Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Csapdák a labirintusban
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Hogy vinné el a kórság ennek a labirintusnak a tervezőjét! Remélem ez a végső akadály, és mögötte meglelem végre a kincseskamrát." - egy ember hölgy sóhajtása a 95. labirintusban
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
XXVII. HKK Nemzeti Bajnokság beszámoló
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47088)
Legendák Viadala (46)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Akkor húzzál bele.
 
Az még odébb van, amikor át fogok úszni
 
hajrá
van élet, a csatornán túl kezdődik kb.
 
Üdv mindenkinek.
5297 nap pihi után karakterem újból vándorolni kezdett.
Indítottam egy új karaktert is, hogy kicsit szokjam a dolgokat.
Szokatlanul kihalt minden, de azért jó újból Ghallán kódorogni
 
Sziasztok! :-)

BUÉK!

Albertus: Köszi!Ezt tudtam.
 
Nahát, szia Elims
 
Amint egy karakterrel megvan adott hónapban a 4 forduló minimum(ebbe a bul is beleszámít),akkor a következő hónapban már az első forduló után csökken a zseton,egészen lemegy 10 zsetonig.Ez a hűségbónusz.
 
Sziasztok!

Pár évet kihagytam és nagyon gondolkozom az újrakezdésen.Mostanában egyre gyakrabban.
Egyetlen dolog tart vissza,az ár. Van olyasmire némi esély,ami a világban sehol máshol?Árcsökkentés?
Több karakterem van amikkel szeretnék újra aktívabban menni.
Kérem olyan válaszoljon aki biztosan tudja a választ.

Köszönöm!
 
Ja és igen én lennék az daetygdt a vértesoktól....
 
Hali!

Köszönöm! Ezek szerint hosszú haj és (borosta) és rövid ész :P
 
daetygdt?

Nincs törölve, az egyetlen kérdés, hogy a jelszavadra emlékszel-e még. Ha nem, akkor valszeg Ery tud rajtad segíteni (ghalla kukac erynome pont hu).
 
Hali!

Nos ismét aktivizáltam magam, de a GN-ről szerintem töröltek... Tudja valaki hogyan lehet regelni ismét, vagy visszaállítani a régi accountomat? Köszike!

Takumi
 
Köszi a gyors választ!
 
A legutolsó történelmi eseményen 569 karakter vett részt.
 
Sziasztok,

van esetleg arról infótok, hogy mennyiu aktív játékos/karakter játszik most TF-en? Lenne kedvem mostmár kicsit jobban újra beleugrani, de 50-100 ember közé nagyon nem látnám értelmét.
 
Új TF-es; esetlegesen újra kezdő TF-es!

HA semleges és Sheran hívő karaktered van/lesz, akkor örömmel várunk egy egyetlen aktívan működő Sharan vallást gyakorló FEKETE DRUIDÁK (#9155) KT.-ban.

További információk - privátban - Darochaar (#5147) fődruida testvérünktől, vagy Tőlem.

Nardaal, a Róka (#4279)
a Fekete Druidák egyik alapító tagja
 
A Múmiákból sajna senki sem aktív. Azok a gonoszok, akik továbbra is gonosz KT-ban akartak lenni, és nem valami általános maszlagban, azok a Sötét Inkvizíció Apostolai között vannak.
Van nálunk nyugati, keleti, ryukun kódorgó, és persze sok KF-es.
Ha érdekel, írj privátban nekem.

A LIN karidat meg dobd ki a kukába


Vasvella, a főinkvizítor
 
Sziasztok!

Nosztalgiából újra elkezdtem lépni a két karakteremmel...
#1835 Quad Damage a csatornától nyugatra van, LIN tag. Keresem a tudattársakat akik még aktívok. A másik: #3275 Kyan a Haláljáró nemrég :-) kelt át a csatornán Serény Múmia tag, láttam hogy a KT képességeim elvesztek. Van még aktív Múmia a játékban egyáltalán?
Jó lenne valami aktív közösségbe tartozni akik nem SF-en vagy ki tudja merre járnak...
 
