Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Gnómlak
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Az a sok ismeretlen rendeltetésű kütyü a gnómlak környékén minden bizonnyal ámulatra késztet, és akkor még nem is jártál az épület belsejében.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
-Mossenraht derég láttuk egymást! mondja a kolosszus gyengéd mosollyal!
-Mit keresel erre felé Moos??
 
mén biztos nem az szent-mondja moolyogva wolio
 
Moosenraht elteszi a kardját és közelebb lép a csapat tagjaihoz, és felcsóválva megjegyzi: hogy valami itt nem stimmel; amióta elindultunk túl sok támadás érte a csapatot és valahogy mindíg pontosan tudták hogy hol fogunk járni; csaló van köztünk; és addig egy tapottat sem megyünk tovább amíg ki nem derül; nem fogom kockáztatni a küldetés sikerét és a csapattagok életét sem!!!
 
mikor Fuhur éledezni kezd,szokatlanul csendes körülötte minden...felül,és látja,hogy a monstrum Moosenrahthoz szól.enyhén szólva furcsálja a dolgot,hogy az előbb még javában dúlt a harc,most meg a két vezér leeresztett fegyverrel társalog.inkább leütött társait kezdi eszméletre pofozgatni...
 
/én is) és boccsás meg))/
 
Bal kézzel emeli fel ismét kardját, majd a helyzet fordultát látva a hátán függő tokba csúsztatja, közben dühösen néz jobb karjára... a felfogott csapás elcsúszott a kardon, de nem a szívébe ment legalább.
Nem nagyon érti, most éppen mi folyik itt.
Nem baj, előbb-utóbb csak kiderül.... A lány tovább ücsörög. Minden tagja fáj, kicsit túlerőltethette magát... vagy csak a gyilkos klíma tehet róla....

/Wolio kedves én lány vagyok jegyezd meg légy szíves, nem ifjú, lány!/
 
/// nagyon kérlek ne írj ide ilyesmit.ha nem tudsz egy támábaillő hozzászólást írni,légyszives nem írj semmit///
 
na ide is írtam
 
eszméletéhez tér de ovatosan nyitja ki a szemét látja hogy már nincs csata és látja hogy a mostrum Moosenrahthoz szól-fene abba a nyomorék fejetekbe-mondja hangtalanul, aztán fel ül török ülésbe és figyeli az eseményeket.
 
(hopsz elcsezstem nem Fuhur hanem Firefreeze re vonatkozik a mágiás dolog)(folytatom csak tesóm meglökött és elküldtem véletlenül)

A homoki elfek a főnökük mög lépnek csatasorba.
-Téged Moosenrahtnak hívnak?? kérdezi az embert.
 
*Wolio egy icike-picike tényzőről megfeledkezik, a homoki elf vezérnek vörös hosszúkás szemei vannak, nem olyan mint egy átlagos homoki elfé hisz mivel ilyen monstrum nem is lehet homoki elf hanem egy félvér de mi lehet a másik fele ami ekkora erőt mágiainmunitást és mágiatörést ad neki?!Ezek a gondolatok játszódnak le Wolio fejében*
De ekkor fel is ébred a szörny csak éppen elkábította a nyíl még fejfájást sem érez.A többi homoki elf most koncentráltan támadnak egyszerre többen egy valakire . Wolio-t ismét leütik és Rexet is Fefcét sem kímélik, Den-t maga a főnök csapja meg és (Fuhur ha egyszer mágia törés van a fegyveremen a védő burkot simán áttöröm)Fuhurt is.
Eközben a nap lemegy és kezd fagyos lenni a hangulat.
Ezután következik Moosenraht vele maga a főnök csap össze de amikor meglátja a kardját és Moosenraht arcát azonnal elordítja magát:
-TÁMADÁST ABBA HAGYNI!! halatszik a menydörgő hang. -Homoki elfek vissza! hallatszik ismét a hang.
 
látja hogy Gwyddonen segítségre szorul ezért gyorsan ott terem és meg védelmezi a homoki elfektől,közben néha pillantás tesz az ifjura hogy éledezik-e.
 
