Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mesterfokú szörnyidomítás
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ez az odaadás most még csak álom, de hamarosan talán igaz is lehet. Idomítás szakértelem kérdése az egész, hogy szörnyeid teljes mértékig egyesülhessenek a célkitűzéseiddel.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Gwyddone magában különféle cifraságokat mormol, elkívánva a támadók egész családját különféle helyekre - a meleg égtájakat kihagyja, ennél melegebbet az ősellenségeinek sem kívánna-, közben félig-meddig vakon száll szembe ellenfeleivel. Az arca elé húzott kendő megóvja ugyan a portól, de akadályozza is, ezért letépi, és igyekszik nem sűrűn légcserélni.
Hopp, itt egy - csap oldalra a karddal, és elégedetten mosolyog, amint a homoki elf felkiált fájdalmában.
-Bocs testvér nem én kezdtem - morogja, majd újabb trágárságokba kezd, mikor az felemelt szablyával ront rá. Hanyatt vetődik, a csapás elzúg a feje felett, és az elf lány felszúr a magasba. Arcára vér permetezik, ellenfele összerogy.
- Bocsi -mondja ismét, majd feltápászkodik. - A fene ebbe a viharba, nem látok semmit...
Újabb versenyzők érkeznek, a lány dühösen köpköd, port és szitkokat felváltva. Jobbára csak védekezni tud, de ez is elég hatékonynak bizonyul.
~Több időt kellett volna az edzőteremben töltenem~ gondolja, és újra viszonoz egy vágást.
 
Mivel nincs semmi dolga Firefreeze-nek,Wolio segítségére siet.A homoki elfek nem vették észre,ezért meglepetésként éri őket a támadás;az összes közelben lévő homoki elf 50cm magas jégbe fagy.Ezután odakiált Wolio-nak:Így könnyebb lesz!,majd birokra kel az egyik homoki elffel.Wolio és a katona is kihasználja a helyzetet,ők is harcolni kezdenek.
 
Jó pihenést mindenkinek!!!!!!!
 
Uhh....köszi.-mondja Fuhur,mikor meglátja Denisát,és a katonákat,majd elvigyorodik,már amennyire tud..szájábol még mindig ömlik a vér,és pár törése elég súlyos..majd rendbejön..
és magában átkozza magát,amiért nem figyelt a közeledő Homoki Elf vezetőre
 
Firefreeze néhány másodpercre elájul az eséstől.Mikor felébred nem tud felállni a törései maitt,ezért elmond néhány gyógyítást,hogy fel tudjon állni.Mikor feláll,meglát egy homoki elfet és befagyasztja a mellkasáig tömör jégbe.Ezután közelebb megy és még egy rétegt jeget varázsol rá a homoki elfre,amiből csak a feje áll ki.Ezután egy kardcsapás,és...kampec.
 
oké!kellemes pihenést!
 
Denisa két katonával alkot kis csapatot - ha jól emlékszik a nevükre a minapi kis iszogatásból, akkor Aaziz és Kaleb. (Igen, tényleg a két fivér az, tőlük kapta a kiskockás fejkendőjét egy tégely gyógykenőcsért cserébe... Ideges társaik között e két katona az egyetlen, aki viszonylagos nyugalommal fogadta a homokvihar kitörését.) A barbárnőnek most már nagyon tele van a sivataggal a csizmája - szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. "De más is így van ezzel" - vigyorog, hallván fefce változatos és igen cirkalmas szitkait. "Az ember ki se nézné egy elfből."
Eleinte ez minden, amit társaiból érzékel, no meg a fegyverzajt - hoppá, most valami varázslat csapódott be, vajon ki lehetett? Még a két katonát sem látja, akik kis csapatát alkotják - csak a szagukat érzi; farkas-énje hagyatéka ez is, de jól jön, ha az ember elbliccelte a vakharcot annak idején. Ellenfelük nem sok akad, négy homoki elfet ölnek meg vagy tesznek harcképtelenné összesen.
Kicsit ritkul most a por, így már kivehetőek a küzdők körvonalai. A harcosnő elismerően füttyent Fuhur láttán, aki egyenrangú félként harcol egy homoki elffel. A sötételf mozdulatain látszik, hogy sokkal kevésbé gyakorlottabb a kardvívásban, mint ellenfele - az mégsem tudja legyőzni!
Mivel éppen semmi dolga (csak a Kaleb által leütött homoki elfet kell időnként tarkón csapdosnia; "örülne, hogy nincs melege!"), érdeklődve figyeli a küzdelmet. Cseppet sem tetszik neki, hogy a támadók főnöke beleszól az összecsapásba; társaival azonnal a magára maradó Fuhur segítségére sietnek. Közben Den észrevesz egy régi-új arcot is: Karlo! Szóval mégsem vacsizták meg a vámpírok! De hogy kerül ő ide?
 
