Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A labirintusok mélyén
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Hiába haladsz minden lépésed tízszer megfontolva, minden ártó neszre különösképp figyelve, tökéletesre fejlesztett felderítés képességedben bízva, váratlan események akkor is történhetnek. Sose tudhatod, hogy a következő pillanatban csapdába lépsz, vagy egyszerűen az idő vasfogának megadva magát, rádomlik a barlang mennyezete.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8138)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Igen, a mai helyzetben már a hátsó infoáramlást nem lehet kordában tartani, de ez elrontja a játékot, mert a valós és a látens tápolás (lásd olyan infod van, ami a karakterednek nem lehet, így céltudatosan mész tápolni), szóval a tápolás miatt a fejlesztők rohannak a tápos karakterek után és nem érnek rá szofisztikálni a játékot azoknak, akik élveznék.

Egyébként nekem anno az tetszett volna, hogy az első 10 találkozásig az infoátadás csak akkor működik, ha egy mezőn vagytok (a levelek is így mehettek volna), aztán mondjuk 2-3 mező távolság és a találkozások számával egyben növekedhetett volna az infoátadás távolsága. Ez magyarázhatüó lett volna azzal, hogy a mentális üzenetek javulásához egyre jobb ismeretség kell.

Na de mindegy, ez már elmúlt, hiszen van e-mail, web, chat stb. ami lehetőséget ad a tápra
 
Egyétértek. Az információ áramlása ezt a jelenséget okozza amivel nincs is baj, ha a játék valamilyen szinten kordában tudja tartani. Bár bután hangzik, hogy "butítsunk a játékon", hogy jobb legyen de valahogy erre megoldást kell találni. De sztem lehetetlen. Talán úgy lehet ha új térkép lenne és kicsi változna az IN, AT. A tárgyak átadhatósága és az aukció karakter szinttől független használata tette szerintem a leírt jelenséget. Többek közt. ezeket meg kéne szüntetni. Az aukciót mindenképpen. Ez botrányos marhaságnak hangzik de gondoljatok bele: több mint 100 mezőre is akár el juttatsz olyan tárgyat amit a célszemély még ha akarna sem "érdemelne" meg és a táp alappillére.. Ha nem lenne rá mód vissza kéne kutyagolni szépen és átadni, az már reális. Vagy KT képességként még talán. De, hogy bárki számára bárhogy elérhető az úgy nem jó.
 
Én 92 végén vagy 93 legelején kezdtem játszani és nagyon élveztem. Nem volt net (nem is tudtuk, hogy mi az) és nagyon vártam a postást (először otthon, majd a seregnél, amig sorkatona voltam). Az izgalmat a felfedezés adta. Infot csak azoktól kaphattam, akivel találkoztam (nekem kis szomorúság volt az, hogy 1 találkozás után kialakult a mentális kapcsolat, de még jó volt, mert 9 naponta lehetett 1 oldalt cserélni, ami nem rontotta a játékot).
Aztán jött a Ghalla News, amiben bár még mindig korlátozottan, de olyan infokhoz juthatott bárki, amit nem tapasztalt meg, de segítette a játékot. A valós élet (RL) és a TF világának a keverése itt már zavart, kirepített a képzeletvilágból.
Majd jött a program (most nem jut eszemba), ahol már olyan adatbázis volt, ami arra vitte a dolgot, hogy olyanokat tervezzünk meg, amit a karakter nem tudott volna, ez már az eszmeiséget rontotta el.
Majd jött a net és minden összeomlott nekem. Itt hagytam abba a játékot.
Azóta 2x újrakezdtem, és abbahagytam (most is azért vagyok itt, mert kacérkodok és mert sok zsetonom van).

Sajnos az a TF, ami akkor volt, elmúlt, az már nem jön vissza. Az hogy a világból kilépett infok miatt pillanatok alatt istenek születtek egy kicsit ront a helyzetemen, de végülis én játszhatok úgy, ahogy akarok, figyelembe nem véve a hátteret. Csak az a baj, hogy a fejlesztés meg nem erre megy.