Az előtted lévő hozzászólásban ott a cím,aki megoldja a gondod.
 
GN-re 3/4 év kihagyás után szeretem volna be lépni de nem sikerül valaki esetleg tudna segíteni
 
Szia!

Regisztrációval kapcsolatban ide írj: ghalla(kukac)erynome.hu
 
Sziasztok!

Eléggé kihalt a topic, gondolom mindenki a GN-en értekezik, csak valamiért nekem nem megy a GN regisztráció. Ha valaki tud abban segíteni, akkor hála néki!

Egyébként 3 karakterrel játszottam 1994-től 1999-ig. Most ért utol ismét a "láz" és így 16 év pihenés után újra kezdeném.

Nagyon hálás lennék egy kis segítségért, mert így, hogy a régi karaktereimet anno átadtam, kicsit lehangoló, hogy újra kőkalapácsos szinten kezdjem újra.

Egyébként valaki tud valamit Zdenyek Vozábról (árnymanó, Dornodon) és Élesszemű Verielről (elf Raia)? Ők voltak a kicsikéim...
 
Igyekszem, igyekszem
 
Hajra, hajra!
 
En csak 6 evet hagytam ki. Aztan valahogy eszembe jutott. Remelem hamar talalok uj tarsakat. KerekKorso Rendje Kt tag vagyok. Sarkanyfog
 
Én meg jól megkaptam, és asszem + is 1eztünk!
--
Toti
 
Arisztotelész,

küldtem emailt. ;)

Hamlet
 
Sziasztok!

Én '93-ban kezdtem el játszani (a Harc az Éj kövéért hátuljában olvastam a hirdetést), egy alakváltóval, de 11 éves fejjel nem sok örömöm volt abban, hogy magam térképezgetek, és felderítgetek (hol volt még akkor a Hyper... )), így '94-ben abbahagytam.
Aztán '97-ben néhány akkori gimnáziumi cimborával megint nekivágtunk az ismeretlen félszigetnek - ekkor már egy ember karaktert indítottam, Sir Gilbert Erailt, akiből az Összhangzat KT tagjaként hírneves bárd lett (bár akkoriban irás helyett inkább a Bárdversenyekre beérkezett műveket szedtem ízekre )), valamint a XIII. Olimipán ő lett a második kategória baknoka.
2001-ig játszottam vele, utána átadtam másnak. Nem nagyon követtem később, hogy mi történt vele, de láttam olyan 2004-es nyilvános fordulót, ahol mások találkoztak vele - bár az akkori játékosát már nem volt szerencsém ismerni.


Nemrég eluralkodott rajtam a nosztalgia, és megint elkezdtem játszani. Egyelőre a 10 ingyenfordulóban kísérletezgetek: indítottam egy kobuderát és egy alakváltót.
Ha "élesben" is folytatom a játékot, valószínűleg az alakváltómmal folytatom - a neve és a kinézete ugyanis ugyanaz, mint akivel '93 kezdtem játszani...