//Igenis kapitány)) kár, de jó pihenést//
 
//hajnalban elutazom. Egy hét szünet Addig végezzetek a homoki elfekkel //
 
A két harcos senki ismerőst nem látt de a homoki elfek körbe vették őket hát hátnak támasztva harcolnak, a katona egyre jobban fárad, wolio még birja de mival a katona figyelme akkad ezért figyelnie kell a katonára is hogy ne halljon meg. Megjelenik előtük egy runázot szablyályu elf nem látszik a fönöknek, de valamiért még is kitün, woliora támad...
 
Fuhur nagyot repül a nagy lökés hatására,majd hatalmas puffanással földet ér... orrán száján folyik a vér,és sajog minden tagja,majd megpillantja a Homoki Elf katonát,aki diadalmasan rohan felé felemelt karddal.de nem ijed meg,már tudja mit fog csinálni.ellenfele hatalmas csapást mér rá,de a sötételfnő összeszedi minden erejét,és alrébbhempereg egy kicsit,így sikerül kicsúszni a
halálos ütés alól..a Homoki Elf kardja a homokba szúródik,magával rántva gazdáját,aki kibillen egyensúlyábol,és előreesik.ezt a pillanatot kihasználva
a lány ellenfele torkába döfi kardját...vár egy kicsit,majd kihúzza fegyverét a hullábol,és rátámaszkodva feláll.....
 
Ja hopsz le maradt hogy nem látszik a monstrum arca kendő takarja.
 
A fuhur mellet levő 3 katona erősen harcol. De a semmiből egy harcedzett test körvonalózodik igen ez egy homoki-elf: izmai kidolgozottak, 2 méterenél csak kicsivel nagyobb, magas kar izmai félelmetesek de ezt az ilyesztő kinézetet csak felerősíti a kezében tartott kétkezes csatabárd melyen vörösen izzó rúnák vannak ezt a fegyvert kevés lény tudja felemelni és még ennél is kevesebb tudja használni. Szemei vörösesen izzanak a homokban páncélt nem visel ezért látszanak brutális izmain megcsillanak a verejték cseppek. Ekkor lecsap a hatalmas csatabárd a katonákból nem marad túlzottan sok esetleg csak a véres cafatok amik maradtak. Ezután a kegyetlen lény Fuhur felé rohan teljes erőből és sikerül félre lökni az elfet. Hogy megmentse fiatal katonája életét.
-Köszönöm főnök mondja enyhén meghatódva a homoki elf katona.
-majd csata után megbeszéljük mondja hideg hangon a monstrum.
ezután meglátja Moosenraht alakját a porban. Azonnal felé kezd rohanni félre lökve az összes előte levőt Firefriz kap egy hatalmas löketet mivel a monstrumra nem hat ez a fajta mágia ezért könnyedén áttöri és néhány csont töréssel megussza a törp. De a homoki elf nem foglalkozik igazán a részletekkel Moosenrahtot szemelte ki magának. Pár lépéssel ott terem és lecsap az óriási fegyver,De Moosenraht kivédi..........
 
