Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Galetki lárva
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Az ifjú galetkik fejlődésüknek első évében még nagyon fejletlenek, a legtöbb különleges tulajdonságot csak alapszinten ismerik. Van idejük ezalatt megtanulni, hogyan viseljék el kifejlett társaik lenéző pillantásait.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Tudatunk hatalma II. (588. tudati képesség)

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Hát eddig ha volt egy kántered ami még gyógyít is varázslat esetén a gyógyító motyi vitte az egészet. Se kánter se gyógyítás. Tehát számomra a másolás meg a képesség elvesztése nem ugyan az. Ha elveszi a képességét is hat a lapra, ha csak simán másolja nem.
Tehát szerintem a rezót fogni kellene a ganüidnek mint a motyi a gyógyítós kántert, de egy kissebb zant már nem.
Az, hogy egyet dobsz kettő helyet az már egy másik kérdés, arra ad választ az idézett szabály. Ennek nem értem mi köze van a hat-e a lapra kérdésre.

Összegezve: a képesség ilyen jellegű szétválasztását nem értem. A képesség a laphoz tartozik szerintem.
Nem örülnék szavazásnak, döntsenek a tesztelők, csak pár gondolatot szeretnék a döntésről kérni majd.
Amúgy nekem nem a másolással van a bajom, hanem a " majd a másolt lap elveszti a képességét" rész miatt mégsem védi meg a kis ganüid a lapot. Mivel az én felfogásom szerint ha elveszem a lap képességét az hat a lapra, nem működik normál módon egy hatás miatt. A másolás meg olyan, mintha az a másolt lap lenne nekem is.
A kettő szerintem teljesen más.Nekem ez a logikus...
Minden pakli tele van tókennel és aprólékkal amihez tökéletesen passzol.

meghatároz 2 alapból is erős színt, tovább szűkítve a dekkeket

Önmagában a kék céh sem csinált semmit, de a jelenléte pont elég, hogy konkrétan nem koncepciókat(mint kyber vagy a termik) de egy nagyon tág asztalról működő lapkészletet tesz részben parkoló pályára. Nem szerencsés....

A megfelelő időben eldönti a meccset

Minimális kockázat maxi nyereség

Mindenhova befér és egyforma erős, nem specifikus vagy építeni sem kell köré

Hát azt hiszem ennél már jóval kevesebbért is lett tiltva/nerfelve lap....

Tudom, be kell húzni, tudom sokminden viszi ingyen....
A gólem megszerzése nagyon jó gondolat,
DE nagyon szomorú vagyok, hogy a lopott álom és kis barátja a lélekrezóról egy szó sem esett. Pedig ha valami, pont ez a két lap miatt alig lehet használni asztalon maradó lapot. Ha ez nem befolyásolja a fejlesztés irányát meg minden hangzatos szlogent, akkor nem tudom micsoda....
Ha ez a 2 lap nem lenne a thargettel sem lenne baj.....
Nincs mese újat kell venned. A szabály az szabály
Megérdemlitek, mert folyton csak bántjátok szegény Miklóst, pedig végre elolvasott egy marketing könyvet; na jó nem a leg jobbat sikerült....
Zinthurg börtön
Ha tényleg ezek a legerősebbnek tartott lapok, akkor egy jó és izgalmasnak tűnő meta gyanús, élvezetes játékuránynak tűnik nekem.
Egy dolog zavar picit, hogy továbbra is marad a mostani tendencia, hogy a legrégebbi kieg adja majd minden pakli gerincét(most ugye a 11.) Ezzel sajnos meg nem lehet mit kezdeni...
Kezd több kedvem lenni a játékhoz
Felesleges, ez nekem már olyan, mintha hazaérve látom, hogy épp csal az asszony és utána azon vitáznánk hogy csak a hegye, csak félig vagy tövig....

De javaslom olvasd el a 2014 január elseje óta a BTK is tartalmazza a sporteredmény tiltott befolyásolása mire is terjed ki(nem véletlen, hogy csak 2014 óta van benne, komolyabban szabályozni kellett). Látni fogod, hogy ez az előre megegyezett eredményt is tiltja(tehát amikor előre látható, hogy mindkét csapat/fél számara mi az előnyös végeredmény és hát pont az lesz részt is)
Nekem a cikked alapján az jön le, hogy Te is érzed ezt

Remélem a fentiek alapján megérted, hogy nekem miért tokkal-vonóval az egésszel van bajom, azzal, hogy kiragadunk egy részét(pl. a juttatásért adom fel), holott az egész helytelen, etikátlan, bárhogy is fogalmazunk nem jó.
Hát a C játékosként engem nem érdekelne, hogy A és B juttatásért vagy azért egyezik meg mert valamelyik kis mimóza lelke nem tudná elviselni, hogy a másik onnantól olyan csúnyán néz rá amitől a morcos macska pofija is kisimulna....
Na jó, ha kihagynak a juttatásból kicsit neheztelnék
Amit írok az "C" játékos szemszögéből nézve (akinek a "sorsa" A és B játékos döntésén múlik) továbbra sem érdekelne milyen okból hozták meg a döntésüket.

Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy valamit vagy lehet, vagy nem lehet. Azaz, ha meg lehet egyezni, ki lehet dobni stb. tehát van döntési jogom akkor ne kérdőjelezze meg valaki miért teszem. Azzal, hogy a kivételek fel vannak sorolva már jobban együtt tudok élni, bármennyire viccesnek is tartom, hogy mi értelme lovagolni meccs előtt, után vagy alatt történik a „megegyezés”

Kicsit fura és nekem kettős mérce, hogy pl. kategorikusan tiltja a kiadó, hogy meccs után változtasson a két fél az eredményen, de tapsol amikor meccs után a két fél menet közbe rájön hogy amúgy szabálytalanul nyert egyikük és akkor mást diktálnak( félre ne értsen senki, szerintem maga ez eredendően szép és jó, de a szabályok egyértelműek, le van írva meddig lehet visszamenni adott esetben és kiadói szemszögből a szabályokat kell nézni a morális érvek helyett)
Ezzel a véleménnyel szerintem kisebbségben vagyok, de lehet jobb is
Nekem meg egy új HKK mém:
"Haragszom rád, mint Miklós a dobatásra"
Olvasgatva a hozzászólásokat:
Zsolti, indulj el és nyerd meg, mutasd meg mit tud az a 36 pont
Akkor csak ebbe a komonikációs fiaskóba kár volt belesétálni. Elég lett volna várni egy-két nagyobb versenyt és a felmerült kérdéses lapokat mint az időlassító vagy a ködharcos és a várhatóan kitörő Makó féle lázadást(bocs, de Te írsz átlagban megalapozott meglátást elsőnek) egy tempóval egy cikkben elfojtani. "Köszönjük az észrevételeket a tesztelő csapat a visszajelzések alapján ezeket szavazta meg, ezeket meg nem, változás már nem lesz"
Ebbe azért a többség könnyen bele tudna nyugodni...
Amúgy még nem késő
Én azt tettem volna:
1, van egy jó tesztelő csapatom, akik átlátják a játékot, velük összeírattam volna a keretet.
2, van még rajtuk kívül pár jó játékos pl HSZ top 15 vagy pl. Dév, Zsolti akik már nem feltétlen aktívak, de segítőkészek és hallottak már talán valamit a játékról.
3, kiküldeni nekik egy excelt, ez a keret, ezen felül van javaslat +indok esetleg a listából ellenvélemény + indok. Ezt pl egy foil promo lapért ha kitöltik és visszaküldik
4, ezeket az exceleket pb 1 óra alatt fel lehet dolgozni és voalá kész egy egész korrekt tiltólista
Tartok tőle, hogy szokásosan csak a felét "hallod" meg a leírtaknak és abból sem a lényeget.

Ha jól értem Jufét nem a követőkkel(akár epikus) van a problémája, hanem a standardizált 5 lap(+ beépített 6. lap) és az ebből adódó séma paklikkal.
Igen, séma pakli, ami 50 lapból 38 ugyan az és max 12 db etnikum lap változik a narancs lap miatt, na ez a nem jó.
Ahogy Dzsini mondta Aladdinnak:
"Hát majdnem, csak van néhány feltétel, na meg egy csomó kivételszerűség!"
Lehet, végtelen mennyiségű cikk van erről a témáról és még több komment úgy 2013töl....de mindnek kB az a vége, hogy a játék része és eddig Beholder részéről is....főleg
Húú mindha rémlene egy Dév és Zsolti beszélgetés(cikk) a nemzetire való felkészülés jegyében, ahol elemezték az időhúzást mint stratégia. Ott eléggé elfogadott volt mint eszköz/játék elem, most akkor mégsem?
Hát így sem csapták még ki Patrikot az asztalra
A képen egy védnöki lap szerepel, ez csak véletlen?
Határozottan örvendetes? Várd meg azért azt a kérdőívet...
Az első mondat negatív tartalma nem is neked szólt
Látom az a 20+ év Miklóssal nem múlt el nyomtalanul...
Hány hely van tök8 és mint a Behó választott modelljéből láthatod a fix hely mennyiségét a számukra legegyszerűbb módszerrel a kategória szerintivel akarták feltölteni. Erre amit írtam szerintem jobb lett volna. Ennyi...
Van fix 60 helyed, ehhez nem kell igény felmérés. A kérdés mi alapján dől el kié, beérkezés sorrendje vagy kategória alapján.
Ha amit leírtam módszert követjük ugyan úgy a kategória alapján dől el a hely, mint most ,csak nem ilyen káoszosan. Látod hogy áll a dolog....
Itt nem volt szükség igény felmérésre, mert limitált a mennyiség.
Szerintem jobb lett volna ha úgy csinálják, hogy pl 3 napig csak gyémántra lehet jelentkezni, ha beteltek a helyek vége.
Utána csak aranyra 3 napig, ha beteltek a helyek vége
És így tovább, így mindenki látja mennyi hely van, kell-e váltani....
Kicsit mintha többen lennénk a beharangozott 68-hoz képest
Szia Miklós,

Ha a Morgan mintájára szeretném új grafikával megjelentetni a védnöki lapot van-e arra lehetőség, hogy a Beholder ne használja fel később? Hogy működik ez az eset?
Ha megoldható hogy 1 dp pl 20 csomagból áll és az fixen tartalmazza a 300 lapot az lenne a legjobb
De engem főleg az motivál, hogy egyszerűen megszerezhető legyen, emberi áron
Nekem tetszik az ötlet, de gondolom itt a retro játék/verseny a cél. A kérdőív eredményei után, ha a retro versenyjáték a többség, érdemes lenne elengedni a ritkaságot és pl egy DP tartalmazná a fix 300 lapot és ennek lenne egy csomag ára.
Megveszed, meg van minden és irány a verseny

Ez későbbiekben árulható maradna ebben a formában a kiadónak, ezeknek a verseny formátumoknak a lapkészlete nem változik.

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.