Úgyhogy jó lenne, ha valahogy a netes játék ezt a tápolós dolgot kiszűrné.
 
Na már most ha TF online lesz akkor az egész játék struktúrája meg fog változni. Eltünnek a parancsok, helyettük ikonrendszer és külön menüből elérhető beállítás rendszer lesz. Ez jó dolog. Gondolom az enciklopédia is megszünik jelenlegi formájában és helyett a mostani odaklikk és megjelenik típusú lesz. A Kalandok Földjéhez hasonló lesz de sokkal összetettebb rendszerrel és persze ettől még a harcok és szövegek ugyanúgy maradnak csak nagyon hasonlatos lesz a rivális játékhoz amit nem nevezünk nevén. Azonban az online rendszer teljesen fel is boríthat olyan dolgokat amik eddig fordulószámban lettek mérve vagy azokhoz mérten lett megadva. Valamint ez a térkép kezeléses dolog miatt értelmetlenné válhatnak képességek, varázslatok,tárgyak és pont olyan dolgok amik a játék eredeti izét adják. Azt a bizonyos dokumentációt én publikussá tenném mert igy néhány fej gondolata nem biztos, hogy jól tükrözi másik most még meglévő 1000 játékosét és akár kárba is veszhet a sok munka. Én max annyit tettem volna, hogy a parancsok helyett egy klikkelős rendszerbe ültettem volna be a játékot aképpen ahogy a másik rivális (amit megint nem nevezek meg.) játéknál is van. Így a kalandok földje alap motorja képes lett volna ellátni ezt a feladatot és TF, TF maradt volna. Így nagyon félő, hogy (számomra legalábbis) elveszti az eredetiségét de majd meglátjuk. A játékkal alapjaiban véve szerintem sosem volt olyan nagy baj, szerintem a kezelést kell csak egyszerűbbé tenni, a többi dolog jó volt és társasjátékszerű mivolta miatt játszottam én is. Ha idő alapú lesz gyakorlatilag kf 2.0 is lehetne és szerintem ott már meg is bukott. (egyéni cociális vélemény) pl: nem tudom elképzelni ahogyan a hadiszerencse III. 3 órán át hat. Ja közben enem kell, áramszünet van, stb akkor igy jártam? A forduló rendszert ha kiveszik szerintem nagyon más lesz a játék. Amondó vagyok legyen két TF Aki akar maradhat a parancsos fordulósnál de aki akar átkonvertálhat az újba Najó ez vicc volt, kétszer annyi fejlesztést igényelne és a php-val készítetthez sokkal egyszerűbb és könnyebb a fejlesztéseket elkészíteni ez is igaz de a játék áldoazata lesz az új kor vivmányainak. (szerintem.) -jöhet a kődobálás-
 
A legfontosabb különbség szvsz egy online játék és a TF jelenlegi világa közt az, hogy a TFet havi 4-5 fordulóra tervezték.
Egy jobb UL-re valóban sok idő kell, de egy hét alatt kell azt összeszedned - ugyanez igaz az árára is.
Természetesen én sem heti 1-et lépek, én is nagyon drágállom és aki ma játszik azok 90%a sem heti 1-et lép, így a fentiek mint elméleti felvetés élnek.

Az áráról sokat vitáztunk már, korábban úgy gondolom lehetett volna csökkenteni (és nagyon, NAGYON kellett volna, pontosan azért, hogy egy heti 4-5-öt lépő játékos költsége maximum egy havi WOW előfizetésbe kerüljön - 3000 huf - talán ma sokkal többen lennénk - ez azt jelentené, hogy 1 forduló reális ára maximum 200 ftnak kellett volna lennie), de ezzel elkésett a Beholder.
Mivel nem látjuk a bevételi/kiadási oldalt nem tudjuk mennyire nyereséges/veszteséges jelenleg a game.

