Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Galetki lárva
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Az ifjú galetkik fejlődésüknek első évében még nagyon fejletlenek, a legtöbb különleges tulajdonságot csak alapszinten ismerik. Van idejük ezalatt megtanulni, hogyan viseljék el kifejlett társaik lenéző pillantásait.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
milyen érdekes,pont az áruló halt meg,vajon miért?-morogja fefce félhangosan,de azért mindenki hallja.
 
Gwyddone végigfuttatja magán a hallottakat, majd elbizonytalanodik. Nem ismerte azt a Karlot, igazából nem figyelte meg az embert...
Viszoint egyre inkább kezd aggódni Meweronért. Nem jellemző a drowra ez a hirtelen eltűnés... A sötételffel korábban többször kalandozott, és Meweron idáig megbízhatónak bizonyult.
Nem nagyon szedelőzködik, ugyanis nincs mit, így nekidől hátasának, és elkezdi csiszatolni kardja folttalan pengéjét.
 
Szerintem is Karlo volt, mondja Moosenraht; alakváltó egyébként sem lehetett, azok ugyanis ha meghalnak, visszanyerik eredeti alakjukat.

És még abban is egyet kell hogy értsek, hogy őt vették rá-milyen módszerrel, azt nem tudom-, hogy kémkedjen utánunk.

Próbáljon meg mindenki miharabb összeszedelőzködni; temessük el a halottainkat, mert tovább kell mennünk.
 
Den megvizsgálja a földön fekvő holttestet. Bár eléggé össze van szabdalva, és arcát teljesen elborítja az alvadt vér, a harcosnő felismerni véli benne korábbi társuk porhüvelyét. Kedvetlenül sóhajt egyet - mégiscsak jobban ismerte Karlot, mint a többi elesettet... Mivel úgy tűnik, ez senkit sem izgat rajta kívül, elhatározza: gyorsan visszavesz a szentimentalizmusából. Ehhez mérten fapofával fordul Moosenrahthoz.
- Mikor jött vissza Karlo? És merre járt eddig? Tudom, hullákról jót vagy semmit, de ha már árulókról van szó, nekem erősen gyanús ez az eset... Ki tudja, kikkel beszélt, míg távol volt! - "Ha ugyan valóban Karlo, és nem valami alakváltó kémféle, aki ellébecolta a túlélési gyakorlatokat, és most itta meg ennek a levét...". teszi hozzá gondolatban.
 
nem nagyon tudta meg hatni halot "társa" inkább oda meg az álatához és iszik a kulacsából.
 
Fuhur ugyan nem ismerte a halott Karlot,de még jobban elkomorodik.bár annak örül,hogy öt nem gyanusítja senki,hiába volt tolvaj..legalább is nem mutatja ki senki..
 
Rex felkel és össze pakol azzal a gondolattal ,hogy lehet ,hogy lelépnek még ma.
A halott társ érdekes lehet de Rex megtanulta ,hogy ezen nem lehet másítani és inkább hamar elfelelyti. Ezek a gondolatok után egy pár száz méterrel arréb áll Magnussal és inkáb a jég varázslatokat gyakorolják.
 
Szóval senkit nem érdekel, hogy egy halott társunk fekszik-e a földön?
 
Firefreeze fülét megüti Gwyddone mondata.Meweron!Tény és való,hogy Ő sem látta...és a sötételfeknek nem valmi jó hírük van...Magnus már nem is gyanús Meweronhoz képest...nem szól,de úgy érzi,hogy Gwyddone megtalálta az árúlót...
 
Gwyddone nem nagyon érti. Áruló lenne közöttük?
Körbenéz, de nem találja Meweront. A sötételfet nem látta a harc kezdete óta....
Hová tűnt?
Nem agyal a dolgon, de azért felemlíti Moosenrahtnak, hátha az tud valamit erről.
Mivel túl fáradt, és nem szokott hozzá a hőséghez, leül a többiek mellett. Már ahhoz sincs ereje, hogy előkaparja a zsákjából -ami egyébként is a kobold tudja, hol van éppen- a gyógyitalokat, ezért megtisztítja a kardját. Morog pár szót a felesleges harc miatt, aztán mit sem törődve a külvilággal, elhever. Lehunyja a szemét, aztán ismét kinyitja és máris elalszik.
 