Rex szorosan Mossenraht mellet marad vigyázva ,hogy el ne találják a támadások.Közben megidéz egy villám korbácsot.a szablyákat elteszi és egy fizikai védelmet is megidéz. *Nem túl erős a pajzs de megfelel a célra gondolja magába Rex.* A korbáccsal előre csap egy felé támadó Homoki elfre. Az ellenséges elf úgylátszik ellen áló a villámokra.* az elf-driádot meghökkenti ,hogy nem hat rá a magas szintű villám de folytatja is a harcot*és tűz csóvákkal sorozza meg a homoki elfet. utána vissza fut a még homályosan látszó Mossenraht-hoz.
 
Fece szeme az első öt percben telemegy homokkal,igy nem lát semmit,de nagyon csúnyán beszél.
Majd rábizva magát ösztöneire,érzései által vezérelt pengével sikeresen leszúr valakit(valamit?),bizva benne hogy nem barát volt hanem ellen.
mire kitisztul a szeme,és megnyugodva veszi tudomásul hogy nem barát!!
 
//Kaptam egy levelet ami ráébresztett valamire, ami szerintem tök világos, de mivel itt semmi nyomát nem láttam, ezért leírom: A kaland nem csak hentelésből áll, hanem szerepjátékból, egy csomó olyan (rész)információ hangzott el, amin érdemes volna elgondolkodni, és visszakérdezni rá, de itt senki nem kérdez semmit a km-től a kalandal kapcsolatban, pedig volna mit, és e nélkül nem lehet megoldani a feladatot. GONDOLKODNI!!!!!!!!!! ///
 
Firefreeze elmond egy erőnövelést,előveszi kardját,és rámond egy tűzkardot.Ezután elindul arrafele ahonnan Fuhurt sejti.De eközben szinte teljesen váratlanul meglepi egy Homoki Elf.Csak az erőpajzsnak köszönheti épségét(és talán életét is).A Homoki Elf kicsit meglepett,de azonnal újra támad.De Firefreeze már felkészült a csapásra és kivédi.Elég sokáig kűzdenek,de a vége fele már Firefreeze áll nyerésre.Ekkor ugrik egy nagyot(a légiesség miatt) és egy nagy sorozat írányított tűzlabdát idéz meg.A Homoki Elf elég sok tűzsebzést kap;Firefreeze visszaugrik és a kardjával támad.A Homoki Elf továbbra is védekezik,de már nincs sok ereje,ezért Firefreeze rövidúton végez vele.
 
Mivel a sötételfnő csak a dobófegyverekhez ért igazán,ez a dolog nem kedvez számára.de azért előránt 2 dobótőrt,és ha mást nem is,de hárítani valamennyit tud,és szúrni is.3 katonával van együtt,akik jol küzdenek,és ügyesek is...egy Homoki Elf hirtelen ráront,és nagyon sokáig harcolnak egymással...Fuhur hárít,amennyire töle telik,és próbál szúrni..de a dobótör ehhez túl kicsi..így csak hárít,folyamatosan..szerencséjére pont egy hullához érnek,akit egy karddal szúrtak le...gyorsan kirántja belöle a fegyver,de ezt a pillanatot kihasználva ellenfelétöl kap egy vágást a karjára. nagyon szokatlan a kard,és kicsit ügyetlen,de azért jobban boldogul vele,mint a dobótörökkel...nemsokára kicsit belejön.. a Homoki Elffel csak ütnek,és hárítanak,de nem tudnak felülkerekedni egymáson....
 
Firefreeze megizéz egy erős fizkális védőmezőt,mert nem szerertne a félbevágott katona sorsára jutni.Ezenkívül megidéz magára légiességet és láthatatlanságot.Ekkor meglát egy árnyat és egy tűzlabdát lő felé.Az árny kigyullad,de pillanatok múlva,már el is alszik(a tűz).
 
elő veszi fegyverét és halálos boóiztonsággal támadja az ellnet, hő látása tökéletesen segíti a harcban. mögöte két katona segít az elfek ellen, egyik egy síkolyar távozik az élők sorából. A harc nagyon heves de Wolio és a katona tartja a frontot
 
Ahogy Moosenraht eltünik a homokförgetegben még hallotok tőle néhány szót: Domvik legyen veletek!!!




