Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
//Elteszem én.Sztem teljesne mindegy,ki teszi el,megpróbáljuk még harc előtt ráolvasni majd a barbárra,perzse ha akarja,akkor//

-Üzenetet...nos semmi fontos nincs,mi is reméljük hogy épségben visszatérnek...és ha valamire szükségük van,jelezzék nyugodtan,megpróbáljuk biztosítani számukra-felel Gród,majd elvonul a sátrába és leheveredik az ágyra,majd pár pillanat múlva már alszik is.
 
Hagron ledől az ágyára. Ugyan fáradt, de még elalvás előtt van némi elintézni valója. A ruhájából egy követ vesz elő, különleges formájú, majdnem gömb alakú kavicsféleség. Néhány szót mormol, egy kék villanás látszik. Ugyan ránézésre semmi sem változott, a kő most már különleges erővel bír. //Valami vízalatti lélegzés varázslatra gondoltam, a részleteket esetleg msn-en?// A troll egy pár pillanatig a kezében tartja a köv et, azután visszateszi az eddigi helyére.
 
Vándor hirtelen a vezetőjükhöz fordul.
-Mond csak, nem kaphatnánk valami féle ennivalót? Napok óta nem ettem meleg ételt. És jól esne, egy kis itóka is! Ha érted mire gondolok? Vonja fel a szemöldökét a barbár.
 
-Rendben, most pihenjetek le, egyetek valamit. A sátraitokhoz vezet egy bajtársunk titeket. Jut is eszembe. A barátaitok tegnap indultak útra, ide -mutat egy elszürkült jelre- Érdeklődtek felőletek és remélték jól vagytok. Akartok hagyni nekik valami üzenetet?

Az esetleges üzenetek feljegyzése után a szállásotokra vezetnek titeket. Ugyanolyan jellegtelen legénységi szállások, melyben már volt szerencséje a másik csapatnak aludni. Egy kalandozó csapat jön be a sátorba mellettetek. Egy fiatal törpe, egy fegyveres ember illetve egy másik ember, kinek köpenyén Raia szimbóluma van. Valószínűleg most mehetnek ők is küldetést kérni. Egyikőjüket sem ismeritek, és ők sem vesztegetnek rátok egy pillantásnál többet. Esetleg akartok még valamit csinálni elalvás előtt?



//A Villámaura egy tekercs. Ezt pedig csak az tudja felolvasni, aki tud varázsolni. Így hiába volna a barbárnál. Tibi, Mullen, melyikőtöknek kell?//
 
//nem hinném, hogy Vándor támogatná, hogy egy sercegő aura lenne körülötte. képzeld magad a helyzetébe.//
 
//A villámaura is jó lenne Vándornak, merthogy ő van a legtöbbet közelharcban//

- A tengerszem jónak tűnik - ért egyet a troll. - Bár talán ez sem lesz olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. De egyelőre pihenjünk le. Majd holnap frissen indulhatunk.
 
//Bemondom a Bikaerőt! Az rám kifjezetten pozitívan hatna!//

-Egyetértek, irány a víz és a tündék! Foglal állást tömören a barbár.
 
//Én rárabolnék a láncvillámra,hiszen csapatunkban azt hiszem én tudnám egyedül használni,mint mágus.//

-Értem,tehát csak a tengerszem lett új helyszín.-válaszol Gród majd a társaihoz fordul-Nos,én a magam részéről rühellem a szellemeket,azok ellen pap kéne.Az,pedig,hogy a medúzától egy csapat sme tért vissza,nem túl bíztató.
Szóval lehet,hogy én öregszem,de most egy kis békességre vágyom....persze,valószínű,hogy a tündéreknél is harcba keveredünk.Ti hogy vagytok vele?
 
-A három pötty? Ugyanazt mint a múltkor. Ezeket a helyeket jelölték meg informátoraink, mint lehetséges rejtekhelyét varázstárgyaknak.
Válaszol Gilithas Gródnak, majd odamegy és egyesével megérinti azokat a négyzeteket. Mindegyikhez külön kommentárt fűz.
-Ez az első. Törpék régi tárnái magasan a hegyekben, három napi gyalogtúra. Már jó egy évszázada elhagyták, amikor az ónteléreket mind kiolvasztották. Hiteles források szerint most szellemek és rémek lakják. Úgy hisszük, hogy valami oda kellett, hogy vonzza ezeket. És mi más, mint valamilyen mágia. A második... nyolc napi járóföldre a hegygerinc mentén. Egy elfeledett isten ősi, szentségtelen kápolnája. Emberemlékezet óta elhagyatott volt, mígnem törpe bányászok fel nem akarták deríteni. A második vagy harmadik csapatból valakinek sikerült visszatérnie. Egy medúza fészkelte be magát oda, úgy hírlik. Eddig egy kalandozó csapatunk sem merte megkockáztatni, hogy felprédálja. A harmadik küldetés könnyű, egy tengerszemhez vezet titeket magasan a hegyekben, hat napra innen. Úgy hírlik itt tündérlények élnek vízi kolóniában. Nem ellenségesek, de az idegenekkel mindenképp bizalmatlanok. Őket kell felkutatni és valamilyen úton varázstárgyakat szerezni tőlük. Nos, válasszatok.


