Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Elenios hátasa
Küldd el képeslapként!
Keringnek legendák Elenios legendás teremtményeiről, melyek szépsége szemkápráztató... pedig még olyan ember nem is látta őket, aki utána erről beszélt volna. Csak a Szerelem Istennőjének legodaadóbb papjai előtt nyílik meg a lehetőség, hogy egy ily csodás pegazus hátára ülhessenek.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-28 15:13:32 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-28 15:13:40 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-28 15:13:46 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Mit nem értesz? Kit érdekel hány karakterrel játszol? Hányszor játszottad végig a játékot? Hány karaktered van a végjátékban? Jobban játszol mint Danair? Jobban átlátod? Nézzél már magadba, hülyeségen akadtál fent.
 
"de nem kéne megsértődni ha Dani azt szeretné az Ő véleménye talán picit többet nyomjon a latban"

Miért is?Talán olvasható,hogy elismerem amit beleölt tudásból,aranyból,hufból de...alsó hangom volt kb 50 karakterem nekem is a 17 év alatt,akkor most darabra mérjük?
És ha abbahagyja ő is?Attól még a nekik átírt változások ittmaradnak,van erre példa jónéhány.
Mindenki egyforma színű,világoskékek előre,sötétkékek hátra?
 
Azért az nem semmi, hogy sok ember úgy osztja Danairt és a véleményét, hogy a hozzászólók 90%-a egy karakterrel sem jár a végjátékban nem hogy 3-4-el, mint Dani. Ráadásul talán Ő ismeri legjobban a játékot elejétől végéig, szinte minden évben indít egy üstököst a saját maga szórakoztatása és határainak feszegetése céljából amivel végigtolja a játékot az elejétől a végéig. Szóval mindenkinek lehet véleménye de nem kéne megsértődni ha Dani azt szeretné az Ő véleménye talán picit többet nyomjon a latban. Könnyű úgy véleményt formálnia sok embernek, hogy igazából nem tapasztalja meg amiről szó esik csak elvben okoskodik.
 
Amíg a pénz, és pszi-kő átadható, és ez utóbbi korlátlanul vehető a boltban, és/vagy amíg a pszi-kő ugyanannyit fejleszt az 1-es pszin, mint az 500-ason, addig a pszit nem lehet, nem szabad korlátozni.


Ezt most nem ertem. Azt mondod, hogy amig a pszi, ami sajat, szemelyreszolo kepesseg, nemcsak a karakter sajat eroforrasabol, hanem masokebol, rabszolgakbol is novelheto addig nem szabad korlatozni?
 
A szuperpszi bevezetése megoldaná a gondot. Analóg az ősi varázslatokkal, pszi szakiszintből lehetne megvenni őket. Emellett húzni kell egy határt, hogy efelett már nem számít milyen magas szintű.
EZ illeszkedne a TF egészéhez, és a játék sajátságos szabályvilágához, és logikájához.
Amíg a pénz, és pszi-kő átadható, és ez utóbbi korlátlanul vehető a boltban, és/vagy amíg a pszi-kő ugyanannyit fejleszt az 1-es pszin, mint az 500-ason, addig a pszit nem lehet, nem szabad korlátozni.
Szerintem, de én biztos nem értek hozzá...
 
Ez csak nezopont kerdese. Minden sportagban vannak hasznalhato (nem tiltott) szerek. En a pszi kovet ilyennek latom a tf-en.
Volt kritikus utes korlat, elment 30 kno-m mert nem a maxos folott pakoltam ra a kt meg lecserelte a haszontalanna valt kepesseget. Bekorlatoztak az emlekezetfrissitest is.
Ha most a pszihez vagy az erohoz hozzanyulnak, az nalam bezarja a kaput.
 
Sajnos én még nem vagyok örjöngés közelben. De nekem már herótom van a korlátozásoktól. Miért nem lehet valami alternatív megoldáson gondolkodni?
Pl lenne egy olyan támot és sebzést adó "képesség" ami-t TVP-ért vagy FNO ért lehetne fejleszteni. Adhatna közel ennyi bónuszt de egy más alternatíva lenne. Így aki ap-t öl a dologba az tegye azt... de akinek nincs erre aranya az is tudjon boldogulni a továbbiakban(ha kicsit több egyéni erőforrásba is kerül). Magát az örjöngést így én sem korlátoznám, de az a brutális pszi regen...... az kezd beteg lenni.
 
albertusnal a pont:
a pszi aranybol korlatlanul novelheto. Az arany meg, mint koztudott atadhato. Miert nincs ilyen targy lopasra/taumaturgiara/etc. ? Igy a pszi, vagy annak hatasainak korlatozasa igenis celszeru, es indokolt. Mondom mindezt az onerobol, nem rabszolgakkal elert 200-as pszimmel.
 