100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha holnaptól életbe lépne egy 45%-os árcsökkenés a legtöbb jelenlegi játékos indítana/játszana még egy kalandozóval, hisz' az életébe bepaszírozta ezt a kiadást így észre sem venné, de máris 10%-al többet költene havonta a játékra (jelzem, dupla játékélményért). Tény, ez időszakos emelkedés lenne, páran utána leállnának a második kalandozóval, viszont, valószínűleg behúzna még annyi inaktív játékost, hogy hosszú távon (1 év) a bevétel a jelenlegi szintet produkálná...
Igen, valóban sok lehetőség lenne reformra, de én egyelőre örülök, hogy újra kezd élni a TF, végre - talán - jó kezekben van, várjuk ki mi lesz ebből az online dologból (bár nem vagyok híve, sajnos beláttam, egyszerűen kell) és hátha utána drasztikusan csökkenni fog a jelenlegi játék ára...
 
Hali!

Remélem ezt olvassák majd a Beholderesek is.

Találtam egy web-browseres játékot ami még béta fázisban van de nagyon igéretes, ami ott megtetszett rögtön a nyitó képernyőn van egy kis videó a mozgásról. Ami egyből eszembe juttatta a TF online-t mert valahogy úgy képzelném el énis ott a mozgást.
A link ahol a játékot találjátok:
http://www.gilforstales.com/index.php?language=en

Amúgy hajrá nagyon várom a játékot biztos érdekelni fog, csak tényleg jó legyen és szinvonalas inkább késsen fél-egy évet.
 
Egyvalami durván kimaradt, pedig ezt tartom a legvadabb dolognak:

A 40 sor és a 20 sor közötti árkülönbséget... Mi alapján??? Régen értettem a levelek miatt, de az emiles levél ilyen drága??

A játék az átúszástól, vagy onnan ahonnan lehet 40 sort lépni, simán kerülhetne ugyanannyiba emil esetén... A játékban nyugaton is van rengetegszer hogy 20-30 forcsi között kellene 37 parancs, de még lehetőségem sincs írni annyit... Ha meg eljut valaki ryukura, de néha 220+-on is nehéz beférni 40 sorba, ahol a játék igenis megköveteli ALAPBÓL a 40 sort, mert ilyennek írták meg, akkor miért fizetünk extrát? A ganüideknél egyszerüen hihetetlen, hogy a 60 sor is kevés lenne néha, ezért nem is lépek néha csak A-B köröket, mert nincs kedvem agyalni mit csesszek el csak azért, mert ESÉLYEM sincs beleépíteni az UL-embe...

Ezzel nagyon jó lenne valamit kezdeni, mert még a Jelenlét bónusz sem megoldás abban az esetben, ha 40 soros UL esetén 6000 HUF kell kifizetnem havonta, hogy 200 HUF-ért léphessek EGY karakterrel.

Úgy gondolom nem vagyok egyedül akiket iritál az emiles forcsik ára, hiszen személy szerint is tudok jó pár embert aki konkrétan emiatt hagyta abba...

Nem kérem ingyen nyilván sem a több sort, sem a játékot, de jó lenne ha az ami megköveteli a játékban már a 40-sort, ahogy eddig is volt az átúszás és a 200-ik forcsi nyugaton, az járjon ALAP áron.

Danair voltam, a fent leírtak a magánvéleményeim, senkire nem akarom rákényszeríteni, mindössze egy felülvizsgálát kérnék...
 
Ez mind nagyon szép és jó, csak egy apró bibi van, Miklós kb. 6 éve kiszállt a TF-ből, de ha nem is 6, legyen csak 4. Ezen idő alatt olyannyira, már ne haragudjatok a kifejezésért, de szar irányba ment a TF, hogy bár a szívem-lelkem hasad meg néha pl. annó éjfattyak (Itt még volt Miklós), most meg lebegő erődök/ganüidek ennek ellenére keményen játszom.
Miklós meg valljuk be akármennyire is tisztelem, de kijött a TF világából. Annyi új dolog van, hogy mindent átlátni sokszor maguk a játékosok is képtelenek (ld. Rizi ))). Ez kemény lesz az biztos!!

