Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ifjú hősök
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"A győzelem a mienk! Kőkést elő, a sárkányfogakat magunkkal visszük! Aztán már csak azt kellene eldönteni, a szörnyeteg melyik testrészét tűzzük övünkre a hősiességünk szimbolikus trófeájaként." - átlagos gondolatok egy életében először sárkányt ölt fiatal szájából
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Ja, még valami: akik azért sírnak, mert nem lehet majd átvinni a karaktereiket, és újra kell kezdeniük az egészet, olvassák el még egyszer Miklós hírét.
 
Én valószínűleg ki fogom próbálni, bár a jelenlegi formájában tetszik a TF. Immár 15 éve. Persze az igazi egy TF MMO lenne, de sajna az nem lehet...
 
Két év múlva 30+éves leszek Ez annyira jól esett
 
Magam is a játékot 15+ éve játékosok közé tartozom,én is sokat áldoztam (3000+ többségében 40 soros forduló,tejóisten az mennyi pénz ,időben szerintem többet mint amennyit iskolába jártam,és ez nem kevés energiámba is tellett),de cserében nagyonsokat adott,nem sorolom fel,mások már megtették. Összeségében nembánom,megérte,ha újrakezdhetném valószínű újramegtenném.
Ezt csak azért írom,hogy tudjátok szeretem a TF világát,és ami hozzátartozik,amit kaptam tőle az évek során.
De szerintem itt valami félreértés van.
Tudom Miklós olvassa ezt a fórumot is és valszeg cáfolni fog (nem tehet mást),de véleményem szerint itt nincs választási lehetőségünk. A TF jelenlegi formájában kb két év múlva ezekszerint elhalálozik.
Addig vagy meglesz az online TF (aminem ugyanaz lesz csak a neve hasonlít majd rá) vagy a jelenlegi piackutatás (mert ez is csak az) eredménye alapján nem éri meg. (szvsz kétesélyes a dolog,bár a Behó neve, a VU sikere után azt gondolom lesz rá kereslet,de ez most mindegy is).
Ettől függetlenül meghal. Nem szűnik meg,gondolom az eddigi területeken ugyanúgy lehet játszani,talán olcsóbb is lesz,a karakterek megmaradnak (miért is kéne törölni őket),de befejeződnek a fejlesztések a ganüideknél talán (remélem azért az istenüket kicsinálhatom hamár ennyi ideje kérik tőlünk az istenek ),nem lesznek további területek,lesz egy JV aki bőven elég lesz a napi pártucat UL legenerálásához,és kész.
Ha akarjuk,ha nem a jelenlegi trendek és a jelenlegi játékosállomány (lásd árak) mellett ez igy nem kifizetődő. Ha akarunk átmegyünk oda,hanem akkor maradhatunk és vegetálva továbbélhetünk.
De ez a lényegen nem változtat,két év és ez mostmár ki is lett mondva,nem cáfolható.
Kétlem hogy a régi TFesek közül (akik az online TF megjelenésekor már átlagosan 30+ éveseklesznek),sokan fognak komolyan játszani tovább,de persze ez csak az én véleményem..
Egyszó mint száz: két év!

Killer voltam
 
Jaj de jó,hogy nem kellett körmölnöm és leirták a vélemémyem
 
... chan voltam meg lopez ...
 
Sziasztok!

A dolgot meg lehet közelíteni egyrészt TF-es oldalról, játékosként. Lassan merülnek itt fel olyan kérdések amelyek megkérdőjelezik ennek a döntésnek a helyességét, és gondolom lesznek még ilyen kérdések bőven, hiszen a tény épp csak ma lett bejelentve.

Először is ehhez a csoporthoz csatlakoznék és KT vezetőként én is feltennék pár gyakorlati kérdést:

- Amennyiben a TF online játékká válik mi lesz a Közös Tudatokkal?

Megmaradnak? Megszűnnek? Ha megmaradnak mi lesz azokkal a tagokkal akik nem viszik át a karaktereiket az online játékba? Vagy ha a KT vezetője nem viszi át a karakterét az online játékba???

