Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lord Daramoula
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az öröklét, mint a villámcsapás, olyan hirtelen jött számára, miután Leah éjjeli teremtményei megfertőzték vérét a legádázabb betegséggel, ami valaha a világon létezett. Aztán egyik nappal cserbenhagyta a szerencséje, és egyik volt áldozatának bosszúszomjas rokonai kinyitották a hálószobáját jelentő koporsót. Aztán újra visszatért az élők közé..." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
// Szerintem valszeg azért hallnátok meg. Mert mondjuk ha mind ráléptek úgy 25rúnára/fő amik egyenlően vannak elosztva az 5szörös hőguta meg minden szenyaság amit raptor kitalál XD Eléggé túlélhetetlen márcsak fulladás okán is a végén. 20rés a falon. Persze csak elméletileg//
 
/miért murdálnánk meg? mondjuk tény hogy a varázsló nem mindig túl varázslósan játszik, a troll meg túl okos, de hát senki sem ugyan az...szóval lehetnek ilyen esetek...ritka esetek...és ez is a jó benne/

Nő Vándorovics tanácsára levegöről levegöre úgrálva elindul előre, közben halkan szidkozodik hogy mi a fenéért nem tudtak találni egy értelmesebb megoldást, de most már mind1, szidja az ősöket hogy minek teremtete meg a férfi néven ismert egyedeket, mert eddig egy normálissal se találkozot életében, mondjuk apját nem ismerte mert ideje korán meghalt, de épen nem apján gondolkozik, hanem az összes férfin. De hangosan nem mond semmit.
 
// Ha az eredeti tervedhez mérten írja a reagot, vagyis hogy mindannyian átrohantok, te, Tibi és Wolio valsz. megmurdál, Vándor pedig csak azért éli túl, mert van DEM-e. Ne haragudj, de ha varázsló vagy, ne ork karaktert játsz ki. //
 
//Najó,de ha nemcsinálunk semmit,nemhalad a odlog ugyebár xD
Így kicsit izgalmasabb //

Gród megértette a barbár gondolatmenetét,és gondosan ügyelve arra,hogy csak a lvegő rúnájára lépjen,Vándor után igyekszik.Amint odaér,elkezdi tanulmányozni az írást...
 
A barbár pillanatok alatt felméri a helyzetet, és csak egy megoldást talál. Ez pedig a folyosó végén lévő felirat. Nem haboz hát tovább, és elkiáltja magát.
-A levegő szimbólumokon gyertek, a végén találkozunk! Azzal tovább szögdécsel.
 
//úgy veszem hogy Vándor rohamozott elsőnek, ti pedig vártátok az eredményt.//

Gród csodálatos ötlete alapján a barbár elkezdett nagy lépésekkel végigrohamozni a termen. Először egy tűz, aztán egy föld, aztán levegő, víz, levegő, víz, föld, víz, levegő. Aztán rájött, hogyha a levegőre lép, akkor az a rúna nem sül ki és nem is okoz semmilyen hatást. A levegő rúnája hát a megoldás! Biztos nem véletlenül választották ezt az elemet az ogre mágusok. Vándor most nagyjából félúton áll egy ilyen kövön, társai még azonban nem tudnak felfedezéséről. A víz rúnája érdekes hatást váltott ki: egy azúrkék erőfal jelent meg a terem bejáratánál, ahol beugrott Vándor, így a csapat csapdába esett odabent. Ezzel egyidőben a jobb oldali falon, mely felől a morajlás hallatszik, három repedés jelent meg -a barbár három víz rúnára lépett- azon az oldalon, ahol a kalandorok bejöttek. A gyorsan táguló hasadékokon át víz kezdett spriccelni. Nyílván a terem mellett futó barlangi patakba nyitott hasadékot a csapda. Mágiával leállítani, vagy betömni mind a hármat esélytelen. Ha ilyen ütemben tágul tovább a három hasadék, már csak perceitek lehetnek a barlang teljes elárasztásáig.
Ha Vándor megosztja tapasztalatát társaival, akkor azok a legjobb, amit tehetnek, hogy átkelnek a rúnasor túloldalára a levegő rúnákon ugrálva és megpróbálnak ott kiutat keresni. Egyenlőre innen csak annyit látnak, hogy a túloldalon nincs kijárat, csak a falra vésve valami kriksz-kraksz. Talán rejtekajtó lehet ott?
A történet tanulsága az, hogy hőgutát kapott varázsló kezébe ne tedd az életed, mert beküld téged a csapdákkal teli folyosóra, hogy „összeszedd” azokat.

