Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Varkaudar "házikedvenc"
Küldd el képeslapként!
"Az erdőjáró vadász varkaudarok és varkaudar kószák által Khór bányáiból betelepített házikedvencek gyorsan az erdő rémeivé váltak. Ezek a kutya méretű, iszonyatos darazsak képesek az erdő bármely kisebb állatát egy pillanat alatt megölni, és a nagyobbakra is veszélyesek." - Encyclopedia Fantasia a khór darázsról
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-28 07:48:15 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Nem mondtam, hogy ettol a korlattol minden kari egy kaptafa lesz. Van egy karim akivel nem akarok varazsolni, ezt pszivel nemileg kompenzalni. De igy, ha nekem is mennem kell ugyanazon (szinte kotelezo) az uton, ugrott az az egyediseg amit elkepzeltem.
Ami ugy nezne ki, hogy ero+orjonges. Brutalis berzerker:-D.
 
Szerintem meg igenis kompenzálni kell azokat, akik rengeteg erőforrást öltek bele és a változtatással ezt dobhatják ki az ablakon. Volt már kompenzációra példa, most miért ne lehetne? Legyünk már egy ici-picit empatikusak!
 
Ez is egy vélemény volt...

De tudod barátom, vannak a játék korlátain-határain belül kőkemény durvítások, és nem hinném, hogy egykaptafa lesz csak attól egy karakter, amilyen korlátok eddig voltak, és attól sem lesz, ha ez az 500-as korlát megszületik.

Igenis szükséges valahol egy értelmes határt szabni, ez pedig a legértelmesebbnek tűnő 500-as álomhatár. Nem olyan könnyű ezt elérni, hogy attól kelljen félnie bárkinek is, hogy innentől legalább 50-100 karakter fog 500-as pszivel rendelkezni...

Továbbá az hogy valakinek 400, 550, 660 tök mindegy, mert itt CSAK az örjöngés korlátozásáról van/volt szó, semmi másban nem lesz korlát sem most és remélem később sem...

Ettől még minden karakter egyedi... Tudnám sorolni bőven a neveket, akik egy KT-ban vannak, mind Tharr hívő, úgyanúgy én viszem őket, és TELJESEN más egyéniség mégis mind. Hogy miért? Mert bizony az egyéniség nem csak egy karlap, hanem bizony a játékstílus, és az hogy ki mit tart fontosnak.

Bözsivel úgy nyertem Olimpiát, hogy még 200-as pszije sincs, és bár ő is szúrófegyverrel megy, mint Hayamu vagy Holló, de ettől még óriási különbség van köztük annak ellenére, hogy karakterlapon az eltérés minimálisnak tűnhet...

Danair
 
Mintha nem is egy jatekrol beszelnenk. +10, +5 sebzes igenis sokat jelenthet es a kerdes intervallumat nem kellene leszukiteni az olimpiai 8. Kategoriara. Pontosan tudom kinek a legmagasabb a pszije es a javaslatom az o vedelmevel kapcsolatban tettem, hogy ne bukja be a hulyesegetek miatt az aldozatot. Velemenyem szerint ez a korlat meg nehezebbe teszi a karakterek egyedisegenek felepiteset. Ezert megint mondom: ez a korlat nem kell. Kompromisszumkent mar tettem javaslatot ezelott. Az 500-as abszolut korlat majdhogynem a "szemetseg" kategoria.
Teszek ra, hogy kozeleben sem vagyok meg a 200-nak sem, de nem akarom elvesziteni annak lehetoseget, hogy akar az 1000-et elerjem vmikor. Egy olyan karival akinek nincs teo, sem tau. Hogy egyediseget tudjam kompenzalni a pszivel Terveztem...
 
A pszi korlatozasat es az orjonges korlatozasat szerintem szet kellene valasztani, es nem egyfajta modon orvosolni.

A pszi kovek fejlesszenek 500-ig, szerintem, mint ahogy ezt sokan mondtak, egy megfelelo hatar lenne. Aki efole akarja nyomni, tegye KNO-bol.
Az orjonges extra sebzeset/tamadasat meg ugy latom a vedelemre epito kalandozok fajlaltak, tehat pvp-ben, es nem igazan a szornyek ellene hasznalat miatt. Nem lehetne egy olyan pszi kepesseget berakni, hogy pl. kristalytest? Ami "negativ" orjongeskent mukodne?
Tehat sebzesfelfogast es/vagy vedekezest adna megfelelo osztokkal, persze sajat sebzes kiosztas csokkentesevel? Hogy megmaradjon egy ko-papir-ollo effekt?
 