- Mi lesz a KT képességekkel?
- Mi lesz a képességfával?? Amit talán két hónapja dobott be a beholder és a játékosok zöme - ha jól rémlik köztük én is - elismeréssel és örömmel fogadott...
- Ha valamilyen formában mégiscsak megmaradnak a Közös Tudatok mi lesz a 60 fős korláttal?? Hiszen egy online TF valószínűleg nem néhány száz aktív játékosból fog állni. Megmarad a 60fős limit??? Ez kibővül hatszáz főre??? Vagy mi fog történni???

Az Ars Magica egy 12 éves KT... és messze nem is a legöregebb... de rengeteg munkánk van benne, hogy szépen csendben, a háttérben, zéró reklámmal azzá vált amivé... 13 alap képesség, talán 3 v. 4 normál csere... a fából két ág kifejlesztve... egy betelt Közös Tudat, zömében aktív játékosokkal... Szerintem az AM-esek többségének nevében mondhatom, hogy nekünk a KT-nk nélkül nem kell az online TF...
(had legyek egy picit most szubjektív... nekem sehogy sem kell...)

... és lehet nézni a dolgot máshogy is ... TF mint üzlet... jelen formájában a Túlélők Földje nem az évszázad biznisze... ez egészen biztos... nem akarok számolgatni... de aki kicsit is ért a vállalkozásokhoz, vagy álatalában a kereskedelemhez levágja a lényeget... a könyvkiadás -vagy lapkiadás - drága és egyre kevésbé van értelme sajnos ld. AK...... a kártya biznisz gondolom viszonylag pörög...és most ugye jött a nagy deal... a VÉGZETÚR.
Miklós bevallása szerint is a várakozásokat meghaladó sikerrel. Néhány hónapnyi végzeturas
felfutás után jött az ötlet, hogy ez a jövő... Igen Miklós, lehet ez a jövő, de már egy végzeturat csináltatok, nem??? Akartok mégegy online játékot csinálni gondolom. Nincs ezzel baj, csináljátok. Miért nem csináltok egy újabbat? Végezzetek rá piackutatást, bővítsétek a team-et és készítsetek egy újabb online játékot. Akár sok TF-es párhuzammal. De a TF-et nem lenne szabad evvel a koncepcióval megölni...

Már jópár hónapja itt is és a GN-en is jelezték a játékosok, hogy a TF milyen irányú fejlesztését szeretnék. Elsősorban szeretnének többet lépni. Vagyis több pénzt áldozni a hobbijukra jelen formában.
(Volt még jópár elképzelés amit jeleztünk, de a veleje ez...) Kaptunk ígérgetést, majd mézesmadzagot is... majd újabb ígérgetést. Lesz több ext... lesz akárhánysorosUL... stb. stb. De a dolog itt újra elakadt...

A TF maholnap egy húsz éves játék... nem egy óriási biznisz, de ha odafigyeltek rá konstans módon hozza a pénzt a cégbe. A jelenlegi formában sokkal többen nem fognak rajta játszani ez szinte biztos. De ugyanilyen biztosnak érzem, hogy sokkal kevesebben sem játszanának vele. Biztos, hogy van egy fluktuáció, de úgy gyanítom néhány éve kb. állandó lehet a játékosok száma. Folyamatosan van pár játékos akik megpróbálnak valami újabb üstökös projektel előjönni, ők hatványozottan nyomják be zsetont.

Ha készül egy online játék a tervek szerint, az már nem a TF lesz. Mégcsak nem is egy upgrade-elt, vagy a kor követelményeinek megfelelő TF. Az egy teljesen más játék lesz, maximum egy 17-18 évet megélt levelezős majd pbem játék nevét és néhány háttérinformációját fogja megkapni.

Egyáltalán nincs baj avval, hogy a Beholder az online játékok piacán szeretne terjeszkedni. Logikus döntés, ráadásul valószínűleg működni is fog. Az vesse Miklósékra az első követ aki nem ezt csinálná.

Én totál azt szeretném, ha a jelenlegi TF-hez nem nyúlnának hozzá. Lenne egy jv és egy programozó akik szépen fejlesztenék a játékot. De biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz.