Észlelvén a csata fordulását, defenzív harcmodorból átmegy offenzívába, művészien torzóvá farigcsálva néhány, a közelben bohóckodó Homoki elfet, minden egyes csapás, vágás, döfés után odasuttogva a "Bocsánat, testvért".
Alig lát valamit, de immár kevesbedik a levegőben a por, és tüdeje ezt nyomban értékeli, azonképpen juttatva kifejezésre véleményét, hogy némi oxigént is kiszűr a légből.
Társai tevékenyebbek, mint ő, méri fel, de csak vállat von lélekben, és tovább szobrászkodik. Most mit fényezze magát? Nem túl tapasztalt, ezt ő is tudja. Túl fiatal, és ez az első rázósabb megbízása.
Rázós?
Ez nem is jó szó rá. Rázós, az a földrengés.
Ez együtt a földrengés, vulkánkitörés, és tengerár.
Nem szereti a dolgot, de eme véleményének nem adhat hangot, ugyanis következő ellenfelével hirtelen számos baja gyűlik össze, sebet is szerez, ebben az összecsapásban az elsőt. A csapás erejétől kábán a földre rogy.
 
Wolio ahogy mgához tér és mozdulni tud fel pattan és ő is el kezdi aprítani az elfeket, a düh már megint az egeket veri és amikor észre veszi a vezért egy hirtelen mozdulattal elővesz egy köpö csövet és tartalmát az elf oldalába fuj aki egy icipici csipést érez majd elsötétül neki a világ és össze esik(El lett altatva mivel homoki elf 10 órát szunyál mivel homoki elf monstrum ezért csak 8-at) és amikor az elfek észre veszik hogy vezérük össze esik futásnak erednek...
 
Köszönöm-mondja kábultan a sötételf lány,és vár pár percet,hogy összeszedje magát.utána előveszi íját,és halálos lövéseivel kezdi ritkítani az ellenség sorait.mikor elfogytak a nyilai,akkor dobótöreit veti be..mikor már azok is elfogyotak,előrántja kardját,és beleveti magát az ütközetbe.szinte természetfeletti gyorsasággal mozog,amin ő maga is meglepődik....
 
Mikor Firefreeze odaér Rex-hez szó nélkül elkezdi ritkítani a homoki elfeket tűzgolyósorozatokkal.
 
// helyesbítve: kirándul //
 
Rex jól védi a nyilakat és könnyen aprítja a homoki elfeket de mire a főnökhöz érne inkább szárnyakat ad magának és tovább libben. Onan már könnyen egy-egy jól irányzott villámal leöli a homoki elfek nagy részét.

//Magnus megkért hogy írjak helyettte mert nyaral//

Magnus a gnóm varázsló jó ideje elbújt egy kis földalatti jukba és mentális energiájival komoly fálydalmakat idéz a homoki elfek hadára.
 
Firefreeze nagyon mérges,tobzódik benne a düh.Erejét és termetét meghazuttolva felkapja Wolio-t és Fuhur-t,majd egy hipererős multierőteret(egyaránt véd varázslat és ütés,lökés,lövés ellen,és nagyon erős) varázsol magára,és két ájult társára.Majd tetőtől talpig jégbe fagyaszt jónéhány homoki elfet,és kiugrik a támadok gyűrűjéből.Mikor kijutottak a homoki elfek köréből Firefreeze ekezd futni (bár a plusz súly miatt kicsit lassabban) ,és amikor már kicsit távolabb érnek a homoki elfektől,csak akkor teszi le Fuhur-t és Wolio-t.Megpróbálja felébreszteni őket;mindketten kezdenek felébredni,de még néhány percig egyikük se harcképes.Ezután elkezd futni,ahogy bír Rex felé.
 