//Mullen -ép- mana: 100/70 - Hőguta
Vándor -120/97 – Hőguta

A mögöttetek lévő Erőfalat nem áll hatalmatokban megszűntetni.
Egy-egy rést 15 manáért lehet időlegesen lezárni (d6+2 kört nyertek egy ilyen varázzsal). Hogy a lezárás miként történik (omlasztás, jégfal, etc) a játékos leírására bízom.
Erőfallal (30 mana) egy rés véglegesen lezárható (d4+8 kört nyertek). De felhívnám a figyelmet, hogy nektek még harcolnotok is kell, tehát ne pocsékoljatok, inkább oldjátok meg a kimenekülést időben..

Ezen kívül tartozom még a Hőguta leírásával: 15% eséllyel nem vagy képes belekezdeni eltervezett cselekedetedbe (varázslásba sem, aminek az előnye, hogy a mana nem veszik el). Emellett míg ki nem gyógyulsz belőle nem „működik” a természetes regenerációd.//
 
Gród is a barbár után fut,és a lábát a lehető leggyorsabban rakodja egyik lapról a másikra,hogy egyiken se töltsön túl sok időt...
 
-Akkor nyomás! Lép hátrébb a barbár, és vesz lendületet a rohamhoz.
 
-Úgy is megtapasztaljuk ha végigrohanunk rajta,nem?-kérdezi a mágus-és akkor legalább gyorsan túlleszünk rajta.
 
-A föld elemből, fizikai támadás szabadult fel. A tűz elemből valamilyen varázslat. Eddig! A másik két elem hatásait még nem tudjuk. Tehát, meg kell tudnunk ,hogy azokból mik törnek elő. És amelyik kevesebbet sebez, azon haladunk tovább! Összegzi a tapasztalatokat a barbár. Majd kérdőn néz a Mágusra és a lányra.
 
-Nem,humanoidot nem tudok.Nos akkor...szaladjunk át,más ötletem nincs.Talán ha rövid ideig állunk rajta,nem aktiválódik.-A bogarakat a mágus a terem végébe vezette,miután befejezte a beszédét.
 
-Nehezebb élőlény kell, tudsz olyat varázsolni? tényleg a holt tetem még kint van? bár lehet ha halot az nem jó.
 
Az előhívott bogarak végigmennek a köveken, de egyik sem sül ki. Nyílván a rúnák készítői odafigyeltek arra, hogy a barlang ezerféle csúszómászója ne aktiválhassa a rúnákat. Az állatoktól pedig nem kellett tartani, hiszen a trollugrás-magasságon egy természetes állat sem képes feljutni.
A rovarok még mintegy tíz percig állnak a varázsló befolyása alatt. Ezek a barlangi élővilág részei, így főleg pókok, százlábúak és egyéb kisebb teremtmények alkotják, de egyikük sem képes repülni.


//Mullen -ép- mana: 100/70 - Hőguta
Vándor -120/108 //
 
-Az összeset nem fogja,mivel akkor sül ki,ha valami élő rááll...és ha kisült,a jel eltűnik,ami szerintem azt jelenti,hogy elhasználta a mágiáját...de most majd kiderül.
 
És arra nem gondoltál, hogy jó esélyel az összes bogaradat megöli az első rúna? - morogja a troll, de már úgysincs mit tenni, inkább ő maga is figyeli az eredményt.
 
Lány ahogy tud elhátrál a dologtól, hogy valami erő kicspongás ne hogy eléreje.
 
-Így van,ne tétlenkedjünk!Közben ezsembe jutott,hogy ismerek egy bogárteremtő varázsigét is.
A bogarak a földön másznak és elárasztják a rúnákat élő testekkel....szerintem ez majd kisüti a rúnákat.
Gród ezzel varázslatba is kezd.Elővesz egy szárított bogarat,kettéharapja,majd mormog...
Nemsokára zizegést hallani és bogarak tűnnek fel észveszelytő sebességgel száguldva.A rúnákon haladnak előre...
 