Hello!

Sajnos elég rossz példát sikerült hoznod. Az a gond, hogy doppingolni egyik sportban sem szabad, a TF-en meg a pszit igen.

Üdv
 
Hozzászólásom a pszire vonatkozik, illetve az őrjöngés korlátra. Abszolút nem értek egyet vele miért is kéne korlátozni. Kompromisszumos megoldásként, 500 fölött lehetne felezve, de max ennyi(és én még ezt sem tartom indokoltnak).

Tudom ez egy játék, de a való élethez hasonlítom egy kicsit.

Michael Pelphs, szinte verhetetlen az úszásban. Valaki korlátozni akarja majd ezt valahogy? Fogja mondani neki valaki, hogy Te csak fél kézzel úszhatsz a következő olimpián?? Ugye hogy nem.

Ha valaki elér valami kimagaslót a játékban, valószínűleg azért küzd érte, mert jó akkar lenni (ha nem a legjobb). Ennek a lehetőségét meg kell hagyni. Ha Kasul-nak rosszul esik, hogy az olimpián átütik a védelmét csináljon 500-as ügyességet. Lehet a játékba betenne új, sok védelmet adó, nehezen megszerezhető tárgyakat, stb. De ne intsenek már be valakinek, csak mert valamit nagyon jól csinált.
 
A Martian-nincs korlat, IK 120. küldiig használható : örülök, hogy másoknak is tetszik ez a megoldás.
Pszinél mint írtam a stat alapján max. 5 kari van, aki 300 felett érdekelt. Ezért én is a 300 feletti korlátra szavazok.
Ellenben, hogy Őket se érje kár, ősvarikhoz hasonlóan új pszi/egyéb képességeket kellene betenni a játékba, ha vki úgy gondolja feleslegesen van magasabb pszije, tudja elkölteni másra (persze az őrjöngés a kisebbik haszna a dolgoknak, a TVP a nagyobbik... de hagyjuk...)

Danáról 1-2 szót... Igen, elég lobbanékony és néha erősen bele tud gázolni mások lelkivilágába egy kis agresszióval, de a korábban általa javasolt dolgok, a felfogása és a hozzáállása bizony sokszor a MI/MÁSOK játékának hasznára váltak és nem kimondottan a sajátjára...
Persze ha megtanulná ezt jobban kommunikálni valszeg' nem csak az látná/tudná milyen célok vezetik akik régebb óta ismerik/játszanak vele...
Ráadásul vannak itt még páran, akik hasonló szinten politizáltak mint Dana, el kellene Őket is pengetni egy picit, nem ? Csak ha lehet máshol, legyen elég ennyi egymás alázásából, a JV-t sztem ez a rész már nem érdekli, csak az érvek és a szavazás állása.....
 
Ööö, bár ez nem pont ide tartozik, de a jövőben nem lehetne a +10 VP-regenes "jutalmakat" átírni mondjuk +10 maxép-re, vagy +1 támadásra, vagy +3 védekezésre, vagy +1 tulajdonságra, vagy +1 TNO/KNO-ra stb., és úgy, hogy mindezt persze RND adja a program (az istenre gondoltam, természetesen ;)).

Így lenne értelme a küldetéseknek, és nem lehetne/kellene előre számolgatni, hogy mi is lesz egy sikeres küldetés-IM után. Létrejönne az RND varázsa ezen a területen is...

Én még mindig ott tartok egyébként, hogy tessék baltával korlátozni a Martian tekercsek találhatóságát nullára. Én nem haragszom azokra, akik ütöttek ilyet ki (bár el tudnám képzelni, ahogy a haragos isten elveszi ezeket a plusz varázslatokat, mondván: "ezt nem én adtam neked, szal elveszem őket, vagy kirúglak" ). Igenis maradjon meg a Martian tekercsek varázsa/értéke.

De ha mégis találhatók maradnak a tekercsek, akkor most rögtön eltörölném az IK-varázslatra válthatóság lehetőségét. Ne csináljunk bohócot a választott istenünkből, és annak küldetéseiből.

