Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Annihiláció
(Ősök Városa varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az annihiláció elmondása után a galetki előtt álló torzszülött testéből csupán egy fájdalomtól vonagló, egyszerre ordító és sipítozó görcs marad, mely molekulánként elhalványodik, és meglepően gyorsan átsüllyed a teljes nemlétbe.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
XXVII. HKK Nemzeti Bajnokság beszámoló
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47090)
Legendák Viadala (46)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Szerintem amatőrben nagy sikere lesz.
 
hát ez a szabálylap még mindig nem tetszik de a képe jó!
 
teccik az új szabálylap, érdekes ötletek születhetnek rá.
 
davidbox: mi a kérdés? ha mind a ketten semleges csatamezővel játszunk, mind a ketten kiveszünk a másiktól az elején 7 lapot, és a dolog el van boronálva. Az, hogy az ősi rúna nem hat rá, az rá van irva.
A szabadság árát szerintem nem kell külön kirészletezni, nyilvánvaló, hogy a paklidat az ellenfél lapja nem teheti illegálissá (az ősi rúna is csak szájbarágás végett lett rávezetve).
 
Csá! Egész jó a lap, viszont az egyik hozzászólással nem teljesen értek egyet! Mi az, hogy szinte mindenki használ követőt? Az egyik "nagy profi" a varázslómesterek interjúban azt mondta, hogy amateur versenyen hasznánlak szinte csak! Akkor most mi? Ja és még egy, a profik semmit se használnak a paklihoz + 1 lap miatt, vagy nincs szükség? Igazából nem tok olyan paklit mondani, amelyhez eddig ne lett volna megfelelő követő/szab.lap! Sokszor ez dönti el a matchet...
 
Szia! Ha hozod a meccseket teljesen mindegy, hogy 3-0 vagy 2-1. Miklós erre gondolt. Ha viszont van egy vereséged akkor meg már tényleg az ellenfelek pontszáma számit. Továbbá nem teljesen van igazad! ugyanis a 2-1 és a 3-0 is egy nyert meccs, a progi pedig így számol!
 
Ja a kép viszont kegyetlenül jól néz ki;)
Tud ám ez a Ruzsinszky valamit....
 
Kedves Beholder KFT'
Nagyon remélem, hogy a lap nem így kerül kinyomtatásra, mert így igen sok problémás kérdés merül fel amit tesztelésen letisztáztak az emberek.
Pl: mi van ha csatamezőzik az ellen, vagy ha szabadság árázik stb...

Úgy beszéltük meg, hogy a csatamezőre nem hat a rúna se a csatamaző. És az olyan szabálylapokra amikre nem hat a rúna arra a csatamező sem hat!

Ha helyhiány miatt maradtak le ezek akkor mondjuk egy két szót ki lehetett volna hagyni pl:"versenyen" meg a max7 helyett simán csak annyi, hogy 7....
meg eleve csak 9sor a lap és vannak 10sorosak is pl Gyilkos méreg stb...
 
Azért azzal vitatkoznék, hogy szinte mindegy hogy 2:1-re vagy 3:0-ra nyerek, hisz a gép a sorsolást a nyert játszmák alapján csinálja, tehát ha 3szor nyerek 2:1-re, akkor pár asztallal hátrébb játtszom, min t aki 3-at 3:0-ra nyert, vagyis vélhetőleg kisebb buholczú emberek ellen játtszom.
 
Hali, néhány témához szólnék hozzá. Először is, elválasztás hiba - ilyet nyomtatott HKK lapon nem fogtok találni, azok a lapok, amiket most itt az oldalra felrakunk, nem az eredeti nyomdai változatok, hanem egy program által generáltak, nem esik át olyan ellenőrzésen mint a nyomdába kerülő. Egyébként általánosságban, a HKK minőségével kapcsolatban, rengeteg időt töltünk azzal, hogy megpróbálunk minden lehetséges fajta hibát kiszürni, nagyon sok lektorálási fázison mennek át a lapok, és a játék összetettségéhez képest minimálisak még az apró hibák is. A játékosok véleményét, leveleit maximális mértékben figyelembe vesszük a fejlesztésnél, igyekszünk mindenkinek megfelelni. De azért kérem, ha a HKK-t akarjátok értékelni, vagy hasonlitani, azt másik topicban tegyétek, mivel ez elsősorban az új kiegészitőnek, és az azzal kapcsolatban felrakott lapoknak szól.