//Elfogadtam Vándor javaslatát egy kivétellel. Mivel Hagron és Gród is meg akart tartani egy-egy manaitalt, csak egyet hagytok itt a másik csapatnak.
Döntsétek el kinél legyen a Villámaura és Láncvillám tekercs, valamint a Bikaerő tekercs. Ez bemondásos alapon megy, aki kapja marja. Végül is úgyis saját érdeketekben használjátok föl.//
 
//Még mindíg fentartom a véleményem, az osztoszkodást illetően! De ha a két mágiatudó finomítani akar, elfogadom a döntésüket!//
 
//Én egy manaitalt el szeretnék kérni,mert lényegében én képviselem a mágikus erőt a csapatunkban,és sajna leég hamar elfogy.Bele kell venni,hogy za 50%a szinte nem is csatában megy el...bár ebbe néha én is közbejátszom xD
Szóval nekem egy manaital jólesne

Láda?Nos igen,mivel nincs papunk,az antivenom lenne a legjobb választás.//
 
// Szerintem, a pontos ütés inkább nektek kéne. Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy nálatok van 2harcos, és a troll is elég csúnya dolgokat tud művelni csatában. Nálunk egy fejvadász árnyjáró, egy árnyéktáncos íjász, meg két mágiával rendelkező csávó. Szóval lényeg, hogy ami a test-test harcot illeti ti sokkal jobba ottvagytok a szeren, és a mágusotoknak még van manaitala ;) //
 
//Támogatom, hogy vigyük a negyedik ládát.
Az italokból 1 vagy 2 manaitalt meg a bika erejét mindenképp vigyük magunkkal, a tekercsekből meg a fenevad és a láncvillám közül az egyiket legalább tartsuk meg. A pontos csapást viszont hagyjuk itt a másik csapatnak, a fejvadásznak jól jöhet. Szerintem.//
 
//Én is a 4. ládára szavazok! És megtartanám a Vilámaurát; Bikaerőt; Láncvillámot; 1 mannaitalt.
Odadnám a Fenevadat (fegyver nélkül nem igazán tetszik); Pontos csapást; 1 gyógyitalt; 1 mannaitalt. Az 1 maradék mannaitalt meg a táborban hagynám későbre. Et a véleményem!//
 
Lány vágig néma maradt, és csak csendben figyeli az eseményeket és megy a többiek után. És nem találja tul soknak azt amit cserébe kapnak.

//én az anti mérges ládát választanám...és szerintem pár ítalt(pl 1 manaitalt)hadjunk itt a többieknek//
 
A troll egy ideig elgondolkodva figyeli az italokat, végül két manaitalt választ ki a bot mellé és átnyújtja Gilithasnak.

//Lehet szidni, de még így is marad 3 manaital és a többit nem áldoznám fel//
 
A barbár szúrós tekintettel mered a Gilithasra, de egyáltalán nem lát rajta semmiféle érzelmi változást. Furcs, azt remélte kitörő örömmel fogadja majd a mágus mondatait. Aztán támad egy ötlete, és megszólal.
-Mondja csak, mit kapnánk cserébe az egyes holmikért? Ugyanis nekünk sem mindegy, hogy mit kapnánk cserébe az egyes darabokért. Sokban segítene a döntésben!
 
-Igen,sikerült varázstárgyakat szereznünk.Bár egy ogre elmenekült,küldetésünk szempontjából ez nem lényeges.
Ezeket szereztük-mutat rá a tárgyhalomra.-Azt még nem beszéltük meg,hogy mit is tartunk meg magunknak.
Gród érdeklődve néz a térképre,majd megszólal:
-Mit jelent az a három pötty?Ja igen,kint láttuk a harc nyomait.Durva támadás volt?
 
A visszaút valahogy sokkal kevésbé tűnik fárasztónak. A győzelem íze mámorít, és hogy saját jövőtöknek adtok újabb esélyt a megszerzett tárgyakkal. Egy részét megtartjátok, ahogy Gilithas megengedte, de csak azért hogy aztán újabbakat szerezhessetek.
Beértetek a táborba. Friss fegyvertépte sebek tarkítják a földet és fémes szag terjed a levegőben. Egy félig kész árokrendszert láttok, ám most nem dolgoznak rajta. Úgy tűnik újabb támadás érte a tábort. Bent emberek mozgolódnak, érkeztekre őrök bújnak elő fedezékükből. Felismertek titeket, és rögvest a kapitány sátra felé vezetnek. Útközben látjátok, hogy már fém fallal van körbeépítve az a hely, ahol múltkor azt mondták, hogy az időgép van. A munka törp ötvösök és kovácsok keze munkáját dicséri. Már csak a komplexum tetejét fedi sátor.
-Jó reggelt kalandorok! Sikerrel járt küldetésetek?
Fogad titeket Gilithas félmosollyal. A térbeli képkivetítés már az asztalon zümmög. Ez alkalommal három sárga pötty vár titeket.
 
