Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Hordázás szeptember 15.
Zén Legendái: Tilretas öröksége július 25.
A pillanat képe
Kőtroll
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A kőtrollok ősi teremtmények, nem sokkal fiatalabbak magánál a Teron Hegyénél. A Hegy anyagából gyúrták őket, és ők maguk is ugyanolyan kemények. Lomhán, lassan mozognak, de ha felébreszted őket, jaj neked - elég, ha egyetlen ütésük betalál..." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás október + szeptemberi eredményhirdetés
Versenybeszámoló – Kecskeméti kiemelt verseny okt. 1.
XXVI. Hatalom Kártyái Nemzeti Bajnokság - 2022
Hatalom Szövetsége 51. félév - eredményhirdetés
XL. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Versenybeszámoló – Kecskeméti kiemelt verseny okt. 1. (7)
HKK kérdés? (46308)
Versenyhirdető (1786)
XXVI. Hatalom Kártyái Nemzeti Bajnokság - 2022 (4)
A versenyek tisztasága (81)
Lapötletek (64644)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Teljes magány
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
+1... Lehetnének mobilról is normálisan nyomható méretű gombok
Fasza ez a szappanorpera . A következő évadhoz mikor jön ki a trailer?
"Mi szél hozta erre, ahol még a madár se látja szívesen?" - Zseniális
A háló mintájára lehetne egy ikon, ami miatt egy körben csak 2 aktiválás kívánó hatást lehetne használni. Vélemények?
Csak megakadt rajta a szemem az un-en használható lapok listájában.
Áldozati máglya (CM)... ez használható a versenyeken?
korrekt
Nem igazán számít de a szeráfot bontott vagy draft környezetben sokkal erősebbnek érzem, mert az ellenfél lapját is ki tudja rakni. A megelőző ütéssel tud tolni egy 20-as dmg-et 3 manából ha van lénye az ellenfélnek az őrposztban. Versenyen csak vicces, de bontotton legalább 6-7 szerintem.
Valahogy nekem nem tetszik. Sok lap volt ahol körönként 1 manáért lehet húzni 1 lapot, és egyiket sem használják versenyen. Max. a motyit, de az ingyen huzat, és mást is csinál. Ez ráadásul meg is mutatja a lapot az ellenfélnek, aki azt körbe tudja/tudhatja játszani. A sebződése elhanyagolható. Sideba elég menő mező ellen, viszont a mezőnek is van side-ja ahová röppennek be a semmizések.
Értem én hogy egy háló is megfogja, de mikor rakod ki?
Mert ha ő dob nagyobbat akkor jó eséllyel kikaptál.
Nézd meg a versenyjátékos szempontjából hogy milyen ellene "játszani". Nem azért utazok 2 órát egy versenyre hogy végignézzem 100-adjára a bohócdekket ahogy 20-at lő az első körben. Ha te kezdesz esetleg akkor megpróbálhatod belőni az antiraksit. Most hogy a nerf után az első körben nem tud megindulni, legalább van lehetőség betörni a követőt. És valahogy nem hat meg hogy nem nyeri sorban a versenyeket. Ha kapok egy ilyet és vesztem a fordulót akkor úgy érzem hogy el van b@szva az egész napom, sőt az eddigi felkészülés is felesleges volt. Tudom, van side, lehet készülni ellene, mint minden másra. Azt érzem a fő problémának hogy demoralizáló tőle kikapni, főleg a 0. körömben, úgy hogy még nem csináltam semmit. A kreátoros krag-főparancsnok számomra ugyanez a kategória. Választhatok hogy melyik ujjamat harapjam.
Ez most komoly hogy megjelenés előtt elfogyott a zén?
Én mindig a megjelenési versenyen szoktam venni, erre lesz lehetőség? Vagy maradnak a webshopok 800-as darabáron?
Meg úgy néz ki hogy én sem tudom elolvasni a lapokat... Ez a szabály a régi kárhozottra vonatkozik, az újra rá van írva hogy kézből kijátszás... sry, benéztem
"Egyes cselekvések lehetővé teszik, hogy közvetlenül a sikeres megtörténtük után a játékos kézből (gyűjtőből vagy pakliból) egy vagy több lapot játsszon ki (esetleg előre kikészített lapot hozzon létre). Az ilyen cselekvéssel kijátszott lapok kijátszása nem önálló cselekvés, ezért az így kijátszott lapok sem minősülnek kézből kijátszott lapoknak még akkor sem, ha ténylegesen kézből kerülnek játékba. (Pl.: Térsűrítés, Kárhozott bájolás.)"