Pszi: nincs véleményem/nem vagyok érintett/már korábban leírtam a véleményem
 
Dana,emlegeted skavent meg mittudoménkit,hogy megcsinálták a maguknak jó dolgokat,aztán abbahagyták a játékot.De ugye te nem fogsz leállni,mert akkor téged(vagy benét,clodot)is lehet majd emlegetni?
Azt vedd figyelembe,hogy az a 80-100 forcsis kari si lesz egyszer 6-800 forcsis(reméljük)hiszen mi is 1992-ben kezdtük és eljutottunk 2009-ig.Lehet hogy ezek a dolgok őket 2022-ben érintik,akkor mi már közel az ötvenhez,én el is kerülöm,de bekövetkezhet ez is.
Egyébként a pszi tényleg érdekes,mert a kővel tényleg orrba-szájba lehet nyomatni,mondhatnám miért nincsen tolvajszalámi,vagy zárnyitógyümölcs?
Én akkor is játszani fogok,tök mindegy mi lesz a vége.
Valamint én és sokan mások hiába ölnek bele forintot és aranyat,akkor sem fogjuk a te karijaidat felülmúlni,mert ennek a kérdésnek nem csak ez a két összetevője van,a tudást és hozzáértést nem fogják elvenni tőled,majd alkalmazkodsz az új helyzethez is.
Mint ahogy eddig minden változásnál.
A legfontosabb a világbéke,kérdezzétek meg akármelyik szépségkirálynőt

Na mentem meghámozni Fekete Lacit,pá.
 
Martian, IK: A javaslat szerintem jo, csupan annyi keresem lenne, hogy a jovoben olyan isteni kuldetesek legyenek, amik vmi emberi idon belul teljesithetoek. Szamomra az olimpias kuldi nem az :-(

Orjonges: Szerintem csokkenjen az erteke, de nohessen barmeddig.
 
bocsassatok meg nekem hogy hajnali 4kor elirtam 2 munkafolyamat kozott az emberseges szot... en kerek elnezest.
 
En azt szeretnem, amit Danair szeretne, mert amikor nem az van, amit o akar, akkor addig bombazza nevetsegesen megfogalmazott levelekkel a Behot, amig szerencsetlenek meg nem tornek, es en ugy erzem, az nem embersegseges viselkedes, hogy hagyom tonkretenni a Beho alkalmazottainak lelkivilagat egy egoista, kulturaltsagaban gondolkodas nelkul faxxolo mindennapos erdekervenyesito amokfutasai miatt. Egyebkent is, senkire nincs szukseg a TF jatekosok kozul, mert o egyedul beleol annyi penzt, hogy neki mindent lehessen. Mert ha nem, jajj mindenkinek.

Szeva agyar, hogy ityeg az ignore? Reggelire 2 strucctojas megvolt? (strucc politika es ignore ftw)
 
Már nagyon elegem van az állandó rinyálásból... meg panaszkodásból. Úgy látszik ez a TF-en már életmód.Ezt korlátozzuk, azt korlátozzuk meg egyebek... Tiszta óvoda meg siróverseny!
Szerintem megszoksz, vagy megszöksz.
Minden korlátozással magatok alatt vágjátok a fát.

Legyen ahogy a többség akarja, de ne feledjétek a TF jövőjét TI formáljátok!!!
 
Nem olvastam teljesen végig a hozzászólásokat, de a saját véleményem:

1, Isteni küldetés: szerintem jó ez a max 5 isteni küldetés tanulásos verzió. Istenenként van kb. 4-5 olyan küldetés, ami majdnem megoldhatatlan/sok szervezést igényelne és ezért kell hozzá isteni küldetés. A játékban 4 található most is, így megoldhatók ha máshogy nem. Martianból én nem vettem és nem is fogok. Az utolsó pár küldetésnél meg nem is éri meg annyit fáradozni azért a +10 VP regenért... (remélem az új isteni küldetésekért valami értelmes dolog fog járni. Ha megint VP regen akkor szerintem teljesen fölösleges foglalkozni vele)

2, Gyilkos ösztönök + pszi: Engem nem zavar hogy van pár embernek 500, vagy 300 fölötti pszije. Megdolgozott érte, ráfordította az erőforrásait és nem egy nap alatt érte el. Szerintem mindenképpen meg kellene hagyni a fejlődés lehetőségét, mert a baltás módszerrel megint az egyen karakterek felé menne el a helyzet. Akkor miért nem korlátozunk le minden szakértelmet max. 100as értéknél pl. Legyen már egy kis egyéniségre is lehetőség (lopás, erő, pszi, mágus, pap, akármi)! Olimpián és karaktereharcban van értelme csökkenteni a plusz sebzést/támadást. Vagy emellett lehetne kalandozók ellen plusz védelmet adó tárgyakat is betenni a játékba. (Én a Kasul féle kő-papír-olló elv mellett vagyok az olimpiai támadás-védelem terén.)
Szörnyeknél szerintem eddig se volt probléma az a pár plusz sebzés/támadás magasabb pszinél. Az új szörnyeket (főleg ami jöhet kör közben is), neves/ fő szörnyeket is lehetne úgy tervezni, hogy egy nem-TOP karakter örjöngés nélkül is meg tudja ölni, és akkor nem lenne akkora különbség a 100as és 600as között.

