Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kaktusztüske
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 18:48:59 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
És egy alternatív javaslat, miért nem húzzuk mg a határt a pszikőnél. Pl.600 fölött nem ad semmi fejlődést. 500 tól meg csak felét vagy 3 át.
 
Szerintem ebben semmi meglepő nincs, kb. így megy a játék elejétől fogva. De ennek a dolognak van egy olyan vetülete is, hogy akik úgymond az élen járnak, vagy éppen vmi új küldisorral szenvednek, sokszor szívnak is a dologokkal. És hát mondhatni, hogy ők tesztelik élesben az új fejlesztéseket. És az, ha van kommunikáció a tesztelőjátékosok és a játékvezetés között az nem hátrány. A másik dolog, van egy-két ember aki jobban bele lát a játékba, és esetleg olyan dolgokra is gondolnak ami a többiekben fel sem merül. Például nem olyan sokan használják élesben a pszi őrjöngést 500 körüli pszivel. Én sem, és így nem is igen láttom mekora hátrány ér vkit, ha vhol meghúzzák a határt. Ezért van a Játékvezetés, hogy meghozza a döntést. És ők fogják eldönteni a legvégén,
annak meg örüljünk, hogy megkérdezik a véleményünket és nem csak az van, hogy hozznak egy baltás megoldást.
 
Igazabol nem nagy az, csak nem tudjak egyesek hogy mit mondjanak arra, ami reszemrol elhangzott. Pedig ha mar ennyi is kihivas...^^
Nem vitatom, valoban van ne'mi letjogosultsaga annak az elgondolasnak, hogy kiknek van nagyobb ralatasa a pszi fejlesztesere, kik erintettek a vegjatekban (ami mindig az aktualisan elerheto csucsot jelenti egy jatekban, nem magat a jatek veget "the end" felirattal). De a korabbi JV kontra top playerek hatterben folytatott megegyezesei alapjan azok a mar beiktatott fejlesztesek, melyek az utobbi idok fejlodesi iranyat megszabtak, ugyancsak kerdesesse valtak, es ezaltal a top jatekosok akar azt is mondhatjuk, hogy jogtalan elonyhoz jutottak - es ha ezt mondjuk, nem is hazudunk... Szoval reszben ezert, semmi esetre sem szabad eltero sulyozassal szavazni.
Ellenerveket kerek.
 
albertus cimbi: ne mond, hogy te ezt nem tudtad. Mar evek ota a topok 'iranyitjak' a puha JV-t es programozot.
Nezd meg pl. a regebbi kepessegfa pszi agat, teljesen ugy van felepitve, hogy semmi masra ne legyen hasznalhato, csak pszi-FEJLESZTESre. Hmmm, es ki az aki nagy pszi fejleszto es benne volt mint hardcore jatekos a kepessegfa fejleszteseben?
 
Ki számít aktívnak?Én 92 óta fél évet hagytam ki.Dana is hagyott ki.Aztán a talin a 112-ben próbálta osztani az észt egy "nagy" kari gazdája,ő meg 2 éve nem lépett kb.Ha 1x lép,akkor újra aktív?
Clod lép?Az ö véleménye számít?
Egyáltalán a játékosok 60%-a tudja egyáltalán,hogy miről van szó és érdekli őket?
Mert itt kb 10-15-en érvelünk,na jó ez kariban lehet hogy 150.
ÉS MÉGEGYSZER AMI SZÁMOMRA MEGDÖBBENTŐ VOLT:kiderültek olyan dolgok,hogy itt bizony mentek a jv-vel meg nemistudom kivel egyezkedések tárgyakról,kiesési százalékokról,ebből adódó bizniszekről.Erről a többség nem tudott.Ránk ez nem tartozik?Hát persze hogy nem...vannak egyenlőbbek az egyenlőknél.
 
...ott tartanak a játékban...
 
A véleményemet pedig leírtam arról mihez kötném a vélemény nyílvánítást a korlátozás témában: elsősorban azok véleményét venném figyelembe akik ott tartanak játék, másodsorban bárki aktív(és volt aktív) játékosét.
 
A szád valóban nagy mindenesetre
 
Nem mintha lenne hozza kozod, es nem mintha a velemenyemnek lenne koze a forduloszamomhoz, tekintettel arra, hogy -mint azt figyelmes olvasoink elobbiekben is eszrevehettek- en azt kerem, mindenki egykent szavazhasson. Raadasul, azt meg tudod fogalmazni, hogy mivel hangosabb az en velemenyem a Tiednel, vagy Fushi/Danair/Albertus/Dess/akarki mas velemenyenel?
Megelolegezve Neked a bizalmat, remelven, hogy sikerul megvalaszolnod nekem a fenti kerdesemet, '94ben kezdtem TFezni, szervezoje/tagja voltam tobb kulonbozo KTnak, azonban 9, azaz kilenc evig nem jatszottam. Termeszetesen, hiheted, hogy ezzel kizartnak tekintheto a velemenyem, de valojaban ehhez olyan eszerveket kellene felmutatni, amikre eddig nem volt kepes itt senki sem. Persze probalkozni lehet.
Üdv
 
Aylarth: neked ki a karaktered? Mióta játszol a tf-en? Mert a véleményed elég hangos...
 
