Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Christina Hunter
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Christina vérfarkas, de meglepő módon nem is olyan vérszomjas, és egyáltalán nem ellenszenves, hanem egy néha kissé könnyelmű, de ugyanakkor kedves lány. Ettől persze még lőnek rá, beleölik a fő keresztapa medencéjébe, szakadékba zuhan, de őt mindez nem akadályozza meg benne, hogy időben odaérjen a megbeszélt, és számára igen fontos randijára.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!
Új Alfa paklik a lapkeresőben
Alfa videók és hétvégi verseny
Ajándéksorsolás március + februári eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló (1)
Versenybeszámolók (19283)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8115)
Áprilisi beholderes verseny (10)
HKK Alfa paklik: Boszorkányok, Druidák, Mágusok (15)
Ősi Káosz ritkák (12)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A 99-es busz ráadásul arra is jó, hogy értékeld, hogy nem laksz Budapesten.
 
Keleti ---> Blaha Lujza tér (5-10p séta) ---> 99-es busz ---> Kós Károly tér, onnan 5p séta.
 
Hogy lehet megközelíteni a Wekerlét a Keletitől?
 
Bocs, én rontottam el, a csak ebben a kiadásban jelent meg-be írtam az AO-t
 
Kiadás ---> Alanori Olimpia, ott van a 140 lap, működik a lapkeresőből is
 
Rájöttem, a lapkereső csak úgy hoz teljes listát, ha a megjelent kiegek menüpontból mész bele, ha a lapkeresőbe választod ki az AO-t, akkor hiányos a lista.
 
Nekem csak akkor dob ki 139 lapot, ha kifejezetten a "csak ebben a kiadásban jelent meg" résznél állítom be.
 
Leírtam, hogy csináltam.
 
http://beholder.hu/?m=hkk&in=hkk_lapkereso.php&KERESES=1&adv=1&kiadas1=0&kiadas2=0&kiadascsak=187&evto l=0&evig=0&szin1=0&szin2=0&szin3=0&szin4=0&tipus1=0&tipus2=0&altipus1=0&altipus2=0&egyebtipus=0&gyako risag=0&nevstr=&szovegstr=&szinesitostr=&idktg11=&idktg12=&idktg13=1&idktg21=&idktg22=&idktg23=1&tama das1=&tamadas2=&tamadas3=0&vedekezes1=&vedekezes2=&vedekezes3=0&grafikus=0&tervezo=0
 
Ezt hogy csináltad? Ha én keresek rá, csak 139 lapot hoz és nincs benne az ital.
 
?

Megjelent kiegészítők ---> Alanori Olimpia / Lapok
 
Sziasztok, figyeljetek rá, hogy a lapkereső nem tudja, hogy az AO-ban is megjelenz a hatalom kék itala. Nekem majdnem kimaradt, mert lapkeresőből dolgoztam és az italkeverés mellett tartom az italiokat.
 
A versenyen nem kötelező indulni. A sorozat bemutatásra viszont kérlek, regisztrálj be előre, ez jelentősen megkönnyíti számunkra az adminisztrációt. De pl. ha csak péntek este szerzed meg az utolsó darabot a sorozathoz, és emiatt nem regisztrálsz be előre, akkor még ott a helyszínen pótolhatod, csak akkor gyere oda 9 és 9:45 között.
 
Kötelező előzetesen regisztrálni? Kötelező indulni a versenyen?
 
Én nem lennék boldogtalan az 1 darabbal most és 2 később változattal, tehát nem tartozom a mindenki halmazába.

a "Kvázi" kisorsolástól azért ez nagyon messze volt.


Ez viszont számotokra igen jó hír, hogy ennyi aktív játékosotok van, hogy fél nap alatt csak nagyon sokadik tudtam lennie.
 
Köszi Bubu!

Annyit még arról a verzióról, hogy mindenki csak 1 db NTI-t kap: akkor kivétel nélkül mindenki boldogtalan lenne, így most kvázi kisorsoltuk, a csapat melyik fele kapja meg most, és melyik fele később. A hír kirakásának időpontjáról rajtam és Zolin kívül nem tudott senki, úgyhogy itt max. az volt kis előnyben, aki gyakrabban látogatja az oldalunkat.
 
Én is kicsit csodálkozom azon a flame-n, ami itt történt.