A TF a legelején végérvényesen megfogott, csak akkor hagytam ki 3 évet, mikor elegem lett a csalókból... Utánna 2005-ben magam sem tudom mi volt a végső mozgatórugó de újrakezdtem a TF-et. Rengeteg időm elment csak azzal, hogy az újdonságokat böngésztem. Később meg elindultam egyszerre kb. 7-8 karakterrel...

A kitérő után pedig íme mit gondolok:
-hiszek abban, hogy az online TF jó lesz, még akkor is ha tudom, annak már semmi köze nem lesz igazán a TF-hez... Félek a KT-k halálától, már ez az egész képességfa is kinyírt jópárat, de ha nem lehet normálisan átmenteni a KT-kat és magát fát, akkor 100% hogy én kiszállok, akármilyen is legyen az online TF...
-Mostanra a TF ESZMÉLETLEN DRÁGA mindennemű pontot figyelembe véve a legdrágább szórakozásnak tartom... Az árát drasztikusan meg kell változtatni, ez az igazi kulcsa a TF jövőjének. Amennyiben ez nem fog megtörténni, a TF online ide-vagy oda, de szerintem meg fog halni, hiszen rengeteg online kattingatós játék van. Tudom, azok egyike sem TF, de hozzáteszem a TF-ből már sokan, NAGYON sokan kiszálltak, sosem volt olcsó mulatság. Ez magyarázható sokmindennel, de a kulcskérdés az ÁR.
-Időigény, a TF a maga világával egy jó UL megírásához (leszámítva a tápoló A-B köröket) sokszor 1,5-2 óra. Ugyanezt az időt konvertálni online-ba napi szintre nem hinném, hogy sokan bevállalják. (Régi játékosokról beszélek, akiknek mára már saját családjuk/gyerekük van...)

Záró gondolatsorként meg csak annyit, hogy míg van TF (rendes) én lépni fogok, igaz sokkal kevesebbet mint régen, mert nagyon extrém drága ha rendesen akar játszani az ember, de lépni fogok...

Danair voltam (Ismét Ati számlájáról )))
 
mostanra sikerult atizzadni magam ezen az irgalmatlan topicon es most en is megirom amit gondolok, mint ahogy a barataim is megirtak (akik miatt/akik miattam kezdtek el jatszani GRD, McS, Buldozer stb.) de nem gondoltam, hogy ennyire nehez lesz objektivan hozzaszolni ehhez.

majdnem az elejetol jatszom, volt egy nagy kihagyas, aztan egy kisebb de kb. 3 hete kezdtem el ujra TF-ezni, amikor atolvastam a behon azt a topicot, amiben miklos veszi ujra a kezebe a jatekot. teljesen felvillanyozott az a lehetoseg, hogy vegre gatyaba razzak a dolgokat. ezt csak azert irtam ide, hogy lassa mindenki milyen lelkiallapotban ert az online tf lehetosegenek publikalasa.

meg kell mondjam, hogy eloszor elontotte a hab a szam szelet. aztan az agyam kikapcsolta az online tf lehetoseget, ugy ahogy volt, de mostmar lenyugodva es atgondolva le merem irni azt, hogy a tf ujrairasara (ha ugy tetszik onlineositasara) szukseg van.

ezzel kapcsolatban igazabol semmit, konkretan semmi tenyeges informaciot nem kaptunk meg. csak ilyen felhoket/abrandokat/lehetosegeket, amiket miklos leirkalt es amitol paran maris thargondan berzerkerre valtoztak.

de mivan akkor ha esetleg ez az egesz jol sikerul? ertitek, olyan otleteket raknak bele/valositanak meg amiktol valoban jobb lesz es most el se tudjuk kepzelni, mert miert ne lehete ez? legyunk mar ennyire optimistak! ahogy Dras mondta jol, ha a motor jo, akkor olyan feluletet irsz mar ra amilyet akarsz/akiknek akarsz, es amit dana hozzaszolt, hu/ftvklikk az mar vegulis nem online? vagjatok, minden attol fugg, hogy miklosnak az elmult majdnem 20 ev (!) tapasztalataval sikerul-e egy valoban jo cuccot osszeraknia vegre. minden ezen mulik, ha tanul a mult hibaibol es osszeszedi a rengeteg jo otletet/tapasztalatot, ha konzultal es partnerkent kezeli azokat az emberek akik akar ingyen is segitenek neki, szoval ha kreativan es okosan csinalja/juk (!) es kezdi ujbol, nem pedig OFF lehuzas es flame egybol, akkor szerintem az egesz baromi jo lesz.

