még az olyan alattomos módszerektől sem riadhatunk vissza, mint a tolvajkodás, mert a cél szentesíti az eszközt!

Mindenki gyüjtsön annyi pénzt amennyit csak tud, és segítsen az utazás során annak aki erre rászorul; és meghallgatnánk a mentálmágus véleményét arról, hogy milyen mágus és milyen módszerrel támadott meg minket, hogy legközelebb tudjunk védekezni ellene.
 
Bár igen kábultan,de Firefreeze felébred,és talpra áll.Körülnéz,próbálja kitlálni mi történt.Mivel nem tud róla,hogy ártatlannak vallotta magát a gnóm,ezért megereszt felé egy nagyon hosszú varázscsendet(3 óráig egyáltalán nem tud varázsolni).Magnus Maximus immár ideiglenesen képtelen varázsolni,és szinte teljesen védtelen.
 
Rex nagynehezen felevickél a lába nagyon fáj az a seb olyat még soha sem látott ami a lábán van az elf-driád gyorsan gyógyítgatni kezdi.*Csalafinta a kis gnóm szeme de látszik ,hogy nem ártana mert akkor megölhetett volna. *Rex azért hátrál pár lépést.
- Mit keresel erre?? kérdi a gnómtól.-és főleg mi ez a fegyver?? ami ilyen sebet ejt?? és főleg mért csaptad le a többieket??
 
Den gyorsan félreugrik a Rex által hozzávágott kard elől - ekkora pallossal ő nem tud bánni; nem is akarna, még ha tudna is. Jó neki a sajátja. De már arra sincs szükség, minden vámpír elesni látszik. Közben zajlanak az események: az újonnan érkezett gnóm azonban nem tetszik neki.
- Ha velünk vagy, akkor miért ütöttél le, míg a törpét próbáltam kiszabadítani?! - érdeklődik színtelen, mégis fenyegető hangon. Mivel a gnóm éppen Rex-szel van elfoglalva, későn veszi észre a rá irányuló nyílvesszőt. - Ne mozdulj - figyelmezteti Den tök feleslegesen; célpontja nem hülye, pontosan tudja: mire ráemelné a fegyvert, a harcosnő nyilat repít belé. Elengedi a markolatot, és eltartja magától a két kezét - közben tovább bizonygatja, nem ellenük van itt. Den nem tudja, higgyen-e neki - a jövevény szemébe nézve nem olvas ki ellenséges szándékot, inkább olyannak látszik, mintha véletlen keveredett volna ide. De akkor miért sebesítette meg az elf-driádot, és ütötte le őt? - Nem válaszoltál a kérdésemre - jegyzi meg, bár valamivel békülékenyebb hangnemben.
Ekkor odabotorkál hozzá Karlo, és elbúcsúzik - látszik rajta, teljesen máshol van, talán megsérült? A barbárnő nem igazán figyelt rá az iménti kavarodásban; most megtenné, ha ráérne - ám mielőtt elmagyarázhatná, mennyire alkalmatlan az időpont a csevejre, amaz már tovább is ment. Közben a gnóm is kislisszolt a lővonalból, és szemtelenül vigyorog a patthelyzetet elbénázó Denre. Dent ez a vigyor győzi meg - "ha ártani akart volna, volt rá jópár másodperce", nyel nagyot. Azért továbbra is csúnyán néz Rex miatt; de látja, hogy az elf-driád is magához tért már annyira, hogy szemmel tartsa az idegent - így ő inkább az erdőbe inal, a távozó Karlo után. Kicsit később nagy ívben száll ki a fák közül.
- Csak szólok, hogy van egy menekülő, félkarú vámpírunk - nyögi, miután nagyot nyekkent a szikla tövében. - Ha érdekel valakit, megtalálja, amerről én jöttem... nekem mára elegem van a repülésből! - azzal sziszegve csontjai leltározásába fog.
 
//Az új emberek holnap este lesznek behozva, addig mindenki várjon türelemmel//

(Van még 1 ellenséges mágus valahol, vagy ott köztünk csak nem látható, kellene valami varázslat amivel felderíthető a holléte, és nem ártana semlegesíteni.)
 
Kis idő múlva mégis megszólal.
-Érzem, hogy testvérem él. Meg kell keresnem. - halkan beszél, mégis mindenki őt halgatja.
- Talán egyszer újra csatlakzom hozzátok, de addigis itt van ez. - És elővesz egy a sajátjához hasonló köpenyt.
- Ez a tolvajok köpenye, kevés van belőle az egész földön. Nekem megadatott, hogy kettőt is szerezzek, neketek adományozom az egyiket. De a köpeny mágikus erejét, csak az egyébként is legfurműnyosabb és legravaszabbnak képes rendesen átadni. Különben furcsa mutációt eredménbyez. Ha viselője elég talpraesett tudata eggyéválik a köpennyel és képes bárhov besurrani észrevétlenül. - most egy amulettet vesz elő, pont olya amilyen a nyakában lóg.
- Ez a kereskedők amulettje, a világon összesen 6 darab van belőle ebből kettő nálam van. Az egyiket nektek adom. De csak olyan viselhet, aki élvezi az üzéletelést. Ezzel a legjobb üzleteket köthetitek. Egy apró mellék hatása is van, aki ezt viseli már egy pohár alkoholtól is kidől. - szája keserű mosolyra húzódik.
- Remélme még találkozunk. - majd a csapat összes tagjától egyesével érzékeny búcsut vesz.
Ezek uztán megfordul és elindul.
 