Ha végiggondolom, számos esetben látom akár koncertek vagy egyéb eseményeknél is, hogy az első száz 3.000-ért vesz jegyet, onnantól 5.000. Aki kimarad, lemarad, van ilyen. Nyilván el lehet arról vitázni, hogy nem lett-e volna 1 embernek, egyet adni, de ahogy Miklós írta, ebben is jócskán benne van a visszaélés lehetősége.

Alapvetően ez egy ajándék, szinte teljesen ingyen, hiszen nem gondolom, hogy bárki lenne, akinek mondjuk csak az AO-s lapok 20%-a volt meg, az hirtelen beszerezte csak ezért a maradék 80%-ot.

De ha mégis: akinek a használat miatt kellene, az ennyiből már gyakorlatilag megvehette volna az NTI-ket (vagy élhet a Miklós által kínált nem foilos lehetőséggel), akinek meg csak a gyűjtési érték miatt, az igazán ki tudja várni ezt a néhány hónapot. Tehát szerintem a legtöbb játékos ár csak minimális befektetést fordított, arra, hogy ezt a challenge-t teljeítse, amiért cserébe fog kapni - vagy most vagy később - 20-30.000 forint értékű lapot. Miről beszélünk?

Szerintem meg kell köszönni, hogy van ilyen lehetőség, kára senkinek nem származik belőle, amúgy meg mind hangulatában, mind értékében nagy lehetőség.
 
Értem a problémát, és sajnálom, hogy így alakult, a jövőben próbáljuk ezt még okosabban csinálni. Ha viszont tényleg nincs NTi-d, akkor lehet, hogy érdemes élni az ajánlattal, és elkérni a helyszínen a normál verziót, értékben valószínűleg nem lesz jelentős különbség, van aki még a nem foilost jobban is szereti, mert jobban olvasható.
 
Szerintem ez nem (vagy nem csak) piacfelmérésként jó, hanem vásárlás-ösztönzésként! Jó díjválasztás, egy rettentően keresett, magas áron kelendő lap, amiből nem volt foil (és a simát se egyszerű beszerezni). És mindezért egy, már nem a legújabb kiegből kell összeszedni a lapokat. Alapból, ha valakinek sok volt
az AO-s lapokból, az is rázúdúl és beszerez olyanokat amiket nem biztos. Illetve egy, lehet, hogy lassuló eladást is beindíthat újra. Arra mondjuk mindenképpen jó felmérés, hogy milyen jutalmakkal lehet még több lap vásárlását felturbózni.
 
Azt meg hozzatennem, amit Miklos irt, de talan elkerulte a figyelmet: ha valakinek tenyleg a lap fontos (es nem a foil-sag) az kaphat helyette (korlatozott keszletbol) sima lapot azonnal.
 
Ez erdekelne: milyen modon hasznosithato ez piacfelmereskent? Ugy ertem, milyen konkret info ill. kovetkeztetes vonhato le belole? (ami a sima eladasi adatokbol nem derul ki)

Nem kotozkodom, komolyan erdekel.
 
Jól látod ezt: ez egy piacfelmérés ügyes körítéssel, ami teljesen érthető a cég részéről. Teljesen jó az irányvonala is, ebben is egyet értünk. Részemről csak a megvalósítás szenved csorbát, mert én nem hagynék támadható felületet. Ha lenne ráhatásom, biztos tudnék olyan megoldást javasolni Miklósnak, ami kikerüli a felmerülő problémát. S nem kellene senkinek "haragudni" senkire, az egész lezajlana negatív reakciók nélkül. Én úgy érzem, hogy a cég jó hírneve is fontos, legalábbis nekem az lenne.
 
Megpróbálok optimista lenni:
-Új játékosok
-Újrakezdők
-Emberek akik eddig nem versenyeztek, de most nagyon szeretnének.

De amúgy nyilván csak a szokásos:
A beho kitalál valamit, ami pozitív, de nem a legoptimálisabban áll hozzá megvalósítani. Az emberek csak az utóbbira fókuszálnak és elkezdődik a sírás.
Pedig ebbe a dologba a legnagyobb rosszindulattal is csak egy ügyesen szervezett fogyasztóbázis felmérést lehet belelátni.

