Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla szörnyei
Küldd el képeslapként!
Csak indulj neki a Túlélők Földjének egy göcsörtösszárú kőhegyű lándzsával a kezedben, és meglátod: olyan szörnyekkel és torz teremtményekkel találkozol majd, melyek még a legvadabb rémálmaid szereplőit is felülmúlják. Persze némi áldozat árán, hamar rá fogsz jönni melyik ellen mi a megfelelő taktika.
Nézz szét a galériában!
Adatbázis bővítés - Új bónuszok
Adatbázis bővítés
XXXVII. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Falvak a Csatornától nyugatra (7)
Adatbázis bővítés (10)
A fordulók ára (43)
Túlélők Földje webes fejlesztések (15)
Titanitdukát aukció - 2021. tél (4)
Túlélők Földje Online (422)

További témák...

2022-01-25 06:54:52 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Felhasználási feltételek

A Túlélők Földje internetes/levelezős játékot a Beholder Kft., a továbbiakban Szolgáltató üzemelteti, a www.beholder.hu oldalon, az alábbi feltételekkel:
A játékban kizárólag azok a felhasználók vehetnek részt, akik az alábbi feltételeket elfogadják.
Minden játékosnak létező e-mail címmel, névvel, postai címmel kell regisztrálnia, amit e-mailben tehet meg a tf{kukk}beholder{ponty}hu címen vagy zseton vásárláskor ezen adatok megadásával.
A játékosnak egy egyedi számlát hozunk létre, amin a TF karaktereket és a zsetonokat tartjuk nyilván.
Egy játékosnak több karaktere is lehet egyszerre.
A játékos a számlaszámával és az ahhoz tartozó jelszóval tud Jelentkezési Lapot küldeni a játékba a beholder oldaláról, azaz elindulni a játékban.
Minden játékosnak a saját felelőssége, hogy a jelszava ne kerüljön illetéktelen kezekbe. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a jelszó elvesztéséből való kárért, ha a játékos karakterét ilyen esetben valamilyen hátrány éri, nincs lehetőség a korábbi állapot visszaállítására.

Nyilvános fordulók
A regisztrált játékosnak lehetősége van nyilvánossá tenni a fordulóját és feltölteni a Szolgáltató honlapjára a saját felelősségére.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget a forduló harmadik személy általi letöltése vagy bármilyen más tevékenységével okozott kárért.

Megosztott fordulók
A regisztrált játékosnak lehetősége van egy másik regisztrált játékossal megosztani a fordulóját a saját felelősségére.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget, a forduló harmadik személy általi felhasználásával okozott esetleges kárért.
Kérjük a játékosokat, hogy a játékban talált hibákat, úgynevezett bugokat jelentsék a tf{kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen. Az ilyen bugok nem használhatók ki akkor sem, ha nem kerülnek azonnal javításra. A bugok által való előnyszerzés büntetést vonhat maga után. A játékosokat hátrányosan érintő hibák esetén nem vállalunk garanciát a karakterek adatainak visszaállítására vagy megváltoztatására, de ez mindig egyedi elbírálás tárgyát képezi, és a tf{kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen kell jelezni.
A játék tisztasága érdekében fontos, hogy a játékosok betartsák a szabályokat, és ne próbáljanak
jogtalan előnyhöz jutni azáltal, hogy kihasználják az esetlegesen előforduló programhibákat.
A szabályok megsértése esetén a játékvezető döntése alapján előfordulhat, hogy valakit rövidebb vagy hosszabb időre eltilt a játéktól, és amennyiben ez többször előfordul, akár véglegesen is.
Elvárjuk mindenkitől a normális, civilizált emberhez méltó kommunikációt. A netikett vonatkozik a beholder oldalán levő TF-es fórumokra, karakterek közötti üzenetekre.
Tilos minden:
  • Rasszista, szexista, sértő, lejárató, illetve bármilyen lelkiismereti-, vallási-, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozással valamint korral kapcsolatos alpári vagy sértő módon kinyilvánított vélemények, avagy a való életbe átnyúló fenyegetések.
  • Minden olyan szöveg, amely tartalma a közzétételének időpontjában hatályos magyar vagy nemzetközi jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  • Minden olyan anyag nyilvánossá, hozzáférhetővé tétele vagy átjátszása, amely kiskorúak számára amúgy nem elérhető, beleértve a szexuális, tisztességtelen, illegális és obszcén tartalmat.
  • Felhasználó oly módon való zsarolása, amely szabályszegésre kényszerít.
  • Mindennemű reklám, melyet a Beholder Kft. nem hagy jóvá, lényegtelen a reklám hordozómédiuma.
  • Nem engedélyezett lánclevelek vagy hasonlók továbbítása, elindítása függetlenül azok tartalmától.
  • A nyilvános fórumon tilos a SPAM (levélszemetelés)
Fenntartjuk a jogot, hogy a játék szabályait, a játékmechanizmusokat vezérlő képleteket szükség esetén megváltoztassuk.
A játékosok a szolgáltatást a zsetonok megvásárlásakor veszik, nem a felhasználásukkor.
A játékban a zsetonok pénzre való visszaváltására nincs lehetőség, sem a játék közben sem a játék abbahagyásakor. A játékosok egymás között adhatnak át zsetonokat, erre van megfelelő felület a beholder oldalán.
A Beholder Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásáért, az internetes szolgáltatás átmeneti szüneteléséért, vagy a programhibákért, a felhasználók ezzel kapcsolatos kárigénnyel nem élhetnek.
A regisztráció megszüntetését kezdeményezheti a Szolgáltató vagy a játékos is. Ha ezt a játékos akarja tenni, akkor kérheti a karaktere archiválását és személyes adatainak törlését.
A Szolgáltató a játékos regisztrációjának törlését abban az esetben kezdeményezheti, ha a játékos megsérti a játék felhasználási feltételeit és szabályzatát. Zsetonok visszaváltására ilyenkor sincs lehetőség.
Amennyiben ennek a szabályzatnak egyes részei hatástalanok, vagy azzá válnak, nem érinti ezen szabályzat egészét. Az adminisztrátorok kötelesek a hatástalan pontokat, új szabályokra cserélni, amelyek az eredetiekben foglaltaknak jogilag megfelelnek. Ezek késedelem nélkül, azonnal hatályba lépnek és az éppen aktuális esetre is érvényesek. Ugyanez igaz a szabályzatban előforduló hiányosságokra is. Az adminisztrátorok kötelesek a hiányosságok pótlására, olyanformán, hogy az a legközelebb essen ahhoz, ahogyan az adott pont megírásra került volna, ha az eredeti szabályzat megírásakor felmerül.

Egyéb információk a www.tf.beholder.hu oldalon találhatóak a Túlélők Földje játékról.

Beholder Kft.

Létrehozás: 2005. december 5. 11:32:17Utolsó frissítés: 2018. december 13. 15:24:04 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.