Ul/nem Ul, oszinten kepes vagyok lemondani majdnem barmirol (de nehez volt ezt leirni), hogy azokkal az emberekkel akikkel egyutt jatszottam anno, ujbol egyutt kalandozhassak, ertelmesen, egy jobb TF-en.

en ebben kurvara hiszek.


tisztelettel:

szabo peter
LeChuck
 
Lya?:SSS DD
ööö szóval még annyit (mert látom Kharizmosz -remélem jól írom a karinevet- írótárs is írt:-), hogy vagy 3 éve hozzám keveredett egy tiszalúci illető postai forcsija na azóta sülünk-fővünk együtt a spannal ha betoppanunk Miskóciára:-) (bárcsak többször keveredett volna hozzám más fordulójaDDD
syck véelményéről nem tudtam de örülök, hogy nektek is voltak ilyen "átszellemült" élményeitek (na igen ezt az érzést csak egy igazi vérbeli szerepjátékos TF-es...sőt egy TF-es érezheti át igazán.
Én a KG-t is megsirattam anno igen bejött nekem nem leltem hozzá hasonló online játékot sehol (talán az ogame nyújtott némi kárpótlást...)
 
Jajaja. Meg amikor pénteken, merő lustaságból nem hozta ki a levelet, mert, hogy azon a környéken csak hozzám jött volna, és úgy volt vele, hogy ráér az hétfőn is, a nyugdíjak kihordásakor... Nos. Hm. Szóval elbeszélgettünk, és érdekes módon, attól kezdve előre köszönt, és amint meglátott, kötelességének érezte közölni, hogy épp van, vagy nincs fordulóm.
 
Lya, és minden tiszteletem a Tied, ha 12 éve postai úton nyomod a TF-et (én tudom, hányszor akartam megkéselni a postást, mert elkeverte, összevizezte esőben a forcsijaimat...)
 
Ismersz?! Honnan ,-))) Na, viccet félretéve, éppen syck fejtette ki GN-en, hogy halál mindenkire, aki nem neten intézi a dolgait, pl a TF-et. Én épp ott mertem azt mondani, hogy tán a lehetőséget meg kéne hagyni a postai lépésre. Erre a válasz az volt, hogy tiltsuk ki Csiguszt egy hónapra a GN-ről...
Nekem is volt olyan szakasza életemnek, hogy netkávézóból tudtam csak netezni, ami ugyan csak 3 km-re volt biciklivel, de valahogy mindig elkapott az eső vagy már oda, vagy vissza... És igen, meg van a varázsa a postai fordulónak is. Ahogy a netesnek is, és valószínűleg meg lesz majd az online-nak is... Ami amúgy engem sem túlzottan izgat. Ami fontos lenne, az, hogy lehessen választani: aki akar, megy online, és nyomja úgy, de akinek nem tetszik, marad netes / postai, és nem szenved semmi hátrányt az online-osokkal szemben.
 
