Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Rejtőzés a labirintusban
Küldd el képeslapként!
A szabadban mindig adódik egy-két alkalmas bokor, vastag törzsű fa, ami mögé, ha valamilyen nagyobb veszély közeleg, elbújhatunk. Az elhagyatott barlangokban, épületekben más a helyzet, a szűk helyen az életünkért való harc a legtöbbször elkerülhetetlen lesz.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-28 20:28:26 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-28 20:28:34 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-28 20:28:41 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Nem felejtettem el, hiszen kb. 10 perce ha dumáltam veled... )))

A sörözés még 2 hónap vákker! :O

A témához meg:

Én meg azt szeretném, ha leosztanánk a védettséget Olimpián 250 felett, hogy /4 legyen felette, na milyen ötlet?? Szerintem nagyon nagy... 410-es védettség lenne 290. Nagyon korrekt, vezessük be, mert volt, hogy nem találtam el valakit... BAROMSÁG!!!

Emberek REALITÁS kell ide. 500 az pont korrekt lenne, mert a Teo és Tau is itt lett korlátozva (ill. emiatt) és a pszi örjöngés értéke is itt a legcsinosabb 100 támadás 50 sebzés.

A mai felállás szerint a fizikai sebzés olyannyira le van fojtva, hogy gyakorlatilag a 400-as pszi és az 500-as pszi örjöngő között már olyan kicsi az eltérés, hogy szinte észrevehetetlen. Sokkal jobban számít, hogy van felöltözve, és mekkora az ereje...

400 és 500-as pszis karik között ütésenként 10 sebzés fizikai pajzsban meg lordok övében észrevehetetlen, ott csak a kockadobás számít nekem elhihetitek, meg a taktika.

Danair voltam ismét

UI: Atiiiiiiiiii, Yesss!!
 
Szerintem is korlátozni kellene, ami simán lehet hard limit is. Majdnem az összes varázslatra van, erre is kellene, hogy legyen.

Sőt, a 299-es pszi képességre is kellene, hogy legyen, mert csak a parancshely szab korlátot a tvp gyártásnak.
 
A Martiannal egyetértek, hogy le legyen korlátozva, de csak az isteni küldetésre, és ott tetszik az 5-ös korlát Danairtól.

A pszi meg érzékeny kérdés, talán Fushi fogalmazta meg a legjobban, ott kell meghúzni ahol most van, azzal okozunk a legkisebb felfordulást. Szerintem jó az 500 is.

Respect Behó az Olimpia újrafuttatásáért!

Ati (Németországból)

UI: Danair lóg még nekem egy sörözéssel, behajtom!! ))
 
Hagyjátok már ezt az olimpiás szarságot...

Ha jól emlékszem én a behónak annyit írtam,
hogy 300 felett ne /5 és / 10 legyen, hanem /10 és /20
de mint elemzésre váró javaslatot, és szerintem korrekten fel s tették ide. Én nem irígylem senkitől a magas pszít, sem a mags szintet sem tp-t sem egyebet . . .

tehát a javaslat hatása annyi volt, hogy pl. egy 520-as pszi nem adna 105 támadást és 52 sebzést
csak 72 támadást és 41 sebzést én nem írtam sem védelem csökkentés csökkentésről, sem abszolút korlátról...
 
...hm...már szinte látom előre, ahogy leharapjátok a fejem...
 
Én meg azt mondom, hogy az volt nagy hiba, hogy a pszi kő ugyanúgy fejleszt egy 20-as pszit, mint egy 400-ast. Ez teljesen ellentétes a játék mindenre kiterjedő, és analóg fejlesztés-logikájával.

Aki nagy pénzeket ölt a pszi-kőbe, az nagy pénzeket ölt bele és kész. Kihasználta, hogy ez az egyetlen olyan közvetve a harcot és a sebzést is (őrjöngés) növelő szakértelem van, amit (még) nem korlátoztak le. Mindenki a szívére teheti a kezét, és bevallhatja: ez így egyébként sincsen jól. Mégis meddig kellett volna menjen a pszi, hogy valaki ráébredjen: ez így nem jól van?

A pszi korlátozásának csak úgy van értelme, ha egy füst alatt a pszi követ is korlátozzák. Ez utóbbit rég meg kellett volna tenni. (Mondjuk úgy, hogy bizonyos szakértelemszint felett, csak kevesebbet, afelett még kevesebbet fejlesszen, stb, gondolom érthető. Egyébként sem logikus, hogy bármekkora is a szakértelmem, ugyanolyan fejlesztő hatással van rám egy efféle korlátozás nélkül kapható kütyü. Ezzel az erővel KNO-t is lehetne venni a boltban.)