Erre a kiegészítésre gondoltam, de úgy látom a doboz és a remete elvérzett. A kárhozottat viszont példaként hozza.
Hello. Jól értelmezem a kódexet hogy a kárhozott bájolás képességével kijátszott lap nem számít kézből kijátszásnak? pl. nem számít bele a hálóba. A remeténél és a kifordított varázsdoboznál is hasonló a helyzet?
Szerintem azt nézd meg hogy a legújabb kiegben mennyi a counterek aránya, és azok mit fognak meg... Ezek a változások gondolom erre a rotával megtisztított játékra lettek balanszolva.
Páncélroppantó féreg
Dornodon
1 zanszilánk 2/2 szörny, féreg, szk
j:A kör végén húzz egy lapot.
Ha antimágiának kellene dobnod, akkor dobd el helyette ezt a lapot.
jelenés: célpont lény sebződik 2-t.
Én jó dolognak érzem a mulligant, sokszor segített volna egy pocsék kezdőkéznél. Valahogy ezt is át lehet szabni hkk-ra, én mindenképp támogatnám.
Az élő pontrendszer nagyon jó ötlet lenne. Szerintem óriási különbség van aközött hogy DK-val játszok vagy kezdő pistikével.
Ahhoz mit szóltok hogy a kezdő játékos a második körében az egyik manája helyett egy zszt kapna, egy spec token formájában. Biztos hogy sok kérdést vet fel , de ez is lehet egy opció.
Ez is jó gondolat. Szerintem túl drasztikus változás hogy elveszünk egy manát a játékostól, pusztán azért mert kezdett. Azt hogy mennyire nehéz megtanulni egy kezdőnak azt inkább hagyjuk. pohár víz a tengerbe.
Esetleg arra gondoltatok hogy a kezdő játékos 2.körös 2 manájából egyet áttolni az ellenfél körére?
1.kör
A---1 B---0
2.kör
A---1 B---1
3.kör
A---2 B---1
4.kör
A---3 B---3

Nem tudom játéktechnikaileg mit jelentene hogy a kezdőnek az egyik manája kör végi manává válna, de egy tesztet megérhet.
Arról lehet infot kérni hogy a "kezdőjátékos előnye" felmérés hogy alakult?
Jól értem hogy pl. az antigoblinnak költhetek csontot még akkor is hogy ha megvan a köteléke?
A #goblinkapás opcionális?
közben rájöttem. a cselekvés a kulcsszó sry
Van az asztalomon egy riknatikus röfögés, és az ellenfélnek nincs lénye. Kijátszik egy goblin katapultőrt. Ahhoz hogy a termelt goblint megkapja fel kell-e áldoznia a katapultőrt?
Ehhez lehet kérni egy kis magyarázatot? A kodexben ezt találtam: "37.0. Ha egy lény bármikor sebződik (beleértve a harci képességek használata, illetve ütés részfázisban történő sebződést is), vagy bármikor csökken a maximális életpontja, akkor közvetlenül ezután bármilyen azonnali cselekvés használható életmentő cselekvésként, aminek a hatására, akár közvetve is, megnő a lény aktuális életpontja."

-Számít hogy kinek a köre van?
-Ha jól értem akkor a kapcsolódó hatás hamarabb történik meg minthogy azonnali cselekvést használhatna a megütött lény gazdája?
Céhek nem férnek bele?
"135.7. Halálsikoly: Ha az ilyen képességgel bíró permanens forrás hatására kikerül a játékból vagy kikerül tulajdonosa irányítása alól, akkor megtörténik a Halálsikoly után leírt hatás."

A "kikerül a tulajdonosa irányítása alól" nem teljesül amikor leszedi a lényt és ehelyett a kripta alá kerül?

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.