// Néhány használható varázslat: Tűznyíl, tűzkard, tűzlabda, ugyanígy a többi elemből; védelem ezek ellen; elemi erő támadáshoz és védekezéshez egyaránt; kábítás, bénítás,illuzió, légiesség, láthatatlanság. Persze nem tudni mi hat rájuk illetve mi nem//
 
Rex átvált hőlátásra neki elég kezdetleges hiszen félig driád de jobban lát vele mint a sima látásával!
utána védekező pozicióba áll két szablyával a kezében. Várja mi történik. De az ellen felek nem támadnak. Egyszercsak egy katona ketté válik valaki ketté vágta.
-Hú a nemjóját ez kemény lesz.-és Rex ezzel a mozdulattal meg vág egy felé közeledő szürke lényt.
 
Hála a netangyalnak újra itt

Na akkor a sivatag: Először is a duzzogó játékosokat felvílágosítanám, hogy nem lehet könnyen mozogni 2 hónapnyi élelem és vízmennyiséggel az ember hátán.

Na aztán ha mindenki felkészült, indulás: Már az első nap ráérez mindenki arra, hogy bárhol máshol szivesebben lenne, mint itt. Mindjárt az első napon sikerült beleszaladni két tisztességes homokviharba, amit a tevék még csak-csak, te a lovak és mi igencsak megsinylettünk, ja és persze mondanom sem kell, hogy éjszaka vacogunk a hidegtől nappal pedig kómásak vagyunk a melegtől. Bár igen vastagok a bőrtömlő falai mégis úgy 50 fokra felmelegszik benne az ivóvíz, ami így eléggé ihatatlan.

Az első héten mindenki rendesen elfárad, nehéz megszokni a sivatagot. Szerencsére eddig mindössze egy támadás érte a csapatot, de az elfek szeme éles volt még a nagy melegben is, így a meglepetés ereje elmaradt, aztán már a jól összeszokott csapat profi munkával tette ártalmatlanná a rablóbandát; még sikerült szereznünk néhány jó fegyvert is amit majd a legközelebbi városban jó pénzért eladhatunk.
A harmadik hét elején érjük el az első oázist, nem hittétek volna, hogy valaha is ennyire fogtok örülni egy koszos kis porfészeknek, mint amilyen Al Abrada. Egy nap pihenőt kap a csapat, ami alatt mindenki feltölti a készleteit. Mostanra már mindenki belátja, hogy jó szolgálatott hajtottak végre a katonák, éjszaka is ébrenvoltak és vigyázták a karavánt, a helybéliekkel pedig csak ők értenek szót; sőt estére még valami itókát is tudtak szerezni aminek a csapat módfelett megörült.

Igen nagy megtiszteltetésben van részünk: a helyi nagyvezír meghív minket a saját hajlékába; és a messze földön híres hastáncosok gyönyörű előadását nézhetjük végig. Álmélkodva tekint mindenki a nagyvezír kertjébe, ahová ugyan be nem léphetünk, de gyönyörű rózsái elképesztőek, főleg azután, hogy 3 hete tevetövisbokron kívűl semmilyen növényt nem láttunk.

Másnap megköszönve a csodálatos vendéglátást elindulunk. Bár Moosenrahtnak nem tetszik az útirány amerre menni kell a tekercs szerint, azért követjük azt.
Már egy hónapja vagyunk a sivatagban, volt már néhány homokrája támadás is, de a varázslók szerencsére könnyedén elintézték őket. Egyik reggel, néhány órányi tevegelés után, az egyik homokbucka tetejéről megláttam azt aminek a legkevesbé örültem az eddigi utunk során, egy nagy óriási homokfelhőt, amely széllel szemben mozog és pont felénk tart: Homoki Elfek ordítja el magát Moosenraht; a katonák azonnal leugrálnak, és lefektetik a tevéket, még néhány perc és itt vannak; mindenki száljon le a tevéjéről/lováról és készüljön fel egy köszködésekkel teli harcra, aminek a végén nem biztos hogy mi leszünk a nyertesek, néhány jótanács: dobófegyverek, ijjak teljesen használhatatlanok lesznek a homokvihar miatt, látni szinte semmit nem fogunk, az elfek áljanak át hőlátásra amint elkezdődik a csata. Mindenki osztódjon 3-as 4-es csapatba, és SOHA NE hagyja al a csapatát, mert az egyenlő azzal, hogy halott.
A katonák már olyan erősen szorítják kardjukat, hogy minden ujjuk kifehérlet és mindegyikük fennhangon imádkozik. Most szükség lesz minden tudásunkra, és tökéletes csapatmunkára, ha életben akarunk maradni. Moosenraht maga köré állítja Firefreezet, Reximust és Karlot: nem tudni hányan lehetnek de legjobb védekezés a támadás alapon az első csapat szemberohan a homviharral....
 
