Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy ryuku gólem
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezeket a döngő léptű harci gépezeteket minden bizonnyal a ryuku mágusok küldték az alanori királyság nyakára - bizonyítva ezzel, hogy a ryuku invázió már többé nem a Túlélők Földjének magánügye." - részlet a ryuku gólemekről írt fejlegyzésekből
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
//
Nemtom énszerintem kivárhatjuk.
Nekem tökmindegy,de sztem tanácsoaabb lenne ha több manám lenne,mert így csak kolonc lennék
A pihenéshez úgyse kell ávrni a való időben,csak a köv regig xD
Bár ahogy Rap-ot ismerem valami biztos megtámad majd xD//
 
// Bocsi de ezt most nem tudom kihagyni.
Ha megdobod Mullent fogadok, hogy Raptor azonnal dobni fog hogy mennyit sebeztél belé XD Mondjuk d100al ^^
Szerintem te is így reagálnál ha valakit egy shurikennel próbálna valaki felébreszteni SRben XD vagy kaviccsal ami csak kábulás sebzést okoz és még el is ájul a tag XD
Bár lehet hogy Raptor rendesebb mint amilyennek gondolom ^^//
 
Meg fog egy kisebb darabb kavicsot...
-Én felzavarom ha nincs önként jelenkező-mondja és felméri közte és a mágus közti távolságot...arra mindenki rá jöhet hogy valószinű a kaviccsal probálja majd felébrezteni a meditáló mágust. Nem tehet róla, de ő nem bír kedvesen hozzá érni másokhoz, föleg ha mágikusak. Szociális problámék, de ezt nem adja a többiek tutára.
 
A barbár morcosan dugja ki a fejét a tollrengetegből, és megszólal.
-Tőlem akár mehetünk is, de melyikőtök fogja a mágust felzavarni? Néz kérdőn a társaira.
 
-miért nem megyunk tovább? Picit pihen a mágus aztán indulunk?
minden ellenfélnél megfogunk állni?-nézi értetlenkedve a barbár-t, kitartóbbnak hitte. De most a férfi jól elásta magát a szemében.
 
-Nos úgy látszik, hogy itt fogunk éjszakázni. Azzal a tetem közelébe megy, és a sas hatalmas szárnyai alatt keres menedéket.
 
A varázslónak idő közben eszébe jut, hogy a Védelem Köpönyege a fizikai támadások ellen _véd_ . Ahhoz, hogy természetes úton visszatöltődjön a manája hat óra szükséges. A meditációt még meg tudja szakítani, hogy szóljon társainak, hogy tábort kellene verni.


//6 óránként töltödik vissza 25% a természetes úton.
Ha itt töltitek az éjszakát, akkor azt 12 órának számítom (+50% mana).
Ha nem akartok várni, akkor be is mehettek most. A ti kezetekben van a döntés. //
 
Nő nem szól semmit, csak ki tép egy tollat a madárból, majd elrakja. Aztán leül és a hátát a szikla falnak támasztaj.
 
-Ha nem bánjátok meditálok egy kicsit.Szerencsére a köpenyemnek is van manaregeneráló képessége//ha jól emlékszem xD//
-Addig ti is pihenjétek ki magatokat-ezzel letelepszik lehunyja a szemét és elréved.
 
-Nos emberek, ha valakinek kajára van szüksége itt a remek alkalom! Bár a tartósításról nem tudok gondoskodni. Nevet fel harsányan, ami az iménti események fényében igen zavarónak hathat. Majd Mullen-hez fordul. -Mondcsak mágusom, mennyi idő amíg regenerálódsz? Mivel kellő támogatás nélkül, nem vagyok hajlandó abba a sötét lukba bedugni a fejem!
 