Tehát én a 300ig normál utána csökkentett verzióra szavazok.

István
 
Ma ilyen napom van. Ezzel is egyetértek.
 
Ezek után mindenképpen megszavaztatnám a jónépet a két felvetendő dologról. Hiszen ha a Beho a véleményÜNKet kérdezi, akkor vsz. nem Danairra, Kasulra vagy Janekra gondol, hanem mindenki másra is.

És hogy majd a 80-100 fordulósok hogyan fognak szavazni? Honnan tudhatja bárki TOP, hogy a LOW játékosok éppen a TOP-ok kárára fognak voksolni? Az érintettek írják szépen le a véleményüket, próbálják meggyőzni, befolyásolni a társadalmat, hogy arra szavazzanak, ami számukra is előnyös. Ez a szavazás lényege, nem?

Nem is értem, hogyan merülhet fel vkiben, aki normális gondolkozású ember, hogy zárjunk ki bárkit is a szavazásból. Ez a szememben korlátoltságra utal

Bárkinek egy nyilvános fórumon történő "le-faxxozása" pedig egyszerűen parasztság, de hát nem ez az első ilyetén hangnemű megnyilvánulás TF-es berkekben, ez is igaz...
 
16-os hozzászólásban már említésre került a tvp gyártás. Nekem tetszik ez az ötlet is, mert mindenre van korlát, csak a pszire nincs, ami különösen azért furcsa kivétel, mert aranyból lehet ezerrel tápolni.
 
Ha nem harapjátok le a fejem és is közzéteszem a véleményem:

Szerintem a magas pszi nem az őrjöngés miatt táp, hanem a TVP csinálás miatt...

Eddig sem igazán érdekelt, kinek hányas, marha sok ap felvinni. Egy karival, mint nekem meg nincs erre pénzem, majd ha nyerek a luxoron...

DE, ha X pszi felett Y-al csökkentett +támadást, sebzést ad, akkor Y-szor több lóvét ölnek bele a "TOP"-ok, és még inkább nő a szakadék. Szóval, ha már korlátozni akarják, akkor szerintem a maxos korlát felett semmi plussz lenne a jobb megoldás. 500 körül korrektnek tartom a határt.

A martianból vásárolható IK-hez annyit fűznék, hogy a kb. 120 küldiig lehessen használni, mert sok olyan van, amit a csökkenő TF társadalom miatt szinte lehetetlen megcsinálni.
 
Nézzük meg, hogy hol tart a legtöbb isteni küldetést végrehajtott karakter (pl. 14x. küldetés) és itt legyen meghúzva a határ.
Innentől (14x. küldetés) ne lehessen IK-val kilőni a feladatot.

Kecske is, káposzta is!

És akkor nem kell nagyobb változtatást végrehajtani.
 
Az én véleményem:

1. martin csak az első X küldiig legyeb használható.
2. Pszi őrjöngés hard limites legyen. A határ a jelenlegi maxnál legyen meghúzva, vagy kapjanak kompenzációt a limitnél nagyobb pszivel rendelkezők, mint anno a szörnyismeretnél is. Megfelelő leht még a ősvarázslatoknál használt rendszer is.

Üdv mindenkinek
 
Te uldozesi manias vagy. Rohadtul nem veled foglalkozok, neked irok.
NE legyel mar ekkora ego.

 
Látom fiúk elfajultak a dolgok.

Én kis karaktert viszek, és nem tetszik az acsarkodásotok egyáltalán. Rossz ezt látni.

Nekem tetszik az eredeti agyar azaz Danair féle felvetés, nekem az a jó ha senki sem jár pórul igazán.

JV: Én az 500-as határt támogatom.

Misty Rose
 
Kasul, meddő a vita, Te úgy vagy vele, hogy azt hangoztatod, hogy nem jó ez így mert átöltözés nélkül vert meg Rizi MOST, pedig volt rajta sok támadást adó tárgy pl. ryuku kalózkalap is...

Belátom hog Rizi pszije a 660 előtt is el volt szálva, és azzal is egyetértek, hogy az 500 se normális, de azzal nem, hogy ez miért fáj annyira?