sycket (szigorúan kis s-sel ahogy ő kérte) meg fogom kérdezni természetesen hogy tiszta képet kapjak mindazonáltal bár ismerlek HSZ-edet kissé sértőnek és diszkriminativnak találom magamra nézve el is mondom miért:
'96 októbere óta TF-ezek szóval megéltem már egy s mást ahogy te is. Nem vagyok maradi gondolkodású viszont évekig nem engedhettem meg magamnak netet és nagyon élveztem hogy a postai forcsik után kockás lapokon vezetek térképet magam irom a statisztikákat stb.
Mikior netem lett akkor sem váltottam át netes TF-re. Miért? Hát mert kinyomtatva többe került volna a leves mint a hús vmennyivel. Oké mondod te miért nem vettem otthonra nyomtatót kérdezheted joggal. A válaszom: minek vettem volna mikor nekem a postai rendszer tökéletesen megfelelelt?
Azt mondod meg tudod oldani a netet hadd mondjam el neked kedves CSigusz kalandozótárs, hogy a gazdasági válság közepén vannak települések amelyek esetleg 20 km-es távolságra fekszenek netelérhetőségtől és vannak olyan élethelyzetek mikor a tag napi 20 percet tud csak netközelben lenni (ezt a 20 percemet most rád szánom).
Ennyit erről legközelebb jobban utánaolvasok milyen előnyökkel vagy hátrányokkal jár számomra az újítás addig is van min 2 évem és tovább nyomom postán a TF-et ami a családtagommá vált szinte a karik tekintetében.
Remélem elég bő magyarázatot adtam a dínóskodásod megbocsájtva magam részéről eme témát lezártam.

Szilárd.
 
Üdv!
Nem vagyok ismert és tapasztalt játékos, csak nagyon ritkán léptem de mostanában terveztem pont a vissza jövetelt. A fórumokat töviről hegyire' átnéztem és rengeteg mindent olvastam. Az TF nem jó online verzióban. Úgyértem eleve nem arra alapszik a rendszere és a tárgyak és képességek sem. (stb.) Másfelől az idő alapú játékok mint a kalandok földje is azonnal számomra kilőhetővé vált mikor bejött azzal a rendszerrel. A TF maradjon TF úgy mint eddig csak legyen olcsóbb és ne legyen parancskorlát :-)
 
Sycket kérdezd. GN-en is felvetődött a kérdés. Azt javasolta, hogy halj ki, mint a dinoszauruszok, meg a mamutok. Mindenesetre erre a fórumra sem postai levélben küldted az előző HSZ-t, tehát ha akarod meg tudod oldani a netet. Ennyi előnyöd van a dinókkal szemben, nekik rosszabb volt az akklimatizációs képességük.
 
Igen pont ettől tartok én is és akinek nincs netelérhetősége otthon de szívből TF-es meg lesz halva.
 
Semennyire sem.
 
Hm... az ötlet nagyon remek pusztán 1 a bibi. Nem tudom kik azok, mennyien vannak akik még postai fordulók által játszák a TF-et és nem neten (ezek közé tartozom jómagam is...).
Kiváncsi leszek arra, hogyha megszünik a forcsik postára adási lehetősége vajon mennyire aktívan tudnak majd játszani/átváltani a "postás" játékosok netre....
 

 
Ez lenne a tuti egy karakterért két játékban is fizetni...
 
Ha vége lessz a TF-nek, legalábbis ennek az igazinak, legfeljebb az asszony nem kérdezi meg pár havonta, hogy hova tűnt az a tizes a pénztárcából... vagy ha már TF online, akkor legyen olyan hogy mobil telefonról is lehessen játszani... mármint amelyiken van internet...

vagy szerintem legyen úgy megoldva, hogy valami ügyeletes főgonosz csinál mégegy világégést, vagy mivel a cég kötelez, világ fagyást, és pusztuljon ki a maradék túlélő is... hehe...

milyen vicces lenne a fordulódban olvasni, hogy "épp leöltél valami szörnyet, amikor a távolban valami rettentő dolgot veszel észre. Égigérő elemi jégförgeteg zúdúl végig ghalla még élő területén, ami elől nincsen menekvés. sajnos hiába a DEM, ez elől semmi sem véd meg. Kalandod itt véget ér."

Persze jobban is ki lehetne dolgozni a szöveget... vagy rákenni a játékosokra az egészet... úgyis mindíg a gonoszok vannak többen... legyen egy történelmi esemény amiben a gonoszok nyernek, és mindenki meghal... (a töbiek meg megsebesülnek)
 
[ u][/ url]
 
Nem hinném, hogy választanod kéne, hogy itt vagy ott legyen a karid. Egyszerűen be is lehet majd másolni a TFO-ba szerintem.
 