Nick1 zinternetes (internetes) problémákkal küszköd
addig a kaland áll!!!
majd jön nick addig kis pihenő mindenkinek!!!!!
 
Nem szereti a sivatogot,igaz nem is nagyon ismeri fefce,de baljós előjelnek tekinti.Összeszed egy sivatagi tulélőfelszerelést,és szótlanul figyel...
 
A sötételfnő bólint de nem valami bizatoan..a katonákat nem nézi sokba,és nem is bízik bennük....és nem szívesen gondol rá,hogy együtt kell örködni velük...a Homoki elfeket nem ismeri,nem is hallott róluk..sivatagban sem járt még...
 
Katonák láttán kicsit komorabb lesz d ő is fel szedelőzködik
 
Rex nem szereti a nagyon meleg helyeket...Sőt egyenesen rühelli őket!!
Még jó ,hogy sikerült karavánnal menni... Közben megitatja Drakot és Svallovot hű paripáját és párducát.
Közben Wolio-val társalog. (be kell pótolni az az Űrt hiszen régen látták egymást)
Rex közben serényen figyeli a többieket hisz még senkivel sem ismerkedett meg igazán MÉG...
Ekkor jön meg a karaván.
Rexnek feltűnnek a katonák.Nem tűnnek megbízhatónak az elf-driád kétségek közt hánykolódik.
Homoki elfek velük Rexnek volt már dolga...nem volt szép a csata mező...
Na Rex is felcuccol lovára és indulásra készen várja a "parancsot"...
 
Wolio rá nézz Moosenrahtre "ez a vezető" gondolkozik lenézően -na mind1-mondja magában-én már párszor voltam sivatagban- alig halhatóan, aztán valahonana elő szed egy kést meg egy botot és elkezd faragni.
 
Moosenraht a csapatnak háttal áll, és a helybéliekkel tanácskozik( aki beszéli a Dzsadok nyelvét az értheti, hogy nagyban alkudozik);

Amikor megfordul iszonyú röhögésbe kezd, néhány másodperc múlva már azok is fetrengenek a röhögéstől akikkel beszélt.
Úgy negyed óra elteltével amikor már képes beszélni mindenkit jól leszid: Na ti aztán elindulnátok a sivatagba, kb 2 nap alatt odaveszne mindenki; még szerencse hogy én gondoltam arra, hogyan maradhatunk életben. Kb ekkor érkezik meg egy 30-40 tevéből álló karaván, amely mindegyike jól fel van pakolva, vizestömlőkkel, élelemmel, fegyverekkel, sátrakkal, ponyvákkal, és még egy csomó a sivatagban nélkülönözhetetlen kelékkel; sikerült még szereznem néhány karavánvezetőt, akik ismerik az utakat, és ha minden igaz a helyi nagyember mellénk add még 15-20 katonát is(Hiába no, a kalandozó az ismerőseitől, korábbi kalandozások csapattagjaitól is lehet nagy).

A katonákkal együtt persze nekünk is kell majd őrködnünk éjszakánként, mindenki döntse el, hogy mikor szeretne virrasztani.
Remélem mindenki beszerzett, olyan sűrün szőtt ruhákat amin nem megy át még az aprószemű homok sem, hogy a homokvihart is túléljük, ja és nem árt ha tájékozódtok a Homoki elfekről, (barátságtalan egy nép).
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.