A negyedelést meg egyenesen gusztustalannak tartom...

Na erről ennyit, ide sem írok többet, megvárom mi lesz, aztán max nem kell se Olimpiázni, vagy rosszabb esetben játszani sem, ettől csak több lesz a TI TF-etek... Nem lesz ellenfél, mert baj ha valaki nem középszerű karaktert akar. Elegem van a sírásból. Sok irigy ember van ez az igazság...

Danair
 
Az elért TF-es eredményeimet folyamatosan kiforgatod, és úgy állítasz be mint egy fafejűt, mikor a TE látóköröd a szűk keresztmetszet...

Én '92 október óta játsztom, 2002-ben pontosan a csalások és baltázgatások miatt (manakristály stb.) szarok miatt hagytam abba. 2005-ben újrakezdtem, mert rájöttem, én szeretem a TF-et, és nem hagyom, hogy mások csak azért mert előbb kezdtek, csaltak össze-vissza folyamatosan megoldják, hogy őket ne lehessen utolérni. Én pontosan ez ellen küzdök folyamatosan.

Meg a hasonló gusztustalanságok, amit Skaven scsinált, hogy hülyére tápolta magát, lekorlátoztatta a ryu arénát, meg elintézte a Juansis pénzlejmolást a városba, aztán faszán abbahagyta a játékot, nagyon korrekt nem??

Arról senki nem beszélt, hogy rég kellene egy vari a ryu városba jutáshoz a teriád fétis helyett, ami másoknak is előny, vagy érdek.

Szerintem ez a korlátozás pont nem a kicsiket, hanem a nagyokat szopatja, mert a kicsiknek tök mindegy az, hogy más mennyivel örjöng, semmi hátránya nncs belőle. Az egyedüli kérdés az Olimpia, meg a nagy moncok, pl. Zekhartax 320-as védettsége...
 
Én nem arról beszéltem, hogy nincs joga beledumálni, pontosan ez az, hogy van. Azonban anélkül, hogy valaki átlátná az egész játékot, egész a végéig, nehogy úgy ítéljen meg "csak" duzzogásból vagy irigységből, hogy ezt neki sok idő lenne elérni, és akkor csakazértse...

Sehol nem mondtam, hogy ne pofázzon bele, faszért kell kiforgatni faxx Dess módra a szavaimat???

Spunk: én meg tőled nem vártam, hogy kiforgasd a szavaimat...

Danair voltam
 
agyar 71-re...

nem anno, Dana, hanem most ütött át, akkor amikor bent volt az 50 ac-bug, pajzs nélkül ütött át ! ! ! (2009. nyár első futtatás , bugjavítás előtti...)

Mégegyszer mondom, én 300 feletti felezőt, nem negyedelőt javasoltam. így aki akar azért tud fejleszteni, van is értelme a számára, csak a karik közötti különbség nem lesz olyan éles e téren.

A GN-es szavazást nem azért javasoltam, hogy ez alapján döntsö a beho, csak hogy lássa a szélesebb közönség véleményét is e tárgykörben . . .

mert mégegyszer hangsúlyozom, hogy ennek nem az a lényege, hogy átütik-e és milyen eséllyel kasult . . .
ha valaki akarja (ftv-be árnyak segítsége + ez-az, isteni átok+agyropi, + fekete e. és kész) Ezt szokta Huff is nyomni... (be is jön neki...)

és a korlátozásokról meg annyit, ha az én védelmem borítaná fel a játékegyensúlyt, akkor azt kéne korlátozni, ha meg majd huff ereje fogja, akkor azt.
Ezt mindig vizsgálni kell. Ez nem irígység, hanem igazságérzet.

Az én védelmem olyan, hogy sérülés nélkül átrepülök (jó esetben ) a lebegő erődön, de ezért nem hordok sem sárkány amulettet, sem lutiust...stb Így SOKKAL lassabban fejlődöm... (így nem borul fel semmi)

de majd ha lutiusban és sárkány amulettben átrepülnék a ganékaptáron is (sebződés nélkül), akkor bizony korlátozni kell a védelmemet is. (de ez szerencsére lehetetlen...)

Ez igaz huff erejére is, most kezelhető szinten van, sokat küzdött érte, meg is érdemli. DEEE, ha már a testépítés + valami, amitől jól nő az ereje olyan szintet érne el, hogy nem csak duplája lenne az ereje a többiekének, hanem háromszorosa, és ez veszélyeztetné az egyensúlyt, bizony azt is szóvátenném, bármilyen jóban vagyunk is.

üdv

kasul
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.