Félreértés van abban hogy nem egyenlő súllyal esik latba mindenki szavazata. De igen. Én csak azt mondom: annak a játékosnak mérvadóbb itt a véleménye aki valóban ott tart ahová a korlátozást tervezik. A többiek max elvi síkon okoskodnak.
 
Ha egyszer az eletben nyerek a lotton, beleteszem az egeszet a TFbe, es megszabom, ki jatszhat, ki nem.

Hulyen hangzik? Igen. Akarcsak Fushi agymenese.

A top karaktert indito jatekos ugyanakkora sullyal szavazzon, mint mindenki mas. Lehet hivatkozni a hozzaertesre, de a szavazasok sosem arrol szolnak, hanem a tobbsegi dontes erejerol.
 
Félreértések elkerülése végett engem nem érdekel kinek mennyi a pszije,mennyi Martiant használt,felőlem akár maradhat is én CSAK játszani szeretnék,annyi,hogy a vélemények mindegyike egyformán essen latba.
 
Folyamatosan olvasom a commenteket, egyszer megosztottam a velemenyem; erintett vagyok ezert
termeszetesen nem fuggetlen a velemenyem..

En minden karival huzom a pszit, minden KNO benne van es tudom h tap, ezert csinalom

De meg akkor is ha beho ugy erzi hogy korlatoznia kell, tegye ugy h nem kidobott az erroforras.
 
Állatfarm.
Minden állat egyenlő.
De vannak egyenlőbbek.
Szerintem akkor kérdezzünk meg néhány visszavonult nagyágyút,aki jelentős befolyással bírt a tf-re,hiszen nehogy már a pondró 80-100 forcsis szavazata ugyanannyit érjen,mint a játékformáló ősöké.
Azért kiderült itt néhány dolog,hogy folyt az egyezkedés a Szilárddal többek között,amíg a plebsz csak játsutt meg fizette a suskát.Erre jók vagyunk?
 
Akárcsak a tiéd Dess
 
A te hozzaszolasod informaciotartalma is sok volt.
 
Mi lenne, ha visszatérnénk a személyeskedésből a TÉMÁhoz???????

Nem unjátok még????

Van ennek a topicnak adminja, aki ki tudná gazolni, hogy csak a tárgyhoz kapcsolódó levelek maradjanak?

Köszönöm!
 
Most aztán fantasztikusan odamondtál Gratuláltál is magadnak?
 
Ez is egy (1!) velemeny. Annyi a sulya mint barki masenak.
 
Egyetértek!
 
A lényeg a lényeg: számomra objektívebb a véleménye mint a tied vagy másé.
 
Nem. Ezzel azt akartam mondani, hogy először ezeket a kitételeket kell megoldani valamilyen módon, és azután már le lehet, és (szerintem) le is kell korlátozni a pszit.
Amíg azonban ezek a dolgok nincsenek megoldva, addig mi végre korlátoznák?
Ha a pszi kő nem lenne olyan tárgy, amilyen, senkinek nem lenne 500+ -os szakértelme. Csak KNO-ból és csak fejlesztésből nem lehet ilyen magasra növelni.
Ha a pszi kő úgy működne, mint minden más a TF-en, akkor a pszi szakértelem biztosan nem szállt volna el, ergo: ez az egész korlátozásosdi felesleges lenne/lett volna.
Ha most szimplán húzunk egy határt, hogy mondjuk az 500-as felett már nem számít a szakértelemszint, ÉS ezzel együtt bevezetjük a szuperpszit, a szakiból megvehetőre konfigurálva, akkor a korlátlanul megvehető pszi-kővel pillanatok alatt megint 500-ra húzzák, akik megtehetik, és nem csináltunk semmit, csak adtunk egy rakás új "szuperpszi" képességet a top pszi-szakival rendelkező karaktereknek.
Remélem, most már érthető.
 
A TOP karik miatti korlátozásokkal kapcsolatban:

Senki ne felejtse el, hogy nélkülük valószínűleg fele ennyien sem játszanánk. Az aktív KT-k nagy része (kivétel pl. a Vértesók, nekik ezért külön jár a tisztelet) épp miattuk aktív. Pontosan tudom, hogy melyik játékos fog max 2 óra múlva reagálni a levelemre, amiben infó-t vagy segítséget kérek. Az ő aktivitásuk és lelkesedésük húzza a KT többi tagját. Lehetne még ezt sorolni, de fölösleges.

Ha mostantól mindent szétkorlátozunk, csak hogy őket visszafogjuk, talán el megy a kedvük a játéktól, amitől én sokkal inkább tartok, mint attól, hogy csúnyán lemaradok mögöttük. Lássuk be, heti sok-sok számolással töltött óra, következetes optimalizálás, táblázatok írása és bújása stb... nélkül soha nem lesz a karakterünk az élmezőny tagja. Nem a pszi kövekre költött aranyon múlik a dolog.
 