A véleményem szerint mindezek ellenére nem magát a pszi szakértelmet kellene lekorlátozni (baltás korlát), hanem a pszi-őrjöngés hatásfokát kellene maximalizálni. A többi pszi képesség nyugodtan csúcsra járhatna, mert azok nem borítják fel teljesen a harcrendszert (szerintem).
Ha a pszi-kő maga már korlátozva van, akkor csak a tényleg mazochisták fogják irdatlan magasra fejleszteni a pszi szakit, és azokkal sincs nagyon kitolva, akik eddig ezt tették. Uff.
 
Gyilkos ösztönök terén esetleg még a Spunk javaslata is jónak tűnik: mondjuk 300-nál maxol kalandozók ellen és 500nál szörnyek ellen.
 
Martian: lehessen venni IK-t, ne csesszünk már ki magunkkal ha valkik meg már bőven bevásárolhattak belőle! De kell korlát, jogos, az 5-el egyetértek! Aki többet vett már belőle még így is örülhet!

Gyilkos ösztönök: úgy érzem sok emberből az irígység beszél ahogy sok más alkalommal is. Ne az átlagkarik szintjén húzzuk meg a határt hanem ahol most a top-ok járnak! Legyen 500 és akkor csak rajtad múlik, hogy szánsz-e időt, pénzt arra hogy felfejleszd vagy nem. Ha meghúzzuk 300-nál SOSEM lehet utolérni azt akinek már több van nem beszélve arról az az illető mennyi pénzt, energiát ölt már bele eddig. A 300 olyan buta korlátozás lenne, mint a Toyaki-s TK, valaki örül valakivel meg jól kicseszünk! A korlátozás célja sosem a kicseszés kell legyen hanem az egyensúly védelme! Az egyensúly védelme meg az ha az épp élenjáróknál húzzuk meg a határt, aztán a felhasználó dönt ezután utoléri-e vagy sem.
 
Szerintem meg a Martianból ne lehessen IK-t venni (aki eddig megtette, hát örüljön neki).

Ez nyilvánvalóan egy olyan "félrenézés" kihasználása, amit a Beho elkövetett anno, amikor hibásan korlátozta a megvehető varázslatok sorszámát. Nem is értem, eddig miért nem volt korlát rá (oké, biztosan azért, mert csak nagyon korlátozottan lehetett Martian tekercsre találni a játékban, abból meg csak a nagyon különcök vettek IK-t).

Hozzáteszem, szerintem az is hiba volt, hogy a Martian tekercsét "bárki" által megtalálható tárggyá tették. Még akkor is, ha olyan nehéz kiütni, amilyen nehéz.
 
Bár én kicsi vagyok még, de úgy látom, reálisan sír mindkét oldal.

Jómagam nevében:

1. Martian max 5x lehessen isteni küldetést venni

2. 500-as pszi korlát örjögésre nekem is megfelelne

Erre szavazok!

Kálmi
 
Sebaj, ha lekorlátozzák baltásan úgy, hogy aki egy év és 300 forduló alatt érte el 380 pszi kővel, 1,71Millió aranyért, akkor annyit már elértél, hogy velem nem kell többet számolnod Olimpián... GRATS!!

És továbbra is tartom az abszolút korlátot 500-nál, amit a legegyszerűbb leprogramozni is...
 
Ha az olmpiát akarnék így nyerni, akkor az elmúlt öt évben biztos kisírtam volna egy pszí örjöngést letörő varit . . . (védőt-vagy támadót)

és akkor tényleg nehéz lenne eltalálni.

Ha hiszed ha nem én a kő-papír-olló rendser működést szeretném fennartani, nem a védekező szitú nyerő pozícióba helyezését.
 
Pszi-re nem is, de kb 1,5 millát a védekezést növelő tárgyakra igen!

+ toyaki
fekete vállvédő
fekete karvédő
teknős mágiapácél
Quearg nyakpánt
Farlight nyaklánca

Szerintem az abszolut korlát nem jó, mert akkor felette teljesen értelmetlenné válik, ezért javasoltam 300 felett felezőt, de ez csa javaslat volt, ezt több oldalról is elemezni kell.