(foleg, hogy minden evben olimpian/tf talin van es pont most vette meg a +60 pszit a liciten)


Az első része nagyon gyenge érv, sokan elmondhatják magukról.
A második része is bűzlik, mert a tétel így hangzott:
"+10% a legmagasabb 'egyéb' szakértelmedre".
Ez lehetett volna bármi más is. Nyílván nála ez lett, de ez még nem ad létjogosultságot semmire.

Ha "valaki" megveszi a lordok övét 800 K-ért, majd rá következő héten kiesik neki, akkor mi van? Megy sírni? Ez egy ilyen játék.
 
Pszi.

Örjöngés: úgy látszik a tömeg 500-nál akar egy abszolút határt. Logikusnak logikus, talán 3 embert érint (vagy 4-et?) Hajlok rá...

Pszi kő: Ha az 500-as korlát lesz bevezetve, akkor addig semmiképp se legyn korlátos, mert az igazságtalan lenne. Utána minden további nélkül, de ne legyen lehúzva csutkára.

Ami még extraként felmerült:
Szuperpszi "vásárlás" ősteo-őstau mintára szakértelemből.
Baromi nagy hülyeség lenne, gyak. akinek lenne rá ap-ja, annak lenne szuperpszije, akinek nincs, annak nem lenne. Ezzel csak ezt lehetne elérni, vagyis tovább nőne a szakadék.

Így is elég sablonos a játék.
Egy top karinak mindenhez értenie kell, gyak.
Fegyverszaki, teo, tau, ősteo, őstau, pszi, zárnyitás, csapdaészlelés, mászás, felderítés ... ezek mind mind nagyok vagy mert kötelező fejleszteni, vagy mert automatán amúgy is fejlődik a karakter fejlődésének mellékhatásaként. Nem kell még 1 ilyen szakértelem.
Szerintem.
 
666-os pszi korlat, ez kb. a mostani legnagyobb.

egyszeruen azert, mert az 500 es 600 kozt nincs ertelme a kerdesnek (+10 tam, +5 sebzes, 8as kategoriaban = 0 elony), akkor miert csak azzal az 1 kalandozoval toljunk ki (foleg, hogy minden evben olimpian/tf talin van es pont most vette meg a +60 pszit a liciten)...
 
hat igen a 666 lenne a legjobb!

Sang a kaosz magus!
 
500as korlát örjöngésre.
De! Az ezt követő fejlesztésekbe ez hogyen lesz bekalkulálva? H ergó kelleni fog ez az érték,h lehessen is haladni?Vagy azérttovábbra is extrém lesz ez az érték?

500as korlát a teljes pszi erősségre, minden képességre,vagy csak az örjöngésre vonatkozik?

Pszi köveket korlátozni 500 alatt annyit eredményezne csak,h még nagyobb erőfeszítés lenne magasabb pszít elérni. Felette viszint elkéne talán vmi limit, de csak rossz ötleteim vannak erre..

Martian ügy. jó döntés született.
 
Úgy látom a többség a korlátot akarja. Számít e vagy sem, ha már így alakult én a jelenlegi legmagasabb pszi szakértelem szintnél húznám meg akkor a határt.
 
szia!

az 500-ra szavazok!
 
500
 
Ne személyeskedjünk

Martian: személy szerint sajnálom, hogy így alakult

Pszi: személy szerint nekem mind1, hogyan lesz, az őrjöngésnek legyen 500 a korlátja, a pszi kő-nyelést meg vizsgáljátok felül (keményebben, mint a Martiant...)
 
Részemről is rendben az 500-as határ.

Logan
 
500, és hajrá Danair!

Kálmi
 
Szerintem is jó lesz az 500.

Misty Rose
 
Szintén 500.
 
Én is az 500-as határra szavazok. 500-ig minden a régi, fölötte vége.

Danair
 
Továbbra is tartom az 500-as határ bevezetését az örjöngésre.

Ati
 
Martian: köszi!
Ez a legkorrektebb megoldás!

Azt meg tudod mondani, hogy mit jelet a "mostani"?
Hol van most küldetésszámban a teteje?

Köszi
 
Martian: A kérdés lezárva. A mostani küldikre lehet használni IK-t, az ezután bekerülőkre nem. Martian nem lesz korlátozva.

Pszi: A kérdést még napoljuk, lehet szavazás a GN-en is róla. Felmerült, nem teljesen alaptalanul, hogy a pszi kő csak 500-600-ig fejlesszen. Erről is várok véleményt.