A vezér egy helyen áll és bámul.Mintha gondolkodna valamin.De mikor felé indul a két lény gondolkodás nélkül csak elórdítja magát:
-Elmenekülhetettek volna amég abba hagytuk a támadást...-Most lássátok a következményét!-TÁMADÁS ordítja teljes torokból ami egy ilyen testből igazán félelmetesen hangzik. Utána Woliora mér csatabárdja tompa felyével egy ütést. Wolio elájul és társa is erre a sorsra jut.a többieket pedig az özönlő homoki elfek körbe zárják.Firefrizz megpróbál elszökni de elfelelyti a lábnyomai látszanak hisz a homok vihar abba maradt.De a csapat jól bírja hiába esett el a homoki elfek háromnegyede harcban hirtelen néhény szikla tetejéről íjjász homoki elfek támadnak. A főnök csapata élén rohan támadásba.
és ekkor újra megszólal a dörgő hang.
-Ki itt a főnök???
-Ki az aki elmerészel jönni a mi sivatagunkba??-ÉS MIT kerestek itt??
a kör újra bezárul és az íjjászok is lövésre készen álnak...
 
homoki elfek szeme végig követi a két vándort de nem mozdulnak, csak később de akkor is csak azért hogy bezáják azt a folyosot amit nyitotak seregükbe. Ugy tünik nagyon lassan tell az idő, mert nagyon lassan érnek a vezér elé ami nincs is olyan messze tölük.
 
Fuhur bólint 1et,és kezét észrevétlenül kardja markolatára csúsztatja..majd megindul Wolio mellett
 
-az tény és való-szólt a félelf tán mondot volna mást is ha nem akad hangján a hang mert a seregben egy utnyilt ketőjük előt egyenesen a vezérhez, ráz nézz a elfre-menjünk
 
-igaz..-hagyja rá komoran a sötételf lány-de akárhogy is dönt,nem szabad feladnunk...
 
Felnézz a mellé érkezőre és fel áll: -most aztán szarban vagyunk-aztán végig nézz a sergen majd a vezére-töle függ hogy életben maradunk vagy nem.
 
Fuhur elővesz 1 kis üveg gyógyitalt,és megissza.ami következtében begyógyulnak sebei,és összeforrnak csontjai..aztán Wolio felé rohan,amilyen gyorsan csak tud..végül lelassít,és a félelf mellé lép.
//off bocsi,de az előző hszt elcsesztem//
 
Fuhur nagy nehezen elővesz egy kis üveg gyúgyitalt,és megissza..rögtön begyógyulnak sebei,és összeforrnak lelassít,és a félelf mellé lép
 
Firefreeze sem tudja mire vélni ezt a rengeteg ellenséget;*ha ezek megtámadják Wolio-t,akkor neki annyi* gondolja magában,és godndolkozni kezd.*ha nagy lesz a baj,ezek nem úszzák meg ép bőrrel*Elmond egy extra láthatatlanságot(elfedi a hőt is,ezért az elfek sem látják) és közelről figyeli az eseményeket.
 
Örül a felmentő seregnek(annak az egy embernek is igy végre az öt rohamozo furcsán kitünöre is tud figyelni.
Az elf természet feletien gyorsan mozog, de wolio azért tudja a tempot tartani, bár kisebb vágások lesznek rajta egyiktől fel is sziszen és dübe gurul-meg csapátál?-kérdezi mérgesen a düh tobzodik benne és egy szer csak kirobban belőle az elf még valamejest tartja magát aztán Wolio egyik ütésére ki is szál kezéből a runás szablya, az elf szem látomást le lassutt és igy már nem tudot a dübe gurult harcos nyomából eltünni igy fejetlenül végezte. És még több homoki elf is aki Wolio útjába tért. Amikor Wolio lejebb nyugodt több hulla is volt körülőtte, de ismerős sehol csak homok mindenüt előre ment nem tudta hány métert de egyszer csak a homok viharon kivül találta magát és ott több tucat homoki elf és fegyvereik szegeződtek rá de szemükben tisztelet, wolio érthetelneül néz körül, majd meg látja a fővezért és olyan késztetést érez hogy letérdejen, megteszi egyszer csak a homok vihar eltünik és az életben maradt homoki elfek oda caflatnak a vezérükhöz......
 
Fefce csukott szemmel(minek nyissa ki?hogy telemenjen homokkal?Na azt már nem!)harcol,egy titkos meditációs technikával mindenki auráját látja aki 10 méteren belül van,teljesen mindegy ha a háta mögött is taláható,ez a "trükk"képessé teszi a 360'látásra.
Igy a homoki elfeknek már ő a viharból előtörő rém!!
Hatékonyan pusztítja őket,de a 20-nál már unja..ezek sose fogynak el?
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.