Mindenesetre remélem ez nem veszi el a beho kedvét a későbbi hasonló akcióktól. Köszönjük, ez a helyes irány.

Üdv: Kyb
 
De könyörgöm, egy több mint kétéves lapról van szó, amit eddig bárki - és ha ez ennyire fontos szempont: egyenlő feltételek mellett - beszerezhetett. Két évig nem volt baj, hogy nincs? Három hónapig most viszont már kibírhatatlan?

Sőt, ha valakik felháborodhatnának (és egyébként az sem lenne jogos), azok pont azok, akik mondjuk korábban súlyos összegekért megvették a playsetet, hogy aztán most végignézzék, ahogy lejjebb megy a lap ára az ajándékba adott példányok miatt.
 
Túl azon, hogy valóban túl van lihegve a dolog.

Szerintem akik ezen problémáznak azoknak még semmilyen nincs. Ők nem a foil miatt mentek rá erre, hanem úgy egyáltalán az NTI miatt.
És 3 hónapnyi versenyzésben NTI-vel és NTI nélkül, a nemzeti előtt közvetlenül -bejutás?- már azért van némi különbség szerintem.
Sajnos ide vezetett a Jagumir kiadása és az utóbbi évek rengeteg Ur bűbája. Szerintem mindenki kapott már ki fogcsikorgatva 1-1 forrásimmunis laptól.

Szóval én látni vélem a felhördülés okát, még ha nem is érzem azt helyesnek.

Talán ha a beho adna 1 igazolást, hogy ezek az emberek, bármely hivatalos versenyen becinkelhetnek X NTI-t, (X annyi amennyi sort bemutattak), amíg meg nem kapják a saját verziójukat, az megoldaná az összes felmerült problémát.

Üdv: Kyb
 
Oké, ha már a "játék dimenzióján belül" nézzük: milyen előnye származik ebből annak, aki előbb kapja meg az NTI-ket?
 
Nézőpont kérdése.

Belehet àllítani ovis szintre is ezt az egész HKK-t, ha felülről nézed. Hisz csak egy jàték mesekàrtyàkkal.

Én a jàték dimenziójàn belülről szemlélem, és az igazsàgossàgot keresem, ami minden inerciarendszerben azonos súlyú.

Mondtam, hogy elfogadom a főnök döntését és nem hisztizek, de ha módom van rà kifejtem a meglàtàsom, hàtha valamifèle hatàssal lehetek az egészre.

Nem kell megvèdeni Miklóst, meg tudja ő vèdeni magàt, ha ugyan szüksèges egyàltalàn, de ha a szívedre teszed a kezed, biztosan érzed melyik a korrektebb kiosztàsi mód.

Ui.: nekem fontos lenne mikor kapom meg a foil NTI-t ezért hatàroztam el, hogy megteszek 240 km-t a jàtèk kedvéért.
 
Komolyan ennyit kell sírni azon, hogy nem most kapod meg, hanem később?

Nem arról van szó, hogy nem fogod megkapni, csak várni kell rá.

Van bármilyen ok, ami miatt most azonnal kell az a foilos lap? Nem hinném.

El kell fogadni, hogy aki előbb jelentkezett, az előbb kapja meg, és ez van. Közel nem ér ennyi panaszkodást ez az egész...
 
Rendben, értem!

Te vagy az atyja ennek az egésznek, te döntesz. Valós időben látod a fejleményeket és a lelkiismeretednek megfelelően konfigurálhatod a kiosztás szabályait.

Senki nem vethet rád követ emiatt.

De megjegyzem ez nem tűnik igazságosnak, akármilyen absztrakt helyzettel is próbáljuk igazolni a döntés helyességét.

Édesanyám minket mindig úgy nevelt, hogy vagy mindenki vagy senki.
 
Sajnos ha igy irjuk ki, az sem működött volna, akkor az elsőként nevezők benevezik anyukájukat, gyereküket stb. és akkor a lista igy nézett volna ki:
Troppeauer Hümmér 1 sor
Troppeauer Péter 1 sor
Troppeaur József 1 sor
stb
Ugyanúgy lutrin múlt volna, ki kapja meg, csak akkor az elsőként nevezők hozzák még a rokonokat is a versenyhelyszínre, és akkor a játékosok egymást utálják, így viszont csak minket lehet, ez szerintem sokkal kezelhetőbb
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.