-Veszélyes vagy sem, én amondó vagyok, hogy varázsolj! Nem szeretek ilyen sokáig egy helyen tétlenkedni, valaminek végre történnie kell! Morog a barbár.
 
- Nem vagyok biztos benne, hogy ez jó ötlet - szólal meg a troll. - Attól tartok, hogy, ha valami túljutott az első nyíláson, az már igencsak veszélyes lehet.
 
Vándorhoz lép és megnézi sebét közben a mágushoz szól- Nem rossz ötlet szerintem de érdemesebb hátrább állnunk akkor szerintem, bár az is lehet hogy csak egy két fajta elemen küldjük át őket, mert veszélyes lehet ha az összeset aktíváljuk.
 
-Nem,nincs egy szütyő bogaram...sem lepkém...sem egyebem //xDD//...Ellenben...talál idézhetek egy kisebb sáskarajt...mit gondoltok?-néz társaira a mágus.
 
-Aúúú! Kiállt fel Vándor. Majd a lányra néz. -Jólvan-jólvan! Igazad volt. Mágusom, nincs véletlenül egy szütyő bogarad? Kiereszthetnénk őket, hátha történik végre valami!
 
A troll megvizsgálja a rúnákat. Semmi különöset nem vett észre rajtuk azon kívül, hogy aki csinálta nem ért a kőfaragáshoz különösebben.
Gród és Vándor viszonylag egyszerre lépnek a kőlapra. Ráhelyezik súlyukat, közben persze figyelve nem e nyomódik be a lap és indít be valami mechanikát. Nem történik ilyesmi. Egyszerre sötéten elfüstöl a barbár lába alatti rúna, a helyéből pedig egy cseppkő hasad ki ilyesztő sebességgel. Mágia! A barbár idejében félreugrik, vissza a lépcsők tetejére, ám a hirtelen előtörő kőforma még így is megsebezte mellkasát. A varázsló lába alatt lévő rúna vörös villanással eltűnik, Gród émelygést érez és gyorsan visszalép. Ám az érzés megmarad.
Bármennyire is furcsa, úgy tűnik Wolionak volt igaza. Az élő szervezetekre merőben másképp reagáltak a rúnák.
Minden esetre a két kitaposott kőről eltűntek a jelek, így azok már veszélytelenek. Ám még megannyi lap választja el őket a terem másik végétől.

//Mullen -ép- mana: 100/80 - Hőguta
Vándor -120/108 //
 
-Minden lehetséges, de nincs türelmem tovább itt ácsorogni amíg ránk nem találnak! Akkor inkább csapjunk a közepébe! De valamit végre csinálnunk kell!
 
-És az ötödik elem mi vagyunk?-mondja szorakozotan- Most ez mire jó? Honnan tudod hogy te vagy az az elem?-Túl magas neki ez a logika és ez a mágia szint, értetlenül néz a többiekre, most teljesen úgy tünik neki hogy rajta kivül mindenki ért a mágiához, pedig már ő is érint kezet sokszor vele, de ez most hirtelen rázudult, mert egy bizonyos fogtól már allegiás rá.-És honnan tudjátok hogy így veszélytelen? lehet hogy pont így inditjuk be. erre nem gondoltok?
 
-Enyém a tűz-szól Gród és rálép a megfelelő rúnára.
 
-Négyen vagyunk, négy elemre. Mindenki választ magának egyet, és csak azon közlekedik. Ha szerencsénk van, az utak nem keresztezik egymást! Én a földet választom. Szólal meg a barbár, és az első kőlaphoz lép.
 
-Mi lenne ha simán belépnénk? vagy avalami élő szervezet bedobásával probálkoznánk? hisz simán egy kő ami életelen nem hiszem hogy ilyen mágiát fel izgatna...bár nem tom....ti vagytok az okosak.
 
Hagron - elvégre ő maga is sámánféle volna - maga is odamegy a rúnákhoz, majd lehajolva megvizsgálja őket alaposabban, hátha az ő szeme észre vesz valami jelent, ami elkerülte a többiek figyelmét.
 
A kő végigpattog a terem közepéig és semmilyen rettenetes gyilkoló szerkezet nem aktiválódik, hogy porrá zúzza azt. A dobás szerencsés volt, minden elem rúnájához hozzácsapódott legalább egyszer a kő. Ám ezzel nem jutott előrébb a csapat.

//Mullen -ép- mana: 100/80 //
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.