A személyeskedésekhez nem akarok hozzászólni, de pár gondolatot leírnék:
- Mindenki írhat javaslatot, szívesen fogadjuk, és igyekszünk némileg hallgatni a tapasztalt játékosokra. Lehet ezért a "puha" jelzővel illetni, de soha nem egyezkedem jogtalanul, mások kizárásával senkivel semmi olyanról, amit bárki másnak ne tennék meg, és nem gondolnék jónak.
- A képességfa képességeit én találtam ki, a psziseket is. Lehet érte engem szidni nyugodtan. Azt a pár ember, aki véleményezte az ötlet hegyeimet, hagyjátok ki, legyetek szívesek. Minden hiba engem terhel, vagy a korábbi programozót...
- Örülnék, ha a topic tényleg a pszi/őrjöngés kérdésről szólna a továbbiakban, mivel így elveszik a lényeg a sok személyeskedés között. És a"baltás korlátozást ne", meg a "top karik mögöttieket ne szívassuk", meg a hasonló hozzászólásoknak sincs semmi értelme. Nem visz előrébb a probléma megoldásához, még csak a véleményedet sem mondja el az adott kérdésről...

Örülök, hogy legalább a Martian-IK kérdésben sikerült olyan megoldást találni, ami a többségnek tetszik.
 
Csak a sok kesergés jutalma nehogy egy valóban baltás megoldás legyen
 
Ezzel teljesen egyet értek.
A magas pszi nem csak erős örjőngést jelent, nagyon sok hasznos támadó pszi is van (agybénítás II/III, fehérállomány) és ugye a pszi ellen a mentődobás mínusz 20 felett 1/1 alapon megy. Vagyis 310-es pszinel -300-al pörgetnek mentőt egy ilyen támadás ellen... És persze ha nincs hova tenni a pszi pontod, átváltod TVP-be, ami a pszi ág übertáp koronája.
500-as pszinél pedig a regn. is több, vagyis nem hiába ölt bele annyit aki megtette.
 
Szerintem a JV dolga nem az hogy mindenkit boldogga tegyen. Es nem feltetlenul szavaztatnam meg a dolgot.
Az emlitett karikaterektol anno tobbszor is kérdeztem hogy nem félnek a korlattol? Előbb utobb mindenki látni fogja hogy nem jo igy biztos lesz. Szerintem aki ennek ellenere magasra nyomta magára vessen.
Egy 300 normál fölötte pedig 4-del -el nem is szivnak
akkorat mint anno a teo/tau-val szivtak akinek magas volt. Raadasul ott mar most probléma a másik oldal hogy ilyen korlatos teo/tauval nem ersz semmit mert lassan nem fogja beszivni egy szorny sem a vazsikat.
Igy szerintem a levagas nem jo.
Masreszt ha az orjongest korlatozzak azzal meg mindig ott van egy csomo extra tvp és pár igen hasznos és másodsorban menthetetlen pszi vari is.
 
Így viszont azok járnak rosszul akik eddig knozták és ezután használnák a pszi követ. Pl. én.
Eddig kb 100 knom van a psziben, amit ilyen erővel ki is dobhattam volna az ablakon...
 
Még mielőtt valaki félreértené, az "én kedvemért" igazából arra vonatkozott, hogy lefogadtam volna, hogy ezt - amit végül kiemelt - ki fogja emelni Aylarth
 
Jó ötlet. A kövek miatt szállt el ez a szaki.
Eleve igy kellettvna,hogy max 200ig lehessen.
Bizony!
 
Basil gondolatai copy-pastelve (cenzurazatlanul), mert szerintem ide illenek:

Ezt a dolgot például a Blizzard nagyon profin (profit orientáltan persze) csinálja a WoW-ban. Pont leszarja a játékosok 1%-ának igényét, miszerint kurva erős/nehéz tartalmakat, lehetőleg gyakran, az ő tempójukhoz igazítva. Helyette inkább kiszolgálja a maradék 10+ millió játékost, ami egyrészt a nagy többségnek remek dolog, másrészt a nagyobb pénz is abban van nyilván. Inkább duzzogjon az elenyésző kissebbség, minthogy a többi 99%-nak akárcsak a negyede is abbahagyja a játékot. Erről az egy dologról vehetne példát a Behó, hogy az amúgy lelkes tömegnek (többségnek) fejlessze a játék MINDEN részét. Szerintem.

Az alahuzott resz csakis Ssanya kedveert...
 
Na ez nem rossz.Akinek szívügye a pszi,az kno-t nyomhat rá vagy használja ne csak a 298-299-et és fejlessze.És akkor itt a korlát.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.