Karlo még mindig nem tért magához, vagfyis már felkelt de és elindult társai felé, de egy szót sem szólt, semmire nem reagált. Nem tudni mi trötént vele, valósznűleg az agyát valami sokkféle érte.
 
Meweron még a harc kezdetén rájött,miután mérgezett tőre hatástalannak bizonyult,hogy fegyvereivel nem tehet kárt ellenfeleikben,ezért kissé oldalra húzódva megosztotta figyelmét a támadók,és társai közt. Nem ismervén őket,nem tudhatja kiben bízhat,de a harc sokat mutat az "emberek" jelleméből. Úgy látja jó csapat lesz belőlük,ha összeszoknak,bár ő maga inkább magányosan szereti tölteni idejét. Társai jól boldogulnak,miután hozzájutnak a mágikus kardokhoz,viszont Gwydet nem látja sehol. Sietve indul arra ahol a lányt utoljára látta,túlságosan is siet,az utolsó vámpír meglepi. Csak gyorsaságának köszönheti,hogy a csapás amit kap,nem okozza vesztét,lecsúszik róla. A vállát találja el,olyan erővel,hogy felbukik és tovébbgurul a földön.A fájdalom megőrjíti,felugorva másik kezével előhúzza kardját,és leszeli a vámpír fél karját. A nyakára célzott ugyan,de a támadó is gyorsan mozog,így a csapás nem volt halálos,a vámpír elrohan. Egy pillanatig arra gondol,hogy utána kell menni,mert regenerálódik,és ujra támad,de letesz az ötletről,már látja a Gwyddonet. elég viseltesnek tünik,combjából vér folyik,de ő a pengéit tisztogatja. Hozzálépve rámosolyog,majd előszedi kötszereit,és gyógyfüveit.
 
A lány kissé szédelegve áll, az újonnan feltűnt szereplő - szereplők, ha nem lát duplán- kissé bezavar. Mire összerakja, mi történt, elfogynak az ellenfelei. Bár így utólag megállapítja, más is szerepet játszhatott kábaságában.
Leereszti az érdekes váladékkal beszennyezett kardokat, és körbepillant. Nem nagyon érti a monstre fogócskát, mivel valamiért eltompult kissé. Csak villanások maradtak meg az iménti harcból.
Ami alig hasonlított az eddig tapasztaltakhoz. Ami alighanem véget ért.
Végignéz fénytelen, foltos pengéin, és undorodó hangok hallatt, majd a combjából folyókázó vérrel mit sem törődve nekilát megtisztogatni a míves kardokat.
 
kinézet és jellem:

Magnus Maximus nevű Gnóm mentálvarázsló.és tudós
alacsony termete van gnóm mivoltához képest
kicsit emlékeztet egy kis golyóhoz arca mosolygós szinte semmi sem tudja lemosni arcáról a vigyort szereti a jókedvet és a vicces dolgokat testi ereje minimális a távolsági fegyverekkel nagyon jól bán
a közelharc biztos végzet számára és pókfóbiája van
Melkor ból jött a varázsiskola küldötte a kehely keresésére
varázsolni nagyon kezdő mértékben tud és lexikális tudása is hatalmas harcban még kevestet vett részt ezért még segítségre szorul-e téren.

ennyi
 
A mentálmágus kitör a bénításból, és vissza válaszol egy elme kalapáccsal, mivel az elmepajzs nem volt erős könyedén átengedte a hatalmas sújtást Frirefrizz elájul.* a többiekkel nem lesz könnyű dolgom főleg azzal az óriással*gondolja magába és előrántja moa stukkerét és megereszt pár lövést Rex felé aki éppen fut felé egyik lövés lábon találja és ezáltal hatalmasat bucskázik a földön.
-Nem vagyok ellenség ordibálja vékony hangján a mentálmágus.
Rex ezzel nem foglalkozik és egy tűzcsóvát repít a gnóm felé szerencse ,hogy számított-rá és idejében kitért a tűzgolyó elől.
-Mondom nem vagyok ellenség!!- Be is bizonyítom leteszem fegyvereimet és elmondok valamit!!-Nem akarok én senkinek ártani csak egy Gnóm vagyok aki keres valamit ami titkos úgyhogy nem mondhatom el mit de egy nagyonj fontos dolgot...
 
Firefreeze megtalálja a mentálmágust és ezt kiáltja:MEGTALÁLTAM A MENTÁLMÁGUST!Mivel azonnal látja,hogy nagy a hatalma,ezért a megidéz egy hiperbénítást a mentálmágusra.A mentálmágus teljesen lebénul,de tudja,hogy nem sokáig fog így maradni.
 
Rex a hatalmas kardal lecsap a menekülő vámpírra utána sziven szúrja és még párszor el is fordítja a kardot ,a vámpír kimúlt.

Rex is indul megkeresni a Mebtálmágust ezzel a lendülettel oda halyítja a hatalmas pallost Dennek és fut Moosenraht mellé ,hogy eggyütt menjenek közben már előre mondogatja a mentál páncélt a többiekre...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.