T. Játékvezető,
Az online TF-en Ghalla a "kezdeti" Ghalla lesz, vagy a már "általunk berendezett"(Chara Din, Fehérbérc, oltárok, stb)?
 
Bár nem tervezem, hogy új karaktert indítanék itt, vagy a meglévőt átrakatnám, lenne 1-2 észrevételem:
A környékbeli mezőket megvizsgálhatod (milyen tereptárgyak, épületek vannak rajta)

Ugye ez az offline változatban csak távcsővel lehetséges (szinte értelmét vesztené a tárgy), azonkívül furán nézne ki, ha látná a karakter, hogy mi van a szomszéd mezőn lévő sűrű erdőben.
A játék forduló helyett idő alapú lesz, a TVP-t, ép-t, vp-t és egyéb erőforrásokat (pl. másznivaló látogatás) idő alapján regenerálják a játékosok, kapják vissza. Egy fordulónyi erőforrást átlagosan 1 vagy 2 nap alatt. fog egy játékos regenerálni.

Ez értelmetlenné tenné az ép-, vp-, tvp-regent növelő tárgyakat és varázslatokat.
Végezetül egy kérdés. Ha letelik a 2 év, utána várható még bármilyen fejlesztés az offline TF-en?
 
Több évet játszottam barátaimmal a TF-en, nagy szívfájdalmam volt mindig, hogy soha nem jött össze egy közös KT. Aztán sajna mindenki elhúzott valamerre, költözés 1-200 km-rel távolabbra, család, állatok, meló Afrikában stb... Szép lassan az utolsó közülünk is elküldte utolsó UL-jét. Aztán Gyuri köldött szeptemberben egy linket, regisztráltam. Kiderült, hogy Máté, Árpi, mindenki játszik. Ez volt a Végzetúr. Aztán megcsináltuk a magunk "KT"-ját. Most ott járunk, hogy a szövetségünk az 5-7. helyek között ugrál. És ez nagyon jó... hogy újra együtt! De sajna nem TF-en!
Októberben hallottam először a TFO-ról. Azóta gondolatban kitaláltam a KT-nk szervezeti struktúráját, majd mindennap úgy alszom el, hogy Gege megint biztosan Tharr-hívő trollt indít, én meg minden páros napon kobuderát, majd rá egy napra biztos vagyok benne, hogy árnymanót. És el sem tudom képzelni, hogy valamelyikünk is elmulasztaná a karakterindítást!
Nagyon várom!
 
Végreeee!!!!!
 
Egy két dolgot nem értek.Nem tartom magam hülye gyereknek, de valaki megmagyarázhatná...
1.Az online verzió "nulláról" fog indulni, vagy már benne lesznek olyan dolgok, amit "mi" tettünk a játékba? Pl: Chara Din rúnakövek, Fehérbérc, oltárok, templomok stb. Mert ,ha az elejéről indul, akkor pont addigra lesznek KT érettek az új kalandozók, mire átlehet rakatni a régi játékból az újba régi karaktert.(remélem érthető vagyok)
Ez felvet egy másik dolgot is:Mi van, ha a KT fele át akar kerülni az új játékba, de a másik fele nem.Feloszlik a KT?Vagy két párhuzamos világban létezik?Vagy az ott maradott karakterek kilépnek?Vagy az újak lépnek ki?Na mindegy...
2.A térkép ugyanaz marad?Szóval a tereptárgyak elhelyezkedésére gondolok, meg a városok koordinátáira...
3.Volt egy két varázslat,KT képesség,stb amit túl erősnek, vagy túl gyengének talál mind a játékvezetés, mind a játékosok.Ezek a dolgok orvosolva lesznek?
Egyenlőre ennyi: Crom
 
Vagy esetleg akármikor, amikor a játékos szeretné

OK, szerintem sem nagy dolog, de azért idedobtam a kommentet, mielőtt vki PONT erről feledkezne el ;)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.