A Semleges csatamezőről, a szövege egyértelmű, versenyen az adott kör első meccse előtt, tehát a 2. és 3. meccs előtt már NEM.
Itt jegyzem meg, hogy a 3-0 és a 2-1 között nincs jelentős különbség, csak abban az esetben számít, ha az elsődleges pontszám és a bucholz is azonos.
 
Szerintem ez a szabálylap erős, de sajnos nagyon speciálisan kell rá paklit építeni. Egy különleges kontrollt esetleg blokkolósat leginkább egy sima hordát raknék össze rá!
 
Persze laponként értendő az 5-6 db.
 
Azért ritka mert nagyon dúrva.:-)
Kontrollba ász! Csak így 5-6 spoiler kell a paklihoz:-((,
nomeg a sidehoz!:-)))
 
Szerintem ez így van ahogy mondod! A lap szövege egyértelműnek tűnik ezzel kapcsolatban....
 
Szerintem nagyon erős ez a lap. Majdnem mindenki játszik szabálylappal vagy követővel, esetleg mindkettővel. Ez mindegyiket kikapcsolja, nem csak a rúna a szabálylapot és az anarhista avatár a követőt. Szóval mindig van értelme. Nincs laphúzási hátrány sem. Tehát 4 lappal kezdesz ami jó. És ha jó a side-od akkor ezzel az előnnyel bizony sok meccset el tudsz dönteni. Én tutira kipróbálom, de szerintem csak direkt erre épített kontrollba. Majd később másba is kisérletezem vele...
 
Na azért mégis kicsit végig gondolva nem annyira durva a szabálylap, de elég rendessen elgondolkozik rajta az ember. Tény a Bűvös erdőt hűvősre teszi, a Zarknodos és a lényekre tárgy pakolost is. Az, hogy végig nézheti az ellen a paklimat, nem nagy hátrány, ha jól össze van rakva. A side meg azért van, hogy cseréljek jól! A póén az, hogy az ellen az első meccs után nézheti meg a side-m. . . :-) meg, hogy látta a paklim kétszeresen is gondolkodó esik, hogy kijátszon-e X lapot, ha nem rakta ki az ellen lapot. . . egy control nagyon jól passzol a szabálylap mellé. Rengeteg ölési metódusos lap van ami több funkciós, ha mégis kevés ott a side. Egyetlen baj talán a tömeg írtásos lapok, valoszínüleg az első meccsen hiányt szendvednek . . . . csak egyet nem értek a lappal kapcsolatban . . . miért ritka ?????
 
Én úgy gondolom/értelmezem, hogy nem nyúlhat!!!, de jó lenne ha Beho ebben állást foglalna mert ez így már nagyon érdekes sőt szerintem durva!!!. És szerintem nem rossz ez a szabály lap. Különösen most, hogy a 3-0 és a 2-1 között nem sok különbség van! Én még arra lennék kiváncsi megnézhetem-e a paklimat a csere uán . . . ? :-)
 
Nem tudom jól értelmezem e a lap szövegét, de ha ki is veszi a 7 lapot, azt az első forduló előtt teheti csak meg és utánna a másik 2 fordulónál már nem nyúl a paklimhoz. Mert ha így van, akkor a spoil lapok a side-ba szorulnak.
Már ha jól értettem.
 
Vajon hány pakli fog erre a szabálylapra épülni?
Hiába 52 lap, az a 7 lap sok. Bár Rhatt-tal keverve nem is rossz.
 
Persze főnök, mivel nem tőlem vásárolsz D
Nálam minden UC 200 kivéve Arianne-t és Harrenhalt. (Arianne 400, Harenhal 300) szóval ha kellenek lapok a haverjaidnak sztem írjanak nekem :P
 
Bocsi nem akartalak megbántani...
Én ezt:zöld kontroll az elég ütős mert az owooti a leg erősebb counter lap"
Én ezt ugy értelmeztem hogy az owooti trükk a hkk legerősebb lapja.......és még most is ugy értelmezem...
 
Én erre csak annyit mondanék, hogy THK-ban a "nagy"gyak-nem gyakok is kb min 500-600 ft és csak felfelé megy az ár....
 
Mondjuk ez is igaz....
 