Én azt prognosztizálom, hogy az aktív TF-esek 15-30 %-a szépen befejezi ahogy közeleg majd az online-ra váltás ideje és hagyja "meghalni" a karakterét Ghallán. Ha megtörténik az online-ra váltás, az egy viszonylag nagyobb rétegnek talán a jelenlegi játékosok 35-40%-ának is tetszeni fog és átkonvertáltatják a karaktereiket. Közülök kb. a fele hamar rájön, hogy marhaságot csinált, egy két hónapon belül befejezi az online verziót és ott hagyja meghalni a karakterét. A fennmaradó kb. 30-50% megpróbál a jelenlegi TF-en nyomorogni, ahol fejlesztések hiányában és a haverok, barátok, kt társak kihullásával szépen elmegy a kedve és szintén leáll.

Mindeközben az online játéknak felfutó ágon lesz néhány ezer, tízezer felhasználója az új onlineTF-es generáció...

üzletileg biztos hogy jobb... de nem lehetne ezt úgy megcsinálni, hogy ne keveredjen bele a TF????
 
Hát nem tudom mi lesz de kb abbahagyom a tf et
 
Elnézést kérek mindenkitől, de én ebből csak azt látom, hogy sötét fellegek gyülekeznek az imádott offline TF felett. Nagyon tartok attól, hogy ez az új, online projekt lesz a hóhér.

Minden rendben lenne, ha NEM lehetne átvinni/konvertálni a régi karaktereket. Mert ha arra sor kerül, akkor az offline TF ki fog halni. Valószínűleg azért, mert sokkal nagyobb figyelmet fog kapni az online verzió a Kft részéről, mig az offline a jelenlegitől is kevesebbet. Ez a gyönyörűség, ami számos egyedi varázsával tart fogva évek óta.

UL-t írni szeretek a világon a legjobban, és izgulni azon, hogy vajon mindent jól csináltam e, vagy hogyan alakul a random, esik e például bársony övsálam, vagy le tudom e verni Zortacot. Ha Online kell játszanom sejtelmem sincs, hogy ezt az érzést mi pótolhatja majd.

Remélem nincs igazam, de én aTF jelenlegi formáját szeretem és sajnos(?) nem vagyok nyitott egy újabb "Végzetúrra".
 
Hát igen, ha senki sem marad a régi TF-en nem lessz olyan jó, akkor én is megyek.És azért ha elképzelem ez nem az apokalipszis.Főleg ha vihetem a karakterem, akkor még értelmét is látom játszani egy évig még a "régi" TF-el.
 
Elismerem, egy webes játékot könnyebb fejleszteni és örülök is neki. Az interaktív jelleg miatt kevesebb elrontott forduló lenne.
Azzal a véleménnyel pedig biztosan nem vagyok egyedül, hogy nem szívesen hagynám veszni a meglevő karakterem. Folytatnám a játékot online változatban, de új karaktert nem kezdenék.
 
Érdekesnek tartom az ötletet, de számomra a TF-ben benne van az UL küldés, az egy hétnyi feszült, boldog várakozás is.
 
Hát... elnézve, hogy a mostani TF arról szól, hogy ki tud jobb karaktert összerakni (Danair nyert) leginkabb csak a 'törzstagoknak' meg pár újrakezdőnek szólnának az esetleges új fejlesztések. Hozzáteszem még, hogy énis nagyon imádok ul-t írni, de a TF ebben a rendszerben halálra van ítélve.

Most így végiggondolva én még azt sem bánnám, ha a régi TF nyugdíjba vonulna, és csak a karakterek nevét, faját stb. lehetne átkonvertálni (nehogymá valami tréfamester Jerikó névvel kezdjen )

Énis lassan 12 éve játszom a Kft játékaival és nagyon örülök annak, hogy a TF továbbfejlődhet és nem jut az ÖV 'elfogytak a szintek, végzetúrrá váltál' sorsára...

Persze biztos lesz akinek ez az egész úgy ahogy van nem tetszik. De ez a fejlődés egyetlen útja, a Beholder szokása szerint jópáréves fáziskésében van. Talán amikor először felmerült a TF2.0 ötlete, nemis, inkább a KF fejlesztése, vagy mégelőbb, már akkor rég váltani kellett volna (és akkor talán megússzuk a 220+ történelmi ellentmondásait, a ryuku borzalmas énlenni kicijapán förmedvényeit és a legújabb fejlesztés thargodan enni kicsi halandók, éjfatty enni kicsi thargodan, ganüid enni kicsi éjfatty szintű fejlesztéseket)

Kicsit sarkított, a fenti dolog, de abban talán mind egyetértünk, hogy az utóbbi időben csak panaszkodtak a top játékosok (ismét 'elfogyott a tf', bugos, stb.) A történelmi események hamar lefutottak, a varkaudar invázió ötlete kimondottan fantáziadús lett, az entitásos - képességfás izé pedig ... azt jobb ha nem is kommentáljuk most. A programozó olyan csomagot kapott fejlesztésre, amit épeszű ember meg nem tudna már oldani (kivéve Miklóst ugye, ha lenne ami motiválja ebben) Talán most!