A madár megvonaglik, majd végképp kihúny szemében az élet fénye. A barbár csak most tudja megvizsgálni, a sas tojó volt. Valószínűleg fiókáira most szörnyű éhhalál vár. A szerencsésebbeket talán elragadja valamelyik fajtársa és még ennek előtte megöli, hogy saját kicsinyeit táplálhassa. De nem volt mit tenni, ilyen erkölcsi dilemmákra nincs idő élet-halál harcban.
A varázsló manája viszont eléggé megcsappant, így nem lesz tanácsos bemenni a barlangba. Minden esetre szabad az út a barlang szájához.

//Végeredmény:
Wolio -100/96-
Mullen -40/38- mana: 100/40

Tapasztalat: légi ellenfelekkel könnyebb a földön harcolni. Ha ez nem kivitelezhető segít a Repülés varázs. //
 
A barbár egy hirtelen mozdulattal, megfordul a madár testén. És most a fej irányába támad. A többieknek még csak idejük sem volt megcsodálni a mozdulatot, amit bizonyára nem egy ilyen teremtményen gyakorolhatott a magas hegyek népének fia. Csatabárdjával a sas fejének oldalát veszi célba, nem titkolva a szemek fontosságát.
 
Látja a madár támadását, így jobban oda figyel a szárnyasra, de megprobál még egy jó írányzot csapást belevinni alulról.
 
A madár próbálja elérni a hátán lévő barbárt, ám ez nem sikerül neki. Gród és Hagron nincsenek közelharci távolságban -utóbbi szálfegyvere miatt-, úgyhogy Woliot választja végül célpontjának. A csípés a csőrrel azonban esetlenre sikerült, a lány könnyedén hárítja. Hiába, egy madárnak a helyhez kötött harc fokozottan nem az erőssége. Vándor csapása mélyre vágódik jó néhány tolltól megtisztítva ellenfele testének és szárnyának találkozását. Mullen koncentrálni kezd a hálóra, vagyis "fogja", ezzel nehezítve meg a lénynek a kiszabadulást. Wolio és Hagron egyszerre csapnak le. A nő íves alsó vágásba kezd. A kard pengéje érdekesen felcsillan: a madár egyik lába élettelenül hullik a porba. A Pengeéles bűbáj bemutatta hatását. A troll nem nagyon ismeri a madarak anatómiáját, így döfését oda helyezi, ahol a szívet sejti. A lándzsahegy éhesen az állatba mar, ám létfontosságú szervet nem ért, a sas tovább ficánkol.


// Wolio -100/96-
Mullen -40/38- mana: 100/40
Óriás sas -50/10- A pók hálója: 1 kör //
 
Hagron magasra emeli a kezében tartott lándzsát és a sas testébe döfi, most, hogy ellenfele mozgásképtelen igyekszik pontosan a szívét eltalálni.
 
Ahogy tud ő is a madára vetti magát, bár óvatpsabban hogy se ő ne sértse meg a barbárt. se a barbár őt. De közbe figyel a mdára is hogy mit csinál, meg a tájat sem hadja figyelmen kivül ne hogy jöjön egy másik.
 
Gród örült a jó időzítésének és elkiáltotta magát:
-Támadjátok amíg fogom,a fegyvereitek nem vághatják szét a hálókat!
aztán meglátta a barbárt,aki már felszólítása előtt rohamozott.
"Hát igen,Vándor nem hazudtolta meg ömagát"-mosolygott Gród
 
A barbár azonnal támadásba lendűlt, még mielött a sas feleszmélt vólna, hogy mi történt vele. Hatalmas lendülettel a lény testére vetette magát, lábait a madár nyaka köré feszítve. Csatabárdját pedig már a levegőben meglendítve a sas tollas testébe vágta. Közel a szárnyakhoz.
 
A madár vagy húsz szívdobbanással később kezdett újabb rohamba. Láthatóan most nem érkezett akkora lendülettel, számítva az erőfalra.
Sokkal rosszabbat kapott. Csupán pár méterre a kalandozóktól, a varázsló kivetette hálóját, mely biztosan tartott. Az óriás sas nagy robajjal csapódott be mellettük.