Szerintem nem ismered annyira a lapokat és a játékot (hozzáteszem: én sem), hogy érdemben bele tudjál kötni a lentebb írtakba.
 
A HKK-ban az egyik legjobb lap szerintem a Méonech fürkész.Na az gyak.Vagy a Bűvös tavacska,A gyenge ereje,Az erős gyengéje...
Csak,hogy kötekedhessek
 
Meg eleve nincs rajta a tolvajszemen se, hogy keverj paklit és mégis kell!
 
esetleg dobathatnád amúgy is nem dobhatnád! Te meg csak törődj a gyaknemgyakokkal
 
Hát thkban tudtommal én is az élmezőnyben vagyok és jelenleg én úgy állok, hogy nem költöttem rá a játékra, egyébként a legtöb pénzem ami benen volt az 50K körüli összeg volt, de azóta sikerült kiárulnom belőle dolgokat és most van egy elég nagy gűjteményem (4házból minden ami kell,2ből néhány, meg sok szar mindből )
És, ha megnézel egy versenygyőztes paklit és kiszámolod, hogy mennyibe kerül összerakni kevesebb jön ki, mint egy HKK paklira, mivel annak a 45 lapjából általában 40 ritka lesz, kivéve az etnikum paklikat, de ott is elég magas a ritkák száma.
A thkban ezzel ellentétben, mint azt korábban is említettem a gyakori és nemgyakori lapok is nagyon erősek és kellenek is. Pl. sztem a legjobb lap a játékban gyakori , a második pedig nemgyak.
HKKban a legjobb lapok között mindössze a fürkész lehet gyakori.
 
bocsi itt egymnást nem kell fikázni az oowoti sztem akkor is a legjobb zöld counter
 
Szóval szedjük össze magunkat. Nem pontosan ezekkel a szavakkal válaszoltam rá, de a lényeg benne lesz.

"Kereskedőként és játékosként elég nagy rálátásom van a piacra és a játékokra, így én is hozzászólok.
Szerintem azért nincs komoly ellenfele a HKK-nak, mert más a célközönsége, mint a legtöbb játéknak.
A fő célcsoport a gyerekek (8-18év), ez a TF világának erős szabadossága miatt alakult így ki (melyik külföldi játék vállalna be tucatnyi Lila brekk szerő ökörséget). Később ez részben tudatosan lett ebbe az irányba tolva."

Ha jól megnézem a Pokémon, DragonBall és a Yu-Gi-Oh! sem hűde ász grafikailag, meg lényileg. De az amcsiknál és japánban a mai napig nyomulnak és versenyek garmadáját szervezik meg.

"A fiataloknak bejön a magyar nyelv (bár sokan megértenék az angol kártyákat), a sokszor igyénytelen és/vagy rajzfilmszerű grafika, és -ami nagyon fontos- 1000ft egy deck."

Az tény hogy az ár miatt a HKK nyerő helyzetben van. De ha jobban megnézzük a dolgok hátterét akkor ez annak köszönhető, hogy a mai napig kevés ember végzi el a feladatokat. Sokszor 5-6 ember melóját elvégezve és az eszközparkot se hasonlítsuk a nagy kártya- és szerepjáték mammutcégekéhez. Így jelentős kiadástól menti meg magát a Beho. Ráadásul nekik csak itthoni terjesztőhálózatról kell gondoskodni és nem nemzetköziről, ami megint jelentősen csökkenti a költségeket.

"A többi kártyajátéknak teljesen más a tömegbázisa, jószerivel nincs is átjárás a játékok közt. Ez köszönhető annak, hogy más "komolyabb" játékot játszók erősen lenézik a HKK-t, vmiért az a tévképzetük van hogy ez egy gagyi gyerekjáték."

Szerintem egyszerűen csak szűklátókörüségről tesznek tanubizonyságot. Ha megnézzük a konkurens kártyajátékokat, akkor mind valamely kitalált világba illszkedik be (LOTR, Star Trek, Star Wars, X-Men, MAGUS, stb) Így ezeknek korlátozva van hogy milyen lapokat lehet elkészíteni.

A HKK remélem hogy még sokáig kapható lesz. Ugyanis ez a játék a gondolkodást és a logikát elég jól tudja fejleszteni. Már hogyha valaki komolyan foglalkozik vele és nem csak poénból játszik.

(Dhoj: nem bírtam kivárni hogy bemásold)
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.