A kicsi mentálmágus is inkább pihenteti agyát a csatában elfáradt, a csapkodásközben. Mivel Magnus gnóm neki a legjobb pihenés egy jó könyv ezért leül olvasni a köyvet. amikor Rex elkéri oda adja, addig meditál egy kicsit ezek után megtanul egy két jégvarázslatot és próbálgatja őket de amikor eltralál egy homoki elf katonát a főnök dühös pillantással jelzi ,hogy olvassza ki rögtön és hagyja abba a majomkodást. pár percel később a (kiolvasztás után) Ő is elalszik Rex példáját követve.
 
Rex komolyan kezdi unni magát a nagy hőség kikedte az indegrendszerét mert párásabb helyhez szokott. *én biztos nem vagyok áruló arról én tudnék!:-gondolja magában az elf-driád*az unalom jeléül leül egy takaróra és fésülyével kifésüli Drak bundályát és megitatja úgy látszik a párduc jobban bírja a hőséget mint gazdája. Utána megiszik egy kis vizet és egy elkéri Magnus varázskönyvét! mekkkora szerencse hogy Rex kiskorában ebből tanult ezért gyorsan megtalálja a hűsítés varázslatot és elmormorja az igét pár percen belül máris jobban érzi magát. Aztán pedig gyerek korában sokszor gyakorolt mutatványát a zsonglőrködést tűzlabdával gyakorolja. Ezek után a lovát ápolja egy kicsit és itatja meg. *kezdi unni ezt a klímát mert hűsítéssel is szörnyű **és ki lehet az áruló Rex kétli hogy köztük lenne ebben a csapatban. -bár ki tudja?? teszi fel a költői kérdést magában * azután besötétedik és Rex elalszik állataival egy kupacban.
 
Az nem Karlo ott? (mutat kérdően Moosenraht egy földön heverő mozdulatlan testre).
 
Wolio nyegle megjegyzése hallatán a dühös Denisa egy pillanatra erős kísértést érez, hogy üssön egy hatalmasat, de aztán csak legyint egyet. Szerinte az, hogy valaki életben maradt egy összecsapásban, még nem jeleni, hogy jól harcolt... talán csak egyszerűen mákja volt. Továbbra is az a véleménye, hogy ha másért nem is, de a bátorságukért tiszteletet érdemelnek az elesettek - de nem kezdi el magyarázni álláspontját. "Sokan sokfélét látnak a harcban... minden iskola mást tart "jó harcnak". Talán túl szentimentális vagyok" - gondolja. Inkább segít a hullák halomba hordásában.
A gyanúsítgatásban ugyan nem akar résztvenni (alig ismeri a többieket, milyen jogon vádolhatna bárkit is?), de csak nem bírja ki, hogy oda ne szóljon a kalandozóknak:
- Na és Karlo? Vele mi van? Láttam a csata elején, most hová tűnt? És hol volt addig?
 
és honnan gondolod,hogy áruló van köztünk?nem lehet,hogy kémkednek utánunk?-kérdezi a sötételf lány,miközben a hullákbol szedegeti ki dobótöreit és nyilait..
 
akkor cselekedj valamit, mert az tény hogy ha itt állsz nem fogja senki be vallani,
 
Nehezen hiszem el,hogy tégla lenne köztünk,de tényleg gyanúsan sok támadást kaptunk...van valami ötleted hogyan találjuk meg?-mondja Firefreeze tanácstalanul.
 
Ez nem az volt, az áruló még mindíg köztünk van; és nem haladunk tovább addig míg meg nem lesz; fogytán az időnk, úgy hogy jó lenne megtalálni a besúgót!!
 
honnan sejted hogy jól harcoltak? lehet hogy ép azért hltak meg mert bénák voltak-mondja wolio kisé le nézően, majd a kobold látotak után meg szólal-hát meg tudtuk ki az
 
-Hopsz lelepleztek! sípít egy kis hang Moosenraht vállán. Rex meghalja a hangot és egy "láthatóság" varázslattal megvilágítja Moosenraht vállát. És ott egy kicsi kobold.
-Én vagyok a kém szólal meg cérna vékony hangján. és mire Moosenraht elkapná a kobold eltűnik a semmiben! úgy látszik aki elrabolta a kelyhet érthet az idézésekhez!
 