Persze megértem azt is, hogy vannak akik valóban sokszázezer, vagy akár milliós nagyságrendű konvertibilis magyar buznyákot öltek már a játékba és nem szívesen válnának meg a karaktereiktől... nos a ez a fejlesztésen múlik. Egyértelmű, hogy egy zsír új TF a régi halálát fogja jeletni, tetszik nem tetszik. Talán azoknak, akik úgy érzik, hogy kitolnának velük egy új játék indulása esetén, megadnák a jogot, hogy NPC-ként játszhatnának az új világban. Máris másképp nézne ki a dolog. Sokmindent át kell beszélni.

Egy retro hangulatú kezdés nekünk, 'törzstagoknak' +1 karácsony, egy jó reklám és szuper kezelőfelület (és magas szintű admintevékenység, npc-k) + sokezer új játékos... ami újra élővé varázsolná Ghalla világát.

A teljes eltűnésnél ez sokszorta jobb. Nem?
 
Nekem a TF úgy tetszik, ahogy most van. Nem feltétlen kell hozzá otthoni net, nem kell óránként a számítógép elé ülni, hogy léphess. Én szeretek ul-t tervezgetni, nem látom értelmét töredék fordulókat lépni. Aki kattintgatni akar, az játsszon a végzetúrral...
 
Jah, még az is egy érdekes megoldás lenne, hogy mehet-e TELJESEN párhuzamosan a két játék, azaz az UL-es TF-ről lehet-e interakciókat kezdeményezni (lopni, tárgyakat átadni, találkozni, támadni stb.) az online TF felé?
 
Nem lehetne belehuzni,hogy hamarabb elkezdodhessen?
Nekem tetszik nagyon.
 
Ugyanaz a térkép, csak választhatsz, hogy lépsz. Egyben, hetente UL formában adod ki a 40 parancsot, vagy naponta 5-7 parancsot, és bármikor léphetsz. Szerintem olyan lesz, mintha nem egyben, hó végén kapnád meg a fizetésed, hanem naponta adná oda a munkaadód, és költhetnéd. Ettől még ugyanaz marad a munkaadód is, meg a munkád is ;-))

Kíváncsi leszek azért a bug-javításra ;-)) Meg arra, hogy Danair bejelenti-e, hogy OK, akkor most ő abbahagyja a játékot ;-)))
 
Bár két TF nem hiszem, hogy futni fog egymás mellett...
 
Szerintem nem lehet karaktert átvinni, vagy ha igen, akkor nem lehet választani, hanem megy át minden karakter...Bár sokan ennek nem örülnének, hiszen sokan több százezer forintot költöttek már erre a megszokott TF-re...
 
Inkább várnék rá többet, de a régi karik menjenek át szépen....

Takumi
 
Albertus is voltam.
 
Én úgy értelmezem,hogy ez egy teljesen új TF,a mostani karik nem mennek át.Én 100%,hogy nem fogok játszani,mert ha előlről kell kezdeni,akkor kezdhetek teljesen más játékot is,mindkettőben ugyanonnan indulok.Summa-summárum 16-17 év után újra TF előlről?Neeem.
 
Es ha belevagtok ebbe az uj online TF projectbe, akkor mi lesz a jelenlegi TF-el? Lesznek uj fejlesztesek uj teruletek stb vagy elobb utob mindenkit at fogtok "konvertalni" erre a 21. szazadi TF-re?
 
Igen, ez a kérdés bennem is felmerült: ugye nem vesznek el a mostani karaktereink???

Továbbá: akkor várhatóan az online TF indulásáig már nem lesz meg az EXT-reform? Hiszen az új TF a lépéskorlát reformját is magában fogja hordozni mindenképpen.
 
Szia!

Az első kérdésem, az hogy ha kész lesz az Új TF akkor a régi meg marad, vagy mindenki átkerül az újba?

Salamon
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.