...azzal a különbséggel, hogy a haja hosszú lett és ősz, és fél szemére megvakult. Annakidején Fairlight-hívőnek állt volna, hogy hatalmas csatamágus lehessen, és bosszút állhasson Dornodonon (és egész udvartartásán), amiért a Tűzvihar elpusztított mindent.
Mivel ezzel a karakterrel a játékot valahol az 501-es torony és Shaddar között kóborolva hagytam abba, úgy folytattam tovább képzeletben a történetét, hogy homokféreg-vadászatra indult a Mór-sivatag mélyére - és kis híján otthagyta a fogát a homokférgek ősapjával, a Shandul-lal folytatott csatában...
Homokférgekre vadászó Fairlight-hitű kalandozók találtak rá az ezer sebből vérző, a kiszáradás és az éhhalál határán lebegő ájult alakváltóra, de mivel gyógyító képességeknek híján voltak - és mivel jobb ötletük nem volt - elvitték őt a legközelebbi varázslótoronyig, hátha az öreg mágus valamiféle praktikával vissza tudja hozni az életbe.
Vissza tudta - de meg is kérte az árát. Mivel a kalandozók sietve távoztak, hős alakváltónk pedig nem tudott fizetni (a szokásos kalandozó-kacatok, ubuk tüskék, dözmöngszivek meg fekete gyöngyök nem érdekelték az öreget, mert már így is tele volt ilyenekkel a laboratóriuma), úgy állapodtak meg, hogy az alakváltó egy évig a varázsló szolgája lesz, és ha a második évben érdemesnek találtatik, tanoncként mellé szegődhet.
Az első év hamar eltelt, majd a második is. Az alakváltó - Ignatus - hősiesen teljesítette a varázslóinasok monoton feladatait (smirlglilevél- mórigyümölcs-, drótszőr-gyűjtés és társai), de a vén varázó folyton csak beszélt Fairlight mérhetetlen hatalmáról, tanítani semmit sem tanított meg belőle.
Ignatus, a hős alakváltó tizenhárom évig állt a vénségesen vén varázsló zsoldjában. Fairlight legendás hatalmát nem ismerte ugyan meg - de a környező vidéket, amit az itteniek Nimeronnak neveztek (az északi tengerparttól nyugatra Shaddarig, délen Moisma erdejéig elterülő vidéket nagyon is. Sokfelé megfordult, sok mindent látott: a varázslótorony obszervatóriumából nézte végig a varkaudarok, a qwargok és a ryukuk invázióját, a tornyok csatáját, Chara-Din manifesztációját... És közben ezerszer elátkozta a vén varázslót, aki miatt tizenhárom éve rabszolgasorban sínylődik.
Míg a vén varázsló a Sötét Földön kaszabolta a Thargodan hercegeket, addig hős alakváltónk a shaddari fogadóban, egy üveg varkaudar pálinka, és néhány rosszarcú kobudera kalandozó társaságában hallgatta a pletykákat.
Az egyik kalandozóval - bizonyos Shardullah Sharpával - történő baráti szkanderozás, majd a csalás miatt pofozkodásba torkolló kártyázás, és az azt követő hajnalig tartó vedelés után megérett benne az elhatározás: végezni fog az öreg varázslóval, hiszen ez az egyetlen lehetősége arra, hogy újra a kalandozók életét élje.

Így most hősünk a Nagy Leszámolásra készül: kihasználva az alkalmat, hogy az 501-es torony vén kuruzslója megint valamelyik külső létsíkon füstöli el villámokat szórva a mások fáradságos munkája árán összeszedett drótszőröket, rohamléptekkel kezd el tápolni.
Lady Oliviától láncinget, sisakot, pajzsot fog szerezni, a városban a mostani kőhegyű lándzsánál jobb fegyvereket. Dornodontól pedig kellő hatalmat ahhoz, hogy végre bosszút állhasson gyűlölt mesterén - hiszen ki más tudná őt a legpusztítóbb varázslatokkal ellátni, ha nem az a halandóból lett isten, aki lelkiismiret-furdalás nélkül feláldozta a fél világot azért, hogy a halhatatlanok pantheonjába lépjen?

Néhány hónap, és a vén varázsló visszatér a Sötét Földről - és éppen eléggé le lesz gyengülve ahhoz, hogy egy _AGYONTÁPOLT TIZEDIK SZINTŰ KALANDOZÓ ÚGY HASÍTSA KETTÉ RAPTORSZABLYÁVAL A FEJÉT, MINT ÉHES KOBUDERA KISGYEREK SZOKTA PUSZTA KÉZZEL AZ ÉRETLEN AMNIOSZT!_
))
(avagy hogyan magyarázzuk meg szerepjátékosan, hogy tápolunk, mint állat! ;))

Egy baj van mindezzel: sajnos még csak a második fordulómat várom...
 
Kösz Flyx! Valahol ott maradtam le, hogy a cimboráim átkeltek a csatornán :-) Akkor még az első 100-ban voltam :-)
 
Akkor ide is írnám:
Ha valaki most kezdené a játékot, van 7 ingyenforcsim csekély ellenszolgáltatásért cserébe!

Toti
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.