Rex köteles eggyet érteni mert neki is ez a véleménye... és az a monstrum is fejen vágta hát ezt a dolgot tisztáznunk kell mindenkivel. De méghogy áruló van a csapatba az szinte lehetetlen...
 
Nem ért semmit,ahogy zúgó fejjel körülnéz,de Denisa mellé áll mert olyan igazat és jót mondott,legalábbis ugy érzi.
-Igazad van Den,elöbb pakoljunk össze magunk után,majd tisztázzuk utánna a dolgokat ha lehet.
Habár fefce a tisztázást főleg a saját fejére érti,mert a még egy kicsit homályos,de reflexei müködnek,és a keze a kardmarkolaton,hátha valakinek rajtakivül még nem világos valami.
 
Denisa zúgó fejjel ébred, és az első dolog, amit lát, két igen marcona arc, amint fölé hajol. Egyikük elvigyorodik - ettől a látványtól majdnem visszaájul - de aztán felismeri a kicsiny csapatát alkotó két katonát.
- Kitört a világbéke - magyarázza a vigyorgó Kaleb - a szembenálló felek felhagytak egymás aprításával, most belpolitikai viszály következik. - A harcosnő egyetlen szót sem ért az elhangzottakból. Kérdőn néz Aazizra. - Kupán vágták valamivel, aztán most hülyeségeket beszél... te megvagy? Jó'van! A foglyunkat hagytam lelépni - így amaz, majd a dolga után néz, furcsán vigyorgó társát magával húzva. Den a fejét fogva, nem túl értelmes képpel néz utánuk.
Mikor a többiek végre elmagyarázzák neki, mi végre is ment ez az egész mészárlás, úgy elkezd szitkozódni, hogy pár gyengébb idegzetű katona és homoki elf rémülten takarodik a közeléből. Az árulásnak még a feltételezését is sértésnek tartja; már a nyelvén van valami, az eddigieknél is durvább sértés, ám hirtelen az eszébe villan, mennyire nem ismeri a társait. "Biztos ők is így vannak ezzel." Gyorsan elordítja magát, mielőtt elmérgesedne a hangulat.
- HAHÓ! Még magunkhoz sem tértünk egy értelmetlen csatából, mindenki ideges! Máris újabb patáliát kezdenénk, ezúttal egymással?! Előbb tisztítsuk le magunkról a vért... és igen, adjuk meg a tiszteletet az elesetteknek. Jól harcoltak, ennyi jár nekik! - int a szanaszerte heverő holtak felé. - Utána beszélhetünk más dolgokról is, mint Moosenraht gyanúja és a te bocsánatkérésed - néz villámló szemmel a homoki elfek főnökére. Bár nyugodt hangon beszél, belül majd' szétrobban a dühtől.
 
a sötételf lány bizalmatlanul tekintget a monstrumra...de még jobban elkerekedik a szeme,mikor Moosenraht közli feltételezését,hogy áruló lenne a csapatba..igaz,hogy nem ismeri a tagokat,de nem tudja elképzelni egyikükröl sem,hogy csaló lenne...
 
mindenki ezt mondja
 
-Hát bezony én sem voltam mert engem csak átvertek és így lettem gyanusított!
 
Firefreeze rögtön Magnus-ra gondol,még elevenen él benne a legutóbbi eset.Nem mondja,de őt gyanusítja a legjobban.
 
hát persze, csak mondtam hogy kissé fasság volt
 
-Ezt az áldozatot meg lehetett hozni!
 
de jó, puszi pajtások vagytok és most ezért kellet meghalni egy csomo embernek mert nem tudtátok pár percel előbb fel fogni-mondja le nézően-bár nekem mind1 mert nem én haltam mag
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.