-Támogatom az ötletet,ugyanis az az ogre elmenekült.
Akármennyire is kicsi az esélye,hívhat segítséget,és akkor nagy bajban leszünk!Szóval induljunk,amint lehet!-mondja Gród.
 
// Ti találtátok a tárgyakat, a döntés a tiétek. //
 
//Mivel tőlünk mindenki véleményt nyílvánított, már csak a többiek válaszát várjuk! S utána az "Sors" majd elvégzi amit el kell végeznie. Addig is, szerintem induljunk vissza a táborba.//

A barbár befejezve a kenekedést, elrakja az álltala talált holmikat, majd felszólítva társait a kijárat felé veszi az irányt.
-Akkor amondó lennék, hogy induljunk vissza! Talán mire visszeérünk, a többiek is visszatérnek! És már nagyon furja az oldalamat, hogy mit kapunk azért amit leadunk!
 
//
Elnéztem én valamit.
Fogalmam sincs.
De ha a bot mellett elveszik minden,akkor inkább le kéne adni,mert a többi cucc nagyobb segítség,mint egy jobb bot Orionnak szerintem.Ha így állunk.//
 
//Mullen, ugyanabban a reagban mondasz ellent magadnak.
Ha a bot Orionhoz kerül, akkor elvesznek a tekercsek ill. kettő kivételével az összes ital.
Az, hogy a szükséges mellett hagytok ott megőrzésre, nem érinti a leadandók listáját.
Kérlek olvass vissza a két variációra és szavazz újra, ez úttal egyértelműen. Köszi: rap //
 
//én ezt az érvelést támogatom, adjuk le a botocskát és két piát, többiből meg tápoljunk...mert azok is jók szépek és erősek...szerintem ne várjuk meg a másik csapatot mert az hosszu idő...és én szeretek kockáztatni...//
 
//Akkor vállalom a negatív szerepet! Ha Orion megkapja a botot, akkor csak két italt lehet mellé választani. És két mannaitalra már lenne jelentkező. Így csak egy ital kerülne a mi csapatunkhoz. És mivel az a csapat még nem végzett, ill. mi sem fogunk a táborban ülni amíg visszajönnek, a mi csapatunkat csak egy valami segítené amit használhatna a következő küldetésben! Persze ha a későbiekben a tagok felcserélődnek, vagy mindanyian közösen indulunk valahová, akkor lenne hasznára mindanyiunknak. Ha a botot, és két italt leadunk, akkor még a fenmaradó kincsekből még osztozhatunk, amit mind két csapat tudna használni. És remélhetőleg, a következő kalandokban ennél hatásosabb cuccok is kiesnek majd. Sőt, a másik csapat még nem is végzett, így nem tudhatjuk, hogy ők mit fognak találni! Namost, vagy megvárjuk míg végeztek. És a két kaland tárgyaiból választunk, vagy kockáztatunk! Mindenesetre én kalandozni jobban szeretek, mint cseverészni! S csak a véleményemet hangoztattam. Ezért amellett zsavazok, hogy a bot kerüljön Orionhoz. És a mágusok válasszanak két italt mellé! Ja! Nagyon rafinált vagy Lordom! //
M.t !
Vándor.
 
//Rendben,én egy manaitalra tartanék igényt, a többi nem érdekel.
Attól függ,mennyit kell a kapitánynak adni,a tekercsek is hasznosak,lévén ingyen vannak.
Maximálisan támogatom h a bot kerüljön Orion birtokába//
 
// Azért, nekem pl marhára jól jönne néhány manaital.
És Raptor rávilágított, hogy igencsak komoly időre fellehetne fegyverezni vele a varázslókat.
Önnön hülyeségem miatt, vala, nekem elfogytak... Vagyis kéne megint, amikkel már takarékoskodnék ^^ de ha nincs, nincs mivel.
Amúgy kiváncsi vagyok hogy töltik fel a 0manájukat, a jövőböl jöttek a manaitallal ;) //
 
//Én támogatom, hogy adjuk oda a botot Orionnak, ha tudja használni, még akármikor hasznos lehet, elvileg ha jól vettem ki Raptor írásából, akkor mindegy, hogy mit választunk, mindkét esetben ugyanannyi segítséget kapunk a kapitánytól cserébe, az a kérdés, hogy nekünk mi ér többet, a bot és a két ital vagy az összes többi. Igazából szerintem az ingyen varázslatok és az italok hasznosak, de ha nagyon szorult helyzetbe kerülünk (illetve kerülnek Codyék), akkor a bot nagyobb segítség.//
 
//én nem vagyok varázsló igy nem értek hozzá
így döntsetek ti, de szerintem mivel a mukis nem tudja ezeknek a tárgyaknak értékét, szóval ha többet adunk lehet hogy ő is többet ad hiába ér esetleg többet amit megtartunk, de nem tom...döntsetek ti...ti tudtok varázsolni//
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.