A - védettség meg mindeni jól tudja hogy blöff, hiszen nem számít semmit, hiszen minden szörny mindenkit eltalál 220 + fölött! kivéve, ha levesz mindent Lutius, Sárkány amulett... ilyen hülye meg amúgy is csak egy van...

Engem nem az olimpai rész érdekel.
De elemezve lehet hogy tényleg magam felé hajlott a kezem csakúgy mint az abszolút 500 korlát esetén másnak.

Szóval én csak annyit vetettem fel elemezzük, ennyi...
 
Martian tekercs:
Amit én támogatok:
Lehessen belőle IK-t venni, max. 5-öt és slussz.

Gyilkos öszönök
Esetleg lehetne egy olyan (ésszerű) korlátozást hozni, hogy mondjuk 500-nál maxol az őrjöngés SZÖRNYEK ellen, és mondjuk 200-nál KALANDOZÓK ellen.
Ebben az esetben nem kerülne abszolút győztes pozícióba egy őrjöngő karakter olimpián.
A fenti vázlat azért jó, mert ha valaki sok aranyat költ pszi kőre és így a pszije növelésére a játékban továbbra is jó, de egy olyan nevezetes és ritka eseményen, mint az olimpia nem fog +100 - 150 támadást és plusz 50-70 sebzést kapni (és ezzel magabiztosan maga mögé szorítani mindenkit), csak azért, mert sok aranyat tudott költeni.
A 200-as pszi kvázi mindenkinek elérhető (értsd, KNO-ból el lehet érni, anélkül, hogy több százezer aranyat költene rá bárki).
Ennél magasabb csak annak, aki meg tudja fizetni.
 
Eléggé hazabeszélést érzek e mögött... Te nem költöttél több 100,000 aranyat pszire... Nem jogos abszolút 300-as határ, nagyon nem mindegy hogy valamiért keményen megdolgozol, utánna meg elveszik tőled. Se olimpián se SEHOL nem mindegy a +támadás.

Én az 500-asnál maxolást tartom korrektnek, hiába haladtam meg már jóval. Ez lenne az igazságos. 100 támadás, és 50 sebzés kell, a -500 AC is maradhat hiába ütnek úgy sokkal nagyobbat a moncok, valamit valamiért.

Tudom nem érint hatszáz karaktert, de az az igazság, hogy ezt mindenki elérheti HA AKARJA, ha nem akkor jobb korlátozni 200-nál, és akkor aki védettségre öltözik az verhetetlen. Én meg nem tudom majd megölni Zekhartaxot majd Holló kivételével senkivel?? Hülyeség.

Az én voksom igenis az 500, mert rengeteg munka-idő-energia van benne, és valljuk be a védettségre akkor is készülni kell Olimpián (ld. Rizi-Huff-Holló)...
 
Szeritem is lehessen Martianból IK-t venni, ha már mások is vettek belőle vagy 20-at..., de maxoljátok pl 5 v. 10. esetnél.


A pszit-t érintve: szerintem meg igenis elmentek a különbségek a karik között ! ! ! Engem a tárgykör mondjuk nem érint nekem talán 100-as, sosem érdekelt... tehát nekem tökmindegy, hogy 300 vagy 500 a határ ! ! !

De szerintem jobb lenne a 300, a karakterek 90 vagy 95%-nak 500-as sohasem lesz, max kb. 2059-ben . . .
de még a 300-tól is fényévekre van a karakterek zöme. A Taumaturgiás teológiás korlátot azért szépen mindenki bőven elérte...
 
Véleményem szerint időszerű a bevezetés, de azért ezzel nagyon lesznek gondok:

1. Martian: sok embernek ez az egy esélye az isteni küldire, ha a játékban lévőket kihasználta, a nyugatiaknak pedig az EGYETLEN lehetőségük IK-re. Javaslatom ugyanaz, mint az Olimpián is volt, max 5x lehessen IK-t kiszedni Martianból.

2. Pszi: Sok lény ellen a pszi örjöngés a karakterek egyetlen lehetősége hpogy megöljék, nem mi tehetünk róla, hogy így alakult... Mint ahogy a varázslatoknál, az ésszerű határ az 500 lenne itt is, onnantól gyakorlatilag maxolhatna is tőlem, 100 támadás és 50 sebzés kell!! Ez felett, hacsak az új területek nem diktálják majd másképp, nem kell félni. JOGOS a korlát.

Danair voltam
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.