//Wolio -100/96-
Mullen -40/38- mana: 100/40
Óriás sas -50/43- A pók hálója: 2 kör //
 
-Úgy érzem képes vagyok rá-mondta Gród és egy intéssel eltüntette az energiafalat.
-Álljatok a lehető legbentebb.
Ő is így tett,majd erősen figyelt,hogy a legjobb pillanatban vethesse ki a hálóját...
 
-Én nem értek a mágiához, de szerintem vágjuk le a tollast és úgy ahogy a legjobban tudjuk. Nem rossz ötlet amit a varázsló mondot.
 
A hosszú halgatást, a barbár töri meg.
-Ha elég erős az a mágikus háló, ám legyen. De még mindíg jobb lenne, ha repülés közben tudnád ráolvasni azt. Talán lezuhanna, ha nem tudná mozgatni a szárnyait! Azzal köröz egyet a fejével, és felkészül a harcra.
 
// én várok h a töbieknek tetszik e xD//
 
//.. szóljatok, ha eldöntöttétek mit akartok csinálni.//
 
Van egy ötletem-vigyorodott el a mágus gonoszul-De ehhez pontos időzítés kell...Még jó hogy mágus vagyok és jól tudok koncentrálni...
-Szóval arra gondoltam,mi lenne ha közel engednénk magunkhoz,és a kellő pillanatban lefognám egy varázshálóval...közben a harcosok tudnák ütni.
Mit szóltok?-néz Gród a többiekre.
 
-Mi lenne, ha nem is támadnánk meg. Csak elterelnénk a figyelmét, amíg a hasadékhoz érünk? Mondjuk egy illúzióval? Néz érdeklődve Mullen felé a barbár.
 
Vándor talált megfelelő méretű sziklát a párkányon és a lábaihoz helyezte. Wolio több marokra való szikladarabot is összeszedett. Noha egyik sem valami éles, de mindenképp nagyot üt. Az Erőfal elhalványult és megszűnt, madár a várakozások ellenére nem csapott le ez idő alatt. A tapasztalatok alapján úgy fél percenként, percenként egyszer csap le, ami túl sok idő a varázslathoz képest. Minden esetre puszta kövekkel dobálózva vajmi kevés esélyük lesz a kalandozóknak. A harcosok nem készültek távolsági fegyverekkel, úgyhogy most a varázslókra hárul a feladat, hogy kieszközöljön valami megoldást.
 
-Várjunk még.Kitart az erőfalam.Majd még egyszer nekizúdul és utána szüntetem meg,úgyis lejárna...
Így még biztosabb lesz benne,hogy még ott van.És esetleg itt is hagy minket.Szerintem még várjunk.Amíg nem puffan még egyet-vigyorodik el a mágus
 
Éles szikla darabok után néz, amikel egy jó irányzot dobással a lénynek lehet ártani, de folyamatosan figyeli a barbár szavait.
-Jó ötlt bár nem hiszem hogy az erő falat meg lehetne babrálni, mondjuk ehez nem értek.
 
A barbár érzi, hogy fogytán az idő. Így társaihoz fordul.
-Valamit csinálnunk kell de sürgősen! Mielött még késő nem lessz! Úgy vettem észre, hogy ez a lény nem érzékelte az erőmezőt. Tehát ha megszüntetnéd amíg nem ez irányba halad, még mindíg azt hinné, hogy körülöttünk van. Így, míg ő óvatosabban közelítene, nekünk lehetősségünk lenne a támadásra. Mullen, nem tudnál rést nyitni az erőteren? Legalább akkorát amin a szárnyasunk egy része átfér. Ám az még jobb lenne, ha a lény szárnyaival tudnál kezdeni valamit. Végül is az tartja a levegőbe! Hagron, készíthetnél hurkot a kötelekből. Talán ketten egy kis időre képesek lennénk visszatartani, amíg Wolio távolról sérülést tudna neki okozni! Megint csak a szárnyaira célzok! Azzal válasz sem várva maga is mozgásba lendül, és két emberfej nagyságú szikladarabot a lába elé helyez.
 
  ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.