A játékot tudomásom szerint senki nem játszotta végig,a végjátékot sem értem,vége a tf-nek?
Ha a ganüid a végjáték akkor ott 2,ryuku vége 2,átúszás elótt 2,stb.
Hány top karakter van?10-15?Hány olyan játékos aki sem ide,sem a gn-re oda sem szagol?90%?Aki el sem jön Olimpiára,és nem is érti miről van szó?Szintén 90%?
És nem értek annyit a játékhoz mint Dana ez tény.1:0 neki.Beleöltem annyi pénzt mint ő,sajnálom,hogy nem reklámoztam.1:1.
Az hogy valaki évente üstököst indít és a játék korlátait feszegeti,néhány bennfentes számára érdekes,az említett 90% azt sem tudja mi fán terem.
Most verjem magam,hogy az elmúlt 2 hónapban hány újrakezdő vagy most induló játékost láttam el ingyen és bérmentve nyugaton cuccal és infoval?
Dana is megteszi ezt ryukun,én nyugaton,kösz nem kell a Becsületrend meg a Bíborszív.
Az előző vitákból látható,hogy hogyan marják egymást a TOPOK,ez igen,ez a követendő út,szép példa,és ők akarják megmondani a tutit ilyen gyerekes magatartással?
albertus
 
Igaz, hogy nem a témába vág, ahogy írtad is, de

Sztem, nagyon jó ötlet!
A +10 VP regenek lecserélése RND cuccra, de ha lehet, akkor +xxmaxvp ne legyen a rnd cuccok kozott! ;)

Az IK meg maradjon, csak korlatozva! Pl. 5 db 140-ig mostantol... 140 folott meg nem hasznalhato.
Aki boven folotte van, az fasza gyerek es hasznalhatta, ha akarta, aki meg nincs, az megerti!

A pszi dolgot meg dontsetek mar el!
Az - egyelore - joval kevesebb embert erint.
De ugy latom, hogy itt ket reszre szakadt a dolog! (mint az orszag is, de ebbe ne menjunk bele)
Az egyik oldal, akik szerint Danair ert hozza es ezert tamogatja a velemenyet, a masik oldal szerint viszont Dana egoista, stb. es ezert nem tamogatja...

Erdemes meghallgatni a velemenyet, de ugyis az lesz, amit Miklosek dontenek!

Valljuk be, hogy sokszor nem ugy tortent, ahogy mi szerettuk volna...
Ugyhogy ne egymast fikazzuk, egymasnak szoljunk be, hanem a targgyal kapcsolatban beszelgessunk es adjunk otletet a fejlesztoknek, amibol valogathatnak - ugyis - belatasuk szerint...
 
Igen!
Vissza a TK-ba a szamurajkardot!
 
Többé-kevésbé de egyetértek.
 
A dontes a JV-e, velemenye pedig mindenkinek van es hangoztathatja. Reszemrol tok mindegy milyen dontes szuletik. Ami lesz, majd alkalmazkodunk.

En azt szeretnem latni, hogy ne legyenek olyan lehetosegek a jatekban, mellyel bizonyosok olyan vegtelenig ero elonyt tudnak elerni, amit nem lehet utana behozni.

Egy-ket pelda:
1. TK-bol szamurajkard/Toyaki. Par embernek megadatott. Mindenki masnap nem. Abszolut erthetetlen.

2. Pszi, ami ongerjeszto. Bar sokan csak az aranyat emlitik, de ugye van TVP/Pszipont koltsege is. Mivel, a pszi szinttel egyenes aranyban no a kitermelheto pszipont es TVP, akinek magasabb a pszije, az konnyebben tud pszit novelni. Aki hamar kezdte es folyamatosan csinalja, behozhatatlan elonybe kerul.

Velemenyem szerint a kemeny limitek nem jok, mert egyenkarakterre varazsolnak mindenkit. Inkabb novelni kell a lehetosegek szamat, tobb fejlesztessel. Figyelni kell az ongerjeszto folyamatokat es KORAN orvosolni. Hiba/figyelmetlenseg alapjan bekerult dolgokat pedig vissza kell venni azoktol akik igy ilyet kaptak. Amig volt, elvezhettek.

Vegul, olimpiarol szolva. Teljesen nonszensznek tunik, hogy olimpian nyert vagy olimpia aukcion vasarolt targyakat az olimpian hasznalni lehet. Ez IS egy ongerjeszto folyamat. Minden ilyen targy legyen megjelolve es az olimpian ne hasson. Ez mar regi problema, de sosem keso meglepni a helyes lepest.

Simon / Manus
 
Én csak azt mondom, sztem hangsúlyosabb a végjátékban résztvevő játékosok objektív véleménye, mint a nagy többségé.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.